Psx-es játékoknak le áldozott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztomy69
Még mindig adnak ki fifát ps1re? Elég furi lenne, amu most fogják feldolgozni a Tomb Raider 1-et, és a Legend grafját fogja kapni, azzal kõ majd jáccani😄

lckrz.try.hu

dinomano
PS1 faszájos kis gép; 2 db-ot fogyasztottam el az évek alatt; basszus... Rosszat ne mondjon rá senki... Micsoda game-ek voltak rá, atyauristen!!! :-P
FFIX, FFVII, Dino crisis-ek, resident evil-ek..örökké beleégtek az emlekezetembe; ráégtek a retinamra...kitörölhetetlenül... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

adam first
Biztos biomage volt,nem tudta elviselni az igazságot hogy a Pécé egy nagy szar értelmetlen játékkínálattal vagy csak irigyli a konzolosokat<#ravasz1>.Na mindegy én még 8Bites játékokkal is játszom,ebbõl kiindulva 32Bites játékok maga a kánaán.Silent Hill,Driver 2,Fear Effect,Tony Hawk's 1,Tomb Raider ezek örök klasszikusok mind a mainapig elõveszem õket.Ja és még az EA is kiadja minden évben a Fifáit Ps1-re akkor hol áldozott le,muhahaha.Még mindig menõ konzol a Ps1 és ezt a tökéletes játékkínálatának köszönheti.A grafika nem minden ideje lenne megtanulni pécések.<#eljen>

Borgi
psx-es játékok nagyonis élnek (leaglábbis nálam ^^), tessék megnézni mivel tolom mostanság:

ne mondjátok hogy nem jó?! <#vigyor>

porki fagyok fállalon

PSX & PS One Játékok: 400FT/CD
------------------------------------

1. Bloody Roar 2
2. F1 2000
3. Fifa 2002
4. X-Men 2-Mutant Academy
5. This Is Football 2
6. Pro Evolution Soccer 2
7. Tomb Raíder 3-Adventures Of Lara Croft
8. NBA live '98
9. V-rally
10. Jurassic Park-The Lost World
11. Digidom World
12. Moto Racer World Tour
13. Delta Force-Urban Warface
14. Tom Claney's Rainbow Six
15. Die Hard Trilogy
16. Tombi
17. Ridge Racer Type 4
18. Moral Combt Spcial Forces
19. Goofy's Fun House
20. Spyro 2-Ripto's Rage
21. No Fear Downhill Mountain Biking
22. Resident Evil 3 Nemesis
23. Crash Bandicoot
24. Crash Bandicoot 3 Warped
25. Army Men-Air Attack
26. All Star Racing 2
27. Syphoon Filter 3
28. Rainbow Six
29. C-12 Final Resistance
30. Medal Of Honor
31. Final Fantasy 5
32. Fighting Force 2
33. Star Wars Episode 1-The Phantom Menace
34. Tony Hawk's Pro Skater 2
35. NHL 2001
36. Tiger Wood's PGA Tour Golf
37. Mortal Combat 4
38. NBA Live 2003
39. Colin McRae Rally 2.0
40. WWF Smack Down!
41. Street Fighter Zero 3
42. Worms World Party
43. Mortal Combat 2
44. The King Of Fighter '99
45. Mortal Combat 3
46. Fifa Football 2005
47. Duke Nukem-Land Of The Babes
48. Street Fighter EX Plus Alpha
49. Jackie Chan Stuntmaster
50. Knockout King's 2000
51. Gran Turismo 2 (2CD)
52. Tekken 3
53. Need For Speed Porsche 2000
54. Tony Hawk's Pro Skater 3
55. Blade
56. Hidden&Dangerous
57. Medal Of Honor Underground
58. Rayman
59. Exhumed
60. Time Crisis
61. Fade To Black
62. Tom&Jerry-House Trap
63. Silent Hill
64. Akuji
65. 007 Tomorrow Never Dies
66. Double Dragon
67. Need For Speed 3
68. Dead Of Alive
69. Grand Theft Auto
70. Barman Of The Future
71. 007 Racing
72. Grind Session
73. Dino Crisis
74. Parasite Eve 2 (2 CD)
75. Triple Play Baseball 2002
76. The Italian Job
77. Herc’s Adventures
78. Scooter Racing
79. Dance Dance Revolution – Disney Mix
80. Double Dragon
81. Xena – Warrior Princess
82. 3D Baseball
83. Samurai Shadown 3.
84. Treasure Planet
85. Medievil
86. Castrol Honda Superbike Racing
87. NBA Live 2003
88. The Next Tetris
89. Hardball 5
90. Vigilante V8
91. Resurrection Rise 2.
92. NES Emulátor + Játékok
93. Guilty Gear
94. Street Fighter Alpha 3
95. Resident Evil
96. Doom & Doom 2.
97. Rally Cross
98. Tennis Arena
99. Bust-A-Move 3.
100. Actua Golf 2.
101. Tekken
102. Twisted Metal 4.
103. Dark Messiah
104. Castlevania Chronicles
105. Monster Rancher

[email protected]
Ugyan már elég sok gép van még forgalomba és a mai napig veszik õket.

Neme.
Mindenesetre a psx-es (ps1-es) játékoknak még mindig nem áldozott le. A legkedvencebb játékaim között elég sok ps1-es cím van.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

barret
WÁÁÁÁÁÁÁ! A mi Csocsónk igazi arca! De régen is volt ez...Megy az ido...Micsoda flémek mentek ebben az idöben!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Bogyi007
Nicsak elõhalásztam ezt a topicot, és szerintem a lényege aktuálisabb mint valaha....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Pyerre: Végülis igazad van... Én PC párti vagyok ( hogy férreértés ne essék 😊 ),de reális. Szóval a PSX-szel is meglehet elégedni, ha nem szokott a "túl igényes" játékokhoz az ember.
Laalee
esmeg sok mas isp -e is...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
olvastad a gémsztárban ?😊

CSOCSO
HEHEEH lalle semit nem tudsz képzeld igen a matáv 145 el kezdõdik !!!!
na huzok ebbõl a szar topicból hja a másik ki mondta hogy nemtom ki a kevin mitnick???
aki nem is olyan rég szabadult pár éve!
Laalee
na ezel nyerted a lammer födijat 😊 szépecsém 😊
mivan letoltodded mar a moemblitz et es elmagyaraztak hogy kel irc alatt megneznivalakinek az ip cimet? 😊 megahacker baratunk 😊)

melesleg ha lenne baratnöd lehet nem itt bizonygatnad hogy neked akkor is van es fel is tudod hivni... ha meg esetleg telleg összejött valami lany csak sajnalni tudom hogy egy ekora sötétséggel szobaált 😊
kb minden egyes hozzaszolasoddal egyre jobban beégsz.. pl ez teccett 😊

Bocs de a dram meg a cachenak mi köze a hack-hez?

Na a nagy hacker...szépecsém egy egész cd-nyi hacer cuccom van és értek is hozzá #75 😊)
azert 5 sort illeen megjegyezni annyival lejebb kezdted el a hekkerkedest...
hmmm veletlenül nem te vagy a internetland nak a tarsszerkesztöje ott is legalabb ekkora hekk el van tele az oldal na meg a gyerek stilusa is kb ilyen egetrazoan nagy...

ja es a legjobb hogy tulajdonkeppen azon vitazol amit te is beismertel...
kimondta hogy volt nekem psx em vagy hogy van? kell a ráknak a pixeles szar #52 vagy mar arra sem emlexel?😊

a masik fele 145.xxx.xxx.xxx gondolod 145 ös ip je csak a matavnak van? 😊 azert nemhinnem hogy azt a nehanymillio ip cimet lefoglalta volna 😊) a masik meg hogy a kekosztrigaba is matavvonal van. tudom ismerösöm kötötte be. 😊)

Bocs, Mortimer...

Aki buzizni akarja a másikat, az pls menjen a gumiszobába

Próféta2: 3 pontCsocso: 2 pont
CSOCSO
én meg ha tudnék irni ezen a buzi klaviatúrán....
CSOCSO
Kevin MITHNICk???,,legalább anevlt kle tudnád irni de még azt sem!!!!!!
Csocso:+0 pont
Próbálkozz újra! 😊
CSOCSO
Nem is tudom kit sajnéljak az anyádat vagy téged...
jut eszembe jot buliztam ma este...te mikor voltál bulizni? ja hogy te nem szoktál ilyneket csinálnni???bocs...biztos jo a nemi élet a gépeddel!!!
Bocs hogy ki mennyifre informált és tudok e dolgokat a hacker dolgokról van egy olyan nevezetû mailbomber hogy unabomber..meg tudnád mondani hogy mit jelent ez a szó?
vagy imserõs neked az a szó hogy SubSeven
vagy egyébb dolog?
Back orifice 2000?véletlenûl értesz hozzá vagy nem? hja bocs...
örülj neki hogy tudod a kifejezéseket...be tudom potolni de te mikor fox arra a szintre eljutni ahova én eljutottam? tanuldon kell neked ahhoz még egyet s mást...
Viking!!!
És akkor mivan ha nem tudom feltörni???

Semmi!!!!
Még igy is töbet tudok mint egyesek!

Nah mindegy leszarom az ilyen beképzelt faszokat mint te vagy! örüljé hogy tudod a pontos kifejezéselet ( hogy ki tudtad másolni😊
Én meg örülök hogy tudok valamit a hack-el kapcsolatban!
Bocs de a dram meg a cachenak mi köze a hack-hez?
nah mindegy...ez a topic nem errõl szól..
és mi értelme van hogy marjuk egymást? mindegy nem érdekel hogy miket farsol,irsz itten!
na csá!
Heti összesítés:
Próféta2: 2 pont
Csocso: 1 pont
Egyre jobb a forum! Az egyik ossze-vissza hazudozik, a masik meg kibaszik vele...
Egyebkent csocso: Ha olyan "okos" vagy, tord fel csiszar bacsi weboldalat... Ugyse tudod megcsinalni... Apadat etesd ilyen baromsaggal, te tizeneves kis faszfej...

CSOCSO
Na a nagy hacker...szépecsém egy egész cd-nyi hacer cuccom van és értek is hozzá..na de mindegy nem fitogtatni akarom erõmet!!!!te már csak tudod milyen a kék osztriga bár ip je mi??
1) azt hogy honnan netezem azt nem mondod meg ip alapján!!hehh te meg itt égsz be!!!
még ha értenél hozzá amugy az ip
145 el kezdõdik azaz matáv....
Es kiutessel gyozott Profeta2! :-)

😄
CSOCSO
2 lehetséges dolog van!!
1) összekeversz a proféta 2 vel
2) vagy nem vagyok buzi!!!
lényeg ami lényeg elöbb lszel te buzi mint én!!!
CSOCSO: ne hazudozzal mar, egy buzinak hogy lehet baratnoje?

CSOCSO
kurva régi vicc és amugy nem is igy van....
CSOCSO
ja a chates barátnõd hogy van? hja biztos nem tud veled találkozni mert éppen amerikában van divatbemutatón😊
Örülök hogy megtaláltad a könyvet amibe ez le van irva na csá..képzeld nekem is van ilyen ha akarod szakszerübben is leirom amit te leirtál vagy elmondom neked ugy hogy az anyád is megértse....pl...
CSOCSO
Lamer????Haver..lehet hogy nem vagyok profi..de nem is akartam attól még tudok sokat kurni ellenben veled😊)))))))örülj hogy értesz a gépekhez😊))
Addig is megyek felhivom a barátnõmet!!!na csá!!!
Ide csak ilyen konzolos, okoskodó, 11 éves f*fejek járnak, vagy vannak értelmesebbek is? Így nem lehet rendesen kommunikálni...
CSOCSO
Te hallottal mar a nagybetukrol, meg a vesszorol? Vagy ellogtad azt az orat is ahol tanitottak?
Én lógtam el az órákat mi?😊 hehh
CSOCSO
"Te hallottal mar a nagybetukrol, meg a vesszorol? Vagy ellogtad azt az orat is ahol tanitottak?"
Bagoly mondja....😊
Nem vagyok 11 éves de ha gondolod találkozthatunk megbeszéljük!!!
Még mindig nem tudod mit jelent a dram meg az sram???
Én tudom nem is vitatom ha tölem megkérdezték volna akkor mondtam volna de tõled sokan megkérdezték már mégsem birtál válaszolni!
Ha én egy 11 éves kis fasz vagyok akor te egy kis girnyék alulfejlett csicska vagy aki a csajozás a bulizás helyett inkább az unreal 2 re veri a faszát...na mindegy én megyek is este buli van..hova is menjek..nem mindegy mindenhol jo nõk vannak! te maradj itthon te kis pöcs!
EasyPC? az mi? nem szoktam venni magazinokat...
Nézük csak ha te nemtudod leirom neked:
a Dram az a dinamikus
az Sram a Statikus...
de kitalálták már a Sd ramokat is ez a statikus dinamikus...
a20 ez egy nyitott cimvonal azaz a memoriát lehet teljes iletve ems nek mindegy...a20 as cimvonalat mindig nyitvahagyják...
no ems itt pl kitiltom a a20 vonalat
test mem off nem teszteli a memoriát...
cache😛roceszorba lévõ segédmemoria...
legfõképpen itt számol a proci ha nincs már más cache helye...
l1 :dinamikus.örlt nagy sebeséggel ugráltatja a sebességet...
a 800 megás ram a rambus...
l2statikus:háttértár

Te még enniyt sem birtál leirni..és nem érdekel hogy te most mit gondolsz rólam hogy én ezt tudom agy kinéztem valahonnan..leszrom mit gondolsz!!én legalább tudom és leirtam nem ugy mint te ki azt hiszi magárol milyen sokat tud!!
Lacc
Hát, Csocso a mintaképe egy igazi paraszt, kötekedõs zombinak, aki még helyesen se tud írni. Most is jól le fog szólni ezért, és az a "hozzászólás" majd csak ezt az állítást fogja bizonyítani. Végül is, nem teljes a net ilyen barmok nélkül, úgyhogy csak nyugodtan tombold ki magad, itt nem basznak le érte.
CSOCSO
nézõpont én gc-t akarok..nem psx et sosem volt psx em irtam én egyszer is???játszottam psx el és végig is vitem egy két játékot? mint ahogy dc-m sincs mégis sok játékkal jácottam ps2m sincs mégis játszottam a tekken tag el és a ridge racerral...a psx tényleg egy szar pixeles de akkor is vannak olyan játékok ami..mind1..nem mondom el mégegyszer
CSOCSO
csocso gyerek, meg a cache-t se ismered, felesleges ilyesmivel terhelni a kis tyukagyadat, meg a vegen megart neked...

már megint én nem tudom honnan tudod hogy nem tudom????
mond mi az a emm 386!ha megmondod akkor elhsi9zem hogy ki tudod olvasgatni valahonnan!!!
már megint te nem tudsz semmit de azt mondogatod hogy én vagyok a tudatlan lehet hogy az vagyok de te feleanyit nem tudsz mint én és nem vagyok pattanásos 12 éves pöcs..nem ugy mint te te biztos 20 éves ki fasz vagy aki egész nap a faszát veri hogy kijön az unreal 2!!!!
te rlam egyszer sem irtál csak a hülye duáidat ami csak ugy õmlik belõled:
pöcs buzi stb...
de te tényleg egy beképzelt hülye fasz vagy!!!
még mindig nem választoltál mi az a sram vagy a dram!!!!!ezt ugy veszem hogy bevalottad hogy tényleg nem tudod!!!!!
"csocso gyerek, meg a cache-t se ismered, felesleges ilyesmivel terhelni a kis tyukagyadat, meg a vegen megart neked..."
tesség legelöször elmondtam hogy ilyen fasz vagy hogy csak mondogatod másra hogy hülye tudatlan mégis te vagy a tudatlan!!!!!!
na mi a cahce???mondjad???l1? l2???he??na mesélj okoska!gyerünk!!!
"kimondta hogy volt nekem psx em vagy hogy van? kell a ráknak a pixeles szar"
Jéé, CSOCSO, szorul a hurok? Hirtelen nezopontot valtunk?

CSOCSO
kimondta hogy volt nekem psx em vagy hogy van? kell a ráknak a pixeles szar de mikor kijött a metal gear solid majdnem sirtam a játéktól!még most sincs olyan gamez mint az...amikor azt a játékot végigvittem nem kicsit éreztem magam furcsán!!!!valami megváltozott bennem!!!!!
Most is ajánlom hogy pc-n jáccátok végig mert nincs jobb gamez! jobb mint akármelyik rpg vagy fps!!!
maga a törénet meg minden nagyon cool ezt is csak azé hoztál ki pc re mert pénz volt benne amugy ez konzol gamez!!!
az rpg krõl aniyt hogy kurvára nem tudnak izgatni .bocs!!!!

azé mert jön az unreal 2 azt hiszitek milyen jo lesz nekünk.....
Azok a képek nem játékból valóak...
de ha mégis közel nem igy fognak futni nálatok nálanm...
az a kép olyan pc rõl való akiknek van pénzünnk mondjuk egy audi a8 ra vagy egy merci s600 ra..ugyhogy mi majd jáshatjuk 1024*768 medium qualitin...és ez igy igaz! ne mondjátok hogy hülységet mondok!!!de majd meglátjuk...
proféte gyerek még mindig nemtudod mi az a dram és az sram mi????
sehol nem találod?,
ja megint azzal védekezel amivel nem kéne..én avygok a hülye mi? pedig régebben is elmondtam hogy ne ugass le amiatt ami miatt te vagy a hülye!!!!
"Mi mar meggyozodtunk arrol hogy neked abszolut semmi kozod a temahoz, igy a te velemenyednek semmi sulya nincs, meg amugy se erdekel. A masok fikazasan kivul semmihez nem ertesz, 1 db tenyt nem tudtal meg felmutatni."
Heheh nevetséges!!!te nemtudtál felmuatni semit!!többször is kérdeztek téged hogy tudod mirõl beszélsz de sosem tudtál válaszolni már egyszer leirtam hogy hülye vagy hozzá..lehet hogy én is csak te beképzelt vagy!!!!!!!!!és elfogult!!!
látod hiba szeretem a pc-t is meg akonzolt is konzolom van= fasz vagyok!!!!
szerinted de hol érdekel mi a szart gondol rolam egy ilyen pöcs mint te!!anyázzá jobbra balra..nem érdekel!!!!az hogy meg jön az unreal 2 arról anjniyt hogy nekem is meglesz!!!!!!!!

CSOCSO:
Konzolra pontosan hány szimulátort, rpg-t, fps-t láttál? Mert Én eddig egyet sem.
Azok amiket szimulátor néven eddig megjelentettek konzolra, legfeljebb arcade repülös lövöldözös grafikai shownak ment el.
A konzolos RPG-kre csak ráírják azt, hogy RPG. Aki valaha játszott igazi szerepjátékot az érti mire gondolok. Ezek legfeljebb akció-kaland játéknak mennek el a lineáris játékmenetükkel, némi rpg beütéssel. DE NEM RPG-k!
Ami pedig az FPS-eket illeti. A mai FPS-ek játék élményét egy olyan játék ahol buta, mindenféle normális AI-t nélkülözõ ellenfeleket kell autoaim-mel, gamepadel halomra írtani soha nem fogja tudni visszaadni. A multiplayerrõl nem is beszélve. Ez konzlok esetén max. 4 játékos osztott képernyõn. Ha a játék egyéb csatlakozási módot is támogat a játékosok száma akkor sem megy ennél feljebb, ráadásul itt már a konzolok "fix 60 fps-es" megjelenítése is erõsen szagatt. PC-n 32 (UT CTF) játékos, 50 (Tribes 2) játékos, minimális teljesítmény csökkenéssel vagy a nélkül.
Nemrég láttam valami 007-es játékot DC-ra, elég ha annyit mondok, hogy a Duke Nukem 3D jobban nézett ki?

CSOCSO, idefigyelj: ultel te mar a nagy psx elott ugy, hogy majd beszartal egy jo horror jatektol? A Resident Evil-t a psx-nel veszett es remiszto horrornak mondtak... Ugy 2 ora jatek utan kiderult, hogy kb annyira ijeszto, mint a Sims... Aztan: multiplayer... Psx: Quake 2, osztott kepernyon <-> Pc: Quake 3, Unreal Tournament neten, halozatba, es meg sorolhatnam...

A sok "ertelmes" konzolosnak: Nezzuk csak... Keszul a Doom 3, Unreal 2, amik valoszinuleg az eddigi legjobb, es legszebb jatekok lesznek... De csak PC-n... Szerinted a gyikszar PS2, ami most min. 130000 ft a maga kis szar 32 megaramjaval el fogja birni ezeket a jatekokat? Aztan: a psx-et meg a tanyasi bunkok is tudjak hasznalni, mi kovetkezik ebbol? Es ime a legjobb poen: en holnap csak procit cserelek, te meg dobhatod ki az egeszet... Ennyit a psx-rol...

CSOCSO
Lacc megint hülye!!!Miért van ilyen sok fasz ember akik nem birják felfogni hogy nem a pc-t kell eltörölni!
nézd meg:
"PC nélkül a konzol szart se ér."
Te nagyon hülye nem is álította senki azt hogy a konzol jobb multimédiás eszköz!!
Minanyian tudjuk hogy a pc jobb mint a konzol!!!
a játékok terén mindegyik platformra vannak olyan gamezok amiket a másik irigyelhetne! és a pc seknek kevesebb játék van amit irigyelhetnénk!!
a mostani játékok pc re:
RPG és FPS!!
más nincs! nem ugy mint konzolra:fps,szimulátor,rpg,

stb stb...na mindegy
hozzáteszem én a legeleje óta azt nyögööm hogy a konzol és a pc kurvajol megfér egymás melett!!!
Én ugyan ugy szeretem a konzolomat mint a pc met!!!
csak jöttök ti hogy csicska konzolosok! elmondom nektek hogy több féle gamez van amit a pcsek megirigyelhetnének!!!
de nem tesznek mert bennük az rögzült meg hogy a konzol az gyerekes szar! tudjuk jkönnek ezután hogy látod te fasz tök igazad van a konzol gyerekes szar! és amugy ez kurvára nemigaz! a pc-s gamek is jok!mind1..anyázzatók meg stb..gyerünk!
CSOCSO
Ugy fogtok pofára esni ahogyan a dc is!!!!az sem birta lelökni a ps-t!még az n64 et sem!
Bár még el sem kezdõdõtt a háború mégis 1-1 az állás!!!
És ne hasonlitgassuk a ps2-t a gef 3 hoz4 még kint sincs a gc és az xbox sem! és hiába van az xbxban gef3..mindegy tudjátok ti is..az xbox gyorsabb lesz!
proféta kezdek megyözödni hogy azt hoszid magadról hogy tudsz valamit.mégsem tudsz semmit...rákérdezel hogy tudom e hogy mit jelent amikor te tuti nem tudod!!itt van a ddram vagy az sram😊 arra sem válaszoltál..nem tudtad a választ na siess nézd ki valahonnan mit jelent és ird le ide😊 ne maradj szégyenben!!!!na csá te suta
Lacc
HÁÁÁÁ HÁÁ HÁ!
Lacc
PC nélkül a konzol szart se ér.
Lacc
Ez igaz.
Laalee
miert mi is van benne semmi olysmi nics benne hogy nemlenne pc... amugfymeg csak talalgatas az egesz... ja es amellet hogy semmitmondo meg unalmas is a cikk.

Laalee
engem special nem zavar ha 2005 ig nemlatlak.

Alien!
Vagy nem lesz Pc.Olvasd el a Cebit-rõl szóló hírt..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)