Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feltelepíted a LIGHTSCRIBE SYSTEM SOFTWARE-t:Link.Ezután a Nero Cover Designer-en megjelenik a LightScribe funkció.

Szia Mindenkinek!
Kérem segítsen aki tud.Kaptam ajándékba lightscribe dvd-ket cd-ket.
Azt mondták a néro 8-al megtudom gravírozni.Nekem a Néro 8 hu van meg,de nem találok benne erre utaló lehetõséget.Ha valaki tudna segíteni,hogy mi kell hozzá és hol van kérem segítsen.Elõre köszönöm.
Sziasztok!

Wordben vízjelnek egy képet adtam meg. Minden oldalra ugyanazt a képet rakja, ezen lehet változtatni hogy oldalanként változzon a vízjel?
zvaragabor
books.google.hu -ról le lehet valahogy menteni könyvet?

Chaos Anno Domini

Sziasztok!

Olyan programot keresek ami mutatja hogy milyen program mennyi ideje fut.
és hogy mennyit futott a héten a hónapban stb..
Régen volt ilyen programom csak már nem tudom mi volt a neve. :S
Aki tud ilyen mondani annak megköszönném 😊
Azaz😄
vizes
Szerintem inkább DARKSIDE. Nem?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Hát nem kamu mert a pasijától kapta a meghívót. darside.hu ha ez mond valamit😄
Kösz a válaszokat. Akkor gondolom a legfrissebb Catalyst.
Evin
Valószínûleg egy kamu oldal, ha be sem jön.
Szerintem töltsd le újra, amit a honlapon ajánlanak hozzá.
Ha csak átmásolod, nem fog új rendszeren mûködni.
A Mozilla Backup programmal elmenthetsz minden fontos anyagot, és egy friss FF-be újra visszarakhatod.
Elég az SP3.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!
Egyik ismerõsöm kapott egy torrent oldalra meghívót és se az IE se a FF nem hozta be neki az emailbe kapott linket. Megadta nekem a jelszavát és a felhasználó nevét és én létrehoztam neki a fiókot. Azonban még ezután se lehetett megjeleníteni a lapot. Van valami tippetek? Firefoxban engedélyezve vannak a sütik, IE 7ben minden normális és még a frissen letöltött és telepített Opera nem mutat semmit.
Én pedig újraraknám a gépet és lenne pár kérdésem. A videokártya driverjét áttudom rakni az E meghajtóra? Vagy felesleges és szedjem le az újat? Egy Radeon x300/x550es matuzsálemrõl lenne szó amihez 2006.07.01es dátummal egy 6.14.... Catalyst van rendelve. Ha a Firefox és az Office mappáit egy az egyben átmásolom az E-re majd újrarakom a gépet és visszateszem õket a program filesbe akkor fognak mûködni? Vagy a registry törlése megöli õket? A FFnek melyik részét kell kimásolnom, hogy egy vadi új FF emlékezzen a jelszavaimra, felhasználó neveimre stb.?
Egy 2007es XPt tennék fel. Letöltsem a frissítéseket egyesével vagy elég az SP3at egyszer lefuttatni?
A válaszokat elõre is köszönöm.
yamaha26
Hello!
Az egyik ismerõsöm ajánlott egy microsoft-os programot amivel a duplamagos processzorokat beállítja, hogy megossza normálisan a folyamatokat és így gyorsítja a gépet. Ha ismeritek ezt a programot akkor légyszíves küldjétek el a nevét.
CPU típusa DualCore Intel Pentium D 940, 3200 MHz (16 x 200)
Elõre is köszi a segítséget!

LoDMaSt
Ahogy szimpatikus, az teljesen mind1, h mikor partícionálod 3 részre a winyódat.

@ Hellomarci

marorion
Üdv!
Tud valaki segíteni, hogyan kell xp mellé vistát telepíteni... azt szeretném, ha mindkettõ rajta lenne gépen.
A kérdésem az h partícionálásnál miként kell eljárni.
Tehát... full üres a gép, xp cd-rõl bootolok, bejön a partícionálás... mondjuk leválasztok egy részt vinyóról xp-nek /jahm, egy vinyóra szeretném mind a kettõt tenni/... és a vistának az xp telepítésénél szedjek le helyet??... vagy majd ráérek a vista telepítésnél??...
Jelenleg úgyvan a gépem h 700 giga adatnak, és 50 giga vistának...tehát van hely a két op rendszernek.És mondjuk úgy szeretném, h 30giga xpnek, 50 giga vistának...
Hogy kezdjek bele?
elõre is köszi

Gigabyte GA-EP45-DS5 | Q9300 2.5 GHz @ 3.2GHz Corsair Dominator 4096Mb | Sapphire Radeon HD4870 Toxic 512Mb Gigabyte Odin GT 550W

qtab986
Beírom a googleba hogy mkv + formátum és a google elárulja hogyan tudok egy mkv kiterjesztésû filmet szerkeszteni? Reménytelen vállalkozás.

Evin
Van ám egy mkv-s topik, ott már minden ki lett beszélve többször is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ic3 m4n
qtab986
Az mkv kiterjesztésû filmeket hogyan lehet szerkeszteni? Konvertálni kell más formátumba? A Windows Movie Maker az Ulead a VirtualDub nem tudja kezelni az mkv-t.

Shiwo
úgy tudom, hogy nem, de lehet tévedek..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hello

távoli asztal kapcsolatot szeretnék de úgy hogy arról aa géprõl ahoba bejeletkezek ne jelenkeztesseki a felhasználót

Wordbe be lehet szúrni mozgó gifeket? Ha igen, hogyan?

Máté12
Már sikerült!

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Sziasztok!

Ha az utorrentel szedek le valamit azt mindig .iso kiterjesztésbe csomagolja ki. De ezt már nem egy fájlnál észre vettem és igy nem tudom használni azokat. PLS VKI SÜRGÖSEN HEEELP!!!

Logitech G25 tulajos!!

Ic3 m4n
Esetleg ha berakod a kedvencekhez így: http://www.google.com/intl/hu/ hátha jó lesz.

Hali mindenkinek!
Elkelne egy kis segítség.
Nemrég újra pakoltam az op.rendszert,(xp)és a magyar nyelû google helyett az angol jön mindenáron.Mit tegyek,hogy a keresõm az eddigi magyar legyen.Ha valaki tud segíteni kérem úgy segítsen,hogy én cukrász vagyok az informatika csak mániám,bevallom nem értek hozzá.amit tudok róla az csak a csökönyös kitartásom oka.Ha tudsz segíteni lekötelezel,de ne szívass.!! Köszi elõre
qtab986
A windows movie maker-el vagy az ulead videostudio-val hogyan lehet a hangot elmozdítani? Kicsit elcsúszott a képhez képest.

qtab986
A windows movie maker-el vagy az uleadvideostudio-val hogyan lehet a hangot eé,ozdítani? Kicsit elcsúszott a képhez képest.
Meg az is érdekel van-e olyan video konvertáló program ami úgy konvertál, hogy nem csúszik el a hang a videohoz képest (szinkronban maradnak).

Gyocsika
köszi szépen!

Gyocsika
köszönöm!

Íme a segítség.
MS Word 2003 ban.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

LoDMaSt
Word 2007 ben beszúrásban az élõfej/élõláb közt van olyan, h oldalszámozás, sztem 2003 ban is valahol ott lehet.

@ Hellomarci

Gyocsika
Sziasztok!

Házidolgozatot csinálok, de nem tudom hogyan kell wordben az oldalszámokat kirakni, ?

Ebben tudna nekem vaalaki segíteni, hogy hogyan kell oldalt számozni?

Köszi!!!

kissadamvikt
szasztok!
Olyan problémám van, hogy 64bites xp-hez letöltöttem az uxtheme patchert, feltettem ahogy kellet, újraindult a gép, és utána az összes témát betöltötte. Minden szép és jó idáig, utána újraindítom a gépet, majd bootolás után bejön a windows-os kép, betölti magát, kiírja hogy welcome, majd megáll és kis idõ elteltével beadja a hátteret meg az egérkurzort. innen már csak alt+ctrl+del-t tudok nyomni és onnan kikapcsolni a gépet. A poén már csak az, hogy a csökkentett mód sem indul el, ugyanezt csinálja ott is😄 van megoldás erre??

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

tigeroo
skype-hoz kellene olyan hangátalakító program amiben van rendõrségi rádió. úgy pittyeg + torzít mintha rendõrségi rádióból beszélnék.

valaki ismer ilyet?
Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Valaki tudna ajánlani 1 programot ami tud lejátszani DVD Audiot, WMP, MPC nem tudta.

Hello Mindenki! Miután betölt az XP, utána kb. 2 percig nem tudok felcsatlakozni a netre. Mi miatt van ez, van erre valami megoldás?
Gyocsika
köszi

LoDMaSt
Gyocsika
sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, abban, h a legújabb Firefoxot használom, de rengeteg az ilyen elõugró ablak, ilyen advertisements meg ilyen hülyeségek.

Ezeken hogy tudnám kivédeni?

Elõre is köszi!

Szuper, akkor ez jó lesz ki is próbálom! Köszönöm!

LoDMaSt
Neem, egy dvd-t kb annyi idõ alatt vesz be, mit a dvd lejátszó, szal 2-3 mp, és már ki is jön az windowsos ablak, h lejátszod e a dvd-t, vagy ijenek.

@ Hellomarci

és valami real time lejátszót? daemon toolsnál elõször bemountolni kell ha jól tudom és az nem kevés idõ nem?

toysoldier
köszi <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LoDMaSt
Daemon tools 😊

@ Hellomarci

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani valami jó DVD lejátszó programot ami ISO furmátumból merevlemezrõl is képes lejátszani a filmeket és a menüket kezelni?

Gyocsika
Sziasztok!

Olyan problémám lenne, h Vistám van, eddig semmi probléma nem volt vele, de ma megjelent egy kis ikon jobb alsó sarokba, a Windows Defender ikonja egy felkiáltójellel, az a baja, h nem lehet frissíteni, akkor próbaképpen megpróbáltam Windows updatet is , és az sem frissít, mindig csak hibát ír ki, h nem lehet frissíteni.

A Windows defendernél a hibakód: 0x80244019

Valaki találkozott már ilyennel?

Mindenkinek kellemes ünnepeket!

qtab986
A Subtitle Workshop ot találtam. Értesz hozzá? Még csak nem is magyarul van. Annyit tudok, a felirat kb. 5-6 másodperccel elõbb jön mint kéne. Felirat 01:55:10,167 az ideális meg 01:55:15,948; felirat 00:12:53,827 az ideális meg 00:12:59,500.

Tomicsek
Ezsközök-mappa beállításai-klasszikus windows mappa használata.

toysoldier
hali
http://images.netbag.hu/20081223/22071973959.jpg
ezt hogy tudnám eltüntetni? eléggé zavar :\

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Tomicsek
Link
Link

Ezeken az oldalakon nézz szét.