Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Hellomarci
online rádióhallgatáshoz
kérnék egy kis segítséget.a munkahelyi gépemen szeretnék rádiót hallgatni,de nem szól semmi.pl a danubius rádiónak bejön a kis ablaka,de nem szól.különbözõ oldalakon keresztül is próbáltam,nem megy sehonnan.valakinek esetleg tipp,hogy mit csinálhatnék?installálni külön progit nem lehet,nincs IT-hozzáférésem.zene amúgy megy,hangja van a gépnek.
sokan lennénk itt hálásak nektek!
elõre is köszi!
Tudtok segíteni?
zita
Akár flashget akár bármi letöltésvezérlõt használok csak a linket tölti le hiába írom be a jelszavat!
MIÉRT???????????????????
zita
Nem olvas be a dvd íróm másik számítógépben jól mûködik most raktam fel egy gyári xp-ét igaz még más programot nem raktam fel semmilyet szerintetek mi lehet a probléma?? Ja az xp-t úgy raktam fel, hogy f8-cal boot-tam mert ha kiválasztottam a bootba, hogy az elsõ számú hardver legyen az író úgy nem indult el a telepítés.
Aki tud segíthet
Satás vinyó van a gépbe azon van a rendszer, a régi IDE csatlakozós vinyót meg úgy használtam, hogy az íróról lehúztam a kábelt, rádugtam a vinyóra és kész.
Most vissza dugtam az íróra de az meg nem olvas be semmit????
Minden tipp érdekel!!
Mondom, hogy meg azok a programok sem, amelyek direk az *.iso-ra vannak irva, hogy letrehozzak, modositjak oket.
Azt figyeltem, hogy osszehasonlitva egy masik *.iso-val amelyiket olvassa a WinRAR (vagy Daemon Tools), ez is ugyanugy van felepitve, tahat egy csomo 00 (16 szamrendszerben, amit a Total Commander nezokejevel lehet latni, 1 bajt=8 bit, 8 bit 256 lehetoseg felel meg 00000000-11111111, ezert 00-FF a 16 szamrendszerben) es a vegen is ugyanugy epul fel. Nem hiszem hogy hibas lenne az *.iso fajl, mert mar 10 is letoltottem, mint mas mas adatok/kepfajl es ugyanez a problema.
Ez attol fugg hogy van megirva, es azert kerdeztem, hogyha valaki nem talalkozott ilyen problemaval.
Pár napja új szervert indítottak be, leállt néhány órára és azóta egyszerûen nem jön be az oldal, de csak ezen a gépen. Van a szüleimnek egy másik gépe, routeren csatlakozik a kettõ a nethez. A furcsa az, hogy azon a gépen tudok csatlakozni az oldalhoz, de ezen nem: pár másodpercig próbál csatlakozni, de aztán kiírja, hogy az oldal nem elérhetõ. Próbáltam más böngészõvel (alapból Internet Explorer van, de próbáltam FireFoxal és Seamonkeyval), de semmi eredmény. Javasoltak egy DNS Flush parancssor elvégzését, de semmi, kitöröltem a cookiekat, hátha azzal van valami, de semmmi. Megnéztem a beállításokat, de nem látok benne semmi hibát, nem is állítottam rajta semmit sem, tiltott listán pedig nincs az oldal.
Mi lehet a baj? Már több napja igyekszem megoldást találni a problémára, de sehogy sem akar mûködni. Elõre is köszi a segítségeket. 😊
Mi a teendõ akkor, ha látszólag az OSX telepítõje felülírta a Win7 bootmanager-jét, és egyszerûen nem boot-ol a gép? Próbáltam Win7 Recovery módot, szenvedek már egy ideje ezzel az OSX telepítéssel, és eddig akármikor elrontottam valamit ez segített. Most ott tartok, hogy hiába indítom el, nem is próbálja megkeresni a fentlevõ Windows verziókat. Rémlik még pár cmd parancs... fixboot, bootcfg, fixmbr, de ezek nem használhatóak, nem segítenek, kiírja, hogy nincs ilyen parancs. Formázni, újratelepíteni nem akarok, hogyan lehet újra feltenni a Win7 bootmanager-jét?
A választ köszönöm elõre is!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Tudnátok egy olyan programot mondani nekem ami leolvassa a gépem minden adatát? pl.: mien videókártya, processzor stb. van benne?
Olyan gondom van, hogy IE8-ban a tabokkal egy sorban levõ menüknél (házikó, Oldal, Biztonság, Eszközök, súgó) nincsenek szövegek a lenyitásnál, csak üres sorok. IE7-re telepítettem rá, meg IE7Pro-t tettem rá, mert írták mûködik, de nemjött be, azt letöröltem, és így maradtak a menük :S
Újratelepítésével próbáltkoztam már, de a hiba megmaradt :/
Szerintetek, hogy lehetne helyrehozni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Ha új akkor próbáld meg az alaplaphoz adott CD-rõl feltelepíteni az összes hardverhez való cuccot.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
a probléma itt láthatóha valaki tud,akkor léci segítsen!
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Szóval az lenne a problémám, hogy van egy filmem DVD formátumban, tehát van egy video_ts meg egy audio_ts mappa. Na most azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom ezt úgy kiírni, hogy régebbi fajta asztali dvd lejátszó is le tudja játszani?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
köszönet
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Van egy kis problémám az eggyik programommal. Van egy képszerkesztõ program(MAGIXFunPixMaker). Ha rákattintok az ikonjára csak egy pillanatra jön be és utána azonnal el is tünik.Ez mitõl lehet?
Vagyis nem tudom használni.Már letöröltem meg ujra telepitettem,gondoltam az hátha segít,de ugyanaz a hiba.Ez egy ingyenes program amit hét napig lehet használni telepitõ kód nélkül is de utána ha regisztrálok küldik a telepitõ kódot és már müködik is.Bemásoltam a telepítõ kódot, egyszer mûködött de másodszorra már nem akar.Lehet én vagyok a béna,vagy valamit rosszul csinálok?
Olyan problémám lenne,hogy nem nyílnak meg az xls munkafüzetek ha azokat meg szeretném nyitni... csak maga az Excel indul el üresen .. Viszont ha üresen nyitok egy excelt és úgy nyitom meg a megnyitás segítségével akkor mindenigy megnyílik .. Szerintetek mi lehet a gond? Két vírusírtó szerint is nincs vírus a gépen.
Mindenki segítségét elõre is köszönöm!
Üdv:Joe
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
- megkérsz valakit msnen, hogy küdlje el az õ Arial fontját. Az se baj, ha az egyikõtöknek Vistája, a másiknak meg XP-je van. Vistán a betûkészletek helye (rejtett mappa): C:\Windows\Fonts\arial.ttf
- vagy átmész a családban egy másik géphez, és átmásolod egy pendrive-ra 😄.
Ezután vezérlõpult -> betûkészletek -> Fájl menü (ha Vistán nemlátod a menüsort, nyomj egy Alt billentyût) -> Új betûkészlet telepítése. Betallózod, bezárod és elindítod a firefoxot. Voilá!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
köszi!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy eltûntessem a gépemrõl a "Valószínûleg szoftverhamisítás áldozatává vált" kis szöveget bal alsó sarokból...
Nagyon idegesít, mert bejelentkezéskor is bombáz vele, meg háttérképet sem fogad el.
Segítsetek kérlek, ha tudtok!
Köszi: Aqua