Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Magát a frissítéseket a eltávolítani a windows-ból csak a "Programok eltávolítása vagy módosítása" részlegen belül a "Telepített frissítések" részlegben tudod megtenni.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ha benne maradnak ezek a rések, akkor a hackerek, vírusok, kémprogramok megtámadhatják a géped, hiába a magas fokú vírus, tűzfalvédelem a profi vírusirtó progikkal is!!!
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2014.12.19. 10:11:29
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Megteheted, hogy a Widows Update-ben beállíthatod következőt: "Frissítések keresése, de én döntöm el mikor töltöm le és telepítem azokat." vagy: "Frissítések keresése és automatikus letöltése, de én döntöm el, mikor telepítem azokat."
Ha kevés a hely, akkor a Windows\\SoftwareDistribution mappa tartalmát (de sztem elég az azon belül a "Download" mappa tartalmát törölni) törölheted. (előfordul hogy rendszergazdai jogosultság szükséges a művelethez)
Itt egy angol leírás a mappa törléséről: LINK
All hail the double x!
Parancssorból kapcsoltam ki hibernate off parancsal.
Gondolom a hivatalos oldalról töltötted le a JAVA-t, Shockwave-t, stb.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.12.14. 19:05:50
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
egy honlap chrome-ban:
ugyanez firefoxban
nem mindig fordul ez elo de eleg sokszor. foleg a carscoops.com-on, boston bigpicture-on, szoval olyan oldalakon ahol sok kep van.
valami videokartya driver problema lehet? van egy alaplapi intel hd 4000 ami bongeszeskor megy, es ugy van beallitva hogy a radeon vidkari csak nagy igenybevetelnel (pl jatek) menjen. elore is koszi a valaszokat!
Utoljára szerkesztette: cement, 2014.12.05. 21:59:21
respect to the man in the ice cream van
Windows Intézõben, amikor a nézetek menüben a "miniatûrök" nézetet választom, a megjelenõ fájlok alatt semmilyen információ sem jelenik meg.
Menj be abba a mappába, ahol eltûntek a fájlnevek. Az Intézõ eszközsávján levõ Nézet ikonnal vagy magában a Nézet menüben válts át egy másik nézetre, mindegy melyikre. Most nyisd le még egyszer a Nézet listáját, és a SHIFT-et nyomva tartva kattints a Miniatûr nézetre!
Az a problémám, hogy eltüntek a fájlok nevei. Esetleg ötlet, hogy hogyan tudnám őket visszavarázsolni?

De k*rvajó géped van istenem....
Frissített a Windows8 8.1-re,de nagyon lassú lett utána.Le is törölném ha kiírná az eltávolítás gombot de nem írja,más frissítésnél megjeleníti.
E szerint jártam el.:http://into.hu/hirek/209
ksphun.blogspot.hu
Köszönöm a segítséged.
A #20267 címen megtaláltam a megoldást.
Működik!
Üdvözlettel: gy?jt?
http://winportal.net/?id=8
Üdv: howarju
Nálam a Totalcmdben tisztán lekövethető az általad megadott útvonal!
Windows 7 op. rendszer fut a gépemen. A közelmúltban egy rosszul sikerült nyomtatótelepítés maradványait szerettem volna törölni.
A törlendő fájl az EPSON.DAT nevet viseli. A helyét az alábbi kép mutatja:
gergely1991 jóvoltából van egy Kasprsky Rescue 10 programon (lemezen). A program - mint korábban egy makacs fájlt - letörölné a megnevezett fájlt, de képen látható elérési utat nem tudom az explorerben végigkövetni, mert pl. a System Volume Information- már nem találom. Beállítottam a "Rejtett fájlok mutatása" opciót, de ez sem segített.
Hogyan tudom a megadott útvonalat végigkövetni?
Üdvözlettel: gy?jt?
Egy olyan problémám lenne hogy van 1 Tp-Link wr340gd routerem amit használtam már jó ideje de 1ik nak baráti segítség miatt szét lett szedve (kikötve a rendszerből) és azóta sehogy se bírom működésre.. ha a modemmel dugom csak össze a gépet van internet routerrel sehogyse addig már eljutottam hogy a router configban wan fül alatt csak egyfolytában Obtaining network parameters próbálkozik de hiába..
Valaki tud nekem segíteni ebben az ügyben? előre is köszönöm a válaszokat!
ksphun.blogspot.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na innen jött a következő, hogy elkezdtem netet veszteni egyszer volt egyszer nem, a 2. routert amihez kötve vagyok elértem a 1. nem, ezért próbáltam restartolást meg kábelezést checkolni.. (aztán volt egy pillanat amikor a 2. routert nem láttam és az első kliensei között voltam, ami kb fizikailag lehetetlen) egy darabig meg is oldotta, majd megint lehalt de akkor végleg és magával rántott mindent. Értve itt, hogy az első routeren lévő 2 gép nem látta az első routert holott egyenes csatlakozás volt, de látták a 2. routert ami ugyebár az 1. n keresztül csatlakozott. (itt kezdtem feladni) Majd az első routert csak egy fizikális factory resettel tudtam életre bírni és veszett minden beállítás, de működött, amint vissza dugtam rá a 2. routert ismét behalt az egész és csak a 2. routert látták (ismét feladtam).
Újabb factory reset után megint életbe hoztam, akkor az egyik gépen volt net a másikon nem, ami ugyanazon a routeren volt egyenesen kötve(wtf?). Újabb reset és minden jó lett.
Rádugtam a 2. routert és nekem nem volt netem, a router beállítása jó volt, de nem jelent meg a kliensek között az 1. routeren a 2. router.Akkor újra kábel check és kiderült, hogy a 1.- >2 . kábel nem a WAN be volt dugva hanem az egyik portba, ami megmagyarázna a miért nem volt netem részt az adott pillanatban, de azt nem hogy egész nap úgy volt, és közben volt netem néha és láttam az 1. routert, de a 2. at nem amire egyenesen vagyok kötve.
Most vissza lett dugva WAN ra és most jó, de érdekelne, hogy a kábel mellédugás, hogy a jó égbe verette 3x factory resetre a másik routert és mégis hogy a kék égbe láttam és kaptam netet az 1. routerről ha a 2. al elviekben nem volt kapcsolatom. Valaki fejtse meg légyszi.
"uTorrent has crashed. A crash dumo has been saved as
C:\User.....\Roaming\uTorrent\25302-utorrent.1ec9.dmp"
Ugyan ez volt előtte is a gépemen akkor hibátlanul ment a telepítés. Esetleg valami ötlet?
Köszönöm még egyszer, és mindenkinek, aki segíteni próbált!
Vagy a már mások által is ajánlott HTML5-öt telepítsd, vagy járj el az alábbiak szerint:
Menj a C:\Windows\System32\Macromed\Flash könyvtárba, és ott keresd meg és nyisd meg szerkesztésre az mms.cfg fájlt.
Így nézzen ki: AutoUpdateDisable=0
SilentAutoUpdateEnable=1
ProtectedMode=0
Ha az utolsó sor, (védett mód) nem szerepel benne akkor pótold, és állítsd 0-ra az értékét!
Ezután indítsd újra a PC-t! Nálam régóta így működik és semmi gond nincs vele!
probáld meg Adobe FlashPlayert ujratelepiteni