20837
Segítséget kérek
-
#20356 Sziasztok! Mi okozhatja, hogy Fraps-szel nem tudok képernyőmentést készíteni és videót felvenni? A programban megadott billentyűk lenyomását követően nem történik semmi. 1,5-2 éve használom, és hasonló még nem fordult elő. Próbaképp letöltöttem a MSI Afterburner-t, majd beállítottam képernyőmentésre, videófelvételre egy-egy gombot, de a megnyomásukra nem történik semmi. Utoljára január 28-án használtam a Fraps-et, akkor még működött. Azóta kétszer frissített a Windows (Win 7), és felraktam az AMD legfrissebb driverét (14.12 - Catalyst Omega). Úgy gondolom, ezek valamelyike okozhatja a problémát.
Utoljára szerkesztette: Csori96, 2015.02.17. 17:31:12 -
#20355 megvan, MadVR beállítás volt a ludas. -
#20354 Media player classic:
Feltettem a 32bites verziót a 64 helyett (madVR miatt) és észrevettem, hogy teljes képernyős módban a seek bar (az időcsík) teljesen máshogy néz ki mint 64bites barátjában. Hiába keresgélem sehol sem találom, hogy hol lehetne beállítani az alapértelmezett kinézetre? -
Dzsí Pí #20353 Üdv, tudna valaki mondani egy olyan képfeltöltő oldalt, ahová linkelés után mondjuk, x idő után, 10-20 mp törli is a képet/vagy nem angedi onnan letölteni, csak nézegetni? (tudom h egy printscreen.-el ki lehet ezt játszani) de azért érdekelne :) Előre is köszi -
#20352 "Ez meg bejön ,de csak a fekete parancssoros dos felület."
Szerintem nem Linux a rendszer(már ha új a gép) hanem FreeDOS. -
#20351 Már semmi! -
#20350 Az ismerősömék vettem egy Ace Aspire E15 laptopot amin linux van.
Én az életem során linuxot csak youtubon láttam de már ott is úgy hogy azt asztalt mutogatták.
Ez meg bejön ,de csak a fekete parancssoros dos felület.
Hogy a bánatba tudnék erre Win 7-et felvarázsolni,mert ahogy bekapcsol a gép bármit nyomok a linux kiválasztó indító ablak jön be a gép biosa nem így nem is tudom belőni,hogy lemezről telepitsem a win 7-et :(
Valaki tud ebben segíteni? -
kl24h #20349 Nem biztos, tudok egy példát is mondani: ott van a Daemon Tools, ha valamilyen képfájlt felnyitottál egy adott mappából, akkor azt a mappát megjegyzi és nem lehet törölni még akkor sem, ha újra van indítva a gép.
A másik dolog, amit a #20346 írtál, az ilyen meg szokott történni, de a gép újraindítása után már el kellene tűnjön. Megpróbálhatod, hogy ellenőrizd le azt a partíciót (Error-checking), amelyiken van az a mappa, mert lehet akkor megoldódik a dolog.
Megjegyzés: Nem kell olyan könnyen feladni ha valami nem megy, mert...!!! -
#20348 Szia!
"A total commander nézőkével mit szerettél volna mondani? Nincs fájl, csak könyvtár."
Halkan mejegyzem: "Válasz 'tandya' üzenetére (#20333)"
Hogy neked is válaszoljak:Hozd létre ugyanazt a könyvtárt ugyanott, aztán töröld le. -
nrg007 #20347 Sikerült egy csökkentett módot kicsiholnom a win 8.1-ből.
Sajna így sem sikerült törölni a mappát. Ugyanazt írja ki, vagyis, hogy a könyvtár/fájl már nincs a helyén.
Azt hiszem, feladom. -
nrg007 #20346 Szia gergely1991,
Rendszergazda vagyok, mivel ez egy otthoni asztali saját gép. Minden engedélyezve van. Megpróbáltam módosítani, de azt írta ki, hogy már nincs többé a helyén.
A total commander nézőkével mit szerettél volna mondani? Nincs fájl, csak könyvtár. De a rendszer azt mondja, hogy az sincs. Hiába látom. Ez az, amikor egy gép azt hiszi, hogy okosabb egy embernél. :) Ráadásul úgy is tesz. Lehet, hogy a Terminátor egy igaz történet? :) -
nrg007 #20345 Szia kl24h,
ok, de újraindítás után nem kellene, hogy használja semmi, nem? Hogy lehet megnézni, hogy mi használja? -
#20344 Csökkentett módban próbáld törölni vagy vedd be az erőszakosabb Fegyvert.
Mappa környezeti(helyi menü)>biztonság fülön...ha nincs listán akkor hozzáadás>speciális>helyek megkeresed a felh. fiókod>és mindent engedélyezel rá.
Sikeresége attól függ hogy "rendszergazdai" jogosultsággal vagy-e. -
#20343 Total Commander> nézőke? -
kl24h #20342 Azt a mappát használja egy program, azért nem tudod törölni. Keresd meg, hogy mi használja. Lehet, hogy a DVD író programod használja és azért nem tudod törölni, de lehet más program is. -
nrg007 #20341 Még annyit, hogy a főkönyvtárban sok alkönyvtár volt, amiket 1 kivételével sikerült törölni.
Csak ezen az 1 mappán akadt ki.
-
nrg007 #20340 Sziasztok!
Mi lehet az oka, ha egy könyvtárt nem tudok törölni?
Egy könyvtárba rendszereztem azokat a fájlokat, amiket DVD-re kellett írni. Írás után törölni próbáltam a könyvtárt, de a Total Commander azt írta ki, hogy nem törölhető. A Sajátgépből is próbáltam, ez azt írja, hogy az elem nem található, ellenőrizze az elem helyét, és próbálja újra.
Újraindítottam a gépet, és megint megpróbáltam törölni, de ugyanazok az üzenetek jelentek meg.
Megnéztem, a könyvtár üres, nincs benne fájl. A total commanderben bekapcsoltam, hogy mutassa a rendszerfájlokat is, de így sem volt benne semmi?
A rendszer egy win 8.1 -
howarju #20339 Ha a védelmed is rendben van, nincs több ötletem! Talán a tanult kollégák majd még hozzáfűznek vmit.
Esetleg egy jegyzettömb újratelepítés segíthetne Rajtad? :-\ A winchestereden nincsenek "bad" szektorok? -
csucsu1969 #20338 Köszi a segítséget megpróbálom,szia! -
#20337 Végignéztem,amiket leírtál mindenhol helyesen van beírva,c_1252.nls. -
howarju #20336 Hi!
Lehet, hogy valamelyik telepített programod átírta a kódlapjaidat. Ellenőrizd le a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Code Page bejegyzést! Kikeresed a 1252-es sort és megnézed, hogy mi van oda bejegyezve. Ott c_1252.nls -nek kell lenni. Ha mást találsz átírod! Ugyanezt megcsinálod a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Control Set002\Control\Nls\Code Page helyén, és a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Code Page helyén is. Kijavítás után újraindítod a rendszeredet! -
#20335 Köszi,de ezeket már kipróbáltam nem változik semmi. -
howarju #20334 Szia!
Jegyzettömb --> Formátum --> Írásrendszer --> (lenyíló menüben) Közép-európai. -
#20333 Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni.Én a jegyzettömböt használom kódok,jelszavak megőrzésére,de most egyszer csak megakarom nyitni és mindenféle kriksz krakszok jönnek elő leginkább ilyen kínai írásjelekhez hasonlítanak.A cím után is változott mert most TXT fájl lett belőle.Nagyon fontos adatok vannak rajta.Mit tudok vele csinálni,vagy egyáltalán tudok-e vmit.Nagyon kellenének az adataim.Bármilyen használható ötletet várok.Előre is köszi! -
#20332 A Format Factory már az 3.5.0 verziónál tart. Frissíteni kéne, hátha. Lehet hogy már továbbfejlesztették, javították az ahhoz esetleges bugokat...
Egyébként én leginkább mindig az alapértelmezett beállításokkal konvertálok. Nincs több 5letem, a progi frissítésen kívül. -
csucsu1969 #20331 Igen,pont ez volt az a progi ami elcsúsztatta a hangot a kép hiába volt jó minőségű.De ha meg tudod adni a konkrét beállításokat/bár már majdnem mindent kipróbáltam/akkor megköszönném!!!
Nekem a 2.6.0-ás verzió magyar van meg.
Utoljára szerkesztette: csucsu1969, 2015.02.05. 09:23:20 -
#20330 A Format Factory-vel is próbáltad? Az sem segített? -
csucsu1969 #20329 Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom,hogy van egy JVC kamerám,Az általa készített "mov" fájl felvételeket szeretném egy egésszé konvertálni mondjuk "avi"-ba /pl egy koncert felvétel áll 48 mov fájlból/.
Próbálkoztam már a neten általam feltalálható programokkal de egyik sem hozott sikert.Vagy a kép csúszott el a hangtól vagy nem tudta a fájlokat/egy felvételen,könyvtáron belül/egyesíteni.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni,előre is köszönöm!! -
csucsu1969 #20328 Már többször töröltem és telepítettem újra de kb egy hét múlva ua a problémája.Kipróbálom a másikat,köszönöm a segítséget!! -
kl24h #20327 Van mikor le kell törölni és fel kell telepíteni a legújabbat és akkor tökéletesen kell működjön. Van még egy másik megoldás is, ami online a KeepVid oldal, ahol csak be kell illeszteni a youtube címet és utána jöhet a letöltés (figyelem: JAVA telepítve kell legyen!!!). Még vannak, de én ezeket szoktam használni. -
csucsu1969 #20326 Sziasztok!Abban szeretném kérni a segítségeteket hogy honnan tudnék szerezni egy normális free youtube downloader progit.Dvd videosoft-om van de nekem nem jön be,mindig van valami nyűge.A Google-n is kerestem de igazán jót és megbízhatót nem találtam.Várom segítő válaszotokat,köszönöm!
Utoljára szerkesztette: csucsu1969, 2015.01.30. 16:34:10 -
gyűjtő #20325 (#20322); gergely1991 #20324
Szervusztok!
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek! A programkeresésben megtaláltam a DVD VideoSoft programcsoporthoz csatlakozó Free WebM Video Converter programot. Ez a program megoldotta a problémámat.
Ezzel együtt az általatok ajánlatot is teszteltem és működik a dolog.
-
#20324 Helló!
Szerintem próbálkozz ezzel.
A ffmpeg.exe-vel kapcsolatban talán annyit hogy esetleg adminisztrátorként kellene futtatni a "webm to avi convert"-ert.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.01.23. 20:49:50 -
kl24h #20323 Az ablakok alapján valami régi Windows-t használsz, lehetséges hogy az az oka. Ezt a programot, amivel te kipróbáltad nem ismerem, de ajánlok egy másikat, ha érdekel, ami direkt úgy tölti le a Youtube-ról ahogy akarod: Free Youtube Download. Telepítés megkezdése előtt még lesz két szoftver ajánlata: install tune up utilites és utána az install super plus radio ezeket nem kell feltenni, ezért a Custom választod ki és kiveszed a pipa jelet ezek elől. -
gyűjtő #20322 Szervusztok!
YouTube oldalról letöltöttem a Mojszejev Együttes műsorát. A letöltött fájl kiterjesztése *.webm fájlformátumban jelent meg.
A fájlt szeretném átkonvertálni AVI formátumba, mert a TV készülékem a pendrive - ra írt videofájlok közül csak az AVI fájlt kezeli.
Kerestem egy Free WebM to AVI Converter programot, de a konvertálás során az alábbi képi és szöveges hibaüzenet jelent meg:
Hibajelzés
Mi lehet a probléma? -
WinStar #20321 Sziasztok.Adott két gép.Mindkettőn egy névvel fut az uplay(Persze nem egyszerre mert azt nem lehet :D ) A párom is AC-zik,és én is. Na most a gondom,hogy a Broterhood-al toljuk(kicsit retrozunk) és nála megjelennek a mentések az uplay felhő által,nálam meg otthon nem. Ez mitől lehet?
Vagy tárolja valahol a gépi mentést? Vagy hogy van eZ?
Előre is köszönöm a segítséget! -
howarju #20320 Hi!
Vezérlőpult --> Programok és szolgáltatások --> ott klikk a Telepített frissítések-re --> Frissítések eltávolítása! -
WinStar #20319 Sziasztok.Adott ey gép,amin telepítve volt az office 2013. Letöröltem az IOBit Uninstallerrel,törölte a regisztri fájlokat,stb.. de még is a rendszer észleli hogy a rá letöltött frissitések még a gépen vannak,még néhány fájl.Hogy tudnám eltávolítani véglegesen az Office 2013-ast? Nem értem,hisz elvileg véglegesen letörölte :S -
#20318 Üdv !
Olyan problémám lenne,hogy egy új Asus laptop és a hozzá tartozó Win 8.1 a beállított otthoni TPlinkes routert időnként nem látja.
A hálózati kapcsolatokban meg sem jelenik a wifi hálózat neve csak a környező többi.
A telefonok viszont nonstop látják ezért azt gondolnám,hogy nem a Router beállítás rossz.
Laptop éledéskor miért nem csatlakozhat hozzá mindig automatikusan? -
kl24h #20317 A VLC is lejátssza az *.mp3-at.