Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qtab986
Van egy angol nyelvû akciófilmem, de nem találtam olyan feliratot hozzá aminek jó az idõzítése. Van olyan program, amivel egyszerûen szinkronizálhatom a feliratot a filmhez? Nem csináltam még ilyet, megoldható úgy, hogy mondjuk megadok két pontot a film idõsíkján meg a feliraton is amik összetartoznak aztán a program összehúzza vagy kinyújtja az egész feliratot úgy, hogy illeszkedjen?

grebber
Tud valaki olyan videó szerkesztõ programot amivel olyat lehet csinálni hogy egy videón belül elválasztva két videó látható??

Pl a pc vs xbox 360 összehasonlító videók szoktak lenni.

Next PC upgrade: 2022

Japep
Hello! Miért van az, hogy a Total Commander nem mutatja a Dokumentumokat?
Ugye: "Documents and Settings > Felhasználó név > és itt kellene lennie a Dokumentumoknak - de nincs, csak ha beállítom, hogy mutassa a rejtetteket is - viszont nem is rejtett.
Eddig mutatta, én nem piszkáltam bele semmit és erre most nem tudok belépni...miért lehet ez?
Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Shiwo
Hali !

van egy hangfile-om, amit telóval vettem fel, s ezért elég halk és alapból van benne valami sustorgás..hogyan lehetne a legoptimálisabban "felhangosítani" úgy, hogy kiszûröm belõle a sustorgó zajt ? mely topikban érdeklõdjek, vagy mely progit ajánljátok és hogy oldható meg a dolog ? guglival próbálkoztam, találtam rá 1 verziót asszem goldwave-hez, a sistergést eltünteti, de a maradék meg csipogás-szerü érthetetlen izévé redukálódott..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

KaszaN
sziasztok egy tanácsot szeretnék kérni
A gépemen még a multkor a játékaim futottak very high grafikán is de má másnap lowon is belassul a másik meg else indul. Milehet a baj? Elõre is kösz.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Omega
Hali! Használ itt valaki dosboxot? Az lenne a problémám hogy nem jó mountolásom. Tehát konkrétabban van egy ilyen könyvtár struktúrám: C:\Dosprog\abuse, ezt mountolom úgy, hogy mount c c:\Dosprog. Ha váltok a C meghajtóra akkor ott kellene lennie a listázásnál az abuse-nak, de nincsen. Elõre is köszönöm a választ.<#falbav>

Shep
Van egy file amiben orosz szöveg van, de a betûk helyet csak krix-krax-ok jelennek meg, hogy tudnám megcsinálni, hogy az orosz karakterek jelenjenek meg? Ha jól tudom kellene hozzá az orosz nyelvi pakk, de mit kell még beállítani, vagy hogy van ez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi sikerült, bár mintha keskenyebb lenne a videó, pedig a felbontás nem változott 128*96-ról 96*128-ra állt át.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

VirtualDub-nál a Video menüben a Filters-t választani,ott az Add gombot megnyomni,majd a rotate-t kiválasztani
Esetleg más ötlet? Próbáltam Virtualdub-ba de nem volt ilyen menüpont amit linkeltél ott meg konkrétan melyik programra gondolsz?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Ic3 m4n
Virtualdub úgytudom megtudja csinálni, ha meg nem ismeri a formátumot akkor max. átkonvertálod..
Vagy próbáld meg ezzel.

Sziasztok! Tudnátok segíteni nekem? Van egy videóm telefonos kis felbontású. De a telefon fektetve volt és így készült a videó. Tudnátok segíteni hogy van e mód elforgatni a videót 90 fokkal, és ha igen hogyan és milyen programmal?

Üdv, lenne egy gondom. Van egy otthoni hálózatom, egy wireless router eloszt egy 10 Mbites internetet. Van két teljesen ugyanolyan laptopunk, ugyanazzal a windows-al, ugyanolyan beállításokkal. Mégis, ha wirelessen csatlakozunk, az egyik gép 10 MBittel tölt bármilyen oldalról, bármilyen sebességteszt full sávszélességet mutat, a másik gépen viszont csak a fele sávszél van meg. Akármilyen oldalon, akármilyen sebességteszttel. Ha kábelen rádugom a routerre a gépet, akkor azon is megy a teljes sebesség, tehát a vezeték nélküli hálózattal lehet valami. Van valami ötletetek?

tmp
Sziasztok

szûz sp3-as Windowst feltéve rengetek szimbólum hiányzik a rendszerbõl (pl. 5ágú csillag) ezt mivel tudnám pótolni? webdings illetve wingdings fontok fel vannak telepítve.

köszi

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Elnézést nem avi- ra írod hanem MP4FacTory - t mp4 -re, ha a konvertáló program nem nyitná meg. Bocsi
MP4FacTory kiterjesztésrõl én még nem hallottam, de mp4- bõl avi- t tudsz konvertálni. Szerintem átírhatod sima avi- ra a kiterjesztést.
..segít a Google :
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=mp4+to+avi&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=
zagar
Nem megy azzal sem.

Ic3 m4n
Általában azzal szokták csinálni, próbáld meg 😊

zagar
Nem tudom mivel lett csinálva így töltöttem le a filmet csak nem tudom megnézni.

Ic3 m4n
ha Nero Recode-del lett csinálva, akkor szerintem jó esetbe vissza is tudod konvertálni vele, de ez nem biztos.

zagar
De nem pc-n akarnám megnézni hanem tv-n.

Ic3 m4n
Nero Showtime-al próbáld megnézni.

zagar
Jó estét!

A problémám a következõ adott ez a formátum: MP4FacTory de sajna az asztali lejátszóm nem viszi mivel lehet ezt átkonvertálni avi-ba vagy wmw-be, hogy meg tudjam nézni Total video converterrel próbáltam, de azt írja ki ismeretlen formátum.

antalkrisz
RealAlternative Media Player Classic-kal biztosan tud 16:9 képarányt.

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

Ic3 m4n
Ha nincs külön leírás hogy hová tedd, akkor a gyökérkönyvtárba.

elinditam a motogp 08at erre ilyen hibát ir ki
a launcher.exe hibát észlel és leáll?? mégis mér
reloades a cucc..
crackaltem csak van még1 dll file azt hova kell tennem
qtab986
RealAudio / RealVideo VBR (.rmvb) kiterjesztésû videót játszok le de a Real Player ben nem találom hol lehet állítani az arányt. A videó 16:9-es lehet de a RealPlayer csak 3:2(kb) játsza le. Lehet benne állítani? Vagy más lejátszó amiben lehet állítani a képarányt tudja kezelni ezt a típust?

Versace21
kõszi a segitséget

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

ERykk
Úgy néz ki magától megoldódott, reggel bekapcsoltam a gépet és már jó volt.

Azért köszi a segítséget.

Ic3 m4n
Akkor passz

ERykk
Amúgy nem hiszem hogy a böngészõvel lesz a probléma, mert se FF-el, se IE-vel nem megy.

ERykk
Persze, be van kapcsolva, minden updatelve van, mégse megy.

Ic3 m4n
Épp ezért írtam h bevan e kapcsolva, mert ha nincs az gáz..

Evin
Inkább épp az a baja, hogy ki van kapcsolva, nem?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ic3 m4n
Böngészõdbe JavaScript engedélyezve van, és a legújabb Adobe Flash Playered van fönt? Innen le tudod tölteni.

Ic3 m4n
Ha ilyen prezentáció szerû dologra gondoltál, akkor a Microsoft Power Pointot tudom ajánlani, nekem nagyon bejött.

ERykk
Heló!

Amikor youtubon próbálok videót nézni állandóan ezt az üzenetet kapom:
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
Megnéztem mindent, újratettem amit írt, restart, de semmi.
Help😊

Versace21
Sziasztok,nekem egy olyan problémám lenne hogy a Movie Maker nevû kis programmal kéne készitenem képekbõl egy ilyen dia filmet,de valamiért ha tõbb képet rakok bele,egybõl kilép,nem tudtok valami õtletet adni?Vagy valami másik olyan program amivel lehet ilyet késziteni?Szallagavatóra lesz,osztályrol pillanat képeket õsszerakni..Elõre is hálásan kõszõnõm

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Evin
Rakd fel az adobe.com-ról a legújabb verziót, hátha az megoldja.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

zvaragabor
Megoldva.

Chaos Anno Domini

Sziasztok!

Egy kis szoftveres gondnom lenne. Tegnap reggel szokás szerint elindítottam az irodai gépemet. Nem is volt semmi gond, amíg nem akartam megnézni a levelezésem. Az outlook indításakor elõjött egy telepítõvarázsló, hogy õ most nekiáll telepíteni valamit. Néztem bambán, majd kiderült, hogy az Adobe 8-at szeretné felrakni, de rövid szöszölés után az alábbi hibaüzenetet kaptam.

Hiba 1324. A(z)Setup Files útvonal vagy a kötet érvénytelen. Adja meg újra.

Valamint egy OK gomb. "Leokéztam", de ismét elõugrott, és ismét telepíteni akarta. Majd még jó néhányszor, ahogy a "cancel" gombra kattintottam, újra elindította a varázslót. A késõbbiekben ugyan ezt csinálta, amikor bármilyen office alkalmazást akartam indítani. Nem tudom uninstallálni sem, mert ugyan ezt a hibaüzenetet kapom és nem tudom a CD-rõl újratelepíteni sem, mert szintén ez a hibaüzenet.

Tudna valaki segíteni?

Est Sularus Oth Mithas

köszönöm a segítséget!
Shiwo
rendbejött magától..

Montanosz
hello!
az mitõl lehet hogy az agnitum egyik percrõl a másikra nem engedi megnyitni a weboldalakat a böngészõben?
most is csak úgy tudtam feljönni hogy kikapcsoltam
help!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Japep
Megoldottam!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Hello!
Az miért van, hogy a Vista nem engedi feltelepíteni a Daemon 4-et?
De viszont a 3.33-as telepítõjét meg nem ismeri fel... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Shiwo
Heló !

Az lenne a kérdésem, hogy van egy sg-s saját fórumom, ami eddig szépen mûködött, de most nem enged se nekem, se más felhasználónak kommenteket írni..ha az ember rányom a mehet gombra, akkor úgy csinál mintha elküldené, de az üzenet nem jelenik meg...mitõl lehet ez ? (keresõvel 1 topikot találtam, ami esetleg ilyesmivel foglalkozik, ott is feltettem a kérdésem, de 2003 óta nem írt oda senki..)

LoDMaSt
Kellékek, rendszereszközök, és ott a rendszervisszaállításnál.

@ Hellomarci

Hello! Segítségre lenne szükségem!
Az egyik ismerõsõm gépén rendszert telepítettem, fel is ment rendesen, de amikor indulna a rendszer, kiír 2 win xp variánst és azok közül kell választani. Na most az elsõ az amit én telepítettem, az el is indul, de a 2. az nem indul mert hiányzik valami file. C, D meghajtó formázva lett, ennek ellenére mégis maradt ez a választási lehetõség. Nem lehetne valahogyan ezt a választási lehetõséget eltüntetni, és csak simán betöltödjön az a rendszer amit felraktam? köszzi