PS2 Tulajok IDE !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A PAL-os gép csak úgy viszi az NTSC-s cuccot ha meg fan chip-elve, ha a géped megvan és nem viszi akkor valami gebasz van, annyi NTSC-s játékom van mint a szemét (pl.GTA:SA, Burnout3,NFSU2,)és megy mind szépen.<#eljen><#heureka>

PS4 PSN: angyisz

csipek tudják (nem mindegyik)

[HUN]Kami*, kiskami*

Köszike! Azt elfelejtettem írni, hogy nekem PAL-os gépem van és úgy akarom, hogy menjenek rajta az NTSC-s játékok! 😊 Tehát ne csak a kép legyen szebb hanem le is játsza azokat na érted! 😊) Bocs ha hülyén fogalmazok(tam)! <#buck>

RGB kábel ha még nincs ilyened szerezd be gyorsan elvileg a cheap-nek is szokott lenni nagyon szép lesz a kép tõle én 100Hz-es Tv-n nyomom de azon is ég és föld a különbség kb. 1500,-Ft. De DVD-t mármint filmet nem tudsz nézni mert zöld a kép de mondjuk a PS nem is arra való.<#felkialtas>

Hellóka! Láttam valaki kérdezte, hogy hogyan lehet NTSC-t PAL-ra valamilyen kábellel átalakítani! Nekem pont a fordítottja kellene, hogy szépen menjenek a NTSC-s játékok! Úgy hallottam van ilyesmi kábel vagy a TV-t is lehet állítani? pls valaki világosítson fel a témában köszi! 😊

Hi !

Ezt a nyomorult HDloadert honnan a rákból lehet letölteni, vagy megvenni ?

lenne meg egy kerdesem:
-milyen dvd irot erdemes beszerezni ps2 jatek irasahoz?dual layeres kell?
-netrol erdemes beszerezni "probahasznalatra" a jatekokat, vagy a seftesektol?
-ps2 jatekok nincsenek elhanyagolva a neten, pl. hogy csak 1-2 hettel megjelenes utan talalod meg?

kettõ usb portja van
nemtom melyik mûkszik és melyik nem, még nem próbáltam (nincs kompatibilis szoftverem)

Sephi
Meg ugy az a kis teny is hogy a jatek kompatibilis legyen.... 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aha szoval usb van rajta...hany darab?
magyaran veszek egy barmilyen usb-s egeret meg billt, azt lekezeli?

sima usb-csatolós kell, annyi mint a pc-s

ps2-hoz letezik bill+eger?ha igen mennyibe vannak?

Sephi
En azt ertettem hogy NTSC-es jatekot atpatchelni PAL-ra...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
Hogy ertve alakit at NTSCt palra? s mit? jatekot, videojelet?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
Van.

MEGAGAMES

Itt kell valahogyan rakeresni! En is itt letem meg csomonak!

vki
Honnan lehet rendelni olyan cuccot, ami az NTSC-t átalakítja PAL-ra!
Ne mondjátok hogy nincs ilyen!!!!!!!!!!!

ACER Aspire 5738ZG

legegyszerübb ha egy játékkal kipróbálod 😊

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

aabyssx
Azt Neked kellene tudni, hogy a chip-ed indítja-e.
Hogy melyik chip mit tud, ahhoz nem értek (nincs olyanom).

www.youtube.com/aabyssx

Akkor ha meg van chippeltetve a gép,minden további nélkül mennek az irt és az usa játékok is ?

Ok-ok és azt honnan tudom kideriteni ,hogy Boot-olja az USA játékokat?

télleg nem Mhz 😊)))
szerintem vinni fogja a TV-d, de nézd meg a leírását abba tuti benn lesz. RGB szerintem nem muszáj csak ugy szebb. nekem ment az alap kábellel. de kell chip hogy menjenek az amcsi játékok ez igaz.

aabyssx
mhz = Hz

BTW RGB is kell, és nem árt, ha a géped boot-olja az USA játékokat is.

www.youtube.com/aabyssx

Nekem 1 100mhz Thomson tv-m van,akkor ezek szerint az USA megjelölésû gamékat is tölthetem ?

a pal az az európai, így magyar tv-k szabványa (50mhz), a usa az ntsc (60mhz) nem minden TV tudja. az újabbak márigen.

Sziasztok.

1 kérdés:

Mi a külömbség a PAL és az USA verzio között ?

vki
Ha valak itud chippelni vagy chippelõs embert Nyíregyháza, Debrecen vagy Mátészalkán, az pls. írja már le a címet, de inkább számot. Köszi.

ACER Aspire 5738ZG

CrucifX
Aki rendelkezik eladó PS2-es Shadow of Memories (Shadow of Destiny)-vel, vagy tudja, hogy hol lehetne õket megvásárolni, kérem mindenképp jelezze, hálás lennék érte!

köszönöm a válaszokat
Ha nemtudja a NTSCt akkor meg fekete-fehér lesz.

A TV leírása megmondja, ha még megvan, ha nincs akkor nézd meg neten. Olyan átalakítót láttam már vhol, hogy a PSre kellet nyomni és az alakította át PALra, de nekem az nem tûnik túl jó megoldásnak, nem volt bizalomgerjesztõ.

barret
Csak egy sáv lesz vizszintesen a képernyõ lözepén...Újabb tévék már mind tudják.

Bérbe vehet? reklámfelület...

és azt honnan tudom megnézni hjogy alkalmas e rá?valami kábel nem oldja meg?
Chipeltetni kell, meg a TVdnek is tudnia kell az NTSCt nem csak a PALt.

sziasztok!Mi kell ahhoz hogy ntsc játékokat játszon le a gép!Válaszokat elõre is köszi
Sziasztok!
Tudna valaki mondani nekem egy warez oldalt ami csak vagy lagalábbis nagy részben foglalkozik ps2-es játékokkal vagy egy ftp-t vagy akár egy jó hubot dc-hez??
Elõre is köszi!
Barpi
Hi All! Lenne egy kérdésem. Milyen mikrofont érdemes venni a PS2-höz? Van ez a SingStar game, amihez eredetileg adnak ugyan 2db usb-s mikrofont, de sajnos nekem ez lemaradt. Nem dobozos a példányom. Viszont szeretnénk kipróbálni.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

ok Sephi leirom csütörtökön megyek chippeltetni aznak kész és beírom neked
Sephi
Majd ird le hogyan kell elinditani mert tuti elmondjak. Arrol gyakran ra lehet jonni hogy mi van benne.

nah ma megvettem a gépet!!!Világoskék Aqua 12ezerért chippelik
Seth
köszi,most már ezt is tudom

PSN ID.: Beegabor

Az elöbbi Seth #183-as üzenetéhez szólt ,csak valahogy nem mûködik most nálam a válasz gomb.

NTSC-s eredeti game-t Neo2+AR2-es párossal nem lehet elindítani, csak más csippel(többek közt én is ezért csippeltettem újra a gépet úgy egy hónapja a xenosagaII miatt amit megrendeltem eredetiben)

CrucifX
Igen, le lehet kapni netrõl de nem ajánlatos a használata, csak mazoknak és vastag pénztárcájúaknak. Azt kérdezed miért? Nos, a PS2 olvasófeje nem olcsó mulatság - jobb helyeken 25, 30 ezer forintot is elkérnek érte - a másolt CD-k és DVDk egyaránt roncsolják a drágát. Miért? Nos, a nem gyárilag nyomott korongok olvasásához kicsit erõsebben kell dolgoznia a lézernek s ez bizony rövid idõn belül a fej halálához vezet.

Boot CD pfuj, chippeltetés pfuj (legalábbis az "olcsó, normál" /15 ezer/ változat, az arany árával vetekszõ darabokkal echte jól el lehet viháncolni).

Sephi
Ps2 Boot CD

Nagyon

Mert.

de van valami neve?nagyon tönkrebassza a gépet és miért?
Sephi
Hat te tudod...

Nem tudom honnan lehet letolteni. Perobald meg DC++ on.

ok de msot nincs 25ezrem!Vagyis elég a boot cd chippelés nélkül?Addig jólesz mig nincs ennyi pénzem!Ezt le lehet valahonnan tölteni ezt a boot cd-t?
Sephi
Tudtommal akkor lesz kiseeb a kepernyo ha mar alapbol NTSC-es jatekba bele van intgralva a PAL tores es ugy hasznajuk.

Bar lehet roszul tudom....

Seth
A TV tudja az ntsc-t(még PS1-essel próbáltam)
A cd-rip-es Soul Calibur 2 -ben be lehet állítani ntsc módot és megy is de a képernyõ kisebb lesz(tehát alul felül vastag a csík)

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Viszi de mint mondottam nagyon kenyelmetlen megoldas es a gepednek nem tesz jot.