Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Nem lehet, hogy a szolgáltatód változtatott? Új smtp/pop3 ilyesmi.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ha nem 256mb-s alapból akkor nem lehet.

Halihó!Hogy lehet az Intel Gma x3100 gfx kátyát ráálítani 256 Mb-osra?
Állítólag lehet..
Hi! Az utóbbi idõben, ha bármilyen címre, bármilyen levelezõprogrammal mailt akarok küldeni, ezt a hibaüzenetet kapom:
A beállításaimon nem változtattam semmit...

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Ja és eszközállapotnál ezt írja:
"A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a rendszerleíró adatbázisban) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)"

Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy miután újratettem a Windows-t (SP3), azóta nem mûködik a dvd-rom meghajtó. A hardvereszközöknél a meghajtó jele mellett pedig egy felkiáltójel van. Próbáltam már eltávolítani, majd hardver hozzáadással újratenni, de nem használt. Driver-t is szedtem le hozzá, de az se jött be. A típus: LG HL-DT-ST GSA-4163B

Aki tudna segíteni, annak megköszönném!

JoeFromHun

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

JoeFromHun
Nos közben megtaláltam a KEY kicserélésére a megoldást.
Van egy nagyon kis egyszerû progi rá... RoxkXP névre hallgat. Bár igaz a vírusírtó haragudott rá .. de megcsinálta amit akartam.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Dj Faustus
Ajjaj, az már nem jó.
Akkor vagy valami extraspeciális formátumról van szó, vagy hibás maga a videófájl (más videók lejátszása megy?), vagy a Windows rendszerben (directx, videókártya-meghajtóprogram, Windowshoz adott "alapkódekek" - médiavezérlõ eszközök) lehet a bibi.

A KMPlayer se viszi 😞

Formula 1 Fan

Evin
Annyi helyesbítést tennék, hogy csak Media Player Classic, mert nem a Windows része, és nem a Microsoft fejleszti.
Szerintem a géped nem bírja a HD feldolgozását.

Kipróbáltam a VLC Media Playert, de ott is csak hangot hallani, akármilyen formátumú videóval próbálom.

Formula 1 Fan

Dj Faustus
"Miért nem megy a HD?"
Talán a gép teljesítménye kevés hozzá (HD anyagokhoz kell) - pláne hogy a dekódolást a proci végzi. Esetleg próbáld meg kódekekkel egybeépített lejátszóval (VLC Media Player, MPlayer, KMplayer), talán azok kevesebb erõforrást zabrálnak el.

"Az lenne a problémám, hogy a gépemen, ha videót szeretnék lejátszani, csak hangot lehet hallani, képet nem lehet látni"
Elsõ blikkre kódekproblémára tippelnék.
Kódekekkel egybeépített lejátszóval (VLC Media Player, MPlayer, KMplayer) lejátssza?

Sziasztok!

Segítséget kérnék. A számítógépemen minden videó, amit letöltök tökéletesen megy, nem késik a hang, kép sem szaggat. egyszerûen jó. Egyetlen egy codec van fent a gépemen, a Klite codec-nak a legujabb verziója. Windows classic media player-el, amint mondtam minden jól megy.

DE, ha HD minõségû videót akarok lejátszani, akkor a hang késik, mindig, vagy ha nem, akkor a kép szaggat be. Egysdzerûen HD nem megy rendesen.

Lehet, hogy a vidó kártyám nem birja a jó minõdéget? Ati radeon 9250-es van, 128 megabájtos, és 128 bites is egyben. Proci amd sempron 2500+, és 1,75 gigahercen megy.

Miért nem megy a HD?

Elõre is köszönök szépen minden segítséget.

Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy a gépemen, ha videót szeretnék lejátszani, csak hangot lehet hallani, képet nem lehet látni, akármilyen programmal próbálom. Már feltettem a K-Lite Mega Codec packot, de az se segített.
Eddig minden mûködött megfelelõen.
Viszont ha a nero ShowTime-al próbálom lejátszani, akkor sikerül, és utána az összes többi program is lejátssza a videókat képpel együtt, egészen amíg a gépet újra be nem kapcsolom.

Ha valakinek lenne valami 5lete mit lehetne tenni, nagyon hálás lennék.

Formula 1 Fan

Seithennin
oksi köszi megpróbálom azt

Evin
Azt hiszem a TuneUp programmal meg lehet. Nem tudom biztosra, mert ez elsõdlegesen optimalizáló program.

JoeFromHun
Sziasztok!

Valaki tudna nekem abban segíteni,hogy ha fel van telepítve az XP akkor van e mód a a szériaszám késõbbi cseréjére (mármint az XP szériaszámának) a windowson belül. És ha igen akkor hol tudom megtenni vagy esetleges külsõ programmal. A segítséget elõre is köszönöm. Erre azért volna szükség mert korábban egy gépre fel lett telepítve de akkor még nem volt megvásárolva jogtisztán a windows. De sajnos idõközben már fel lett rá telepítve egy diagnosztikai program amit igen körülményes költöztetni. Ezért gondoltam arra,hogy hátha van erre megoldás.

Köszönöm elõre is!

Üdv:Joe!

Evin
KLite kódekcsomag, de kihagytam belõle az xvid meg az ogg-ot, azokat külön telepítettem.

Seithennin
hm akkor próbáljuk meg olyan aspektusból megközelíteni hogy milyen codecek vannak neked fend?😛 lehet ha csak azokat használom akkor nem lesz gond😄

Evin
Szerintem senki sem tudja. Nálam minden fekete volt, aminek annak kellett lennie.

Seithennin
Sziasztok már kérdeztem de nem kaptam válasz😛 Filmekkel van gondom némely filmet a széles vászonnál ugy játszik le MINDEN progi hogy a széles vászon fekete kéne hogy legyen de itt csak a fele fekete a másik fele barna:SSS és van olyan dvd filmem aminél ugyan ez van, de asztali lejátszon nincs gond, mit rontok el? (ace mega codec pack volt fent de letöröltem most xp codec pack van de azzal is ugyan ez van...)

Evin
Amennyiben avi, úgy VirtualDub a legegyszerûbb módja.

lippet
Hello!

Azt szeretném megkérdezni, hogy egy hangot videó alól hogy tudok kiszedni?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Nekem a problémám az, hogy a tvi-nél voltak reklámok, és van 1 másodpercnyi feketeség, ahol a reklám volt. Ezért kell újravágni a hangot, hogy a dvdrip-hez hozzáillesztve ne legyen csúszás. Na meg a tvrip-nél lehagyták az elõzményeket, így az elejére be kell vágni az angolból egy kis részt.

Evin
Vágdosni általában akkor kell, ha az egyik DVDrip, a másik meg HDrip vagy TV-bõl felvett.

Evin
Ha mind2 pl DVDrip, akkor felesleges, mert úgyis passzolnia kell. Persze ha az egyik hang mondjuk MP3 VBR-ben van, akkor adódhatnak csúszások, de CBR-be konvertálva, tudtommal az is megszûnik. (VBR-változó bitsûrûségû/mintavételezésû hang, CBR-állandó )
Én csak Adobe Premiere Pro és Sony Vegas-ról tudom, hogy így jeleníti meg a képet/hangot.

Gyocsika
Köszi!

25-25. Mázlim van. 😊

Olyan programot nem tudsz még esetleg, ahol láthatom a filmet preview-ben, és alatta a szájmozgáshoz vagy az eseményekhez szerkeszthetném a hangsávokat? Úgy szeretném, hogy a hangsávokat olyan Adobe Audition-osan mutatná, tehát ha akarom, akkor kivágok belõle pár másodpercet, vagy beleillesztek 5 másodpercnyi csendet. Audition-ban ez eléggé mafla melónak ígérkezik, mert látatlanban kell belõnöm az idõzítést.

Benny04
na mind1, holnap beviszem a számítógépboltba a gépet, ahol vettem, hogy csinálják meg...

Evin
Ha mind2 videó azonos fps-û, vagyis 25-25 vagy 23.976-23.976, akkor elvileg rárakod és kész, Nandub vagy VirtualDubMod megcsinálja. De ha nem azonos, akkor a hangot át kell nyújtani a másik videó hosszára. Ezt viszont az Audition elvégzi. Az arányra nem emlékszem, amennyire nyújtani kell, 1.4 vagy 8 volt talán úgy öt tizedes jegyig! És persze ilyenkor a hangminõség is romlani fog.
Ha van belõle házilag készül Dual-audio verzió, inkább azt szerezd be, idõt és hajat fogsz spórolni.

Sziasztok!

Adott egy sorozat epizód, amely angol hangsávos dvdrip. Meg van ennek az epizódnak a tvrip-je is, ami magyar hangsávos. Rá akarom húzni az angol hangsáv mellé a tvrip magyar hangsávját is. Ezt Nandub-bal fogom csinálni. Azonban azt nem tudom, hogy a dvdrip-hez hogyan fogom hozzá idõzíteni a tvrip hangsávját. Tudtok kifejezetten erre a célra kifejlesztett programot? Csináljam Adobe Audition-nal esetleg?

Üdv:
DJviolin

vki
Hi!

Benyaltam egy Mebroot.Trojan nevezetû kártevõt, amit a NOD-om észlel is, de nem tudja kiírta. Elvileg az IE5 temporary fájlai közt volt az alap fertõzött fájl (IE7 van pedig a gépen), de utánaolvastam, és kiderült, hogy ez valami Rootkit, vagy mi a tököm (nem nagyon vagyok jártas a témában).

A kérdésem, hogy létezik-e valami olyan vírusírtó, ami képes PENDRIVE-ról bootolni, és kiírtani ezt a nyomorékot?

Elõre is köszönöm a választ!

ACER Aspire 5738ZG

Benny04
UP!!!

Seithennin
Hali! Filmekkel van gondom némely filmet a széles vászonnál ugy játszik le MINDEN progi hogy a széles vászon fekete kéne hogy legyen de itt csak a fele fekete a másik fele barna:SSS és van olyan dvd filmem aminél ugyan ez van, de asztali lejátszon nincs gond, mit rontok el?

köszi a választ ezekszerint van ilyen nem tudom hogy hallot e itt valai olyanrol hogy pc alapu megfigyelõ rendszer igazából ez ahoz kell vagy valami ilyesmit olvastam

Evin
Az mi, tuner kártya, TV-rádió felvételhez? A legtöbb a PCI csatlakozóba megy (alaplapon fehér színû). De van PCI-Express-be is, és ha külsõs, akkor USB-re megy.

sziasztok

Olyan kérdésem lenne hogy digitalizáló kártyát hova kell tenni mert lesz és hogy mire számitsak ,ha egyáltalán van ilyen köszönöm a választ

JetiRulez
Megoldódott!<#rolleyes>

JetiRulez

á én nem értem miért szakad meg a kapcsolat mindig eddig nem csinált ez ilyent most egy pár hónapja kezdte szolgáltató csinálja ezt

köszi de sajnos ezt én is leszedtem és még rosszabb volt most 174.20 van fönt

JetiRulez
Helló!
Movie Maker 2-est használok és gondjaim támadtak az áttûnések hozzáadásával. Csinálgattam a kis filmemet és egyszercsak azt veszem észre, hogy az istenért se tudok áttûnéseket hozzáadni a filmhez, pedig pár perce még ment. Fogalmam sincs mit állíthattam el. Pls help!
Kösz.

JetiRulez

esetleg próbáld meg ezt:
175.19
aza videó kártya ugye
NVIDIA Geforce 7300GT
illesztõprogram verzió 6.14.11.7420
ez lenne az

A gép,VGA - adatait írd le.
Photoshop

Gyocsika
Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne, h légyszíves ajánljatok nekem valami olyan progit, amivel képkereteket tudok csinálni a digitális fényképezõmmel csinált képekhez.
Elõre is nagyon szépen köszönöm!!!

köszi a választ csak az a gond hogy valóban nem az eredeti videó dreiver van fönt mert azzal nem volt jó az egyik játék grafikája és hát elég sokáig keresgettem a megfeleõt és ez úgy tûnik hogy ezzel jó de mondom csak akkor van ez ha ki van hûzva az internet máskülömben jó
Nem tudom mit kéne akkor vele csinálni

sztem a VGA driver nem megfelelõ