PS2 Tulajok IDE !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A gépembe nemtom milyen chip van, de az a régi fajta(asszem Neo2),tehát ActionReplay2-es boot cd kell hozzá hogy a másolt cd-t lejátsza(DVD-t nem tudok).
Eddig még nem próbáltam sose ntsc-s game-t, nem tudom hogy lejátszaná e. Tehát origi DVD-rõl van szó nem másolt.
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Interneten sok fizus FTP-en csomo van. Vannak erre kulon ingyenes mIRC serverek is csak keresni kell.
Siren: 8.000.-
Star wars racer revenge: 4.000.-
Warriors of m&m : 2.000.-
RGB kábel: 1.000.-
06303216228
Amikor nekem volt akkor ugy kellet csinalni hogy be kellet rakni egy erdetit majd amiutan beolvasta es a jatek fomenujebenvolt akkor ki kellet venni majd berakni a boot-cd-et majd bootol majd aztan be kelet rakni a masolatot es RESET. Volt hogy 10 perobalkozas utan vegre sikerult. Addig meg mar elkopott minden 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
De sajnos nekem nem mukodik 😞 !
aszt a baziklafásat vidike voltam
Disgaea: Hour of Darkness
R-Type
Summoner 2
Final Fantasy X
Final Fantasy X-2
Dead or Alive 2
Wizardry
Roadkill
Space Invaders
Suikoden 3
Tekken Tag Tournament
Akinek megvan ezek közül vmi ÍRJON. Köszi.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Én mondtam hogy a rövidítések zavart okoznak...
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
az értékét meg lesz@rom, játszani akarok vele, nem tõzsdézni 😊
Skynet: Ps2 chip sux....Csak elcseszitek a garanciát a gépre,ráadásul az értékét is csökkentitek...
Dc-n van egy rakat ps2-vel foglalkozó hub ahonnan már le lehet szedni régóta mûködõ programot,ami: fel kell írni cd-re,berakni a ps2be,elindítani a gépet...betöltõdik a program,az kéri az írott cd-t,berakod és hopp chipeltetés nélkül fut bármilyen írott cucc😊)))

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu
Rég nem jártam erre, vhogy ez az ME2 csakcsak visszajön ide és kissé irritált a fiú!! Az 576 fórumon van egy-két topic, az nyugisabb egy kicsit!! 😊)
Hát vazzzzzzzeeee, EYE TOY-t vegyen mindenki!!! Ez vmi szenzációs egy cucc! Már ott figyel a TV-m tetején az aranyos kis kamera!! Kék led világít, nagyon ott van!! Szal ezzel játszani, mindenféle nagyzolás nélkül egy teljesen más világ!!! Ezt ki kell próbálni!!
Azóta megszereztem a SOCoM-ot is headset-el, az is naggyon faja találmány!!!
Nem is tudom hogy mi van a SONY-nál, de annyi új ötletes cucc, gamma jelent meg az elmúlt 1-2 hónapban mint amúgy 1 év alatt (se)!!! Nagyon bekeményítettek a skacok, nem? Nem is tudom, de mint régen, pörögtek a gammák, rohantunk haza játszani, most teljesen ilyen feelingem van és ez SZVSZ tök yoo!! 😊
Nah, a végére hagytam a Tomb Raider-t!!! Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek!! Olyan bugok vannak benne, hogy az égnek áll a hajam tõle! Amúgy nekem naggyon bejön (de én Tomb fan vagyok😊új helyszínek, nyomozás, naggyon szép tájak!!! 😊
Nektek mi a véleményetek a Tomb-ról??? 😉)))))
www.digimomentsvideography.com
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Aztan neztem meg hogy a jatek minimum 2 giga szal siman le volt ripelve belole minden hogy 650 megara elbasza 😞
Devil Mat Cry van meg most 3 Cd-en de aszontak legfejebb az Intro+Ctredits van ki ripelve belole mert egyebkent megy rendesen ... de CD-s stuffot se veszek tobbet csakis irott minosege DVD-et 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dc-n van egy rakat ps2-vel foglalkozó hub ahonnan már le lehet szedni régóta mûködõ programot,ami: fel kell írni cd-re,berakni a ps2be,elindítani a gépet...betöltõdik a program,az kéri az írott cd-t,berakod és hopp chipeltetés nélkül fut bármilyen írott cucc😊)))
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Memoriakártyáról bootolható software
RGB Fix az összes PAL konzolhoz
MacroVision OFF összes PAL konzolhoz
DVD Region Free összes PAL konzolhoz
Chip kikapcsolás lehetosége (3 reset)
DVD9 támogatás
Action Replay támogatás
Divx és Mp3 támogatás
100%os game inditas!!!
Lezerfejet vedi!!!
erd.: www.tar.hu/console_boy
A War3 ota csak a Vice City volt valamire melto jaccani!
Szal kussel!
A Kingdom Hearts az is csak neha fagy le kepvaltasnal vagy amikor meghalok.
Dark Cloud 2 az egyfeszt lefagya csatornanal.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nalam fura mert csak egy RESET megnyomasa utan indul el akarmilyen gama.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/