20838
Segítséget kérek
-
freewulf #8836 Üdv! Lépnék be egy torrentoldalra, és a következő hibaüzenetet kapom (eddig semmi gond nem volt...):
"This PHP environment doesn't have Improved MySQL (mysqli) support built in. Improved MySQL support is required if you want to use a MySQL 4.1 (or later) database to run this forum. Consult the PHP documentation for further assistance."
Úgy néz ki nem az oldal hibája, mert haveromnál műxik. Visszaolvastam, és láttam, hogy volt már ilyen gondja másnak is. Mint már mondtam nem az oldalon van a gond, hanem vmi nálam nem az igazi (a kérdéses oldal nemrég átalakult, de pár napig semmi problémám nem volt...).
Mit tehetnék? -
Nagy valószínűséggel nem rar-ban tömörített állományokról van szó, hanem egy darabokra szedett állományról. Total Commanderben menj rá a .001 kiterjesztésű állományra, majd Fájl/Fájlegyesítés menüpont.
-
raymond01 #8834 hello
remélem tud vki segíteni!
leszedtem egy filmet dvd 97 megás fileokban van de nincs olyan aminek a vége .rar csak 001-től felfelé! a 001- hez winrart rendel hozzá deamikor elindítom a kitömörítést csak ebből az egy fileból tömörít ki és leáll! nem megy sorba 002...
ez miért van hibás?
TC ben sem tudok belelépni egyikbe sem!
pls help vki!! -
Charisma #8833 Faustusnak:
köszi a valaszt!
és ezt ki lehet valahogy cselezni? mert mar nagyon unalmas... heti 2 fajl a letoltesem, amugy meg folyamatosan hibauzeneteket kapok...
Szevasz,
"amúgy koleszban lakom, koleszos nettel, ne tudom ez számít-e."
Eléggé, valószínűleg proxy mögül netezhetsz, ami eléggé befolyásolja a dolgokat (mások is használhatják a Megaupload szolgáltatását stb...).
A hibaüzenet fordítása:
A letöltési kérelmed az xxx.yyy.xxx.yyy IP-címről el lett utasítva. Kérjük, próbáld meg újra.
Ha a xxx.yyy.xxx.yyy nem a te IP-címed, akkor egy proxy-n vagy NAT útválasztón osztozol más felhasználókkal. Ha a böngésződben konfigurálva van HTTP proxy, tiltsd le és próbáld újra. Ha nincs proxy konfigurálva, próbálj más letöltési portot, ami kikerüli az Internetszolgáltatód (ez esetben a kollégium/egyetemi hálózat) proxy-ját. Ha az alábbi listában látod a valódi IP-címedet, kérjük válaszd ki és próbáld újra. -
Az XP-ben a billentyüzetet át lehet állítani magyarra, de a nyelvet csak magyar XP telepítésével tudod megoldani. -
Windows Movie Makerben aligha.
Adobe Premiereben vagy Sony Vegasban (vagy ezek ingyenes helyettesítőjében a Jahshaka-val)
Megoldás avisynth segítségével
-
windows movie maker el hogy tom azt megcsinálni h a videót visszafelé játsza le???? -
"sziasztok!Tud vki nekem msn content plushoz serialt?"
Kedves hena8,
mivel ez a szoftver kereskedelmi termék az alábbi megoldások lehetségesek:
* Megvásárlod 20 dollárért
* astalavista.box.sk crack/serial kereső oldalon keresel hozzá törést - ami kissé necces (vírus/spyware/egyéb kártevő feltelepülhet, másrészt meg csúnya dolog a warezolás)
* Filemegosztó hálózatokon (Torrent, eMule, DC++) megkeresed az előbb említett programot (ugyancsak vigyázni kell, az előző pontban említett dolgok miatt)
* Nagy nehezen eltávolítod, és használod a csupasz MSN-t, vagy valamelyik alternatíváját (Trillian, Miranda) -
Megoldható -
talán telepítsél magyar xp-t -
Köszi a segítséget. Ha Nortonnal csinálok egy BackUP-ot a C-ről DVD-re, akkor arról a DVD-ről be tudok bootolni? -
hena8 #8825 sziasztok!Tud vki nekem msn content plushoz serialt?
Előre is köszi -
tyro #8824 Hello!
Kösz szépen, a billentyűzet mostmár magyar de azt nem lehet valahogy megcsinálni hogy maga az xp is magyar legyen? Start menü meg ilyenek, mert ott a langueges settingsben ami csak létezik mindent hungarianra állítottam de akkor se lett az. -
Norton Ghost a megfelelő a partíció lementésére, de vannak ingyenes alkalmazások is.
A Partition Magic segítségével kreálhatsz új partíciókat, átméretezhetsz partíciókat, de erre is vannak ingyenes alternatívák. -
Haldoklik a vinyó?
Szerezz be egy másikat (kérj kölcsön egyet, túrj a fiókod mélyére), és a nagyon fontos adatokat mentsd le (akár a helyreállító konzolban a copy parancs segítségével másolva, vagy egy Linux Live disztró segítségével). -
HI!
A Norton Ghost-tal, vagy Partition Magic-kel meglehet azt csinálni, hogy egy Partíciót full lementek, és azt később windows megléte nélkül visszapakolom, úgy, hogy arról be tudjon bootolni. Ugyanis felakarom rakni fater laptopjára a Vista-t, de le akarom menteni a C meghajtót, hogyha a Vista nem menne normáilsan, akkor könnyen vissza lehessen rakni. A válaszokat előre is köszi. -
Start menu/Control Panel/Regional and Language Settings/Languages fül/Details gomb/a megjelenő ablakban ha nincs a listában Hungary nyelv, Hungary billentyűzettel hozzá kell adni (Add gomb).
Ugyanebben az ablakban van egy Key settings gomb, amivel beállítható a váltóbillentyű-kombináció; illetve egy Default input language rész - amivel az alapértelmezett billentyűkiosztás beállítható.
-
tyro #8819 Hi!
Ha van egy angol nyelvu sp2m meg billentyuzetem is angolra van allitva hala a jo egnek azt hogy tehetem magyarra? -
Hát nem segített sajnos semmit. De ellenben van 54 bad sector a vinyó vége felé, úgy 9/10-ednél :P -
A CSI további szériái -
CSI: Crime Scene Investigation -
fixboot megvolt. fixmbr-t még nem kockáztattam meg, de nem hiszem hogy sokat javítana, de bepróbálom -
Windows telepítő CD előkap, meghajtóba behelyez, BIOS-ban cd-ről való bootolás beállít, bootoláskor helyreállító konzol behoz, rendszergazdai jelszót beír, és a javítókonzolba a fixmbr és fixboot parancsokat használva, a Master Boot Record-ot, és a bootszektor(oka)t helyreállít.
További információk: A Windows XP helyreállítási konzoljának ismertetése
A számítógép indítása és a helyreállítási konzol használata -
Senki nem tud segíteni? -
Hali!
Tudtok mondani valami helyszínelős játékot, vagy valami bűnügyit pc-re? -
és semmi sp -
régi: XP
mostani: XP
és a régin is felismerte... -
"mivel dvd meghajtókról van szó, ezért gondolom hogy valami még kell"
Mivel IDE/ATAPI felületű meghajtókról lehet szó (feltételezem belső meghajtók), ezért nem kell külön meghajtóprogram. Hacsak nem speciális meghajtók, de ezt kétlem.
"egyébként meg már fél éves az oprendszer"
Milyen (hülye kérdés: Gondolom Windows XP SP2)M
"a régin meg ugye midnen működik"
Ez meg gondolom Win 98 (SE) vagy Win ME.
"ezért is mondom hogy nem kell frissebb cd-író program"
Az újabb CD-író program azért kell, hogy felismerd az újabb típusú lemezeket. -
Üdv. Nagy problémám van. Úgy tűnik elszállt a vinyóm boot sectora, és a Partition Table Doctor nem tudja megjavítani. Valakinek van ötlete mivel tudnám megcsinálni hogy ne vesszenek el a dolgok a vinyón? Elég fontos dolgok vannak rajta, és nem biztos h pótolni tudom őket(dokumentumok, képek), szóval nagyon kellene a segítség.
Ha pedig esetleg nem sikerülne megjavítani a bootsectort mivel tudnám a vinyón levő adatokat lementeni?
Előre is kösz. -
- első sikera! köszi
- mivel dvd meghajtókról van szó, ezért gondolom hogy valami még kell. amúgy meg tökeéletesen működnek CSAK írni nem tudok cd-t sem. dvd-t nem is próbáltam - egyébként meg már fél éves az oprendszer és a rágin meg ugye midnen működik
ezért is mondom h nem kell frissebb cd író prg, mert a másikon működik....
nem is gondoltam, hogy itt is Fau fog segíteni nekem :D :*
köszi :) -
Ja és még IE esetén a Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Tartalom fül/Automatikus kiegészítés gomb/Űrlapok törlése és a Jelszavak törlése gombot érdemes megnyomni. -
Firefox esetén: Tools/Options menüpont/Privacy/Remeber what I enter in forms and the serch bars kijelölőnégyzet ne legyen bepipálva.
Internet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Tartalom fül/Automatikus kiegészítés gomb/Űrlapok és a Felhasználónevek és jelszavak kijelölőnégyzetek ne legyenek bejelölve. -
Hello, egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet letiltani a szövegkibővítést?
Arra gondolok, hogy ha pl. a google-be beírok valamit, akkor azt legközelebb ha olyan kezdőbetűs szót írok be, akkor kiadja lehetőségnek!
Ezt egyszerűen nem bírom letiltani, és már nagyon idegesít!
Előre is köszi -
* Total Commanderes problémádra: Beállítások/Általános beállítások/bal oldali listából: Működés/FTP/a jobb oldalon: Átviteli mód alapértelmezése.
* CD-író: A CD-íróhoz Windows XP alatt külön meghajtóprogram nem szükségeltetik. Fel kell az alaplapi chipkészlet meghajtóprogramját tenni, és kész is. Tessék a legfrissebb CD-író programot használni. (Esetleg más típusú lemez?)
Egyébként olvasni tudsz a meghajtókkal?
Esetleg (bár ez valószinüleg jól van beállítva) nézd meg hogy milyen módon vannak bekötve a CD-meghajtók. Ha mind a kettő azonos ágon van (ugyanazon a primary vagy inkább secondary ágon), akkor az egyiknek masternek, a másiknak slave-nek kell lennie (beállítható a DVD meghajtók hátulján a jumperekkel), a cable select mód kerülendő.
A master meghajtónak a kábel végén, a slave meghajtónak a kábel közepén kell lennie. -
Némá ide ismerősök írnak. :D
Hahó!
Van egy két kérdésem, hátha valaki tud segíteni:
◘ Total Commander - Átviteli mód - Beállítom.. Hogyan tudom elmenteni, hogy megjegyezze ezt a beállítást?
◘ Miért van az, hogy a gépem.. a gépemen a CD író szoftverek nem látják a CD meghajtóimat. Hm, igazából kettő DVD meghajtóm van. Tehát feltelepítettem a gépet és nem tudok CD-t ítni, mert sem a Néró sem más, nem látja a meghajtókat. Kell még valamit telepíteni? Ha a régi oprendszerről bootolok, akkor simán megy. Szóval tuti nem hardveresen van probléma. Csak valami még kell neki...
Most ennyi. :)
Köszik!
Catti -
Noodlee #8801 Szvsz ha nem tod a bios jelszót, akkor nem tudsz a biosban állítani semmit, de a windows simán betölt. -
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, ha valaki tunda segíteni azt megköszönném, ha megdobna egy privivel.
Van egy Ati radeon 9800 SE videokártyám. Tv kimenetes.
Van egy program amit feltelepítettem a gépre. Elindítottam, és folyamatosan a tvre teszi ki a képet, holott más játékok/programok simán mennek a monitoron. (Össze van kötve a TV a monitorral) Próbáltam úgy is, hogy kihuztam a kábelt, uninstaláltam a programot, és újrafeltettem, akkor viszont elment a monitoromon a kép, mintha nem kapna jelet, és annyi. (Zene futott, meg a program is, csak a monitoromon nem volt kép) ALT F4el bezártam a progit, visszajött minden.
Hol tudnám beállítani, hogy rendesen kitegye a monitorra a képet? Látszódjon a program?
Előre is köszi. -
Hello!
Érdekes kérdésem van:
Az ati driver frissítése óta az xp grafikai elemeiben kisebb hibákat tapasztalok, van hogy egy menüben van egy csík, van hogy "ott marad" a kikapcsolt ablak egy miliméter részlete stb.
Alább mellékelten egy hibát egy képen bekarikázva. Nos kérdésem hogy mi lehet a gond?
A hiba -
köszönöm szépen :D nagyon hálás vagyok =) -
Mikor indul a gép F8, vagy del, és bejön a bios, ott keress olyat, hogy password :)