Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Mitõl van az,hogy feltelepítem a BS playert és nem lehet tekerni vele a videót? Régebben már volt fent ez a progi és a vékony csíkon tudtam pörgetni és ugrani a videóban,de most nem megy.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Sziasztok!

Segítség kéne !!
ma este a gépem csak úgy önmagától újraindult. az eseménynaplóban ez az üzenet volt.
Esemény típusa:Információ
Esemény forrása Save Dump
Esemény kategóriája:Nincs
Esemény azonosítója:1001
Dátum:2009.01.14.
Idõ:18:42:14
Felhasználó:-
Számítógép:RITA
Leírás:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A mûvelet a következõ volt: 0x1000000a (0x00000000, 0x0000001e, 0x00000001, 0x804d971c). A memóriakép mentve a következõ fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini011409-01.dmp.

További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

ez mi lehet? memóriahiba?
Ezentúl elöjöhet újra ez?

ha valaki tud segíteni légyszi válaszoljon.
köszi
elõre is köszi a segítséget
Evin
PcAnywhere, ez pénzes.
Van még RealVNC, TightVNC stb. de ezekrõl nem tudom. Keress VNC neveket, csak találsz ingyenest, mert biztos van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ic3 m4n
Be kell mountolni, pl. daemon toolsba.

francois
hello olyan programra van szükségem amivel látom egy másik gépen lévõ dolgokat meg bele tudok nyúlni, mert fater vett magának gépet és annyira nem ért hozzá és állandóan kiabál h mutassam meg, de már unom, szal egyszerûbb lenne ha a gépemen látnám azt amit õ lát és akkor tudok segíteni. aki tud ilyet megköszönném.

Peetboy
Köszi szépen. SIKERÜLT !!!! <#eljen>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Evin
Java6 update11?

Evin
A Subtitle Workshop csak a feliratot kezeli, ahhoz van. Ha beigazítod a feliratot a filmhez, akkor nincs mit variálni a filmmel.
De szerintem ha szétnézel, találsz a te verziódhoz is jó feliratot. Mert akkor szokott csúszni, ha nem ahhoz a kiadáshoz (axxo, fxg stb.) készült. Ilyen esetben 2probléma lehet, az egyik film 25fpes-es a másik meg pl 23.976, vagy az egyikben késõbb kezdõdik a film, mint a másikban. Mind2 javítható a Subtitle Workshop programmal.

Peetboy
Másik hiba.

Nem indul el a Chat.hu beszélgetõ ablaka. Mit lehet tenni? JAVA van fent és leszedtem majd újra vissza, de mégsem müködik.
Kilép a böngészõbõl, ha elindítom a Chat beszélgetõ ablakot. Firefox-ban és Explorer-ben is ugyanaz van.

Peetboy
Sziasztok!

BAT kiterjesztésü játékot hogyan lehet elindítani XP-ben? Mert nekem sehogy sem indul el.
Emlékszem régen elindult. Lehet a a windowsom a hibás.

Sziasztok!

Abban kérek segítséget, hogy van egy avi formátumú filmem, amihez sajnos csak "csúszó" feliratot sikerült szereznem. Subtitle Workshoppal a feliratot meg tudtam oldani, viszont ez a prg az új, jó feliratú filmet nem menti el. Ezt mivel tudom megoldani? Létezik olyan prg, ami mind a két lépést tudja?
Légyszíves, a megvalósítás lépéseit röviden írd le! Köszönöm!
(olvastam a Virtualdub-ról, ha van hozzá magyar, vagy angol jó leírás....???)

A segítséget elõre is köszönöm!

Üdvözlettel: tibet66
"Show common tasks in folders"
Felnyitod a Control Panel-t, a Tools menuben van egy olyan, hogy Folder Options (mappabeallitas) es az Alltalanos (General) fulnel ki kell valasztani "Show ommon asks in folders", mert neked biztos a Klasszikus Windows Mappa beallitason van....es akkor majd megkapod azt a kategoria nezetet.
newil
Hello, Games for Windows-nál bejelentkezésnél ír ki olyat,hogy :
There is a problem with your account that you need resolve before signing in
......Click here to resolve

code : 80154017

Mi a fene ez?

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Qwerty4
üdv

nagyon idegesíto problémám van, a billentyûzetemmel van gond...
év végén a régi billentyûzetem egyes gombjai nem reagáltak, hiába kattingattam, nemrég vettem ujat és ugyanazt csinálja csak más gombokkal...
mi okozza ezt...win driver hiba...esetleg virus...gondolom hardverhiba nem lehet...kérdöjel...

a magyar és egéb angolon kívüli nyelvekkel is g**cizik, notpadben is hozza az unicode szöveget savenél, mint anno a kínaival.

így jött össze az írás, még a backspace sem mûxik...

help44444 <#help>

Qwerty4

Hello

Az lenne a problémám hogy van egy windows amin belül van egy virtuális windows amin fut egy progi ami hálózaton komunikál egy eszközzel és amikor elkezd komunikálni akkor 20 perc utánn újra indítja a virtuális windowst

vizes
Hát akkor ne jpg-be mentsd! Mentsd tiff -be.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

DJKonya
a paint nemjó mert ha jpg-be mentem romlik a kép minõsége. az asztalrakihúzás az viszont jómegoldás köszi a segítséget😛

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

KaszaN
szevasztok megtudná valaki mondani hogy a vezéréõpultot hogyankell a kategória nézetre váltani? Nekem egyszerûen nemsikerül. elvileg kéne lenie egy olyan szónak ott hogy váltás klasszikus nézetre és ha ara rámegyünk átvált és annak a helyén a váltás kategória nézetre szó lesz de nekem nincs ott :S Segítsetek lécci fontos lenne

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

vizes
Ja, FF ben meg egyszerûen kihúzom az asztalra.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Hát én ilyenkor nyomok egy screen shot-ot és a nem kivánt részt levagdosom paint segítségével.

DJKonya
sziasztok,
igazábol nem tudom hova írjam de nem tud valaki olyan progamot vagy megoldást hogy olyan oldalról tudjak képet letölteni ahol nem lehet a képre kattintani? vagyis hiába kattintok rá jobb egér gombal és nem jön ki semmi.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Köszönöm.Ezt végül átolvastam mielött megrendeltem.Csak az az érdekes hogy a másik lakásban ugyan ez a telefonos 1Mb- es net volt(kivéve tv) és ott mindig 1024 fölött volt a mérés,tehát mindig volt annyi mint amennyit igértek. Na majd felhivom azért kiváncsi vagyok mit mondanak.
Hegi90
tárgytalan, megtaláltam az mp3 lejátszó cd-jét, amivel sikerült felraknom 😊)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Hello!
Egy gép újratelepítés után van egy program, ami azt jelzi, hogy még mindig fentvan a gépen, és így nem tudom feltenni. Fontos lenne, mert enélkül nemtudok az mp3 lejátszómra zenét tenni! A program neve SonicStage, az mp3 lejátszóm pedig Sony, és be volt dugva, mikor próbáltam telepíteni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sziasztok!

Olyan gondom van, pontosabban a havernak, hogy felraktam neki a Rainbow Six Vegas-t a gépére. Az õ gépe nagyban hasonlít az enyémhez ami lent látható, a különbség: alaplap, táp (550W márkát nem tudok), winchester, optikai meghajtó. Azt hiszem ennyi. Na most mikor játszik teljesen változó idõpontban (5 perc, 20 perc... stb.) a gépén hirtelen kék halál, majd a gép újraindul. Ezután a monitoron megjelenik az üzenet "A rendszer súlyos hiba után állt helyre stb..." Nem tudunk rájönni mi lehet a gond. Valami okosság?
Vírus, spyware nincs.

Köszi a segítséget!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

zvaragabor
Megtaláltam, import list of urls from clipboard. Köszi szépen!

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Na most hogy oldom meg, hogy egyszerre berakom neki az url-eket és szedje, ne pedig egyenként indítgassak új letöltést? Mert ezzel az erõvel akkor inkább böngészõben nyitogatom meg.

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
Dj Faustus
"**Az elõfizetõ által ténylegesen igénybe vehetõ hasznos sávszélesség értéke a névleges átviteli sebességet technológiai okokból általában nem éri el. A használat során érzékelhetõ (tényleges) letöltési sebesség és a névleges adatátviteli sebesség közötti különbség oka lehet az ADSL és az internet technológiákból eredõ ún. "csomagolás”,amely elérheti a névleges adatátviteli sebesség 15-20%-át is, ezen túl a szolgáltatótól való távolság illetve a tartalomszolgáltató vagy az elõfizetõ által alkalmazott mûszaki megoldás sajátosságai miatti elõálló veszteség."
Forrás: Invitel Trió csomagok

zvaragabor
Tud valaki olyan programot, amivel egyszerre több képet le tudok tölteni? Van egy rakat URL-em, mind képfájlra mutat, és nicns kedvem egyenként bemásolgatni a címsorba.

Chaos Anno Domini

Szia.

A sebességet ugy irja hogy sávszélesség 1280,00(kbps) a feltöltés az 128.
Ez az Invitel Trio csomagja lakossági elöfizetéses.Na én értem a terhelhetöséget csak a tegnap a muksi azt mondja nekem azért mért csak 800.at mert biztos még hideg a modem(ezt mondta miután bekötötte és lemérte) mondja hogy ez több lessz.(na én ennek csak a felét hittem el).De most folyamatosan mértem tegnap óta elég sok oldalon de most is 600-700 ig kuszik föl. Kössz a választ.
Dj Faustus
1. Az 1 Mbit/sec a maximális sebesség vagy a garantált? Lakossági elõfizetés vagy bérelt vonal?
2. Az átviteli sebesség több mindentõl függ. Függ a géped terheltségtõl, a szolgáltató hálózatától, a szolgáltatón kívüli hálózattól, az elért szerver terheltségétõl.
3. Itt javasoltam pár ingyenes programot.

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy van e olyan progi ami lecsücsül mondjuk az ora mellé a tálcán és folyamatosan mutatja a sebességet? Tudom hogy vannak honlapok ahol lehet sebessséget mérni azon már tul vagyok,hanem pont azért kéne egy ilyen hogy ne kelyen állandoan méricskélnem más honlapokon. Valami nem koser nállam,tegnap vezették be a netet(1Mb-est kértem és a sebesség jó esetben fölmegy 700-800,ra) tegnap elöttem mérte le az ürge is miután bekötötte, de ö sem értette) dobok nekik egy drotot. Ha van olyan progi mint fölyebb is leirtam mi a neve? Kössz a segitséget.
Evin
Addig jársz jól, amíg ezt csinálja. Különben tele lennél vírussal. Keress egy olyan verziót, amiben nincsen kártékony adat.

hello!

a vírusírtóm kitörölt valami autorunos fájlt és most nem tudok letölteni...mikor választani kell: futtatás, mentés, mégse bármire megyek nem csinál semmit...mi lehet a baj? mit csináljak?köszi a választ elõre is
Ic3 m4n
asszem bioszba be kell állítani a USBrõl való bootolást

sadvagabond
ha bedugod a pendriveot,akkor meghajtóként felismeri,és azt is ki tudod választani az elején,hogy arról bootoljon.gondolom.

Sziasztok!
MSN problémában kérnék segítséget. A 80072745 hibakódot nem tudom javítani,ha valaki tudja a megoldást megköszönöm.
Üdvözlettel:
deltajoe
Dark Angel 666
Haveromnak a gépén a Windows XP-t szeretném újratelepíteni
A gond csak annyi hogy a DVD írója nem mûködik , az egyetlen lehetõség hogy pendriveról instaláljam a rendszert .
Ezt hogy kell megcsinálni , ehhez kéne segitség

tobias88
hellosztok, nem tudtok egy olyan programot, amivel vissza tudnám állítani a régen 3gp bõl avi -ra átkonvertált videókat normális sebességre? mert a kép 2,5szer gyorsabban megy mint a hang, be van gyorsulva!
zvaragabor
Nem jött össze. Na de mindegy, közben feltûnt, hogy a könyv nem telejs, csak oldalak vannak belõle, így már nem izgi. 😊
Minden esetre köszi szépen a segítséget!

Chaos Anno Domini

Neogan
Üdv!
Tudnátok segíteni? Most ismerkedem az O&O Defrag 11-el, de nem találom, a boot-time defragmentation opciót. Hol tudom ezt bekapcsolni? <#fejvakaras>

Elõre is kösz.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Felteszed a Mozilla Firefox-ot es az egesz konyvet vegignezed, hogy toltse be a kepeket memoriaba es egyszeruen lemented Web oldalkent a szamitogepre (az Internet Explorer-nel ez nem mukodik, lementi az oldalt, de csak az elso keppel). Majd ezutan esetleg kell rendszerezd a kepeket, mert lehet, hogy ossze-vissza nevezi.
Jobb otletem nincs.
zvaragabor
Pm ment.
Köszi.

Chaos Anno Domini

Adj egy pontos linket es megprobalom megmondani hogy lehet, mert en is valamikor toltottem le.
sadvagabond
sziasztok.
kis bs player problémám van.
kitettem teljes képernyõre a filmet,és minden alkalommal kisebb,és kisebb lett a kép,míg mostanra eltûnt,a feliratot pedig egy oszlopban jeleníti meg.ez mitõl lehet,és mi a megoldás?egyszer már újrainstalláltam,nem segített.
elõre is köszi!

A cd/dvd íród tudja a lightscribe-t?