20838
Segítséget kérek
-
Háttérképet valahova felrakhatnád. Vagy dobhatnál URL-t. -
Köszönöm. -
tomo #2633 samurize.atw.hu -
Azt szeretném kérdezni,hogy hol lehet beállítani azt amikor a képernyő bal sarkában megjelenik egy TV2,RTL KLUB írás ami azt írja ki, hogy mi megy most a TV-ben.És egy kép róla.
Bocsi a képért.
-
hát izé
xp alatti doscsökevényröl van szö és nem tudom milért nekem az elérési utakban valamiért nem kezelte:(
de megoldottam ugy hogy átneveztem ékezet nélkülire a könytvtár nevét amire a hivatkozás mutatott:) -
nagyimamma #2630 Kérek segítséget! Videót bemásolok a szám.gépembe.utána Nero Visonnal próbálom kiirni. Majdnem teljesen végig írja, de egyszer csak megáll az írásban. semmit nem csinál. Mi lehet a baj? A dvd írom jó, kipróbáltam. A program jó kipróbáltam. már három különböző dvd-t tettem az íróba. Mi lehet a baj? Segítsetek!! Ja ugyan így tegnap délelött még ment minden!!! -
Mit értesz DOS alatt? Amit az XP-ben nyitsz cmd-vel, vagy ami csont újan, mondjuk Win98 alatt van? az előbbi tökéletesen kezeli az ékezeteket, az utóbbit fájl/könyvtárnevek esetén nem fogod tudni rávenni így. Bár nem tudom, hogy mit értesz azon, hogy "kezelni"? Pontosan mit akarsz csinálni?
-
na akkor most egy remélhetőleg könyebb problémával probállak titeket zaklatni:))
a dos ugye nem kezeli az ékezetes karaktereket
de mi van ha én azt akarom neki megadni hogy mondjuk egy Élő nevü könyvtérat kezeljen??
azt milyen kódsorral tudom neki beadni??
mert az ok hogy ha mondjuk angol billem van és mondjuk ugy irom be az É detűt hogy Alt+144 de ugyanezt hogy lehetne megcsinálni hogy dos alol értelmezze az azt hogy az elérési ut az mondjuk D:\HHD\Élő
pls help:))))
-
mindegy mire mented (ntfs fat stb) az adatokat csak legyen rajta partició -
na köszi igy utolag is minden segitséhet ugy néz i én voltam egy kicsit a hülye de sikerült összehozni a dolgot:)
szal köszi mindent:)
bár ugyse szabadultok tőlem mert ugyis lesz valami új problémám:) -
még egy dolog, amire mentem majd az ellenőrzés után a fájlokat vinyó, az mire legyen formázva?
NTFS-t kezel a progi? ( Dosból! ) Vagy Fat32 ? -
homokhat #2624 ok
-
a néro progival tudok irni dvd-t azzal nincs gond de nekem most pont az lenne a lényeg hogy parancsorbol mennjen a dolog szal a probléma ugymond nem ilyen egyszerü:(
amugy 6.3.1.6 os a néro szal szerintem nem olyan régi:) -
homokhat #2622 egy új néro megoldja a gondot -
ja igen szoval az szerintem a problema hogy a vinfos is alapbol cd iroként ismeri fel a dvd irot is szal ha van valami ötlet arra hogy hogy lehet vele normálisan dvd iroként értelmeztetni az irót akkor azt osszátok már meg velem mert lehet hogy az is segit a problémá
mon
köszi előre is
-
nu sok kinlodás után rájöttem hogy valamiért a dvd formátumot nem akarja lekezelni ez a foscsomag winfos:(
hiába adom meg a parancssorban azt hogy dvd-re akarok irni nem értelmezi:((
ugyanugy nem tud irni a nero se parancssorbol dvd-t mint ahogy a winfos se mert a néro is a winfos alkalmazásait használja:(
cd-t hajlando lenne irni de a dvd valamiért nem megy:(
ha valaki tud segitsen pl smert irtora nyügös vagyok és egyre jobban utáloma winfost bár csak én vagyok hozzá hülye de akkor is utálom:( -
köszi megnézem mostmár csak akkor ezt a magic isot kell megkeresnem:)
-
partíciót?
az egész vinyót csinálja, mert nem tudtam a volt partíció határokat pontosan. -
az egész particiót anyi idö alatt fogja átnézni -
azt indítottam el ( Hiren's boot CD )
talált fat12 es partíciót, csak tudnám honnan a jóégből veszi.
és további 10 órát írt ki. -
Dodo55 #2615 Van 1 progi amivel lehet isot csinálni, a neve magic iso. Találtam a mappájában egy miso.exe nevű progit, amit elindítva egy dosos ablak nyílik meg, amiben a paraméterezése van leírva. Ezzel valószínüleg meg lehet azt oldani, hogy automatikusan belerakja a fájlokat az imagebe. Aztán elméletileg ezzel már el fog boldogulni a Nero. -
de a uneraserben van dos -
a visszaállítást úgy értettem :)
viszont getdataback nem megy dos alól, így boot CD ról tuti nem indítható -
az uneraser nem a particiót állitja visza hanem leveszi az adatokat
ja ehhez kellene egy jó vinyo amire rátudod tölteni az adatot
és igen a getdataback is jó -
pár óra :)
ez a neveket vissza tudja állítani?
getdataback számokat ad névnek :c -
Active@ UNERASER
ez minden particiora jó még ha nincs is particio akor is viszahozható bármi -
Milyen adatvisszaállító programot ajánlotok?
2 NTFS és egy Fat32 es partícióm veszett el.
Active Partition recovery nem tűnik használhatónak
Lost & found 22 GB snek látja a vinyómat ( 160 as )
Easy recovery ban pedig a partíciók számát / méretét kell megadni, de oda csak 6 partíciót lehet beírni, közben meg nekem 9 volt.
formázva lett véletlenül a vinyó ( win98 formázta ) -
köszi:)
én is gondoltam erre de akkor meg az a gondom hogy vajon hogy lehet azt megcsinálni hogy a rarbol image-file legyen mert csak konkrétan cd-röl vagy dvd-röl tudok image file-t csinálni adatbol nem és azt se tom vajon parancssorbol lehet e:(
szal teljesen el vagyok akadva:(
mert végülis nekem az is jo lenne ha image file-t csinálok előbb és azt írom ki de ez se megy:(
-
Szerintem ott lehet a gebasz, hogy a nerocmd csak image fájlt tud írni. A rar viszont nem az. A "Simulation not possible..." hibaüzenet is ezt mondja: a megadott fájlt nem tudja image-ként felismerni. Néztem a neten, de csak ilyen image-es minták vannak. Próbálj az Ahead oldalán valami leírást keresni.
-
skacok tudom hogy már anno irtam de az istenek se birom belőni a néronál hogy parancssorbol a nerocmd parancsal paraméterezve hogy a fenébe kell dvd-t irni:(
ha valakinek van tapasztalata vagy egy konkrét példát le tud irni hogy mondjuk egy mentes.rar filét hogy lehet mondjuk a d meghajtorol kiirni akkor az segitsen pls mert nekem filyamatosan azt mondja hogy nem lehet ezt a médiát kiirni nem jo a média és hiába válaszok akármit nem akarja a dolgot:(
mindig azt mondja hogy nem jo:(
vagy ezt a hibát kapom mondjuk ennél a parancskombonál
szal valaki pls ha van tapasztalat akkor segitsen:)))
előre is köszi:) -
chipset driver -
burnrex #2604 a directx újratelepítés sem segít. 1szerűen semmilyen hang sincs. elkeserítő -
Dodo55 #2603 Már nem érdekes megoldottam -
Dodo55 #2602 Van 1 gondom: Régi gépemről előszedtem egy php-s weblapot, felraktam a php-t iis-hez, de amikor beírom hogy 127.0.0.1 vagy 127.0.0.1/index.php, vagy akármilyen létező 127.0.0.1-ben lévő fájl nevét, nem enged be. A névtelen hozzáférés be van állítva az iisben, úgy is ezt csinálja, ha meg nincs akkor is. A névtelen hozzáféréshez IUSR_GÉPEMNEVE van beállítva. Nemrég még jó volt így.
Ezt mondja:
Nincs felhatalmazása ennek a lapnak a megtekintésére
A megadott igazoló adatok nem hatalmazzák fel ennek a könyvtárnak vagy lapnak a megtekintésére.
Próbálkozzon a következővel:
* Kattintson a Frissítés gombra, és adjon meg más igazoló adatokat.
* Ha úgy gondolja, hogy böngészőjének meg kellene jelenítenie a könyvtárat vagy a lapot, forduljon a webhely felügyelőjéhez a 127.0.0.1 honlapon megadott e-mail címen vagy telefonszámon.
HTTP 401.3 - Hozzáférés megtagadva az erőforráson lévő ACL által
Internet Information Services
Azt nem értem, ha a M$ szerint az iis 5, csak arra való amire én szeretném használni: weblapok tesztelésére, akkor miért kell bele tenni ilyen lehetetlen hitelesítési részt. Én meg tudom oldani azt, hogy kívülről ne férjenek hozzá anélkül is, hogy hitelesítést igénylő hozzáférést állítanék be, nagyon egyszerű: szépen kiválasztom kiosztott ip-nek a lanos hálókártyám ip-jét, aztán akkor elméletileg nem fog szerverkedni az iis az internetes ip-mre. -
directx ujratelepités -
Dodo55 #2600 Van, de át akarom teljesen alakítani, ezért most nem elérhető. A tartalma elég régi(1,5 éves). Ha lesz időm, akkor kiszedem a felesleges cuccokat belőle, a régi, de fontos tartalmakat átrakom a teljesen új php-s enginem (Csak annyi benne a php-s rész, hogy van egy menü, aminek a tartalmát a config fájlból olvassa ki, meg az aloldalak tartalmát is külön php fájlokból, hogy ne kelljen mindig a html-t átírni, elég legyen csak az adatokat tartalmazó php-t, semmi mysql, meg ilyesmi, ahhoz még nem értek, csak elég alap szinten tudom eddig a php-t) alá, amit még a nyár elején írtam, mert meg akartam tanulni a php-t. -
burnrex #2599 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Megpróbáltam installálni egy játékot, amitől a gépem totálisan bekékült, kékhalál...stb. Sikerült helyreállítani, de most meg nincs hang. Megpróbáltam újratelepíteni a hangkártyát (integrált), de azt írja, hogy "az ezköz megfelelően működik".Semmi hang nincs, ha a winamppal akarok zenét hallgatni, ezt írja:
DirectSound driver v.2.2.10.error
Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device configuration. Error code: 88780078
Segítsetek!!!?? -
van weblapod -
nem vagy rendszergazda -
Dodo55 #2596