Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az lenne a kérdés, hogy egy wlan-os gépen a hálózati kulcsot, hogy lehetne megnézni vistán... ?
már ha van erre valami mód.
wlan kapcsolatok kezelésénél csak pöttyözve van, a karakterek megjelenítését pedig nem tudom bepipálni, mert nem lehet sajna.
ha valaki tudja a választ, thx.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azt, hogy x86-os utasításkészletû processzorokon mûködik.
Például MIPS-en, ARM-on nem mûködik.
Lenne egy nagy kérdésem: a gépem kiírja, hogy hiányzó NTLDR. Azt már tudom, hogy a telepítõ CD-vel kell javítást végezni rajta, de az számomra teljesen homályos, hogy akkor azok a dolgok, amik a C: -re vannak mentve, azok el fognak veszni (letörlõdnek?) ? Elõre is köszi!
<#eljen>#eljen>
Én nem tudok a youtuberól letöltött videókat átkonvertálni valamiért.Az az idegesitö,hogy máshonnan leszedett videókat,vagy a korábban letöltött videókat a youtuberól azt sikerül.Használtam több konvertálot is.Mi lehet a baj?
ilyen létezik? v hogyan lehet megcsinálni ezt, esetleg a bioszba?
A win XP normál módú indítása után egybõl egy hibaüzenetet kapok amit a services.exe okoz. Ha bezárom akkor kijön egy új ablak, hogy a leállítást NT AUTHORITY / SYSTEM kezdeményezte és 1 percen belül automatikusan újraindítja a gépet.
Utánnanéztem neten, elvileg 1-2 féreg okozhat ilyen problémát. De hiába raktam fel eltávolító/keresõ programokat, néztem meg a regeditet semmi gyanúsat nem találtak/találok.
Már többször újraraktam a windowst, és egészen addig nincs is baj amíg létre nem hozom a net kapcsolatot, onnantól viszont 1-2 percen belül jön a hibaüzenet, ami meg is marad minden újraindításnál, egészen az újabb reinstallig. USB WLAN Adapterrel kapcsolódok a routerhez, okozhat az is ilyet? Vagy csak vírus eredményezhet ilyet? Ötletek?
Elõre is köszönöm!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Az elsõnél meg nem tudok tallózni.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Vagy behúzod a parancsikonját a start menü->indulópultba.
Kicsit tudsz angolul, akkor egybõl ott a Google vagy az MSDN. Én 1 kivételével minden gondom megoldódott, pedig én csak most barátkozok vele, sose tanították.
balcsi70
Szerintem mindenhez felrakja a nyelvet, ami telepítve van.
setuh
Okos ember elõre gondolkodik, és feltölti saját ftp-re. 😊 (bár nálunk anno fent volt minden órai munka belsõ ftp-n)
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
gyökvonásra ott az sqrt, ezt egy C manualból kitudod venni, hogy miként tudod berakni, figyelni kell a típuskonverziókra, mert két int bemenet gyöke valszeg nem int lesz, hanem double.
vissza gomb alatt ha a törlésre gondolsz, akkor szimplán megnyomásra minden változót nullázol, s a kijelzõt is nullára állítod.
.: mobilize.hu :.
kene egy kis segitseg.
kene csinaljak c#-ba vmi programot info felevinek.nem nagyon ertek hozza szal egy hozzaerto segitseget kernem.vki nem tudna nekem osszedobni egy szamologepet(windows aplicationba)alapmuveleteken kivul meg ekne bele vmi plusz mert az alapot mar megcsinaltuk a suliba(pl.gyokvonas ,hatvanyozas,ilyen vissza gomb)nagyon megkoszonnem mert fontos lenne tenyleg.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nekem egy olyan program kéne amivel vissza tudom hozni a letörölt fájlokat!Aki tud iet linkelje. Köszi szépen elõre is.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ez valami nagoyn pocsék, valaki segítsen légyszi :S::S:S:
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
így néz ki.
rohadt idegesítõ :S::SS
de úgy látszik nem csak nekem van ilyen problémám.
valaki le tudná nekem írni érthetõen, hogy mirõl is van szó? :S
Vistám van egybkt.
De nem tuti hogy ez a megoldás.
van egy kis problémám!
az egyik firefox indításnál észrevettem, hogy szinte minden szöveg félkövér oO
elindítottam az internet explorert, ott meg szinte minden szöveg dõltbetûs.
Nemtudja valaki, hogy ez miért ilyen? :S:SS
Az Excelben a tizedes vesszõs számok beírásána és ENTER után mindig átvált dátummá.
Mit lehet tenni?<#help>#help><#help>#help>
Qwerty4
Van egy kis problémám, hátha ti tudtok segíteni, vagy volt már vkinek ilyen...
Na, amikor a gépet bekapcsolom, Win üdvözlõképernyõ után bejön a háttérkép, és semmi más, aztán egy hibaüzenet, miszerint:
userinit.exe hibát észlelt ezért leállt...
kiderült, hogy vírusról van szó, a NOD megtalálja, de nem tud mit kezdeni vele, a Smart Security szintén, az Avast pedig meg sem találja
hibaüzenet után mindig feladtkezelõ-->új feladat-->explorer.exe kell, és már kezdem unni...
Segíííítséééééég!<#help>#help>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB