Psx-es játékoknak le áldozott
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nembaj, azér ha már igy öszegyültünk ird má' be a éppenségeli kedvenc gammád nevét.
Slacker, én ismerem emg is van.. valóban ütõs gém.
Slacker, én ismerem emg is van.. valóban ütõs gém.
porki fagyok fállalon
Köszi naon rendes vagy hogy segítesz banyapapa.(kézzel,lábbal)megpróbálom így megcsinálni.Ha már régi játékokról beszélünk ismeritek a Constructort???Ez egy stratégiai gamma építeni kell házat be kell költöztetni és gondoskodni kell a bentlakókrol de naon tuti aki ismeri az biztos tudja hogy mijen jó játékélménye van.www.hangarnet.com.br,www.snesorama.us 2 link van itt kép
"Lehet hogy kinevettek" Nem nevet ki senki sem. Én is a mai napig játszok Ps1-es játékokkal és õszintén bevallva még most is nagyobb játékélményt, nyújtanak azok a gammák, mint a Ps2-es akció dömping (tisztelet a kivételnek, de ami kivétel az mind Ps2 exclusive és sajna már azok közül se mind olyan). A topik nyitója szánalmas, az egy dolog hogy a pécés játékok már nagyon régóta halottak, de irigységbõl és sötétségbõl nem kéne nyitni egy ilyen topikot, ilyen névvel. A topik nyitójának pedig üzenem primitív vagy és az is, maradsz (biomage). <#mf1>#mf1>
cd-re kell kiirni,de nem ugy.
pc-n startmenüben megkeresed a NERO-t,ott benne a nero burning rom-ot,és arra klikk.
Ott bejön ez
ez is kell,CD-ROM ISO,no multisession.
Burn fülre katt,ott a sebbeséget belövöd (fennt a pipák actionál csak a write,és a finalize cd-n legyen bennt),és openre kattintva beadod azt a fájlt(vagy fájlokat) amiket kitömöritettél (szal a bin-cue,iso,nrg,stbstb)
pc-n startmenüben megkeresed a NERO-t,ott benne a nero burning rom-ot,és arra klikk.
Ott bejön ez
ez is kell,CD-ROM ISO,no multisession.
Burn fülre katt,ott a sebbeséget belövöd (fennt a pipák actionál csak a write,és a finalize cd-n legyen bennt),és openre kattintva beadod azt a fájlt(vagy fájlokat) amiket kitömöritettél (szal a bin-cue,iso,nrg,stbstb)
jaja.de akkor mibe írjam ki.írjam dvd-re meg mijen formátumban????
bocsi hogy ennyit kérdezek.
bocsi hogy ennyit kérdezek.
na az passz,ps2 sose probáltam ps1 játékot.
De ha CD adat volt beállitva neroba ugy nem fog elindulni.
ha berakod a pc-be,és azt látod a cd-n amit kiirtál az nem jo (gondolom bin-cue,iso,vagy valami hasonlo volt amit letöltöttél).
De ha CD adat volt beállitva neroba ugy nem fog elindulni.
ha berakod a pc-be,és azt látod a cd-n amit kiirtál az nem jo (gondolom bin-cue,iso,vagy valami hasonlo volt amit letöltöttél).
Igen.De már lejött.Kiírtam adatként úgy ahogy volt de nem akarja elindítani😞(( <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>.a ps2-n átkell valamit állítani????
Annyira sötét vok.<#confused>#confused><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Annyira örültem hogy megvan a gamma hogy csak bénáztam.(azért nem találtam hogy hova teszi mert nem a mentésre klikkeltem hanem a megnyitásra.LOL)
Köszi a segítséget mindenkinek.
Ja a címmel kapcsolatban:"Psx-es játékoknak le áldozott" nállam nem imádom a kockajátékokat legyen az pc,psx vagy bármi más.Lehet hogy kinevettek de még most is hiányzik a régi "sárgakazettás nintendó meg a C64,C16)
Na még egy hiba azt írja ki hogy "CRC failed in the encryptedfile Colony Wars 3 red sun\Colony Wars 3 red sun.bin (wrong password)
D:\letöltések\Games\cw3.part.rar:Unexpected end of archive
Annyira örültem hogy megvan a gamma hogy csak bénáztam.(azért nem találtam hogy hova teszi mert nem a mentésre klikkeltem hanem a megnyitásra.LOL)
Köszi a segítséget mindenkinek.
Ja a címmel kapcsolatban:"Psx-es játékoknak le áldozott" nállam nem imádom a kockajátékokat legyen az pc,psx vagy bármi más.Lehet hogy kinevettek de még most is hiányzik a régi "sárgakazettás nintendó meg a C64,C16)
Na még egy hiba azt írja ki hogy "CRC failed in the encryptedfile Colony Wars 3 red sun\Colony Wars 3 red sun.bin (wrong password)
D:\letöltések\Games\cw3.part.rar:Unexpected end of archive
igy hijjuk és kész,amugy ez volt az elsö "kod2 neve asszem a gépnek
Bár multimédiát akkoriban is tudott,lejáccot cd-t,meg van itthon kis kütyüm avval meg videocd-t is nyomja
Bár multimédiát akkoriban is tudott,lejáccot cd-t,meg van itthon kis kütyüm avval meg videocd-t is nyomja
Loál, a psx egy multimédiás képességekkel felszerelt ps2. Ti nem a ps1rõl beszéltek véletlenül xD
A
huh. sztem psx-re szinte öszes nfs nagyon jó. én elöveszegetem õket, iszonyat feelingjük van ;>
porki fagyok fállalon
huhh,arra nem emléxem,annyi játék volt itthon,meg ismerösnél a fene se emléxik mindenre.
Csak ami beragadt a agyamba😊
De jokis PSX retrora hálistenek ott a PSP-m,igaz pont nagykedvenc chrono cross nem megy,de klonoa egen.
Hamár vadoc játék,akkor a destruction derby raw,fu dejo volt az (és hogy elis baszták a ps2 verziot,pföjjj)
Vagy emléxem a NFS 1-re ,ki let kölcsönözve,és 2és fél napig majd non-stop ment (persze mai szemmel full ratyi,de akkor rohadtul teccet)
Csak ami beragadt a agyamba😊
De jokis PSX retrora hálistenek ott a PSP-m,igaz pont nagykedvenc chrono cross nem megy,de klonoa egen.
Hamár vadoc játék,akkor a destruction derby raw,fu dejo volt az (és hogy elis baszták a ps2 verziot,pföjjj)
Vagy emléxem a NFS 1-re ,ki let kölcsönözve,és 2és fél napig majd non-stop ment (persze mai szemmel full ratyi,de akkor rohadtul teccet)
eza vallibalo klonoa jónak tünik, leis szedem izibe ;>
de ugyérzem itt már csak talán én vagyok ilyen ps1 fan. ;>
banya, fun játékokat szereted? ilyesmi hogy fighting force?
de ugyérzem itt már csak talán én vagyok ilyen ps1 fan. ;>
banya, fun játékokat szereted? ilyesmi hogy fighting force?
porki fagyok fállalon
na hogyha már ilyen "tömeg" van itt, beszélgessünk már picit a játékokrol. perpillanak egy nagyon favorit ugrott be nekem, a sok közül:
Star Wars Phanetom Menace, szerintem ez egy marhajó tps játék volt, echte sw feelingel, korrrekt irányitással, iszonyat élvezetes akárki akármit mond, de tessék modnani valamit és megvitassuk.

Star Wars Phanetom Menace, szerintem ez egy marhajó tps játék volt, echte sw feelingel, korrrekt irányitással, iszonyat élvezetes akárki akármit mond, de tessék modnani valamit és megvitassuk.

porki fagyok fállalon
hogyhogy nemtod hová tölti?
Vagy a windows keresöjébe beirod a nevének a részletét (vagy ha pat,akkor azt).
Vaagy még eccer megprobálod letölteni az egyik darabot és itt megotd nézni hová rakja,haa nyilra ráklikkelsz:
Vagy a windows keresöjébe beirod a nevének a részletét (vagy ha pat,akkor azt).
Vaagy még eccer megprobálod letölteni az egyik darabot és itt megotd nézni hová rakja,haa nyilra ráklikkelsz:
igen ennyit megér. 😄Dmég valami nem tom hogy hova tölti le öket de nem találom csak a pat 1-et a többi hármat meg nem tom hogy hova rakja azt írja ki hogy idéglenes mappa. 😞(
nem, nem az 😊
van fizetõs része is, akkor nem kellene várni, meg kódot beirni meg ilyen baromságot, dehát megér ennyit az egész 😊
van fizetõs része is, akkor nem kellene várni, meg kódot beirni meg ilyen baromságot, dehát megér ennyit az egész 😊
porki fagyok fállalon
Még eggyetlen eggy kérdés ahonnan leszedtem az ugye nem fizetõs???Fater itt parázik hogy az.Én szerintem nem az ja és úgy csináltam hogy mikor lejött az eggyik darabja akkor újraindítottam a gépet és tudtam tölteni megint amúgy aszt hiszem hogy 3 órátkell várni a két letöltés között.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket már az 1 le is töltöttem csak várni kell jó hogy írtad hogy mennyit.Mégegyszer kszike<#worship>#worship><#worship>#worship>
azon az oldalon megauploados linken van a játék( linkek alatt a kod kitömöritéshez valoszinü).
Explorerben megnyitod a linket,alapbol még nemjön be,kis progit kell lekapni ami beépül a explorerbe ha felrakod, utána mégeccer a linket elinditod benne.
Majd be kell pötyögni 3 betüt adott helyre,és download,oszt visszaszámol,és ha vége mégeccer klikk,és csordogál az anyag.
De ha 1 rész lejön,a következö asszem csak 120 perc után lehet lekapni,bár ADSL esetén egy kapcsolatbontás,és visszacsati,és leeht is tölteni a következö darabot.
Explorerben megnyitod a linket,alapbol még nemjön be,kis progit kell lekapni ami beépül a explorerbe ha felrakod, utána mégeccer a linket elinditod benne.
Majd be kell pötyögni 3 betüt adott helyre,és download,oszt visszaszámol,és ha vége mégeccer klikk,és csordogál az anyag.
De ha 1 rész lejön,a következö asszem csak 120 perc után lehet lekapni,bár ADSL esetén egy kapcsolatbontás,és visszacsati,és leeht is tölteni a következö darabot.
bocsi csak bénásztam
köszi csak segíts mert ehez full hüje vok és már megõrültem mert nem értek hozzá
nekem megvan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
porki fagyok fállalon
hali mindenkinek.nem ide tartozó téma de már két éve keresem a gammát és nem tom leszedni megszerezni senkitõl
😞(((((((((((
Mond valakinek az a név valamit hogy Colony Wars :Red Sun
Ha valaki tud valamit legyen szives jelezze
😞(((((((((((
Mond valakinek az a név valamit hogy Colony Wars :Red Sun
Ha valaki tud valamit legyen szives jelezze
Na ez az, a ps2 85%ban van kihasználva, egy ilyen átportolt játék jó ha 25%ban használja ki a wii hwt.
A
En nem foglmazok ilyen erösen; csak azt tartom gáznak, h. gyenge hardvert adtak N-ék...Pedig nem vagyok tech-buzi(PS2ön game-zek és nem izgat a next-gen) - de a dolgok jelenlegi allasa szerint nem jobb a WII mint a GC... max. kitalaltak 1 uj iranyitasi modot...én ezt kevesnek érzem... Föleg azért is, mivel az ismetlödik mint GC-n...Hiaba tudna többet a hardver, ha pár exkluziv game-en kivül PS2-röl portolnak, igy ki sincs hasznalva a hardver teljesen.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
nem értemhogy lehet valaki ilyen korlátolt. már bocs
igaz én is wii mellet vagyok, igaz nekem nincs.
mégse kezdem el modnogatni hogy a májkroszoft csodája meg a sonijé öttlettelen szar... valakinek az tetszik valakinek ez. kész.
igaz én is wii mellet vagyok, igaz nekem nincs.
mégse kezdem el modnogatni hogy a májkroszoft csodája meg a sonijé öttlettelen szar... valakinek az tetszik valakinek ez. kész.
porki fagyok fállalon
nem tom mit isteníted a Wii-t mikor grafikában a Ps2 szintjén van, leszarom h hardwere erõsebb, akkor a medal of hinor Vanguard miért néz ki majdnem csúnyábban mint PS2-n?
A Wii SOHASEM lesz alap konzol, max koreában a monitorfejû kockáknak.
A Wii SOHASEM lesz alap konzol, max koreában a monitorfejû kockáknak.
Félreértettél azt írtam hogy a wii egyenlõ három szor ps2, 2 szer gamecube, 1.5 ször xbox (tehát ott az x a szorzás jel akart lenni xD)
A
hmm... ezzel nem teljesen értek egyet... ugy ertem, e technikai részletekbe ne menjünk bele... Azért a PS2; barmenyire is szeretem, nem éri el grafban/technikailag az X-box szintjet... ne Godfathert nezzük, az egy multipaltform game...Elege megnezni egy HALO2öt X1-en; csodaszép game pl.
WII teljesitmennyen egyelöre nem latszik, hogy 3X jobb lenne, mint az X; csak annyi latszik, h. kb. exkluziv WII-cimek elérik az X-box szinvonalat...
Nekem csak az nem tetszik, h. oldalvizeken evez a Nincsendó SONY+MS mellett; és gamekinalatban elegge le van maradva - nem jön annyi cim mint 360ra és PS-re; raadasul picit mostohagyereknek erzem a WII-t a 2 "nagy testvér" mellett... PS2-portolas, keves exkluziv game; a nagy game-huzonevek max. vmi spin-off rész keretein belül jelennek meg; ha egyaltalan kiadjak öket..
WII teljesitmennyen egyelöre nem latszik, hogy 3X jobb lenne, mint az X; csak annyi latszik, h. kb. exkluziv WII-cimek elérik az X-box szinvonalat...
Nekem csak az nem tetszik, h. oldalvizeken evez a Nincsendó SONY+MS mellett; és gamekinalatban elegge le van maradva - nem jön annyi cim mint 360ra és PS-re; raadasul picit mostohagyereknek erzem a WII-t a 2 "nagy testvér" mellett... PS2-portolas, keves exkluziv game; a nagy game-huzonevek max. vmi spin-off rész keretein belül jelennek meg; ha egyaltalan kiadjak öket..
nemszintem meg kéne már érteni hogy nem a gépek teljesitménye a döntõ ilyen ügyekben, ami igy is van jól. hanem az ötletek.
porki fagyok fállalon
Na igen de amennyire sikertelen a ps3/x360 a wii mellett, jövõre már a wii lesz az alap. A ps2 meg tényleg durva, mert a wii teljesítményben kb
wii=3x ps2=2x gc=1.5x xbox (a godfather grafja jobb mint xbox1en). De itt a wiimote aláz. Itt nem a multiplatformot kell nézni, az alap gamepadra terveznek, hanem az exkluziv címeket.
wii=3x ps2=2x gc=1.5x xbox (a godfather grafja jobb mint xbox1en). De itt a wiimote aláz. Itt nem a multiplatformot kell nézni, az alap gamepadra terveznek, hanem az exkluziv címeket.
A
Nem minden résszel értek speciel egyet... WII-re egyelöre a pár exkluziv game mellett PS2 atiratok jelennek meg..azt eleg gáznak tartom,hogy PS3-re/X-re külön készülnek a nagy nevek, a WII pedig PS2 jatekmegjeleneseit kapja..Pl. az uj Spiderman-bol is a PS2-es verzio jelent meg WII-re, nem a PS3as vagy X-es... :-| Szoval gááááz...
én még mindig elöveszem favorit psx gémjeimet. NEM ÁLDOZOTT LE NEKIK. higyétek el nekem 😛
porki fagyok fállalon
Amerikában és európában is nagy a nintendo fölény, csak nem ennyire (egyenlõre XD) Ja igen tényleg gyerekeknek való a nintendo a sok resident evillel, zelda tpvel, manhuntal, sok JRPGvel, metroiddal, project hammerel stb.
A
Japánban egy átlagos héten eladnak 250 000 dst, és 35000pspt, kb 100 000wiit, és kb 13 000ps3mat.
A
Különben most a sony csehül áll üzletileg, a fejlesztõcsapatai átmennek a nintendohoz, tehát idõvel pártoló kiadók híján még kevesebb jó játék jelenik meg ps3 ra, és mégtöbb wiire. Wiire olcsóbban tud a nintendo exkluzív címeket venni (kisebb haszonkiesés) mint a sony ps3ra több is rá a pénze (hacsak a sony nem csoportosít át egyéb helyrõl ami az egész céget veszélyeztetné) mivel a játék adja El a gépet (a wiinek pluszba ott a wiimote) ezért a wii eladások mégjobban megugranak/fennmarad a hatalmas érdeklõdés hosszútávon. Összességében az van hogy a sony belekerült egy olyan veszélyes spirálba, amibõl a sega nem tudott kiugrani. Az meg hülyeség hogy az buktatja majd meg a wiit hogy nem elég jó a grafikája, mert miért most elég jó? (elég) Késõbb javul a helyzet ha ráoptimalizálnak. A wiimote irányítása is jobb, finomabb lesz. Szóval ez egy pozitív spirál a nintendonak (a la ds) negatív a sonynak (a la dreamcast vagy gamecube)
A
SONY PSX - PS One játékok nagy választékban, kérésre listát küldök(400FT/cd) mail: pocuki@freemail. hu
http://www.youtube.com/watch?v=TU-kYoj9Hm8
remélem teccik ^^^
remélem teccik ^^^
porki fagyok fállalon
Oldal 1 / 4Következő →