536
PS2 Tulajok IDE !
-
kiskami #295 Pedíg ég és föld az általam említett kettő az orig klienshez. Az emberek 90%-a ezt a kettőt használja... 
-
Kösz a segítséget! Én azért maradok a Bittorrentnél, mert Nekem bevált! Xp tűzfal helyett a ZoneAlarmot használom; így küszöböltem ki. -
kiskami #293 izé -
kiskami #292 Inkább töltsön le normális klienst (bitcomet, azureus), aminek meg lehet mondani, hogy milyen porton figyeljen, és arra engedje csak meg a tűzfalban a kapcsolódást kívülről... -
dravenstorm #291 jo torrent oldalt tudtok mondani ahol ps2 gémek vannak?
mert a suprnova megszunt
-
Azt hittem a Bittorent a letöltőprogi neve! Már van ilyen oldal is?
Tudod hol baszod el? Ki kell kapcsolni az operációs rendszer tűzfalát és akkor a 2 nap 3-4 óra lesz! (persze csak ha a seederek száma megfelelő). -
dehat ingyen van akkor ne is varj tobbet :)
en 2 hetig tolottem dcrol kb 2gigat. -
Angyisz #288 A Bi-torrent-röl szedtem le az Eyetoy Play 2.-t szaros 984Mb az egész 2 nap alatt jött le. ROHADT LASSÚ !!!! -
en random szoktvam vlasztani a public hublistrol
minap jott le a gt4pr igaz 2 het alatt kb :) -
A téma professzora vagyok. -
atta30 #285 torrente te csak ijen humoros dolgokat irsz vagy érteszis hozzá????
-
joe69 #284 nem veszik vissza -
joe69 #283 milyen hubokat ajanlasz? -
joe69 #282 1, nem eszik vissza
2, szerintem elegge egyertelmu, hogy atvitt ertelmu volt a kerdesem... -
joe69 #281 thx -
Kipróbálás után vidd vissza! -
dcpp
public hublists
filter "ps2" ...
es keszulj fel hetekig tarto letoltesekre
ugyancsak hasonlo:
bittorrent-ek -
joe69 #278 kosz
-
A MediaMarkt polcairól. -
joe69 #276 plz priviben kuldjetek tippeket plz hogy honnan tudnek gamekat lehuzni kiprobalasra
-
Van ra mod hogy menyen de szvsz tul strappans :D -
Vegyél eredeti lemezt - működni fog!
-
Ne csóróskodjál már! Ha már meg tudtál venni egy ps2-őt, chipre már nem futja? Játékokat adjak ingyen? -
Angyisz #272 semmit, chip nélkül nem megy, már mintha a játékra gondolsz. -
atta30 #271 Sziasztok tudvalaki segiteni hogy mitkel csinálni hogy menyen cip nélkülis??? -
Van eg yprogi amivel az imaget (iso) at lehet alkakitani es ugy muxik az NTSC PALos tvn is. pl gtasa-t igy rpobaltam es jo lett. -
amatőrps2 #269 Kösz! Mennyit kerestem ezeket a linkeket!!! :)) Hát igen, aki profi az profi! Tényleg kösz! -
Angyisz #268 itt meg itt meg itt egy kicsit okosodhatsz PS terén is. -
amatőrps2 #267 Kösz! Ez nekem még egy kicsit meredek!:( De majd csak belejövök!
-
Angyisz #266 A fénypisztollyal figyelj oda a többség nem műkszik 100Hz-es TV-n ezekhez külön 100Hz-hez való fénypisztolyt kell venned.
TUTI megoldást akarsz a géped hosszú életére itt a megoldás, játék wincsiről az olvasófej meg pihi.
-
amatőrps2 #265 Tényleg 2 esélyes a dolog:)))) De azért jobb lenne tutira menni!:) -
rrroka #264 hááát két lehetőség van... :))))
de szerintem müxik. -
amatőrps2 #263 Kösz! És mi a helyzet az amcsi kiegészítőkkel? pld: mem. card, joy, fénypisztoly... ezeket simán rátehetem a gépre, vagy nem mügszik velük? -
rrroka #262 PALos gép csak csippel viszi az (eredeti v nem eredeti) NTSC játékokat. de ha TVd nem tud NTSCt akkor feketefehér lesz a kép. -
Angyisz #261 Maga a chipelés nem árt a gépnek, pontosabban átvitt értelemben igen, mivel onnantól kezdve, hogy chip lett beépítve nagy valószínűséggel másolt CD-t vagy DVD-t is bele fogsz tenni, amik viszont ártanak, árthatnak a gépnek. Nem a másolt mivoltjuk miatt hanem a lemez minősége az ami ezt befolyásolja, tehát ha lehet minőségi DVD-t kell választani (pl. Verbatim, TDK)illetve az írás sebességét célszerű 1x-esre állítani. Ha te főként az NTSC miatt modolod a gépet akkor gyári játéknál nincs gond másoltnál pedig a fentiek. De azt tudnod kell NTSC-s játékhoz mindenképpen chip kell a gépbe. -
amatőrps2 #260 Mindjárt az első kérdés:
Olvasom hogy sokan csippeltetitek a gépet, ez nem árt? Engem igazán az NTSC érdekel. -
charliepapa #259 Köszönöm szépen -
amatőrps2 #258 Előre is kösz!
-
Angyisz #257 Ne kímélj minket
,álljuk az újabb csapásokat
(De azért néha olvass vissza egy-két topikot)
-
Angyisz #256 Azért azt még tedd hozzá, hogy PS2-es konzolhoz szeretnéd.
Egyébként itt egy pár üzlet ahol érdemes megpróbálni, ha vidéki vagy elküldik utánvéttel.