536
PS2 Tulajok IDE !
-
mescal #335 Sziasztok! Milyen (warez/fizetős/SMS-es) magyar site-ról lehet letölteni PS2-s stuffokat? -
kiskami #334 Na végre megjött tegnap. -
#333 Nekem a levél után kb 1 hónappal jött meg a lemez. -
amatőrps2 #332 Tudja valaki, hogy mire való a 8 MB memoria expansion? Kiváltja ez a memória kártyát? -
kiskami #331 Én kb. egy hónapja kaptam a levelet a pin-kóddal... A lemezt azóta is várom. -
KenChi #330 Üdv mindenkinek!
Na kéne egy kis segitség!
Vettem PStwo gépet, amiben alapból benne van a network adaptor! Na én szeretnék játszani!
De hogyan is kezdjek neki? Volt egy olyan hogy regeltem magam a www.ps2registration.com oldalon kb 1 hónapja, kérte a ps2 adatait! Megadtam! Erre ma kézbe kaptam a Sony egy levelet melyben egy bizonyos PIN kódról ír amit be kell írni a Central Station-részbe (ez gondolom a ps2-vel érhető el, mivel írja is). De a network disk még mindig nincs a markomban! Hogyan tudok hozzájutni..hisz elvileg azt is kell hogy küldjék!
-
#329 emberek, akit érdekel a Saturnban 3 db ubisoft gamma egyben: 9990 Ft
- Prince of Persia: SoF
- XIII
- SOCOM
sztem jó ár érte -
amatőrps2 #328 Hi!
Tud valaki aTekken 4-hez cheat-t? -
Devla #327 Sokszor macerásabb találni egy boltot, ahol árulják azt a játékot, ami nekem kéne, egy rakat játék meg kizárólag japánban vagy amerikában jön ki. Xenosagát már évek óta nem hozzák be európába, pedig le van fordítva, árulják amcsiknál, na ezt nekik. Nem fogok könyörögni, hogy megvehessek valamit. A swap magic pedig nem annyira macerás, csak meg kell szokni a használatát, aztán mindent elindítasz vele félperc alatt se, ráadásul olcsó és biztonságos. -
Angyisz #326 Macera? Tudod mi a mecera ? 15-16 rugóért megvenni az erkó gammát na az macera.
Figyu: 1db erkó game be, gép bekapcs erkó game elindul, tálca kihúz (kis műanyag lappal), lemez csere, és már sikít is a backup lemez. -
amatőrps2 #325 Azt hiszem olvastam róla Nálatok, de ez elég macerás nem? -
Angyisz #324 így van az összes videó fent figyel a hálón, ja egyébként nem feltétlenül kell chippelni - tudtad ? - így hívják SWAP MAGIC lemezcserés megoldásos gépnembontós garanciás csalásos szerintem -
#323 Izé..., letöltés alatt videót értettem, nem a játékot, a demó cd-ken is csak az van. -
#322 "De ez game függő nem?"
Természetesen leginkább a mászkálós játékokra gondoltam, ott van szükség a kameramozgásra.
De például az autósoknál lehet a jobbal adni a gázt ill. fékezni. -
amatőrps2 #321 Igen de a letöltött gamehez kell a gépet chippelni. Nem én arra gondoltam hogy épp úgy mint a Pc-s ujságok mellékletei, van pár demo, és ha jó jöhet az eredeti. A kontrollpadért eleget kaptam. Köszi:)) -
Angyisz #320 Vazze ez eszembe se jutott.....(phh) na erről nem is beszélve -
Angyisz #319 De, amint megfogod a kontrollpadot és bekapcsolod a játékot egyből világossá válik, hogy melyik gomb mit csinál. -
#318 Arról nem is beszélve, hogy van nete, vagyis nincs semmi olyan a lemezen, amit ne tudna letölteni. -
amatőrps2 #317 De ez game függő nem? -
Angyisz #316 De miért ilyen élebevágó dolog neked a lemezmellékletes lap ?
Ezeken tulnyomórészt ingame videók vannak és elenyésző mennyiségben játszható demó, nembeszélve arról hogy k..va drágák az ilyen lapok, mondjuk az árán kapsz egy backup lemezt. Ha azért kell, hogy tisztán láss játékok terén (is) akkor mondjuk itt tett fel a kérdést mondjuk így: HI SKACOK NEM IGAZÁN VAGYOK KÉPBEN JÁTÉK ÜGYILEG, MEGDOBNÁTOK PÁR TUTI CÍMMEL. KÖSZI -
#315 A legtöbbször a bal "karral" mozogsz, a jobbal a kamerát igazgatod. Szinte minden játék használja. -
amatőrps2 #314 Persze, van egy két ujság, de ezek lemez nélküliek, térdig kopott a lábam mire az összes ujságost végigmásztam. Kösz! Persze hogy tudtál újat mondani.Nekem itt majdnem minden új. Azért lassan belerázódom:) Türelem.... -
Angyisz #313 Hali!
1. De, elég sok ilyen jellegű ujság van, bemész egy jobb pavilonba és egy párat biztos eléd tesznek.
2. Ha a "joy" kifejezés alatt a két analóg karra gondolsz akkor igen tudsz vele játszani, persze amelyik gamma támogatja sőt van olyan is ahol csak az analóg karral tudod nyomni, az irányok másodlagos funkciót látnak el.
Sőt elárulok egy TITKOT is: ha megnyomod lefelé érzed hogy kattan HEURÉKA hiszen ez egy gom is egyben, névszerint L3 és R3, wow na tudtam újat mondani ? -
amatőrps2 #312 Sziasztok!
BUÉK! mindenkinek! Ismét jönnek az amatőr kérdéseim:
-Nem tudjátok lehet-e kapni olyan újságot aminek van demó melléklete?
-Mire való a ps2 kontrolleren a 2 joy, ha nem lehet vele játszani? (Tekken 4) Vagy ez játékfüggő? -
#311 jó játékért meg kell küzdeni. -
Angyisz #310 Köszi ! de 1,5 napja megy és az írja hogy még egy nap meg x óra még hátravan, egyébként nem érdekel végülis nem kerül semmibe -
#309 Van hogy csak fél óra után éri el a maximumot a letöltési sebesség, hagyni kell kicsit "beindulni". -
#308 Ezt mondom: pont fordítva kellene lennie! -
Angyisz #307 A seed az 12 a peer az 80 körül mégis csak 4-10 között mozog a letöltésem, tudtok valami oldalt ahonnét valamivel gyorsabban jön a dolog. -
Devla #306 Ha Azureusban a torrent neve mellett balra zöld lámpa ég, akkor nem lehet gáz a tűzfallal. Ha más színű, akkor mouseover és kiírja mi baja van. -
Angyisz #305 Szia úgy látom itt vagy, küldtem egy privit nézd már meg THX -
#304 Igen, én is ezt írtam a 290-es h.szólásban. -
kiskami #303 A torrentnek azért nem csak a te sávszéledtől függ a sebessége: leginkább a seed-ek, peer-ek számától. Nem véletlenül írják ki a torrent oldalakon, hogy mennyi van belőlük éppen. Érdemes ezt is nézni, amikor választasz. -
#302 Honnan töltesz? Nem mindegyik oldalról jó a letöltés. Írhatod privibe is. -
Angyisz #301 lehetséges, hogy a router tűzfala miatt jön lassan ??? -
Angyisz #300 vaze kipróbáltam mindent a bitorrent-el meg a bitcomet-el is csak max 10-el jön, pedig ADSL-em van (512K/128K) tűzfal kikapcsolva, mi a rákért jön akkor ilyen büdös lassan ??? -
Angyisz #299 Ne szivass !!!??? 132-vel jön !? vaze Te nagyon tudsz valamit, nekem meg rohadt 7-el, hogy a f.sz-ba van ez? Ha a tűzfalat kikapcsolom akkor is ennyi. -
#298 Kipróbáltam az Azureust. Nem tudom miért de a Bittorrenttel egy kicsivel jobban jött az adat. -
kiskami #297 Soooookkal kényelmesebb használni őket... nézz meg egy screenshotot legalább. De tényleg nem erőszak. -
#296 Dehát ha jön max-szal (132-vel), akkor miért váltsak?