Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek van ilyen VTX3D HD7970 X-Editon 3Gb kártyája 1050/1425 az órajel.Kérnék töle egy gyári VGA BIOS-t köszönöm elöre is.Sajnos elfelejtették lementeni a gyárit.
pxxl
vagy ram hiba, alaplap hiba, merevlemez hiba...

All hail the double x!

Jani Hun
Hali, remelem jo helyen jarok, a problenam az annyi lenne hogy eleg sokszor kek halalt kapok ha alt+tabozok teljeskepernyos jatekokbol, kerdeztem szakertot azt javasolta hogy telepitsek regebbi drivert a grafkartyahoz, szerintetek ha a gyari cdrol teleepitek drivert akkor mennyivel csokkenhet a teljesitmenye ? Vagy mit ajanlotok, cserelgessem a drivereket a nullarol amig nem talalok olyat ami nem kekhalalozik, vagy mit tegyek?

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

nyirog
Sziasztok Diginet 500-hoz (garantált sávszél 200/50 Mbps) milyen routert tudnátok ajánlani ami nem fogja vissza a netet? Jelenlegi TP-LINK TL-R 460 eléggé visszafogja :\

joshua
Köszönöm a válaszokat, szerencsére megoldódott a probléma. Ehhez a nyomtatóhoz nem volt windows 7 driver, de egy újabb kiadásához igen (m20). Azt felrakva szépen működik.

gergely1991
Egyes telepítők megkérhetik a user-t hogy használja a "Hardver hozzáadása" lehetőséget(miután az jól végezte a dolgát).
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.03.22. 21:15:44

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sikeres volt a nyomtató driverének telepítése (kábel csatlakoztatása amikor kéri a telepítő, a telepítő nem jelzett-e valami hibát telepítéskor, stb.)? Az interneten itt van a Windows 7 64 bitre a driver, de ha megvan az eredeti CD, akkor azon is meg kell legyen.
joshua
Sziasztok! Adott egy új Windows 7-es gép, amire egy xerox workcentre 4118 van kötve. A nyomtató tökéletesen működik, de nem látni se Officeban se kettős könyviteli programban a nyomtatás menüpontban. Eszközkezelő látja, de mégsem működik teljesen. Windows 7 64bit a rendszer. Mi lehet erre a megoldás? Előre is köszi a választ!

Sajnos ez sem segített. Vagy 2 órát próbálkoztam a beállításokkal ma is, semmit sem sikerült összehozni, ugyan úgy szar maradt... Mindenesetre köszönöm a segítséget! 😊
Végül letöröltem minden lejátszót, minden extra filtert (már kb 20adjára), a külső hangkártya driverét stb. és újraraktam mindent. A hangkártya control paneljén állítgattam és végre sikerült beállítani az 5.1-et... Most már a windowsban is megy az 5.1 az erősítőre, pedig anno csak a lejátszót tudtam rávenni hogy 5.1-ben szóljon. Úgyhogy most minden lejátszóban megy az 5.1 mindenféle extra beállítás nélkül.

juhé 😊

Szia Gyűjtő!
Örülök, hogy sikerült! :-)

Üdv: howarju

A VLC lejátszóban ezt kéne beállitani csak Creative SB X-Fi Surround digitális kimenetre állitod (Nálam müködik VLC lejátszóval az 5.1.Fent van K-Lite Codek pack Full)
http://keptarad.hu/kepek/55634736488456343464.jpg
Szia!
Jó volt az ötlet!
Minden OK.
Köszönöm!

Üdvözlettel: gy?jt?

Ezzel a beállítással egyáltalán nincs hang sajnos 😞

Ryder159
Sziasztok! FL studióhoz kéne valami program, hogy a tabletet használhassam, mintha egy launchpad lenne. Találtam egy ilyet de ha jól látom ez csak wifin keresztül tud csatlakozni. Olyan nincs esetleg, ami USB-n is megy?

Szia!
Talán, próbáld meg a VOPT9.21-es töredezettségmentesítőt! Ez ugyan sokáig elmolyol, de alapos munkát végez!
Link: http://download.chip.eu/hu/Vopt_912242.html
Utoljára szerkesztette: howarju, 2015.03.18. 15:10:42

Probáld meg VLC lejátszoval.Nálam müködik az 5.1-es hang (Nekem alaplapi Optikális kimenet van,VLC beállitásánál -->audio beállitásnál S/PDIF hangkimenet használata ha elérhetö pipa be, A Dolby Surrond Felismerésének kényszeritése -->be)
Szia!
Köszönöm a válaszüzenetet.
Megpróbáltam a rendszergazda futtatást. Sajnos nem jött be. Az első üzenetemben küldött képen megjelenő, eddig "megbonthatatlannak" látszó adattömeg (20 G😎 a gépem későbbi használatát követő kb. 1 óra alatt még kiegészült 6 GB töredezésmentesítésre szoruló adatmennyiséggel. Most, hogy ezt a bejegyzést írom, éppen fut a töredezésmentesítés. Remélem, ez utóbbi mennyiséget sikerül töredezésmentesíteni. Eddig a töredezésmentesítés évek óta simán és eredményesen zajlott.

Sziasztok!

Összekötöttem a laptopomat a házimozim erősítőjével és az a problémám, hogy nem szól 5.1-ben.
Egy Creative SB X-Fi Surround 5.1 USB külső hangkártya van a laptopomba dugva, és a hangkártyát optikai kábellel kötöttem össze az erősítővel.
Hang van, szól minden hangszóró, de sajnos csak egyszerre, nem pedig 5.1-ben.

Régen jól működött, szóval tuti, hogy működnie kell, de windows reinstall után nem tudtam újra beállítani. Erősítővel nincs baj, kábel jó, hangkártya jó, szóval valami a beállításokkal nem stimmel.
Media Player Classic Home Cinema-t használok és van egy olyan emlékem hogy le kellett tölteni az AC3 Filtert, hogy szóljon az 5.1. Valamit abban kellett átállítani és utána a lejátszó programban is állítani kellett, hogy szóljon rendesen az 5.1.

Valaki tudja esetleg, hogy mi lehet a megoldás?

Hi!
Talán nincs meg hozzá a jogosultságod? Futtatsd rendszergazdaként!

Szervusztok!
Windows 7 SP1 op. rendszer működik a gépemen.
A töredezés mentesítéssel van problémám. Ezidáig a Windows 7 saját programját, esetenkén egyéb (Piriform Defraggler, Auslogics Disk Defrag, Smart Defrag) használtam probléma nélkül.
Legutóbb az alábbi tisztításig jutattam el, bármelyik programot használtam:
Töredezés mentesítés
Mi lehet az oka, hogy a képen látható módon kb. 20 GB anyag nem fogadja el a töredezésmentesítést?

Oké köszönöm a tippet, hétfőn lesz időm megpróbálni, jelzek, hogy sikerült-e.
Sziasztok.Google Chrombe-vannak meg email-címem,más gépen is.Mert beléptem s szinkronizáltam az én gmail fiókommal.Hogy tudnám a másik gépről kitörölni az én email-címemet hogy automatikusan be tudjanak lépni,meg ilyenek?
Mert dupla kattintanak s felugrik az email-cím rámennek s be is tudnak lépni. Hogy tudnám ezt megoldani?

strepsils
Töltsd fel jutubra az mindent felismer . Aztán töltsd le . Ha a vágóprogramod nem ismeri fel.
Sziasztok! Kérem, ha valaki ért mp4-es file megjavításához, írjon rám egy privátot. A helyzet nagy vonalakban: készítettem egy interjút, közben lefagyott a kamera, ezért a felvétel felét nem játssza le semmi. Maga a file megvan. Köszönöm!
Szia!
Ha beírod a Google-ba, hogy "Álláskeresés", Számos találatot kapsz!
De pl. az OLX-en is próbálkozhatsz!

nyirog
Sziasztok, nem Informatikai kérdéssel fordulok hozzátok: Ne. Tudjatok veletlen melyik az a magyar nyelvű honlap ahol a munkáltató szemezget a beregisztralt allaskeresok közül?

strepsils
Sony vegas pro 13 ban hogyan tudom összeolvasztani a különálló eventeket . Kettévágni a splittel lehet de hogy tudom ujra eggyé tenni?
Köszi. Most elutaztam, de megyek haza megkeresem, hogy van-e ilyen. Én nem láttam, de remélem meglesz valahol.

★★★★★

Hali!
Kellene lennie a laptopon egy ilyen (ilyesmi) matricának. Kép Erre van írva a kulcs amivel aktiválni tudod a windowst újratelepítés után.
Telepítőt internetről kell leszedned. Megfelelő verziót!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Üdv! Ausztriában élek. Vettem egy laptopot tavaly nyáron, amire a win 8 van telepítve. Viszont a Windows cd-t nem adták oda. Most arra gondoltam, hogy újratelepíteném a gépet csak ugye nincs miről. Tudja valaki mi a teendő ilyen esetben? Be kell menjek a boltba és kérjem el a cd-t vagy most meg kéne vennem hivatalosan? A gépre kaptam 2 év garanciát egyébként. Viszont amiket kaptam papírokat a géphez ott egy szó sem esik az operációs rendszerről. Előre is köszi a segítséget.
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2015.02.26. 19:18:32

★★★★★

Valamit szerintem nem állítottál be, azért nem működik.
Csori96
Sziasztok! Mi okozhatja, hogy Fraps-szel nem tudok képernyőmentést készíteni és videót felvenni? A programban megadott billentyűk lenyomását követően nem történik semmi. 1,5-2 éve használom, és hasonló még nem fordult elő. Próbaképp letöltöttem a MSI Afterburner-t, majd beállítottam képernyőmentésre, videófelvételre egy-egy gombot, de a megnyomásukra nem történik semmi. Utoljára január 28-án használtam a Fraps-et, akkor még működött. Azóta kétszer frissített a Windows (Win 7), és felraktam az AMD legfrissebb driverét (14.12 - Catalyst Omega). Úgy gondolom, ezek valamelyike okozhatja a problémát.
Utoljára szerkesztette: Csori96, 2015.02.17. 17:31:12
Jim Morrison
megvan, MadVR beállítás volt a ludas.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Media player classic:
Feltettem a 32bites verziót a 64 helyett (madVR miatt) és észrevettem, hogy teljes képernyős módban a seek bar (az időcsík) teljesen máshogy néz ki mint 64bites barátjában. Hiába keresgélem sehol sem találom, hogy hol lehetne beállítani az alapértelmezett kinézetre?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Üdv, tudna valaki mondani egy olyan képfeltöltő oldalt, ahová linkelés után mondjuk, x idő után, 10-20 mp törli is a képet/vagy nem angedi onnan letölteni, csak nézegetni? (tudom h egy printscreen.-el ki lehet ezt játszani) de azért érdekelne 😊 Előre is köszi

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

gergely1991
"Ez meg bejön ,de csak a fekete parancssoros dos felület."
Szerintem nem Linux a rendszer(már ha új a gép) hanem FreeDOS.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

grebber
Már semmi!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Az ismerősömék vettem egy Ace Aspire E15 laptopot amin linux van.
Én az életem során linuxot csak youtubon láttam de már ott is úgy hogy azt asztalt mutogatták.

Ez meg bejön ,de csak a fekete parancssoros dos felület.

Hogy a bánatba tudnék erre Win 7-et felvarázsolni,mert ahogy bekapcsol a gép bármit nyomok a linux kiválasztó indító ablak jön be a gép biosa nem így nem is tudom belőni,hogy lemezről telepitsem a win 7-et 😞

Valaki tud ebben segíteni?

Next PC upgrade: 2022

Nem biztos, tudok egy példát is mondani: ott van a Daemon Tools, ha valamilyen képfájlt felnyitottál egy adott mappából, akkor azt a mappát megjegyzi és nem lehet törölni még akkor sem, ha újra van indítva a gép.

A másik dolog, amit a #20346 írtál, az ilyen meg szokott történni, de a gép újraindítása után már el kellene tűnjön. Megpróbálhatod, hogy ellenőrizd le azt a partíciót (Error-checking), amelyiken van az a mappa, mert lehet akkor megoldódik a dolog.

Megjegyzés: Nem kell olyan könnyen feladni ha valami nem megy, mert...!!!
gergely1991
Szia!
"A total commander nézőkével mit szerettél volna mondani? Nincs fájl, csak könyvtár."
Halkan mejegyzem: "Válasz 'tandya' üzenetére (#20333)"
Hogy neked is válaszoljak:Hozd létre ugyanazt a könyvtárt ugyanott, aztán töröld le.

Sikerült egy csökkentett módot kicsiholnom a win 8.1-ből.
Sajna így sem sikerült törölni a mappát. Ugyanazt írja ki, vagyis, hogy a könyvtár/fájl már nincs a helyén.
Azt hiszem, feladom.
Szia gergely1991,
Rendszergazda vagyok, mivel ez egy otthoni asztali saját gép. Minden engedélyezve van. Megpróbáltam módosítani, de azt írta ki, hogy már nincs többé a helyén.
A total commander nézőkével mit szerettél volna mondani? Nincs fájl, csak könyvtár. De a rendszer azt mondja, hogy az sincs. Hiába látom. Ez az, amikor egy gép azt hiszi, hogy okosabb egy embernél. 😊 Ráadásul úgy is tesz. Lehet, hogy a Terminátor egy igaz történet? 😊
Szia kl24h,
ok, de újraindítás után nem kellene, hogy használja semmi, nem? Hogy lehet megnézni, hogy mi használja?
gergely1991
Csökkentett módban próbáld törölni vagy vedd be az erőszakosabb Fegyvert.
Mappa környezeti(helyi menü)>biztonság fülön...ha nincs listán akkor hozzáadás>speciális>helyek megkeresed a felh. fiókod>és mindent engedélyezel rá.
Sikeresége attól függ hogy "rendszergazdai" jogosultsággal vagy-e.

gergely1991
Total Commander> nézőke?

Azt a mappát használja egy program, azért nem tudod törölni. Keresd meg, hogy mi használja. Lehet, hogy a DVD író programod használja és azért nem tudod törölni, de lehet más program is.
Még annyit, hogy a főkönyvtárban sok alkönyvtár volt, amiket 1 kivételével sikerült törölni.
Csak ezen az 1 mappán akadt ki.
Sziasztok!
Mi lehet az oka, ha egy könyvtárt nem tudok törölni?
Egy könyvtárba rendszereztem azokat a fájlokat, amiket DVD-re kellett írni. Írás után törölni próbáltam a könyvtárt, de a Total Commander azt írta ki, hogy nem törölhető. A Sajátgépből is próbáltam, ez azt írja, hogy az elem nem található, ellenőrizze az elem helyét, és próbálja újra.
Újraindítottam a gépet, és megint megpróbáltam törölni, de ugyanazok az üzenetek jelentek meg.
Megnéztem, a könyvtár üres, nincs benne fájl. A total commanderben bekapcsoltam, hogy mutassa a rendszerfájlokat is, de így sem volt benne semmi?
A rendszer egy win 8.1
Ha a védelmed is rendben van, nincs több ötletem! Talán a tanult kollégák majd még hozzáfűznek vmit.
Esetleg egy jegyzettömb újratelepítés segíthetne Rajtad? :-\ A winchestereden nincsenek "bad" szektorok?

Köszi a segítséget megpróbálom,szia!