20838
Segítséget kérek
-
tilbury #10196 nah itt van logfile tartalma. amúgy az a gép fertőződött meg, amelyik rajtam keresztül kapja a netet, nálam meg nincs semmi féle vírus (legalábbis eddig, lekopogom ) 
nah a lof file:
ogfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 8:21:23, on 2007.06.20.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe
C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\PROGRA~1\A4Tech\Mouse\Amoumain.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\jusched.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe
C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe
C:\Program Files\Winamp\winampa.exe
C:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe
C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe
C:\Program Files\AGEIA Technologies\TrayIcon.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Program Files\GetRight\getright.exe
C:\Program Files\InterVideo\Common\Bin\WinCinemaMgr.exe
C:\wincmd\TOTALCMD.EXE
C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe
C:\progi\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://gomyron.com/NjU2NA==/2/3560/homepage/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
O2 - BHO: MSVPS System - {218B7D50-BC37-4FA8-A57F-6E8DE692BD79} - C:\WINDOWS\vpsnetwork.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
O3 - Toolbar: &Rádió - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O4 - HKLM\..\Run: [WheelMouse] C:\PROGRA~1\A4Tech\Mouse\Amoumain.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [REGSHAVE] C:\Program Files\REGSHAVE\REGSHAVE.EXE /AUTORUN
O4 - HKLM\..\Run: [SpywareTerminator] "C:\Program Files\Spyware Terminator\SpywareTerminatorShield.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] C:\Program Files\Winamp\winampa.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NetLimiter] C:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe /s
O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe" /min
O4 - HKLM\..\Run: [AGEIA PhysX SysTray] C:\Program Files\AGEIA Technologies\TrayIcon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
O4 - Global Startup: GetRight - Tray Icon.lnk = C:\Program Files\GetRight\getright.exe
O4 - Global Startup: InterVideo WinCinema Manager.lnk = C:\Program Files\InterVideo\Common\Bin\WinCinemaMgr.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OSA9.EXE
O8 - Extra context menu item: &Add animation to IncrediMail Style Box - C:\PROGRA~1\INCRED~1\bin\resources\WebMenuImg.htm
O8 - Extra context menu item: Download with GetRight - C:\Program Files\GetRight\GRdownload.htm
O8 - Extra context menu item: Open with GetRight Browser - C:\Program Files\GetRight\GRbrowse.htm
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
O16 - DPF: {62789780-B744-11D0-986B-00609731A21D} (Autodesk MapGuide ActiveX Control) - http://map2.index.hu/MGViewer/ActiveX/mgaxctrl.cab
O16 - DPF: {9059F30F-4EB1-4BD2-9FDC-36F43A218F4A} (Microsoft RDP Client Control (redist)) - http://www.szv.tsf.hu/TSWeb/msrdp.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{345E3D4E-1508-4110-B4BA-24DF8F96AFE8}: NameServer = 87.101.127.3
O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - "C:\PROGRA~1\MSNMES~1\msgrapp.dll" (file missing)
O21 - SSODL: vpssup - {95B3A83B-66B7-412D-9168-CE792786E96B} - C:\WINDOWS\vpssup.dll
O21 - SSODL: expro - {0A4132F8-22CF-477F-8008-F4199C046210} - C:\WINDOWS\expro.dll
O23 - Service: AntiVir PersonalEdition Classic Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe
O23 - Service: AntiVir PersonalEdition Classic Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: Indexelő szolgáltatás (CiSvc) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\cisvc.exe (file missing)
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
-
tilbury #10195 köszi neked is, csak most olvastam amit írtál. lehet még unsinstall előtt kipróbálom az áltatlad leírtakat. de majd csak holnap, mert a gép bent van melóhelyen.
üdv -
tilbury #10194 köszi az infót, de végül is az uninstall mellett döntöttem. -
ne légy pesszimista, vannak még antivirusok, és antispywarek az általad felsoroltakon kívül, nem jelenti a véget, ha azok nem találták meg.
© tilbury
Töltsd le a HijackThis-t, do a system scan and save the logfile, a logfile tartalmát másold be ide, itt kielemezzük, és amit felsorolunk, azt majd kipipálod a hijackthis-ben, és "Fix checked".
Ha antivirust nem is, mert azt macerásabb pakolgatni föl-le, de antispyware-t tudok még ajánlani, amit feltehetsz ellenőrzésre.
AVG Anti-Spyware, Ad-Aware 2007 free, SpyBot S&D, Spyware Terminator. Utóbbi kettőnek állandó védelme van, szal inkább töröld le az egyiket, mielőtt fölteszed a másikat. Többi elfér. És ha semelyik sem talál semmit, se az avast, akkor feltehetsz más antivírust is. Pl Nod32, AVG free, Avira Antivir free, Kaspersky...
És fontos, hogy minden egyes keresésst csökkentett módban(ujraindítás után rögtön nyomogatod az F8-at, és csökkentett üzemmód), kikapcsolt rendszervisszaállítással(sajátgép tulajdonságok, A rendszer visszaállítása fül, rendszervisszaállítás kikapcsolását pipáld ki) végezz el.
Ha végeztél mindennel, a rendszervisszaállítást kapcsold be ugyan ott.
-
X TEA C #10192 Hello Mindenkinek!
A kovetekezo a problemam, vettem egy uj PC-t 2.4 negymagos processorral 2x 2GB rammal, PS hez akarom hasznalni kb. 1 - 1.5 GB meretu file- hoz.
Az elo benyomasom az , hogy kevesnek latom a memoriat mivel a pc eleg hamar felteliti ( a memoriat) es azonnal ki irja Pagefile-ba, ezutan a processor csak 1-2 % -on fut. Vegyek meg memoriat vagy van mas megoldas is. Az a helyzet, hogy joval tobbet vartam 4GB ram -tol
-
Panda antivirus + Spyboot searc & destroy-jal próbálkozz, ha ez se segít akkor uninstall. -
tilbury #10190 sziasztok!
van 1 kis gondom :(
egyik gép megfertőződött vmi trójaival. ikonokat rakott ki az asztalra, amik weblap linkek, megváltoztatta a hátteret, sőt nem is lehet visszaállítni, kezdőlapokat módoítgat meg ienek. avast vírusírtó fent van, de nem sokat csinál neki. mivel lehetne leírtani? van rá vmi mód esetleg vagy marad az uninstall? :(
-
Dagger #10189 Már rá jöttem! -
Dagger #10188 Sziasztok!
Készítettem egy (saját készítésű) XP-t amelyet most le szeretnék tesztelni a WMware nevű programmal, eddig OK is minden csak jön a telepítőbben az a lépés hogy: ENTER a telepítés megkezdéséhez de ezt hogyan tudom meg csinálni hogy virtuálisan is tudjak ENTER-t nyomni? Vagy van erre valami más Software? -
cicamisa #10187 Sziasztok!
Telepíteni szeretnék egy játékot,de a mount-olást követően ez a hibaüzenet fogad:[IMG]http://[/IMG]
Safedisk 4.60-as lemezvédelem van rajta.Feltettem a legújabb Daemon-t és az Alcohol-t is,be is mount-olja de ugyan ezt írja ki. Van valakinek ötlete, hogyan lehetne futtatni a játék telepítőjét? -
kav5 #10186 köszi szépen! sikerült.
-
braaa #10185 helo, ugyanezzel szívtam én is,nemtudtam mitől van, itt olvastam a segítségkérésed, meg a választ, de nekem se tünt el uninstall után, YUninstaller.al mindennel próbálkoztam aztán!!!!!
Firefoxba menj bele Eszközök/Kiegészítők/Kiterjesztésekbe és ONNAN távolitsd el azt a szart, majd Firefoxot ujraindítani, nekem eltünt!!!! -
kav5 #10184 igen, fent volt, azóta letöröltem, de még mindíg ott van. Firefoxban és IE7 ben is. :( Spyware doctort is futattam... -
hi! van egy új program fenn a gépen az a nevehogy: Malware Guard. Szerintetek van rajta valamilyen vírus vagy kémprogram, mert nem bízok meg 100%-ig benne. -
deco88 #10182 Hogy tudok ps2 játékot kiírni alcohol-lal? -
gyonax #10181 Ha fent van a Megaupload Toolbar akkor az okozza. -
kav5 #10180 Sziasztok!
Ha egy weboldalon egy olyan linkre kattintok aminél error jön be akkor a következőt kapom:
http://www.megaclick.com/404/?lg=en&type=404&q=http://www.google.hu/gkdrlgnd.html
(most csak a google után írtam vmi hülyeséget)
Hogy lehet ezt visszaállítani a normális error ra? -
nagyon szépen köszönöm
-
- innen letölthető.
Metódus:
1. Szerezd be a Firefoxhoz a Firebug kiterjesztést, és telepítsd fel.
2. A Firefox indításakor a jobb alsó sarokban jobb klikk a Firebug ikonjára. A Disable Firebug mellett NE legyen pipa.
Nyomd meg az F12 billentyűkombinációt. Keresd meg a Net fület.
3. Hozd be az említett oldalt és keresd meg az .flv kiterjesztésű állományt. Jobb klikk rajta és Copy location.
4. A kapott címen letöltheted a videót, amit VLC Media Player, MPlayer, Riva FLV Player,... lejátszik.
Megjegyzés: elvileg ez bármelyik videómegosztó hálózattal működik, csak a videó letöltési címe nem mindig .flv-re végződik - ott némi intuícióval rá lehet jönni, melyik a videó. -
sziasztok!
ezt a videót szeretném lementeni mivel lehet?
köszi -
Újból elfogtam egy privát üzenetet - ami inkább a fórumba való:
"Szia!
Nekem egy olyan problémám van, hogy találtam a gépemen egy KGB Keylogger nevű programot, amit viszont biztos, hogy nem én raktam fel, és szeretnék tőle megszabadulni, de nem tudom sehol sem uninstallálni...
Ha tudnál valamilyen megoldást a problémámra akkor légyszives segíts nekem, mivel nem szeretném, hogy kémkedjenek utánam..
Köszönöm előre is!!!"
Íme a megoldás
Az alábbi folyamatokat kell eltávolítani (Ctrl+Shift+Esc/Folyamatok fül vagy a [b]ProcessExplorer nevű segédprogrammal):[/b]
systems.exe
uninstall.exe
winlogons.exe
Az alábbi regisztrációs-adatbázis bejegyzéseket kell eltávolítani (Start menü/Futtatásba: regedit):
HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\fileexts\.mdb
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger displayversion
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger helplink
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger helptelephone
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger publisher
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger urlinfoabout
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger urlupdateinfo
Az alábbi állományokat kell eltávolítani:
kgb keylogger.lnk
buy online!.lnk
alert.txt
brazil_portuguese.lng
buyonline.url
catalan.lng
dutch.lng
farsi.lng
file_id.diz
finnish.lng
french.lng
german.lng
help.chm
help.lnk
hungarian.lng
italiano.lng
key.txt
kgb spy
kgb spy.lnk
ksp.ini
lang.txt
license.txt
options.ini
path.txt
polish.lng
portuguese.lng
readme.txt
russian.lng
spanish.lng
systemdll.dll
systems.exe
traditionalchinese.lng
ukrainian.lng
uninstall.exe
uninstall.ini
uninstall.lnk
vietnam.lng
visit homepage.lnk
visithomepage.url
window.txt
winlogon.dll
winlogons.exe
black32.dll
Ezek leginkább a C:\Program Files\KGB Spy könyvtárban és annak alkönyvtáraiban; a gyökérben (C:\) találhatóak meg - de máshol is lehetnek.
És nota bene (jól jegyezd meg):
1. Gépeden legyen rendszeresen frissített adatbázisú vírus- (Nod32, Avast, Avira) és kémprogramirtó (Ad Aware, Spybot S&D, Webroot Spysweeper), melynek a memóriarezidens védelme legyen bekapcsolva.
2. Legyen fenn rendes tűzfal (például Comodo - ez ingyenes, tud magyarul) is, és csak azokat a programokat engedd ki, amelyeket ismersz.
3. A gépeden az operációs rendszert rendszeres időközönként frissítsd. Azért van az automatikus frissítés, az SP2-es javítócsomag, a Windows Update, hogy a géped nagyobb biztonságban legyen.
4. A gépet lehetőleg ne rendszergazdai jogosultságokkal használd. Ha mégis így tennéd (mert szükséged van erre), a hálózatot használó alkalmazásokat (böngésző, fájlmegosztó hálózatok kliensei, FTP-kliens, stb..) indítsd DropmyRights alól.
5. Legyél egy kicsit paranoid. ;) Bármilyen fájlkhoz jutsz, ellenőrizd le vírus-/kémprogramirtóval. És vigyázz hogy honnan töltöd le ezeket (egy e-mail csatolt állománya nem biztos hogy vírusmentes). -
ne dedicated szerver legyen. Az csak akkor legyen, ha te nem játszol a szerver gépen. Mindenkinek azonos verziójú legyen a game. 1.4 tán a legfrissebb. Ha mindenkinek eredeti, akkor elvileg mennie kellene. Ha nem, akkor krekkelni(de nem szeretem ezt a szót :SxD) kell a másolt game-t(multiplayer patch > gamecopyworld.com)
Ha nem pontos vagy hiányzik még valami, akkor valaki segítsen ki, én ennyit tudok. :) Régen játszottam vele. -
prince852 #10174 Na akkor valaki segit?
Mer mar nagyon szeretnek egy servert csianalni. -
vki tudna segiteni nekem a holnapi vizsgámban? :I -
Hy!
Hogyan lehet témákat létre hozni?Ezen az oldalon! -
amasszőr #10171 BlackIce- ról mi a véleményetek.
---BlackICE PC Protection
---BlackICE Defender
Előre is köszönöm a segítséget.
-
1.
5.1-es hangcuccom van , és winampban(media playerban nem), sőt néha a játékokban is ugrándozik a hangerő.Ez mondjuk hardveres probléma lesz, máshova már megírtam.(driver újra lett rakva, nem múlt el a probléma)
2.
Winamp nem szól 5.1-ben, a két hátsó hangfal néma , és nem is túl dinamikus a zene, media player 11 sokkal szebben szól, hangosabb is , teltebbek is a hangok, de még nehezen barátkozok vele.Winampban be lehet valahogy állítani, hány hangfalon szóljon?
3.
VAn winampban készített lejátszási listám, előadó szerint ABC-ben, de media playerben a dalcímet teszi előre, nem az előadót, és ez zavar a zenék keresése közben.Meg lehet ezt valahogy fordítani, hogy úgy legyen mint a winampban?
-
prince852 #10169 mert ha dedicated servert valasztok akkor kilep a jatekbol es bead egy konzolt
-
prince852 #10168 Sziasztok.Az lenne a keresem hogy valaki segitsen mar nekem mert nem tok servert csinalni a cod 2be
pls segitsetek
-
ZsBalintka #10167 köszi.
Elismerem lusta tróger vagyok. Nincs mentségem. -
Google első találata a windows key enable szókapcsolatra... -
ZsBalintka #10165 Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen registry módosítással lehet visszaállítani a letiltott windows billentyűt.
Előre is köszi. -
Gimp, Paint.NET, Corel (Jasc) Paint Shop Pro, Adobe Photoshop. Az első két program ingyenes, a többi fizetős. -
gator #10163 Udv !
Egy olyan kerdesem lenne hogy melyik programmal tudok , szep plakatokat kesziteni ? Mint peldaul valami etterem szorolapja vagy ilyesmi ?!
Elore is koszi -
"De most fel szeretnék tenni egy suse linuxot a másik vinyóra. Ennél hogy lesz a bootolás?"
A Suse Linux remélhetőleg a telepítés végén fel fogja ajánlani a bootmanager (Grub) feltelepítését, így tudsz választani a 3 operációs rendszer között.
"milyen programot ajánlanátok AVI-ból DVD-re alakításhoz?"
Mondanék egy párost: TMPGEnc + TMPGEnc DVD Author.
Vagy itt is olvashatsz egy leírást.
"Szeretnék egy saját web oldalt készíteni. Csak az a gondom vele, hogy azt sem tudom, hogy eszik vagy iszák..."
A Macromedia Dreamweaver egyrészt fizetős szoftver, másrészt bonyolult. A Frontpage is fizetős (és ráadásul Micro$oft termék).
Helyette kezdetnek ott az NVU vagy az Amaya (mind a kettő ingyenes, tud magyarul, grafikus, könnyű kezelni). A legminimálisabb dolgokra megfelelő.
Ha jobban el akarsz mélyedni a témában (nem csak pár fotót felrakni a családtagoknak, stb...), mindenképpen meg kell barátkoznod a HTML, CSS (majd igény szerint a Javascript, PHP,...) nyelvekkel. Ehhez a neten is elérhető egy csomó jegyzet, leírás tankönyv.
Egyrészt
Másrészt
Harmadrészt
[b]Igen ajánlott jegyzet[/b]
Szóval - mint Lenin is mondta - tanulni, tanulni, tanulni,...
Ja és még pár dolog:
1. E-mail címed ne tedd közkincsé - hacsak nem akarsz rá spamet kapni.
2. Jóbarátod a Google. Ha valamit nem tudsz, elakadsz, először keress, olvass, járj utána, gyakorolj, próbálgass (olyan kérdésre, aminek magad is utánanézhettél volna, feleslegesen pazaroljuk egymás idejét). Utána HA MINDEN KÖTÉL SZAKAD, akkor menj a fórumokra panaszkodni (és próbálj a lehető legérthetőbben fogalmazni).
3. Egy kérdést, egy topikban elegendő feltenni. -
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem. Tehát... van 2db vinyóm (egyik 160 másik 200giga és sata2 mindegyik). Az egyiken van egy XP és egy Vista, külön-külön partíciókon. Ezek között szépen lehet váltani bootolásnál. De most fel szeretnék tenni egy suse linuxot a másik vinyóra. Ennél hogy lesz a bootolás? Lehet majd rendesen váltani a 3 op.rendszer között?
Előre is köszi a segítséget! -
SomebodyEra #10160 Sziasztok!
Én olyan ügyben kérnék segítséget, hogy milyen programot ajánlanátok AVI-ból DVD-re alakításhoz? Nero Video akármilye megfelelő erre? És még annyit, hogy nagyon élvezhetetlen lesz nagy tv-n így?
Köszi -
köszi -
http://www.dll-files.com/ -
szevasztok! mi a cime a .dll es oldalnak ahol a dll filesek vannak?
előre is köszi :)
[/IMG]