Psx-es játékoknak le áldozott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok Sok nagyon hülye fasz!!!!!olvasd már el ma a faszról szól ez a raohadt topic!!!
nem arról hogy a psx jobb multimédiás eszköz mint a pc!!!ha ugy nézed 98 ig a psx igen elönyben volt a pc vel szemben!!!
aztán jöt a ps2 és még mindig többet tud mint a pc!!!még egy kemény évig mikor kijön a geforce3 és az xbox meg a gc..és az xbox gyorsabb lesz mint a gef 3!!!!!
azt vegyétek figyelembe hogy az xboxban minden egybe lesz integrálva!!!mind'arról van szo melyikkel jobb jáccani!!!
1) mind a kettõ kell!!!
2) ezt a kérdést hogy melyikel jobb jáccani a pc vel avgy koönzollal egy kicsit tegyük át késöbbi idöpontra mondjuk 2005 re szal itt találkotzunk akkor na csumm
nem arról hogy a psx jobb multimédiás eszköz mint a pc!!!ha ugy nézed 98 ig a psx igen elönyben volt a pc vel szemben!!!
aztán jöt a ps2 és még mindig többet tud mint a pc!!!még egy kemény évig mikor kijön a geforce3 és az xbox meg a gc..és az xbox gyorsabb lesz mint a gef 3!!!!!
azt vegyétek figyelembe hogy az xboxban minden egybe lesz integrálva!!!mind'arról van szo melyikkel jobb jáccani!!!
1) mind a kettõ kell!!!
2) ezt a kérdést hogy melyikel jobb jáccani a pc vel avgy koönzollal egy kicsit tegyük át késöbbi idöpontra mondjuk 2005 re szal itt találkotzunk akkor na csumm
teged megint jol atbasztak 😊 minosegi egeret 10k ert kapsz akar optikait is. jo hangkartyat is 10-15 ert. (nem valami ocska creativ fele hanyast.) a bilenyudet sem ertem... egy jominosegu 1500-2000 ft ha valami natural internetes formedveny kell az is van 5-6Kert 😊
az hogy nem elegszel meg a 2ft os dolgokkal az lehet (en sem) de a buta agyaddal felfoghatnad hogy ami draga nem biztos hogy jo... mintha minden forum a te szemeteddel lenne tele nem?, hogy milyen lassu a geforced. latod latod nem minden arany ami fenylik.
a masikfele hogy pl. neked a konzol idealis valasztas lenne arra talan megtanitanak hogy ne forditva rakd be a lemezt...
az hogy nem elegszel meg a 2ft os dolgokkal az lehet (en sem) de a buta agyaddal felfoghatnad hogy ami draga nem biztos hogy jo... mintha minden forum a te szemeteddel lenne tele nem?, hogy milyen lassu a geforced. latod latod nem minden arany ami fenylik.
a masikfele hogy pl. neked a konzol idealis valasztas lenne arra talan megtanitanak hogy ne forditva rakd be a lemezt...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Egy véleményen vagyunk Bazsi!!!
Hát,én nem tudom..Ne próbálja nekem bemagyarázni senki,hogyha én veszek egy Pc-t 200E Ft-ért(és akkor még nem mondtam sokat),akkor arra költögessem utána a pénzemet félévente,,hogy kövessem a technikát és játszhassak! Kicsit átb*aszva érzem magam emiatt.
És hagyom az egészet a p*csába.Mint a fõnököm aki vett a Psx után egy Pc-t,hogy majd játszik...Két hete nem tudja bekalibrálni a joy-t amit vett hozzá.Hát nem is játszik a Pc-jén azóta.
Persze aki ebbe született bele(rögtön Pc-vel kezdte)az fölvette ezt a ritmust és teljesen természetes,hogy ad vesz,hogy fennmaradhasson.Ez a hobbija,ez az élete.És közbe dobálja ki a pénzét a gépére vadul,nem számolva.
Hát én inkább megelégszem az állandó de biztos hardverrel.
SoDI:
Nekem meg épp az szimpatikus,ha látom,hogy az adott hardvert mennyire használják ki.Az egy olyan érzés amit csak fix hardveres gépeken érezhetett az ember(c64,Amiga,PSX).Jobb mint azon gondolkodni,hogy itt van egy baszott jó gép de a játék nem fut jól, mert hanyagul van megírva a kód,esetleg nem erre a konfigra van optimalizálva...Király érzés!
És hagyom az egészet a p*csába.Mint a fõnököm aki vett a Psx után egy Pc-t,hogy majd játszik...Két hete nem tudja bekalibrálni a joy-t amit vett hozzá.Hát nem is játszik a Pc-jén azóta.
Persze aki ebbe született bele(rögtön Pc-vel kezdte)az fölvette ezt a ritmust és teljesen természetes,hogy ad vesz,hogy fennmaradhasson.Ez a hobbija,ez az élete.És közbe dobálja ki a pénzét a gépére vadul,nem számolva.
Hát én inkább megelégszem az állandó de biztos hardverrel.
SoDI:
Nekem meg épp az szimpatikus,ha látom,hogy az adott hardvert mennyire használják ki.Az egy olyan érzés amit csak fix hardveres gépeken érezhetett az ember(c64,Amiga,PSX).Jobb mint azon gondolkodni,hogy itt van egy baszott jó gép de a játék nem fut jól, mert hanyagul van megírva a kód,esetleg nem erre a konfigra van optimalizálva...Király érzés!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Pontosan...
Pár éve még ,hogy örültek a gagyi PSX-nek a konzolosok. És most hol van??? A BÉKA S. ALATT ugye? Mert nem lehet fejleszteni... Néhány év múlva rájönnek : rohadtul elavult a PS2/X-box/Game cube/stb... a PC-hez képest.Addigra gondolhatod mennyi lesz egy ilyen konzol.
CSOCSO:Ez még is csak pénzkidobás.
Pár éve még ,hogy örültek a gagyi PSX-nek a konzolosok. És most hol van??? A BÉKA S. ALATT ugye? Mert nem lehet fejleszteni... Néhány év múlva rájönnek : rohadtul elavult a PS2/X-box/Game cube/stb... a PC-hez képest.Addigra gondolhatod mennyi lesz egy ilyen konzol.
CSOCSO:Ez még is csak pénzkidobás.
Ja csak most nem csak én mondogatom.
Az ilyen nyilatkozatokból gondolom:
"Igen, csak a Microsoft új konzoljára, az X-boxra fejlesztjük a The Unholy-t,"
– újságolta Ken Deel az OtherWorlds InterActive egyik alapítója.
"Egyenlõre ez a tervünk, és bár talán késõbb mégis megcsináljuk a PC-s verziót,
erre a jelen pillanatban nincs sok esély" folytatta.
"A PC-s piac a mi meglátásunk szerint instabil, mivel a technológiai fejlõdés gyorsabb
mint a vásárlók számítógépfejlesztõ képessége, emiatt pedig nem rendelkeznek a legújabb
fejlesztések, és játékélmény által megkövetelt hardverekkel.
Az X-boxra sokkal szabadabban tudunk kiváló minõségû játékokat fejleszteni ahelyett,
hogy meg kellene várnunk amíg a világon az átlagos számítógép színvonala eléri azt a szintet,
amin mi már most tudnánk dolgozni. A múltban azért hanyagoltuk a konzolokat,
mert minõségileg nem értek fel a PC-kkel."
Az ilyen nyilatkozatokból gondolom:
"Igen, csak a Microsoft új konzoljára, az X-boxra fejlesztjük a The Unholy-t,"
– újságolta Ken Deel az OtherWorlds InterActive egyik alapítója.
"Egyenlõre ez a tervünk, és bár talán késõbb mégis megcsináljuk a PC-s verziót,
erre a jelen pillanatban nincs sok esély" folytatta.
"A PC-s piac a mi meglátásunk szerint instabil, mivel a technológiai fejlõdés gyorsabb
mint a vásárlók számítógépfejlesztõ képessége, emiatt pedig nem rendelkeznek a legújabb
fejlesztések, és játékélmény által megkövetelt hardverekkel.
Az X-boxra sokkal szabadabban tudunk kiváló minõségû játékokat fejleszteni ahelyett,
hogy meg kellene várnunk amíg a világon az átlagos számítógép színvonala eléri azt a szintet,
amin mi már most tudnánk dolgozni. A múltban azért hanyagoltuk a konzolokat,
mert minõségileg nem értek fel a PC-kkel."
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
te nagyon holye az egész gép eniy!!!!!!!!a ram a hangk a hangfal!nem mond nekem hogy egy 3 éves szar ksi hangfallal fox jáccani vagy egy sb 128 al 3 év mulva..meg ne mond nekem hogy 3 éves bill el fox nyomulni..tudom lehet kapni 3 ezer forintért..de ha máér gef 3 at veszek akor tudok venniegy 15 rugos bill-t is....az fulll egész gp 500 min....és ebben még nemigazán van dvd, cd r(rw)...
az én monitorom 2 évet birt utána kihunyt sziszeritn és nem régi szar moncsim volt hanem samsung vagy mi azé nem egy gagyi márka!
öcsém psx re olyan gamezokat tudok szerezni ami meg sem jelent magyarországon! meg mirõl dumálsz hogy aki amerikában laki az mesze van? itthon másoljuk nem amerikában!!!!!!mielöt irsz informálodj!!!!
az én monitorom 2 évet birt utána kihunyt sziszeritn és nem régi szar moncsim volt hanem samsung vagy mi azé nem egy gagyi márka!
öcsém psx re olyan gamezokat tudok szerezni ami meg sem jelent magyarországon! meg mirõl dumálsz hogy aki amerikában laki az mesze van? itthon másoljuk nem amerikában!!!!!!mielöt irsz informálodj!!!!
Nem lehet fejleszteni????????????nem azért de nálam a fejlesztés egy uj gép vételét jelenti!!!!!!ami a 2000 es évben 300 ezret jelent ..ez a gép birni fogja 2002 ig!!!akkor már geforce 5 ök lesznek már ujjabb grafikai tudással..az a gép vagy 500 ezer lesz minimum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!most akkor beszélgssünk mi a pénz kidobás??????
ja hogy ti csak néha vesztek valamitt..ighaz...3 év mulva igy fogunk kinézni: van egy gefirce 3-am...egy sb 128 al ami 3 éves...egy alaplappal ami fél éves....hangfallal ami 3 éves( komolya cuccra gondolok)van egy cd olvasom ami 2 éves......mindig vesztek valamit de mire veszitek az uj cuccot addig az a cucc már elavult...teszem fel veszek egy geforce 3 at 2 év mulva 80 ért..kell egy alaplap is...megvan..addig kihoznak valami kurva jo hangkártyát 30 ezeré....azt majd pár honap mulva veszem...de már ki is hozták a gef 4 et..nembaj még kell venni egy uj egeret+bill+hangfal+monitor meg ilynek!na ne röhögtess!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az egerem 20 etzer forint a monitorom 70 a hangk 17 ezrer a bill 10 ezer a gef annyi mint egy gef...stb.....nem elégszem meg egy 2 forintos billel és egy mezei 2 gombos egérrel..meg egy ..most enniybe kerül egy majdnem nagyon jo gép...ez olyan közepesnek mondható...2 év mulva egy ilyen gép 500-600 között lehet talán....5 év mulva talán több talán akor lesz csak 600....de akor én veszek 300 ért egy konzolt...miért lenne drága a konzol????????????arra nem lehet másolni jáékokat?dehogynem! a dc re a ps re is lehet másolni hülyegyerekek!!!!!!!ha jobb pc akarok veni akor majd ujat kell vennem!!!!!!
ja hogy ti csak néha vesztek valamitt..ighaz...3 év mulva igy fogunk kinézni: van egy gefirce 3-am...egy sb 128 al ami 3 éves...egy alaplappal ami fél éves....hangfallal ami 3 éves( komolya cuccra gondolok)van egy cd olvasom ami 2 éves......mindig vesztek valamit de mire veszitek az uj cuccot addig az a cucc már elavult...teszem fel veszek egy geforce 3 at 2 év mulva 80 ért..kell egy alaplap is...megvan..addig kihoznak valami kurva jo hangkártyát 30 ezeré....azt majd pár honap mulva veszem...de már ki is hozták a gef 4 et..nembaj még kell venni egy uj egeret+bill+hangfal+monitor meg ilynek!na ne röhögtess!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az egerem 20 etzer forint a monitorom 70 a hangk 17 ezrer a bill 10 ezer a gef annyi mint egy gef...stb.....nem elégszem meg egy 2 forintos billel és egy mezei 2 gombos egérrel..meg egy ..most enniybe kerül egy majdnem nagyon jo gép...ez olyan közepesnek mondható...2 év mulva egy ilyen gép 500-600 között lehet talán....5 év mulva talán több talán akor lesz csak 600....de akor én veszek 300 ért egy konzolt...miért lenne drága a konzol????????????arra nem lehet másolni jáékokat?dehogynem! a dc re a ps re is lehet másolni hülyegyerekek!!!!!!!ha jobb pc akarok veni akor majd ujat kell vennem!!!!!!
Profeta2: Igazad van! A konzol egy fõlösleges pénzkidobás. Úgy is fejlõdniu fog és azt NEM LEHET FEJLESZTENI,ezért ha jobbat akarnak akkor másikat kell venniük. És ezt üzenem minden konzolosnak!
Ja majd használhatod arra amire kitalálták,de játszani nem fogsz vele az is biztos....
Mintahogy több játék is jelenik meg rá, már csak a több fejlesztõt is figyelembe véve:-)))))
LC Ram, ezzel egy gond van : sose volt elõtérben a konzolos játék, a pc piac azért jóval nagyobb:-))))
Szerintem ezek a konzolos gépek csak kezdõnek valók.Azoknak,akik megelégszenek annyival,hogy berakják a játékot és nyomják.Ennyit tud egy PSX és a társai.Ezekhez nem kell semmi tudás,csak megveszik a boltban,szépen becsomagolva,és kész.
Szóval én ezt gondolom,nem tudom ti hogy vagytok ezzel !?!
Szóval én ezt gondolom,nem tudom ti hogy vagytok ezzel !?!
Szerintem mindog eloterben lesz a konzolos jatek de megis elvezhetobbek a pc-s jatekok itt van pl az online jatek ami a mai korban nem utolso a sorban sot talan meg az elso!! ezt valahogy kifelejtetteke amikor az oreg pc-kel ocsaroltatok!
Ez máááán igaz! 😊))
Pc-n meg betöltöm a Wolfeinstein 3d-t, vagy a Transport Tycoont, és ha P4-em lesz gf3-al, akkor is tudok vele játszani. Bebee. Sõt felrakok egy psx-emut és letöltöm a gt-t meg a silent hillt.
😊))))))))))))))))))))))))))))
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
lehet hogy gyenge probalkozas!
viszont
ez lagalabb annyira helyenvalao mint a
PC-es jatekoknak lealdozott!
az talan megnagyobb baromsag!
viszont
ez lagalabb annyira helyenvalao mint a
PC-es jatekoknak lealdozott!