PS2 Tulajok IDE !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente te csak ijen humoros dolgokat irsz vagy érteszis hozzá????<#beka3>
nem veszik vissza

milyen hubokat ajanlasz?

1, nem eszik vissza
2, szerintem elegge egyertelmu, hogy atvitt ertelmu volt a kerdesem...

thx

torrente
Kipróbálás után vidd vissza!

hiba
dcpp
public hublists
filter "ps2" ...

es keszulj fel hetekig tarto letoltesekre

ugyancsak hasonlo:

bittorrent-ek

kosz<#mf2>

torrente
A MediaMarkt polcairól.

plz priviben kuldjetek tippeket plz hogy honnan tudnek gamekat lehuzni kiprobalasra<#rolleyes>

Sephi
Van ra mod hogy menyen de szvsz tul strappans 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

petyka2
Vegyél eredeti lemezt - mûködni fog!<#heureka>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

torrente
Ne csóróskodjál már! Ha már meg tudtál venni egy ps2-õt, chipre már nem futja? Játékokat adjak ingyen?

semmit, chip nélkül nem megy, már mintha a játékra gondolsz.

PS4 PSN: angyisz

Sziasztok tudvalaki segiteni hogy mitkel csinálni hogy menyen cip nélkülis???
hiba
Van eg yprogi amivel az imaget (iso) at lehet alkakitani es ugy muxik az NTSC PALos tvn is. pl gtasa-t igy rpobaltam es jo lett.

Kösz! Mennyit kerestem ezeket a linkeket!!! 😊) Hát igen, aki profi az profi! Tényleg kösz!
itt meg itt meg itt egy kicsit okosodhatsz PS terén is.

Kösz! Ez nekem még egy kicsit meredek!😞 De majd csak belejövök!<#vigyor4>
A fénypisztollyal figyelj oda a többség nem mûkszik 100Hz-es TV-n ezekhez külön 100Hz-hez való fénypisztolyt kell venned.
TUTI megoldást akarsz a géped hosszú életére itt a megoldás, játék wincsirõl az olvasófej meg pihi.<#vigyor>

Tényleg 2 esélyes a dolog😊))) De azért jobb lenne tutira menni!😊
hááát két lehetõség van... 😊)))
de szerintem müxik.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Kösz! És mi a helyzet az amcsi kiegészítõkkel? pld: mem. card, joy, fénypisztoly... ezeket simán rátehetem a gépre, vagy nem mügszik velük?
PALos gép csak csippel viszi az (eredeti v nem eredeti) NTSC játékokat. de ha TVd nem tud NTSCt akkor feketefehér lesz a kép.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Maga a chipelés nem árt a gépnek, pontosabban átvitt értelemben igen, mivel onnantól kezdve, hogy chip lett beépítve nagy valószínûséggel másolt CD-t vagy DVD-t is bele fogsz tenni, amik viszont ártanak, árthatnak a gépnek. Nem a másolt mivoltjuk miatt hanem a lemez minõsége az ami ezt befolyásolja, tehát ha lehet minõségi DVD-t kell választani (pl. Verbatim, TDK)illetve az írás sebességét célszerû 1x-esre állítani. Ha te fõként az NTSC miatt modolod a gépet akkor gyári játéknál nincs gond másoltnál pedig a fentiek. De azt tudnod kell NTSC-s játékhoz mindenképpen chip kell a gépbe.

Mindjárt az elsõ kérdés:
Olvasom hogy sokan csippeltetitek a gépet, ez nem árt? Engem igazán az NTSC érdekel.
Köszönöm szépen
Elõre is kösz!
<#wink>
Ne kímélj minket<#boxer>,álljuk az újabb csapásokat<#falbav> (De azért néha olvass vissza egy-két topikot)<#felkialtas>

Azért azt még tedd hozzá, hogy PS2-es konzolhoz szeretnéd.
Egyébként itt egy pár üzlet ahol érdemes megpróbálni, ha vidéki vagy elküldik utánvéttel.

Sziasztok! Mint a nevembõl is látszik, most kezdem a ps2 õrületet. Már eddig is rengeteg infót szedtem össze Tõletek, de szerintem szükségem lesz a segítségetekre.
Helóka!

Apró kérdés!!Hol lehet RGB kábelt kapni,valamint igy kell kérni pontosan hogy :RGB kábel ....Tudni fogják mit akarok?
:-)
Köfi
A PS2 egy nagy szar! (Régóta szeretnék venni egyet, ezt is csak irígységbõl mondom!)<#rinya>
mafiahq
Kösz!

Valaki 1x elküldött nekem cimet hogy honnan lehet leszedni a divx lejátszó programot.Valaki tudne nekem segiteni ebben,hogy honnan és nem utolsó sorban hogy müködik ez a lejátszó ps2-re

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

torrente
dvd-t egyértelmûen. Ha van megfelelõ MediaPlayered akkor számítógépes formátumot is.

mafiahq
Hi!
Please valaki megtudja mondani ps2 milyen formátumú filmeket játszik le? pl: Divx stb?

petyka2
A DMS stb.hol 15rugó írd már meg nekem!A DMS4-et vettem 10 rongyért 15-ért max.ubicom alapu csodát adnak legfeljebb azt mondják EZ DMS!<#eplus2>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Az én gépem még hál' istennek MADE IN JAPAN 2001-es évjárat anno 28.000,-Ft volt a chip valami messiah a neve.
Mostanában Magic,Ripper2,DMS chipek mennek olyan 12-15e Ft-os árakon beszereléssel együtt, jobb helyeken adnak garit is a dologhoz.<#ravasz1>

Úristen olyan drágán!!!! <#nevetes1>
És a csipped milyen? mennyiért csináltattad? vagy ilyen nem ésr kérdezni? <#circling>

több gyártmány létezik én 1.500,-Ft-ért vettem.

nagyszerü 😊 tehát az 50Hz nem baj? akkor jó! <#eljen>
Mennyi egy olyan Kbel? KB 😊

felesleges aggódnod ha a géped chippelve van simán viszi az NTSC-t, ha a TV-d valóban "csak" 50Hz-es mindenképpen szerezz be egy RGB kábelt tényleg sokkal jobb lesz a kép.<#eljen>

Igazából "még" semmi gondom nicsen! Azon mesterkedem, hogy le tudjam játszani az NTSC-s gémeket! Még egy sincs, de az MGS3 valszeg ilyen formában lesz meg és azt akarom, hogy jól menjen! Nekem Egy 72CM-es 16:9-es Sony TV-m van sajna csak 50Hz-et tud asszem! (de lehet a 60-at is) Utána nézek!! 😞 meg egy szimpla PS2-õm innen a sarki Media Markból! <#pias>

Nekem egy Samsung WS-32Z068P 16:9-es 82cm-es 100Hz-es TV-n nyomom aminek az egyik scart csatlakozó tudja az RGB jelet fogadni, ezért én RGB kábellel nyomom. A PS gyári kábelével is rendben volt minden de azon sima kompozit videojel megy az RGB pedig szétbontja a három alapszínre Red Green Blue és emiatt élénkebbek a színek valamint kontrasztosabb a kép.
Egyébként mi a problémád ? fekete-fehér a kép ? torzult ?
Valamint nézd meg a TV-d menüjét is nem minden készülék ismeri fel automatikusan az NTSC jelet, valahol neked kell manuálisan átváltani PAL-ról NTSC-re.<#lookaround><#felkialtas>

Angyisz neked milyen TV-d van? és milyen kábeled? szóval milyen felszerelésed van!? <#crazya>
Ha annyi NTSC-s játékod van akkor te biztos tudod mi kell ahoz, hogy nekem is menjen (a chip-en kívül) <#vigyor3>

Hát nekem Sony tv-m van (1 éves) az csak tudja már amit kell! 😊

vki
Nekem a TV nem támogatja az NTSC-t, de ezen segített egy RGB kábel.

Ja! Aki nyomja az NFSU2-õt, az mondja már meg, hogy a hidraulikát hogy a fenébe kell használni?

ACER Aspire 5738ZG

CrucifX
A dolog nem ilyen egyszerû - a moddolt gép mellett egy NTSC kompatbilis TV is szükséges. Ez nem kikerülhetõ, tudtommal nincs semmilyen konverter ami 60H-zes jelbõl emészhetõ 50-eset kreálna.

fan=van<#idiota>