Segítséget kérek
-
Dodo55 #2602 Van 1 gondom: Régi gépemről előszedtem egy php-s weblapot, felraktam a php-t iis-hez, de amikor beírom hogy 127.0.0.1 vagy 127.0.0.1/index.php, vagy akármilyen létező 127.0.0.1-ben lévő fájl nevét, nem enged be. A névtelen hozzáférés be van állítva az iisben, úgy is ezt csinálja, ha meg nincs akkor is. A névtelen hozzáféréshez IUSR_GÉPEMNEVE van beállítva. Nemrég még jó volt így.
Ezt mondja:
Nincs felhatalmazása ennek a lapnak a megtekintésére
A megadott igazoló adatok nem hatalmazzák fel ennek a könyvtárnak vagy lapnak a megtekintésére.
Próbálkozzon a következővel:
* Kattintson a Frissítés gombra, és adjon meg más igazoló adatokat.
* Ha úgy gondolja, hogy böngészőjének meg kellene jelenítenie a könyvtárat vagy a lapot, forduljon a webhely felügyelőjéhez a 127.0.0.1 honlapon megadott e-mail címen vagy telefonszámon.
HTTP 401.3 - Hozzáférés megtagadva az erőforráson lévő ACL által
Internet Information Services
Azt nem értem, ha a M$ szerint az iis 5, csak arra való amire én szeretném használni: weblapok tesztelésére, akkor miért kell bele tenni ilyen lehetetlen hitelesítési részt. Én meg tudom oldani azt, hogy kívülről ne férjenek hozzá anélkül is, hogy hitelesítést igénylő hozzáférést állítanék be, nagyon egyszerű: szépen kiválasztom kiosztott ip-nek a lanos hálókártyám ip-jét, aztán akkor elméletileg nem fog szerverkedni az iis az internetes ip-mre.