20838
Segítséget kérek
  • krisztián22
    Nem tudja mit lehet tenni ha Google kereső nem a kiválasztott vebsite-ot hozzza be hanem egy teljessen mást??
  • aszizoli
    Én a T-online-ra a Poppyt használom, biztos találsz még sok egyebet is.
  • Balumann
    VHS kazettát nem tudsz CD-re másolni így, mivel az analóg. Előszöris kell egy TV tuner h a videót rá tudd kötni a gépre. A TV tuner programjával fel is tudod venni a videót.
    A CD-re meg mondjuk Nero -val kitudod írni, vagy olyan CD író programmal ami tud adatlemezt írni (nem csak képfájlokat tud kiírni, hanem saját "összeállítást" lehet csinálni)
  • pakry
    helló !
    régi VHS-tipusú kazettát szeretnék CD-re másolni !
    milyen program kell hozzá ???
  • Hegi90
    Én nérót nem szoktam használni képnézésre (ajánlom az IrfanView-t). Az edit jelentése szerkesztés, szóval te belepiszkáltál vmit. Próbálkozz visszavonással (általában ctrl+z billentyűkombináció, ha angolul nem tudsz jól). Ha úgy nem megy, és a szerkesztés után mentetted a beavatkozásodat a képen, akkor sajnos bele kell törődnöd.
  • lillus12345
    sziasztok!
    abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy digitális gépről feltöltöttem egy képet a számítógépre. majd elforgattam, utána rákattintottam az edit gombra (nero-m van), és a file eltűnt. azaz maga a file megvan, csak a tulajdonságoknál azt írja, hogy méret: 0 bájt. és emiatt semmilyen képnéző program nem nyitja meg, mivel üresnek érzékeli. ezzel lehet valamit kezdeni, vagy teljesen használhatatlan a továbbiakban és bele kell törődnöm.
    nagyon köszönöm a segítséget előre is
    Lilla
  • Hegi90
    a sima mozillával pedig lehet honlapot szerkeszteni xD
  • Hegi90
    A firefox az böngésző, a thunderbird az e-mail kezelő :)
  • balcsi70
    Mozilla Firefox-om van.Az MSN-t nem használom ki is vettem a futo alkalmazásokbol(nem szeretem) skype-t használok.És ezért gondoltam hogy van e olyan progi? amire az elöbb gondoltam.
  • Hegi90
    Mozilla thunderbird
    egybkt nem értem, hogy mi bajod az outlookkal.

Valamint az msn messenger is jelez, ha be van állítva :)
  • balcsi70
    Sziasztok.Van olyan progi,valami ami megmutatja ha jött emailom?Arra gondolok hogy ha jött email,akkor feljön egy kis buborék és ott mutatja.(freemail,citromail,yahoo,stb. Amugy nem az outlook.ra gondolok.Kössz a válaszokat
  • Yulcsa
    Sziasztok! Az Auto Gordian Knot-al hogy tudom azt megoldani, hogy a merevlemezre rippelt dvd alján és tetején megmaradjon a 2 fekete csík? A képarányt próbáltam 4:3-ra, 16:9-re és orginalra is tenni, de az eredmény mindig ugyanaz.
    Fontos lenne! Köszi a segítséget előre is!!!
  • Hegi90
    Hello! egy program kellene, illetve (ha lehetséges) vmi tippek-trükkök, tutorilalok hozzá, viszonylag egyszerű kezeléssel, videó készítéshez (vágás, háttérzene, stb stb).

Előre is köszi!
  • Mop
    Hi megint!
    Először is szeretnék elnézést kérni a sok hozzászólásért, remélem nem okoztam túl nagy gondot.
    Másodszor pedig most már nem segítséget, hanem magyarázatot szeretnék.

Megoldódott a nem rég leítr hangproblémám.
    Rájöttem, hogy az egészet a "The Longest Journey" c. játék 4CD-s verziója okozta valahogy.
    Már az 1. indításnál reklamált vmilyen hangprobléma miatt, de voltam olyan ostoba, hogy nem olvastam el. (Gondoltam az a baja, hogy régi és WinXP-vel hadilábon áll, meg amúgyis csak egy OK-t lehetett nyomni)
    Ekkor figyeltem fel először arra, hogy vmi baj van a hanggal. (recsegett)
    Ezután kiléptem a programból vmi megoldás után nézni, hogy ezt orvosoljam. (XP patch-et kezdtem el keresni, vagy vmi ilyesfélét)
    Ez a próbálkozásom kudarcba fulladt és mondván: "Ha ilyen a hang, akkor inkább nem is érdekel"
    Ekkor letöröltem a játékot.
    Majd valamivel később elkeztem játszani vmi mással, de hasonló probléma merült föl ott is.
    Ezután kíváncsiságból belenéztem még 1-2 épeen telepített játékomba és beteljesedett, amitől legjobban féltem:
    Mindegyiknél rossz volt a hang.
    Ezt követően órákat töltöttem azzal, hogy megtaláljam a hiba forrását.
    Szinte minden lehetséges dolgot újratelepítettem/frissítettem, majd ez után jöttem ide segítségért.

De nem hagyott nyugodni a már fentebb említett elolvasatla hibaütenet a "The Longest Journey" elindításakor.
    Ezért újra felraktam, de nem a korábban telepített verziót, hanem egy valamivel frissebb, később kiadott DVD-s változatot.
    Amikor elindítottam, kissé "csalódva" láttam, hogy nem ír ki semmilyen hibát.
    Elkezdtem játszani, hogy meghallgathassam a hogyan szól alatta a zene és a többi...
    Elég nagy meglepetés ért, mert tökéletesen tiszta volt minden hang és zaj.
    Azonnal kiléptem a programból és elindítottam egy másik játékot.
    Az eredmény:
    Most már az is perfekt!
    Pff...

Csak egy kérdés:
    Szerintetek van ebben logika??? O_o

Ha vkinek van ötlete, hogy mi volt ez, akkor az érdekelne.

U.I.:
    Bocsi, tudom, kicsit hosszú lett...
  • krisztián22
    Hello nem tud nekem valaki segíteni abban hogy ha a,/WINDOWS XP S.P.2-be fájlmappákat meg akarom nyitni a bal egér klikkel akkor mindig a kereső program jön be, de ugyan ez van a meghajtó megnyitásakor is.De ha jobb egér klikk és a megnyitásra megyek akkor megnyitja ahogy azt kell.Előre is köszönöm.
  • Mop
    Tényleg senki? :/
    Azóta még észrevettem azt is, hogy egynél több hang/zene egyszerre való lejátszása közben kezd el rettentően torzítani.

Én már megpróbáltam minden tőlem telhetőt, pls vki dobjon egy mentőövet.
  • kollektor
    sztem a <hardware fórum> c.topikban próbáld,lehet hogy még ajánlatot is kapsz
  • aqa
    Szerintetek mennyiert lehet eladni(megvenni akarom...) egy ilyen gepet>
    Core2duo Intel 2x 2 Ghz,
    MSI alaplap(PCI E>EZT irja zarojelbe),
    1gb ddr2 RAM,
    160GB HDD,
    ATI X550 256MB,
    IRO,OLvaso,
    eger,billentyuzet
    ??""">ennyit tudok rola...Ja ,hasznalt!!!N em tom hany eves de nem tul sok...
  • Mop
    Annyit még hozzátennék, hátha segít, hogy a recsegés és sistergés elég halk, viszont erőteljesen szaggat a hang
  • Mop
    Hi!
    Lenne egy kis gondom.
    Valamiért a játékok hangja mostanság elég érdekesnek hallatszik nálam.
    Recseg, sistereg és néhol olyan, mintha négyszeresére gyorsították volna, meg amúgy elég furcsán viselkedik.
    De csak játékoknál, amúgy minden más normálisan szól.

Próbálkoztam a DirectX újratelepítésével, de nem jött be.
    Aztán DxDiag-ban testeltem a DirectSound-ot és ott is olyan volt a hang, mintha felgyorsították volna, szóval gondolom a DirectSound-al lehet vmi.

Valakinek van ötlete a probléma orvoslására?
    (Kivéve a "Format C:")
  • TIBI

senki? :(
  • zvaragabor
    Esetleg frissítsd a NOD-ot ha tudod. Ha nem, akkor lefuttathatod az ESET Online Scanner-t. (IE alól megy csak) Aztán amit megjelölt, azt kézileg törölheted.
  • braaa
    nemmüködött mégse,most is küldözgetem a virusokat, mit csináljakh tünjön el ez a baromság?
  • TIBI
    Napot!

Megint lenne egy kérdésem... Tudtok valami megoldást arra hogy automatikusan tudjam bontani az internet kapcsolatot, majd újratárcsázni? (Új IP címek miatt kellene) Nem szeretnék mellette ülni, szóval valami program kellene (vagy valami olyasmi) amivel ezt tudnám automatizálni kb olyan 1-2 perces időközönkéntre...

A válaszokat előre is köszönöm!
  • gyorgy

Sziasztok!XP van és szeretném a lányom géphasználatát időben korlátozni pl.csak 18-20 óra között tudja használni.Van erre lehetőségem,oly módon hogy engem ne zárjon ki a rendszer.Két fiók van beállítva,egy nekem,egy pedig a lányomnak.Előre is köszi a segítséget.

• braaa
    köszi a választ, megcsináltam amit mondtál, reméljük jó lesz! eddig nincs gond...
  • Evin
    Én is kaptam be 1x ilyet. A NOD nálam megtalálta, de nem tudta írtani. MSN-t leszeded teljesen (ha tudod hol van, nézd meg, hogy minden törölve lett-e), majd újra felrakod. Nálam ezzel eltűnt a vírus.
  • braaa
    üdv

msn-en kaptam vmi virust, vagyis olyan hogy minden fentlévő partnernek továbbküld ilyen szarságot, többször is, futattam Nod-ot(mondjuk csak 07.12.18-as virusadatbázissal) de uyanugy bennmaradt az msn-ben ez a szarság...:( Mi a teendő?!????????
  • Kontrakcio
    köszi :D
  • Zóanagyvarázsló
    Tényleg. HD filmek, videók lejátszásához ennél sokkal komolyabb processzor kell, a többi nem igazán számít.
  • Kontrakcio
    sziasztok! HD filmet nem tok normálisan lejátszani me szaggat és lassu ,nem hiszem h a következő config kevés lenne, igaz nem nagy szám: Celeron 1.7,2gb memo,9550 256Mb... vmi 5let? vagy tényleg ennyire gáz a gépem?:O jah és a monitorom SyncMaster 720N ( bár ez mellékes) vmi codeket leszedtem me utánna néztem neten de semmi javulást nem észleltem...
  • Boroskóla
    Köszi szépen megnézem.
  • dragon11
    Pfhuh nem jó...tűzfal gond:
    Winfos tűzfal levan lőve, dehogy biztos legyünk benne:
    Hozzá adtam azureust/uTorrent-et is...2féle képpen(udp/tcp)-portokkal. így sem jó...újra telepítés utorrentnél megvolt, azureusnél nem....Plz help..
    pm ment kollektor.
  • TIBI
    Köszönöm a segítséget^^
  • kollektor
    sztem akkor továbbra is tűzfal gond lehet,esetleg uninstall és úgy megpróbálni
  • zvaragabor
    Bocsánat, tévedtem, ez a funkció csak a Tab Mix Plus add-on telepítése után érhető el. :)
  • dragon11
    Ez megvolt, am nem az az ip-je...am ez már megvolt és úgy sem jó...dettóra ezt csintam...
  • zvaragabor
    De van alpból is ilyen funkció beépítve a Firefox-ba. Ehhez csak jobb klikk a weboldal egy üres részén, és "Újratöltés>".
  • zserrbo
    Kicsit keresgéltem a neten és mások prblémáiból arra tippelek ezek a fájlok így nézhetnek ki:
    a játék neve-FLT.part01.rar
    Szeritnem az FLT egy cracker vagy hasonló csapat lehet. Szeritnem a te fájljaid is csak rar fájlok. Egyszerűen csoamgold ki egy helyre őket. Majd kapsz 1db fájlt, amit már remélhetőleg tudsz Daemon Tools-al mountolni.
  • kollektor
    megnyitod a router menüjét : http:\\192.168.1.1
    (de nézd meg a router dobozán ,vagy alján pontosan )
    és forwarding menüpontban nyitsz az utorrent által generált bejövő portnak megfelelő portot(beírod az utorrentben ,a kacsolatok menüpont alatti számot) - bezárás és tesztelheted.
    Afelhasználónév és jelszó is megtalálható a router dobozán.