Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítségre lenne szükségem. Pár napja néhány YouTube videó nem indul el a Chrome alatt.
Eddig simán ment bármilyen videó, most viszont van olyan, amelyet csak tölt, tölt, de nem indít el.
Explorer alatt viszont elindulnak.
Pl. ez sem indul el: https://www.youtube.com/watch?v=VBwWIhokdKo
Tudnátok segíteni, mi lehet a hiba?
Köszi előre is! :-)
Nagyon népszerű a topic.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A megadott elérési út érvénytelen
A World of Tanks játékhoz tartozó Tank Inspector programot letöltöttem,már telepítettem is,de kéri hogy válasszam ki a WOT főmappáját,hogy hozzá tudjon férni az adatokhoz.Amikor kiválasztom,akkor a fenti hibaüzenetet írja ki.Nem tudom mi lehet a probléma,jó lenne orvosolni.
ksphun.blogspot.hu
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Win8-ra frissült a céges gépem, és elkezdődtek a problémák. Ha megnyitok egy excelt (nem üreset az asztalról hanem amiben már van adat), akkor a háttérben megnyílik még 3 blank workbook, amit nem tudok bezárni. Továbbá a gyorsbillentyűk iszonyat lassan működnek, pedig a gép ezt nem indokolná, ha pl. leütöm az altot, akkor végig kell néznem még egyenként kirajzolódnak a segítő gombok, nem tudom hogy értitek e miről beszélek😄 valakinek ötlet?😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Teljes siker! Az bejegyzésemben szereplő kártevő program végre eltűnt a gépemről. Bónusként még 8 egyéb gyanús programot is "leleplezett" az általad megadott program.
Köszönöm a segítséged!
Üdvözlettel: gy?jt?
Figyelmedben ajánlom a következőt: Kaspersky Rescue költséghatékonyabb ha USB-re írod ki.
Mivel elkülönül a Windowsodtól (azonkívül hogy linuxos, nem fut az a rundll.exe vagy svchost.exe vagy bármilyen folyamat ami azt a dll-t használná) ezért ajánlatos egy ilyet futtatni inkább.
Ha a vírusirtója nem találja fertőzöttnek akkor kézileg megpróbálható a törlése.Mivel tartalmaz egy regisztrációsadatbázis-szerkesztőt így elég rákeresni a nevére "ytalsp.dll", ami keresés során hozzáköthető azokat törölheted.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A közelmúltban letöltöttem egy programot a netről. Később vettem észre, hogy egy másik program "rákapaszkodott".
Ez a program a You Tube Accelerator. Ellenőritem a megbízhatóságát és a vizsgálatok azt mutatták, hogy veszélyes program. Uninstall programmal próbáltam eltávolítani, de egy könyvtár és benne egy fájl a gépemen maradt. A könyvtár a már említett You Tube Accelerator, a benne levő fájl pedig: ytalsp.dll. Sokféle fájleltávolító programmal próbálkoztam, de ezidáig nem sikerült a dolog.
A weboldalakon többféle segédprogramot javasolnak - elsősorban a ytalsp.dll fájl törlésére, de ezidáig minden maradt a régiben.
Ha találkoztatok már ezzel a problémával, szívesen fogadnám a segítséget.
Üdvözlettel: gy?jt?
régebben megnyitotta és elkezdte a lejkátszást.
mit kéne beállítanom?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azt megteheted, hogy a gépből vedd ki az elemet és úgy 5 perc múlva tedd vissza és ekkor a BIOS kiírja hogy állítsd alapbeállításra, kiírja hogy melyik F .. gomb lenyomásával.
Köszi 😊
Csinálok ennek egy szűrőt be is rakom oda ezt a nevet,ettől már nem is jön több mail mert automatikus törlésre kerül.
Erre fogja az ürge és itt már - noreply@m10. stb röl küldi a mailt. Ezt is berakom a szűrőbe aztán jön a következő noreply@m11 stb.
minden nap kell csináljak egy új szűrőt a következő számsorral.
Nem lehet ezt valahogy kiküszöbölni hogy már kapásból a noreply@ szóra meg se jelenjen a mail? még ha ő változtat is számot.
Ha van valami megoldás azt megköszönöm.
Üdv!
Esetleg itt kérdezz rá.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Win8-am annyira bekrepált hogy MBR--el is kellett baszakodni, végül WIN7 került fel a helyére. Az egyik wincsiről viszont eltűnt az összes adat. Tud valaki valami megoldást erre? Lehet hogy ott vannak a fájlok, csak az eléréssel van valami probléma. próbáltam egy HDD recoveryt, és a scannelés jó sok fájlt kimutatott, viszont a 200 gigányi adatról lenne szó, azt meg az ilyen free trial szutykok nem csinálják meg. Vagy esetleg jó HDD recoveryt is ajánlhattok, ami tényleg ingyenes és nem korlátozott, vagy olyat amihez biztosan van virágbolti verzió is.
Köszönöm a segítséget.
Amúgy 0A érték kell neked. Ha be van ragadva 2A-ra akkor lehet tényleg vírus.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Ajánlom a köv. HSZ-ban lévő vírusirtókat lefuttatni: #19964
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Egyébként a registry jónak tűnik, 0A-nak kell lennie.
Registryben matattam és valahogy előjött, de megoldottam a beállításoknál azzal, hogy oda-vissza állítottam.
Ha neked ez nem oldja meg akkor a registryben csak azt nézed meg, hogy 0A vagy 2A.
Meg megnézem a "registry"-t is . Arról is csinálok képet. Itt a "CabinetState-Settings" a lényeges? Mennyinek kell ott lenni végül? az alapértelmezett a 2A ugye?
Üdv!
Kicsit nehezen hiszem el, hogy valami felülírja a windows beállításait.
Esetleg még azt próbáld meg itt, hogy átállítod a másikra, Alkalmazod (akár egy újraindítást is), majd vissza a jóra és megint alkalmazod. Lehet a háttérben valami beragadt.
Vagy nézd meg a registryben mi van beállítva: Link
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.09.23. 00:13:11
Üdv!
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.09.19. 12:14:51
Itt az "Általános" fül "Mappák tallózása" részt nézd meg.
Ha belemegyek Saját gép>mappákba és megyek még tovább a mappába akkor egyesével nyitja meg és pakolja egymásra. Tehát nem közvetlen megy bele és csak az lesz nyitva hanem megnyitja de új lapként.(mint a böngészőknél). Hol lehet ezt visszaállítani. (tudomásommal nem lett elnyomkodva semmi). Válaszokat előre is köszönöm!
Csak most váltottam okostelefonra. Az fb-n csak egy ismerősöm van, aki nem tud írni, nekem nem jelenik meg ha üzenetet ír.
Annyi volt, hogy adatkapcsolatot kapcsoltam be az irodámban, ahol TOR-on keresztül voltam belépve az FB-be, dobott is egy ablakot, de most az egyszer nem figyeltem.... Valamire rányomtam...
Mit javasoltok, mit hol nézzek meg? Milyen beállítást basztam el?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nagyon köszönöm a segítséged. Minden program tökéletesen bevált!<#worship>#worship>
c:\Temp\\tsiVi032.dll.
A megadott modul nem található."
A microsoft oldaláról letöltöd az autoruns.exe programot, http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx , elindítod és ahol ezt a tsvi032.dll szöveget látod, azt a sort letörlöd vagy kiveszed a pipát, hogy ne próbálja meg elindítani
Lefuttattam a kaspersky-t, talált szépen hibát. Sajnos indítás után az a kis ablak továbbra is bejelentkezik. Mi van, ha megkeresem, és kitörlöm?
Mit veszthetek?
Csak egy konnektor van fenntartva házhűtőnek.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Remélem sikerül.
Még egyszer köszönöm!