20837
Segítséget kérek
  • madarasz19
    Szia!
    Őszintén szólva nekem is eszembe juthatott volna az általad telepített magyar nyelvű verzió.Tanulság számomra, hogy utána kell nézni a telepítés előtt. Mindenesetre köszönöm a visszajelzésedet. Pillanatok alatt letelepítettem a magyar nyelvű verziót.
  • kl24h
    Én direkt a magyar Firefox-ot telepítettem és akkor nem szükség a magyar nyelvű kiegészítés.
    Lehetséges, hogy a kiegészítőt kompatibilissá kell tegyék a 42.0 verzióval és amíg nem lesz kompatibilis, addig nem fog működni.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.11.07. 17:29:17
  • madarasz19
    A Firefox 42.0 böngészőt telepítettem a közeli napokban.
    A magyar nyelvű kiegészítést állítottam be ill. telepítettem, de valami miatt nem sikerült életre kelteni.
    Mi lehet a probléma? A 42.0 verzión nem működik a magyar nyelvhasználat?
  • gergely1991
    Vagy még(de nemsokáig már) windows 7-et.
  • pxxl
    w8.1 vagy w10 64bit
  • StrikeFor
    Hi! Asus gMer laptopra milyen windowst vegyek/ hasznaljak ? Koszonom
  • acsati
    Sziasztok!
    Windows 7-et telepítenék egy laptopra USB-n keresztül pendrive-ról. Boot-olásnál érzékeli is, minden oké, de ahogy beolvassa fekete képernyőn a fájlokat, majd tölt még egy kicsit és jönne a kék Win-es felület, az előtt kikapcsol, elalszik a laptop. Ugyanezzel a pendrive-val telepítettem már másik gépre ezt a Win7-et.
    Mi lehet a gond?
    (az lehet probléma forrás, hogy a laptop billje hibás és egy usb bill van rákötve?)
  • madarasz19
    Szervusztok!
    Sikerült a problémát megoldani. Egy nemkívánatos program okozta.
  • madarasz19
    Szervusztok!

Windows 7 SP1 op. rendszer fut a gépemen. A közelmúltban azt tapasztaltam, hogy indítása után néhány automatikus betöltésre beállított program program nem töltődik be. Egyik setup után kaptam egy hibajelzést: " a TaskSchedulerHelper.dll hiányzik".
    Az interneten vadásztam a fenti hiba kijavítását keresendő. Találtam is néhány utalást a hiba jellegére, de - meglehet - bénaságom miatt nem tudtam megfejteni a hibajavítás módját.
  • potyoro potyka
    - Adobe Photoshop CC 2015.0.1
    - i7 3770 + 970Gtx +16Gb Ram + ssd-k.
    Win 10
    Mi okozhatja a program lassú működését? Csak a Adobe Photoshop CC 2015.0.1. Előző verzió jó.
    Köszönöm szépen!
  • gergely1991
    "Próbáltam telepíteni az újabb verziót, amelyik telepítés közben ugyancsak szerver kapcsolódási problémaát jelzett."
    Szóval itt valami más lehet a gubanc....

#20463: Próbáld meg arra a kis időre kiiktatni a tűzfalat ha ennek ellenére is "hibádzik" egyrendszer-visszaállítást arra az időpontra mielőtt a rendszerösszeomlás megtörtént volna..
  • madarasz19
    Szia!

Úgy látszik, a router - em szórakozott velem. A letöltést követően, internet kapcsolódás nélkül a telepítés sikerült.
    Köszönöm a segítséget.
  • kl24h
    A legfrissebbet telepítsed! Ne válassz verziót tölts le a legfrissebbet a skype hivatalos oldaláról! Én is Windows XP SP3 használok és normálisan megy.
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Windows XP SP3 op. rendszer fut a gépemen. A közelmúltban (néhány hete) világszerszerte "megkergült"a Skype. Amikor a rendszer helyreállt, azt tapasztaltam, hogy a gépemen nem működött a Skype. Újratelepítéssel próbálkoztam. Mivel nem voltam biztos abban, hogy a Skype aktuális legfrissebb verziója működni fog az XP-n, először az 5.8.0.154 verziót telepítettem. A telepítés közben a gépen megjelent egy hibajelzés; "szerverkapcsolódás hiba" hivatkozással és egy instrukció, amely javasolta egy másik verzió telepítését. Ez a verzió 7.11.0.102 volt.
    Próbáltam telepíteni az újabb verziót, amelyik telepítés közben ugyancsak szerver kapcsolódási problémaát jelzett.
    Kérdésem: milyen módon tudnám a Windows XP SP3 op. rendszerhez illeszkedő Skype verziót telepíteni?
  • gergely1991
    Eddig is azt kellett volna használnod......
  • nyirog
    Sziasztok 10 és 20 ezer Ft körüli Gamer billentyűzetet keresek, ami lehetőség szerint háttérvilágításos, magyar kiásztású; kérdésem az lenne hogy akik nálam tapasztaltabbak azok mit ajánlanának (én eddig ezt a kettőt néztem ki: Genius KM-G230, vagy Cooler Master Storm Octane ), szerintetek melyik lenne a jobb? Előre is köszi a tippeket :)
  • madarasz19
    Szia!
    Úgy néz ki, hogy még egyéb kísérletekre van szükségem. Addig egyébként a Firefox vagy a Chrome lesz befogva munkára.
    Az IE csak azért lenne érdekes, mert a Windows 7-be épül.
    Köszönöm a segítőkészséged.
  • pxxl
    nm :
  • Ryder159
    óóó köszönöm szépen.
  • pxxl
    üzeneteknél van egy olyan felül, hogy Továbbiak, ott Archívum, megkeresed a beszélgetést, és van ott egy kis visszafelé mutató nyíl, azzal visszavonod az archiválást.
  • Ryder159
    Helló. A minap Facebook-ban az egyik beszélgetésnél rányomtam az archiválásra. Azóta a partner nincs a listámon sem böngészőben, sem pedig Messengerben, és nem kapok értesítést ha ír. Hogy lehet ezt visszacsinálni?
  • Jani Hun
    Lehet hogy bekaptál valami virust, barátnöm gépével is ez volt a gáz. Nyisd meg a "programok telepitése és törlése" menüt és ott nézz programokat amiket akkor rakhattál/rakhatódott fel amikor jelentkezett a probléma, ha nemsikerül onnan törölni akkor guglizz rá.
  • madarasz19
    Szervusztok!
    A gépemen Windows 7 op. rendszer fut. Az egyik böngésző az IE11. A böngészőt megnyitva a kezdőlap a Yahoo angol nyelvű oldala Bing keresővel.
    Szeretném, ha a kezdőlap a Google lenne azonos nevű keresővel. A megoldásra javasolt ötletek közül néhánynak nekifutottam, de ezidáig sem a kezdőoldal változtatása, sem a Google kereső alapértelmezett beállítása nem akar bejönni.
    Ami nagyon bosszant, hogy kb. 1 hete simán megoldottam ezt a módosítást, de a közelmúltban végzett géptakarítás visszaállította a "Yahoo - Bing állapotot". Milyen beállítás-módosításokkal tudom a fentiekben leírt Google rendszert visszaállítani?
  • pxxl
    "Mivel a Microsoft Office Document Imaging nem alapvetően telepített program, hanem a haladó telepítés során opcionálisan tehető fel a gépre, mindössze annyi a dolgunk, hogy a Vezérlőpulton megnyitjuk a Programok és Szolgáltatások menüt, itt pedig a megjelenített programok közül kiválasztjuk a Microsoft Office-t, majd a Módosítás gombra kattintva a Hozzáadás vagy eltávolítás opción keresztül az Office-eszközökben kipipáljuk a Microsoft Office Document Imaging-et."

google plz :\
  • gotchaaa
    Sziasztok!

Mostanában azt tapasztalom, hogy ha wifin keresztül használok p2p alkalmazást, akkor a routerem megadja magát, és kibe kapcsolás után hajlandó csak újra működni. Mitől lehet ez?
  • madarasz19
    Szervusztok!
    1 éve áltam át Windows XP-ről Windows 7-re.
    A Windows 7 op. rendszeren kerestem az XP-n időnként használt Microsoft Office eszközök - Microsoft Office Document Imaging programot, amellyel a .TIF képfájlokból ki lehetett "extrahálni" a szöveget Word fájlba. Ezidáig nem találtam, és az a gyanúm, hogy hiányzik. Tudnátok segíteni abban, hogy a szöveges képfájlokból hogyan lehet kinyerni Word formátumú szöveget?
  • pxxl
  • madarasz19
    Szia Gergely1991 !
    Köszönöm a segítséged. Működik a dolog!
  • gergely1991
    Az msn-nek már van magyar-nyelvű nyitólapja? :O
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.08.27. 11:27:20
  • pxxl
    úgy, hogy az IE-val telepítesz egy böngészőt. pl chrome-ot. ;)
  • madarasz19
    Szervusztok!
    Windows 7 SP1 op. rendszert használok. A telepítéskor az Internet Explorer 11.0.9600.17959IS verzió számú böngésző települt.
    A nyitólap "http://www.msn.com/?ocid=iehp" címen jelentkezik be angol nyelven.
    Milyen beállítás-változással tudnám a nyitóoldalt magyar nyelvű megjelenítésre vezényelni? Az Internetbeállítások - Általános fül opcióinak változtatásával próbálkoztam, de - valószínüleg bénaságom miatt - nem sikerült az Alapbeállítás megváltoztatása.
  • gergely1991
    Ha nincs "egymásba keverve" akkor alkalmas lehet a cue fájl.
  • howarju
    Én, ha ennyire kellene, egyszerűen felvenném hangfájlként, pl. magnóra. :-)
  • copido
    Köszönöm a választ!De én olyasmire gondoltam,hogy ha tudnék hozzá vagy a MP3-ból CUE fájt alkotni akkor szét lehetne szedni.Vagy rosszul gondolom?
  • Irgum76
    Sziasztok
    Dota 2 szerkesztésben kéne egy kis help (hátha van itt valaki aki már csinált ilyet)
    szóval Sven-nek szeretnék egy komplett szettet csinálni
    de ha bepozicionálom a fegyvert az eredeti helyére és rákötöm a megfelelő csontra (az infó ezt írja róla: This model should primarily be bound to the bone: weapon_root) akkor is csak lebeg körbe-körbe a karakter körül
    sőt ha az eredeti fegyvert lebutítom és úgy töltöm vissza a játékba akkor is ezt csinálja
    3ds max-ot használok wall worm scriptel
    Blenderel sikerült a butított verziót visszatölteni rendesen viszont az egy olyan hülye szerkesztő, hogy nem tudok semmit sem kezdeni vele
    a Maya meg kínai nekem
    már végignéztem a fél internetet de nem találtam ezt a problémát
    írtam is az egyik workshopos fórumra de onnan meg törölték mert, hogy offtopik
    kezdő vagyok de végignéztem szó szerint több óra tutorialt
    most már hasznosítani szeretném a tanultakat de egy ilyen hülyeségen megakadok
    szóval jól jönne egy kis segítség legalább egy link vagy valami
    köszi
  • cement
    Hát ez ilyenkor már egy file, nem tudod szétszedni csak ha magad szétvágod. MP3 szerkesztő programokkal meg lehet csinálni, de nem 2 perc lesz :)
    Ez egy ingyenes webes megoldás, nem kell telepíteni sem semmit
  • gergely1991
    Hai!
    Visszaalakitani olyan mint a kinyomtatott papírból kiszedni a szavakat,pláne ha előzőre még rányomtattak mégegyet....
    Egyetlen dolog amit tehetsz hogy audacity-el kiszedegeted(kijelölés exportálása sokat segít). :)
  • copido
    Üdv.Segítséget kérek!Van egy yutobról letöltött mix-em mp3.Van benne a mixbe kb.30 szám.Ezeket szereném "kiszedni" hogy a számokat tudjam külön is hallgatni.Nincs meg hozzá a cue kiterjesztésem.Gondolom ha össze tudták tömöriteni a számokat egy mp3-ba akkor vissza is lehet alakítani,Vagy rosszul tudom?Ebben kérnék segítséget!Előre is köszönöm!
  • gergely1991
    Helló!
    Pl LInux alatt jól fut néhány régebbi játék(pléjonlinux')...
  • Ic3 m4n
    Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy miért van, hogy egy 2001es játék akad a laptopomon? Mondták hogy nem bírja alkalmazni az aktuális konfigot, ezért kipróbáltam virtuális xp-n, ott jó volt, csak a kép villogott. Próbáltam kompatibilitást is beállítani, de úgy se lett jó.. Az aktuális oprendszer win8.1 64bit.

Bármi segítséget szívesen veszek, előre is köszi! :)