20837
Segítséget kérek
-
mekxa #20396 Köszönöm, a segítséget. megpróbálom. -
#20395 Akkor csináld manuálisan:
1. Csomagold ki az iso-t
2.Töltsd le a ezt
3.Keresd ki majd csomagold ki a syslinux.exe-t.
4. Indítsd el valahogy így:
syslinux.exe -maf -d boot/i386/loader/ i:
(Figyelem a végén az ' i: ' a pendrive meghajtóbetűjele lenne,de mivel ez változhat ezért alaposan nézd meg hogy milyen meghajtóbetűjelet kap majd a pendrive-od, és majd azt írd a végére).
syslinux -h parancsot érdemes lefuttatni az érthető információ érdekében....
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.05.03. 14:41:11 -
mekxa #20394 Little_Susie_feat._KDE hivatalos oldalról szedtem le. Ennek ellenére nem ismeri fel a program az iso állományt. /Universal USB installer / -
mekxa #20393 Nem lehet. nem is meri fel az iso állományt. Hivatalos oldalról szedtem le.
-
#20392 Universal USB installer -
mekxa #20391 Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Szeretném ezt az oprendszert USB-ről bootoltattni. Little_Susie_feat._KDE
Kérdésem a következő lenne. Melyik programmal tudok botolható USB készíteni win 7 alól ehhez az oprendszerhez.
Válaszokat előre is köszönöm. -
#20390 Nyomogatásra reagál egy while ciklusba kellene foglalni amíg lenyomva tartod addig végezze a dolgát.....(hasonló nyelven már programoztam)
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.05.01. 23:46:09 -
#20389 Ha valaki ismeri itt az AutoHotKey programot elég jól kisegítene egy kicsit. Meghalt az egyik egerem és a backup egéren rossz a görgő ezt akarom az oldalsó gombokra állítani. Ez eddig megy is, csak az a baj, hogy nyomásra leugrik annyi sort amennyi be van állíva, de nem lent tartom a gombot nem görget folyamatosan, tud erre vki megoldást ?
Jelenleg ez a parancs:
XButton1:: Send {WheelUp}
Return
XButton2:: Send {WheelDown}
Return
Előre is köszi! -
mekxa #20388 Sziasztok a következő problémában szeretnék segítséget kérni.
A minap váltottam win -ről Linuxra. Zorin os 9 core x32 választottam. Sikerült szépen feltelepíteni.
Megy is. De drivereket hogyan tudok feltenni? Vagy egyáltalán kell? Gondolok most alaplap+vga+hang.... stb. vagy létezik driver scanner mint a winhez?
Egy kicsit lassúnak érzem a dolgot.
Esetleg honnan tudnék programokat leszedni hozzá?
Gondolom vírusirtó nem kell?
Köszönöm szépen a segítséget előre is.
Üdv mindenkinek
Mekxa
product: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz
description: Motherboard
product: 945
vendor: Intel
/Socket 775
2-Gb-ram -
Plityu #20387 Akinek van ilyen VTX3D HD7970 X-Editon 3Gb kártyája 1050/1425 az órajel.Kérnék töle egy gyári VGA BIOS-t köszönöm elöre is.Sajnos elfelejtették lementeni a gyárit. -
#20386 vagy ram hiba, alaplap hiba, merevlemez hiba...
-
#20385 Hali, remelem jo helyen jarok, a problenam az annyi lenne hogy eleg sokszor kek halalt kapok ha alt+tabozok teljeskepernyos jatekokbol, kerdeztem szakertot azt javasolta hogy telepitsek regebbi drivert a grafkartyahoz, szerintetek ha a gyari cdrol teleepitek drivert akkor mennyivel csokkenhet a teljesitmenye ? Vagy mit ajanlotok, cserelgessem a drivereket a nullarol amig nem talalok olyat ami nem kekhalalozik, vagy mit tegyek? -
#20384 Sziasztok Diginet 500-hoz (garantált sávszél 200/50 Mbps) milyen routert tudnátok ajánlani ami nem fogja vissza a netet? Jelenlegi TP-LINK TL-R 460 eléggé visszafogja :\ -
#20383 Köszönöm a válaszokat, szerencsére megoldódott a probléma. Ehhez a nyomtatóhoz nem volt windows 7 driver, de egy újabb kiadásához igen (m20). Azt felrakva szépen működik. -
#20382 Egyes telepítők megkérhetik a user-t hogy használja a "Hardver hozzáadása" lehetőséget(miután az jól végezte a dolgát).
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.03.22. 21:15:44 -
kl24h #20381 Sikeres volt a nyomtató driverének telepítése (kábel csatlakoztatása amikor kéri a telepítő, a telepítő nem jelzett-e valami hibát telepítéskor, stb.)? Az interneten itt van a Windows 7 64 bitre a driver, de ha megvan az eredeti CD, akkor azon is meg kell legyen. -
#20380 Sziasztok! Adott egy új Windows 7-es gép, amire egy xerox workcentre 4118 van kötve. A nyomtató tökéletesen működik, de nem látni se Officeban se kettős könyviteli programban a nyomtatás menüpontban. Eszközkezelő látja, de mégsem működik teljesen. Windows 7 64bit a rendszer. Mi lehet erre a megoldás? Előre is köszi a választ! -
Petike125 #20379 Sajnos ez sem segített. Vagy 2 órát próbálkoztam a beállításokkal ma is, semmit sem sikerült összehozni, ugyan úgy szar maradt... Mindenesetre köszönöm a segítséget! :)
Végül letöröltem minden lejátszót, minden extra filtert (már kb 20adjára), a külső hangkártya driverét stb. és újraraktam mindent. A hangkártya control paneljén állítgattam és végre sikerült beállítani az 5.1-et... Most már a windowsban is megy az 5.1 az erősítőre, pedig anno csak a lejátszót tudtam rávenni hogy 5.1-ben szóljon. Úgyhogy most minden lejátszóban megy az 5.1 mindenféle extra beállítás nélkül.
juhé :) -
howarju #20378 Szia Gyűjtő!
Örülök, hogy sikerült! :-) -
Plityu #20377 A VLC lejátszóban ezt kéne beállitani csak Creative SB X-Fi Surround digitális kimenetre állitod (Nálam müködik VLC lejátszóval az 5.1.Fent van K-Lite Codek pack Full)
http://keptarad.hu/kepek/55634736488456343464.jpg -
gyűjtő #20376 Szia!
Jó volt az ötlet!
Minden OK.
Köszönöm! -
Petike125 #20375 Ezzel a beállítással egyáltalán nincs hang sajnos :( -
#20374 Sziasztok! FL studióhoz kéne valami program, hogy a tabletet használhassam, mintha egy launchpad lenne. Találtam egy ilyet de ha jól látom ez csak wifin keresztül tud csatlakozni. Olyan nincs esetleg, ami USB-n is megy? -
howarju #20373 Szia!
Talán, próbáld meg a VOPT9.21-es töredezettségmentesítőt! Ez ugyan sokáig elmolyol, de alapos munkát végez!
Link: http://download.chip.eu/hu/Vopt_912242.html
Utoljára szerkesztette: howarju, 2015.03.18. 15:10:42 -
Plityu #20372 Probáld meg VLC lejátszoval.Nálam müködik az 5.1-es hang (Nekem alaplapi Optikális kimenet van,VLC beállitásánál -->audio beállitásnál S/PDIF hangkimenet használata ha elérhetö pipa be, A Dolby Surrond Felismerésének kényszeritése -->be) -
gyűjtő #20371 Szia!
Köszönöm a válaszüzenetet.
Megpróbáltam a rendszergazda futtatást. Sajnos nem jött be. Az első üzenetemben küldött képen megjelenő, eddig "megbonthatatlannak" látszó adattömeg (20 GB) a gépem későbbi használatát követő kb. 1 óra alatt még kiegészült 6 GB töredezésmentesítésre szoruló adatmennyiséggel. Most, hogy ezt a bejegyzést írom, éppen fut a töredezésmentesítés. Remélem, ez utóbbi mennyiséget sikerül töredezésmentesíteni. Eddig a töredezésmentesítés évek óta simán és eredményesen zajlott.
-
Petike125 #20370 Sziasztok!
Összekötöttem a laptopomat a házimozim erősítőjével és az a problémám, hogy nem szól 5.1-ben.
Egy Creative SB X-Fi Surround 5.1 USB külső hangkártya van a laptopomba dugva, és a hangkártyát optikai kábellel kötöttem össze az erősítővel.
Hang van, szól minden hangszóró, de sajnos csak egyszerre, nem pedig 5.1-ben.
Régen jól működött, szóval tuti, hogy működnie kell, de windows reinstall után nem tudtam újra beállítani. Erősítővel nincs baj, kábel jó, hangkártya jó, szóval valami a beállításokkal nem stimmel.
Media Player Classic Home Cinema-t használok és van egy olyan emlékem hogy le kellett tölteni az AC3 Filtert, hogy szóljon az 5.1. Valamit abban kellett átállítani és utána a lejátszó programban is állítani kellett, hogy szóljon rendesen az 5.1.
Valaki tudja esetleg, hogy mi lehet a megoldás? -
howarju #20369 Hi!
Talán nincs meg hozzá a jogosultságod? Futtatsd rendszergazdaként! -
gyűjtő #20368 Szervusztok!
Windows 7 SP1 op. rendszer működik a gépemen.
A töredezés mentesítéssel van problémám. Ezidáig a Windows 7 saját programját, esetenkén egyéb (Piriform Defraggler, Auslogics Disk Defrag, Smart Defrag) használtam probléma nélkül.
Legutóbb az alábbi tisztításig jutattam el, bármelyik programot használtam:
Töredezés mentesítés
Mi lehet az oka, hogy a képen látható módon kb. 20 GB anyag nem fogadja el a töredezésmentesítést? -
Toweliee #20367 Oké köszönöm a tippet, hétfőn lesz időm megpróbálni, jelzek, hogy sikerült-e. -
WinStar #20366 Sziasztok.Google Chrombe-vannak meg email-címem,más gépen is.Mert beléptem s szinkronizáltam az én gmail fiókommal.Hogy tudnám a másik gépről kitörölni az én email-címemet hogy automatikusan be tudjanak lépni,meg ilyenek?
Mert dupla kattintanak s felugrik az email-cím rámennek s be is tudnak lépni. Hogy tudnám ezt megoldani? -
#20365 Töltsd fel jutubra az mindent felismer . Aztán töltsd le . Ha a vágóprogramod nem ismeri fel. -
Toweliee #20364 Sziasztok! Kérem, ha valaki ért mp4-es file megjavításához, írjon rám egy privátot. A helyzet nagy vonalakban: készítettem egy interjút, közben lefagyott a kamera, ezért a felvétel felét nem játssza le semmi. Maga a file megvan. Köszönöm! -
howarju #20363 Szia!
Ha beírod a Google-ba, hogy "Álláskeresés", Számos találatot kapsz!
De pl. az OLX-en is próbálkozhatsz! -
#20362 Sziasztok, nem Informatikai kérdéssel fordulok hozzátok: Ne. Tudjatok veletlen melyik az a magyar nyelvű honlap ahol a munkáltató szemezget a beregisztralt allaskeresok közül? -
#20361 Sony vegas pro 13 ban hogyan tudom összeolvasztani a különálló eventeket . Kettévágni a splittel lehet de hogy tudom ujra eggyé tenni? -
kamionosjoe #20360 Köszi. Most elutaztam, de megyek haza megkeresem, hogy van-e ilyen. Én nem láttam, de remélem meglesz valahol. -
VJP #20359 Hali!
Kellene lennie a laptopon egy ilyen (ilyesmi) matricának. Kép Erre van írva a kulcs amivel aktiválni tudod a windowst újratelepítés után.
Telepítőt internetről kell leszedned. Megfelelő verziót! -
kamionosjoe #20358 Üdv! Ausztriában élek. Vettem egy laptopot tavaly nyáron, amire a win 8 van telepítve. Viszont a Windows cd-t nem adták oda. Most arra gondoltam, hogy újratelepíteném a gépet csak ugye nincs miről. Tudja valaki mi a teendő ilyen esetben? Be kell menjek a boltba és kérjem el a cd-t vagy most meg kéne vennem hivatalosan? A gépre kaptam 2 év garanciát egyébként. Viszont amiket kaptam papírokat a géphez ott egy szó sem esik az operációs rendszerről. Előre is köszi a segítséget.
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2015.02.26. 19:18:32 -
kl24h #20357 Valamit szerintem nem állítottál be, azért nem működik.