Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl a pc vs xbox 360 összehasonlító videók szoktak lenni.
Next PC upgrade: 2022
Ugye: "Documents and Settings > Felhasználó név > és itt kellene lennie a Dokumentumoknak - de nincs, csak ha beállítom, hogy mutassa a rejtetteket is - viszont nem is rejtett.
Eddig mutatta, én nem piszkáltam bele semmit és erre most nem tudok belépni...miért lehet ez?
Köszi!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
van egy hangfile-om, amit telóval vettem fel, s ezért elég halk és alapból van benne valami sustorgás..hogyan lehetne a legoptimálisabban "felhangosítani" úgy, hogy kiszûröm belõle a sustorgó zajt ? mely topikban érdeklõdjek, vagy mely progit ajánljátok és hogy oldható meg a dolog ? guglival próbálkoztam, találtam rá 1 verziót asszem goldwave-hez, a sistergést eltünteti, de a maradék meg csipogás-szerü érthetetlen izévé redukálódott..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A gépemen még a multkor a játékaim futottak very high grafikán is de má másnap lowon is belassul a másik meg else indul. Milehet a baj? Elõre is kösz.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Vagy próbáld meg ezzel.
szûz sp3-as Windowst feltéve rengetek szimbólum hiányzik a rendszerbõl (pl. 5ágú csillag) ezt mivel tudnám pótolni? webdings illetve wingdings fontok fel vannak telepítve.
köszi
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
..segít a Google :
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=mp4+to+avi&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=
A problémám a következõ adott ez a formátum: MP4FacTory de sajna az asztali lejátszóm nem viszi mivel lehet ezt átkonvertálni avi-ba vagy wmw-be, hogy meg tudjam nézni Total video converterrel próbáltam, de azt írja ki ismeretlen formátum.
Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu
a launcher.exe hibát észlel és leáll?? mégis mér
reloades a cucc..
crackaltem csak van még1 dll file azt hova kell tennem
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Azért köszi a segítséget.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Amikor youtubon próbálok videót nézni állandóan ezt az üzenetet kapom:
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
Megnéztem mindent, újratettem amit írt, restart, de semmi.
Help😊
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Egy kis szoftveres gondnom lenne. Tegnap reggel szokás szerint elindítottam az irodai gépemet. Nem is volt semmi gond, amíg nem akartam megnézni a levelezésem. Az outlook indításakor elõjött egy telepítõvarázsló, hogy õ most nekiáll telepíteni valamit. Néztem bambán, majd kiderült, hogy az Adobe 8-at szeretné felrakni, de rövid szöszölés után az alábbi hibaüzenetet kaptam.
Hiba 1324. A(z)Setup Files útvonal vagy a kötet érvénytelen. Adja meg újra.
Valamint egy OK gomb. "Leokéztam", de ismét elõugrott, és ismét telepíteni akarta. Majd még jó néhányszor, ahogy a "cancel" gombra kattintottam, újra elindította a varázslót. A késõbbiekben ugyan ezt csinálta, amikor bármilyen office alkalmazást akartam indítani. Nem tudom uninstallálni sem, mert ugyan ezt a hibaüzenetet kapom és nem tudom a CD-rõl újratelepíteni sem, mert szintén ez a hibaüzenet.
Tudna valaki segíteni?
Est Sularus Oth Mithas
az mitõl lehet hogy az agnitum egyik percrõl a másikra nem engedi megnyitni a weboldalakat a böngészõben?
most is csak úgy tudtam feljönni hogy kikapcsoltam
help!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Az miért van, hogy a Vista nem engedi feltelepíteni a Daemon 4-et?
De viszont a 3.33-as telepítõjét meg nem ismeri fel... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az lenne a kérdésem, hogy van egy sg-s saját fórumom, ami eddig szépen mûködött, de most nem enged se nekem, se más felhasználónak kommenteket írni..ha az ember rányom a mehet gombra, akkor úgy csinál mintha elküldené, de az üzenet nem jelenik meg...mitõl lehet ez ? (keresõvel 1 topikot találtam, ami esetleg ilyesmivel foglalkozik, ott is feltettem a kérdésem, de 2003 óta nem írt oda senki..)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az egyik ismerõsõm gépén rendszert telepítettem, fel is ment rendesen, de amikor indulna a rendszer, kiír 2 win xp variánst és azok közül kell választani. Na most az elsõ az amit én telepítettem, az el is indul, de a 2. az nem indul mert hiányzik valami file. C, D meghajtó formázva lett, ennek ellenére mégis maradt ez a választási lehetõség. Nem lehetne valahogyan ezt a választási lehetõséget eltüntetni, és csak simán betöltödjön az a rendszer amit felraktam? köszzi