PS2 Tulajok IDE !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4 PSN: angyisz
[HUN]Kami*, kiskami*
Ezt a nyomorult HDloadert honnan a rákból lehet letölteni, vagy megvenni ?
-milyen dvd irot erdemes beszerezni ps2 jatek irasahoz?dual layeres kell?
-netrol erdemes beszerezni "probahasznalatra" a jatekokat, vagy a seftesektol?
-ps2 jatekok nincsenek elhanyagolva a neten, pl. hogy csak 1-2 hettel megjelenes utan talalod meg?
nemtom melyik mûkszik és melyik nem, még nem próbáltam (nincs kompatibilis szoftverem)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
magyaran veszek egy barmilyen usb-s egeret meg billt, azt lekezeli?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ne mondjátok hogy nincs ilyen!!!!!!!!!!!
ACER Aspire 5738ZG
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Hogy melyik chip mit tud, ahhoz nem értek (nincs olyanom).
www.youtube.com/aabyssx
szerintem vinni fogja a TV-d, de nézd meg a leírását abba tuti benn lesz. RGB szerintem nem muszáj csak ugy szebb. nekem ment az alap kábellel. de kell chip hogy menjenek az amcsi játékok ez igaz.
BTW RGB is kell, és nem árt, ha a géped boot-olja az USA játékokat is.
www.youtube.com/aabyssx
1 kérdés:
Mi a külömbség a PAL és az USA verzio között ?
ACER Aspire 5738ZG
Bérbe vehet? reklámfelület...
Tudna valaki mondani nekem egy warez oldalt ami csak vagy lagalábbis nagy részben foglalkozik ps2-es játékokkal vagy egy ftp-t vagy akár egy jó hubot dc-hez??
Elõre is köszi!
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Boot CD pfuj, chippeltetés pfuj (legalábbis az "olcsó, normál" /15 ezer/ változat, az arany árával vetekszõ darabokkal echte jól el lehet viháncolni).
Nagyon
Mert.
Nem tudom honnan lehet letolteni. Perobald meg DC++ on.
Bar lehet roszul tudom....
A cd-rip-es Soul Calibur 2 -ben be lehet állítani ntsc módot és megy is de a képernyõ kisebb lesz(tehát alul felül vastag a csík)
PSN ID.: Beegabor