536
PS2 Tulajok IDE !
-
lacokpatok #375 HI ALL!
Olyan problémám volna, hogy a ps2-m (6-7 hónapos, ezüst, nem az új lapos!) fura hangot ad ki néha.
Pld: ha úgy kapcsolom be a lemezkiadó gombbal akkor vagy 3-at kattan.
Meg töltés közben is néha előfordul 1-2 kattanás.
Én ezt úgy hallom, hogy valamilyen mechanikai kattanás lehet, mert a töltéssel nincs semmi gond.
Lehet hogy sok benne a por és ki kellene tisztítani??? (amióta megvan nem volt tisztítva)
PLEASE ADJATOK VALAMI TANÁCSOT MIT TEGYEK. Előre is köszi. -
QuToR #374 Sziasztok! Miért van az, hogy a PS2-em egy darab RW-s médiát sem olvas? PS2 TWO-m van azt hiszem. Eléggé kezdő vagyok, PS2 téren remélem nem írok nagy butaságokat. Szal , ha tényleg nem olvas semmilyen ujraírható médiát, akkor ki hogyan próbálgatja ki a játékokat amiket esetleg letölt valahonnan?
Help!
-
#373 oks nem kötözködésböl montam csak kiváncsi voltam
memoricardod nem maratt? -
consolechip #372 Psx,Ps-one,Ps2 chipek eladók V1- V12 verzióig. Csak 3 vezeték csatlakozik a laser vezérlőre (hosszabb fej élettartam). Action Replay, Media Player, RGB javítás, könnyű beépítés, kicsi méret. Laser fej védelem!
http://consolechip.atw.hu/
-
surdilovic #371 Üdv Mila!
Amikor először kerestem PS2-höz egeret, nagy naívan azt hittem, hogy elég, ha normál USB egeret keresek. Aztán amikor vettem egy normál egeret láttam, hogy nem jó a PS-hez és visszavittem. Utána vettem ezt az egeret amit most árulok egy konzol üzletben, ahol helyben ki is próbáltuk. Vagyis egyszer már volt használva :) két perc erejéig. A sors azonban úgy hozta, hogy hamarosan megváltam a gépemtől, így ez megmaradt. Gondoltam nem adok a géphez minden pluszt amiket beszereztem (pl.maradt egy plusz joy is) ,hanem majd apránként eladogatom őket.
Szóval innen tudom, hogy műxik :) -
rrroka #370 Action Replay Max - és ez micsoda? kicsit bővebben pls. -
tico999 #369 Action Replay Max kell hozzá és azzal tudod USB-penre másolni meg tömöríteni a mented állásaidat és vissza.
-
#368 de ha 1x-se használtad honna tod hogy tökéletesen mükszik? -
Angyisz #367 létezik utángyártott, de ha nem akarod elveszíteni a mentett állásaidat akkor inkább maradj a gyárinál. az usb-s dologról meg még nem halottam, de szerintem nem valószínű, hogy műkszik. -
Fly82 #366 Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Van nekem 1 Ps2-m és van hozzá memó kártyám is. Ez eddig tiszta. De ha az usbre teszek 1 pendriveot, azt tudom használni memóriának? pl, valami segédprogival, vagy van erre valamilyen megoldás? Létezik utángyártott memória kártya?
Köszi a segítséget előre is!
By -
kiskami #365 Nekem még nem telt be kártyám, de ha erre gyanakszol, akkor törölj róla cuccokat, és próbálkozz újra! A némely játék dobozán én láttam, hogy mennyi hely kell neki a kártyán. -
surdilovic #364 Üdv Konzolosok!
PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül működik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!
Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]
-
#363 Ezek nem ilyen átb@szos honlapok... Valószinü h megkapod. Ha nem akkor meg feljelented őket:) -
#362 -
virsli22 #361 Sziasztok!!
Nézegettem én is ezt a SwapMagic-es dolgot, hogy honnan lehetne megrendelni, találtam is néhány ilyen oldalt a www.swapmagic3.com oldalon vannak linkek!!
A kérdésem csak annyi volna, hogy szerintetek mennyire lehet abban bízni, hogy miután banki átutalással elöre kifizetem, azután meg is kapom a cd-t?
-
zutyu #360 Figyuzzatok.Nem tudjátok,hogy ha meg telt a memó kártyám,bizonyos játékokat nem tölt be?A Fifa 2005 lefagy,míg a Crash Bandicoot simán játszható.Meg a San Anreas is lefagy.Szóval már egy hónapja félre raktam őket,mert Crasheztem,és most újra akartam játszani,de nem megy.Olvasó fej probléma,vagy a memóriakártyámon,nem tud helyet varázsolni neki??Vagy mi van?Crash előtt Játszottam Velük. :((
-
#359 mod-chip.com -
#358 Honnan lehet Swapmagic-et beszerezni? Az oldalán lévő webshopok nem nagyon szállítanak ide úy látom.. -
Foxhound1980 #357 Sziasztok!Swap magic 3.3 PStwo-hoz egy kis utmutató és hivatalos honlap
SM3.3 -
Pepe f1fan #356 Akkor kösz a nagy segítséget!
Sziasztok! -
Pepe f1fan #355 Köszi nem kell, csak mondd meg privibe, hogy hol van!
Megköszönném!
Viszont ettől a csip témától már -ok!
Ezért vennék inkább swap magic-et!(ez elméletileg nem vághatja haza)
Csak írd már le légyszi a tapasztalatod ezzel a "bepöccintem a tálcát" dologról, mert én ettől félek! -
Angyisz #354 szerezzek neked ? -
Pepe f1fan #353 Aszem maradok a "nuku f-1 xboxnál"!
Ezek a szemetek miért nem tudják kiadni az f1-et minden gépre?
Sokkal több pénzt hozna nekik!
Na mind1!
Majd a Motogp 3 meg box exkluziv lesz! -
#352 Kockazat nelkul nincs siker :D
De a masik egyetlen megoldas, hogy azonnali garanciaveesztess terheben beleheggesztetsz egy chippet amit ugye nem egy inracerface tesznek, hanem bizony meg meg egetik hozza jopar helyen a masinat, szo szerint.
De valoszinuleg nem bonyolultabb a muvelet, mint egy socket x procit be vagy kitenni a foglalatba.
Bar allitolag mar volt olyan akinek ez sem sikerult :) -
Pepe f1fan #351 Ez a tálcatologatás veszélyes a tálca állapotára nézve, nem?(legalábbis azt olvastam, hogy a kockázata a tálca "reccs")
-
#350 Nem annyira egyszerű mint a PS2 esetében, de egy szívószál és egy kis papír segítségével PS Two-n is megoldható :).
Most hirtelen ezt a leírást találtam (18-as hozzászólás). -
kiskami #349 A hálózati játékot támogató játékokkal tudsz játszani más ps2 tulajok ellen. Nekem a wrc4 ilyen. Abban az online játékot választva, a játékban szereplő összes autóval, az összes pályán egyszerrre max. 15 másik ürgével tudsz versenyezni.
Jó móka. Pontgyűjtés van, globális ragsor, legjobb idő táblázatok, chat.
A Central Station egy központi (web?)oldalnak tűnik, amin keresztül majd nagy tournament-eket terveznek lebonyolítani, de jelenleg egy-két játékismertetőn (killzone, wrc4, ratchet&clank, this is football) kívül nincsen rajta semmi.
Az online eléréshez a regisztrációkor megadott nick-ed és jelszavad kell, illetve az első alkalommal a levélben megküldött pin-kód.
-
#348 Bocsi az OFF ért!!!
Sziasztok! Lenne egy Playstation 2 höz készült GYÁRI VGA Adapterem ! Gyártó: BLAZE
Ára: 7000Ft Akit érdekel Irjon az [email protected] cimre,vagy hivj a 06302864143 telefonszámon. SMS-t NE KÜLDJ!!
-
#347 40k korul -
#346 Lehet hogy pstwo-val nem mukodik vagyis ez a pocok amivel ki kellett huzni a regei ps2kbol a cdtalcat nem letezik reven ott fel kell nyitni azt. Talan masik cuccos van hozza. De ebben nem vagyok biztos.
-
Pepe f1fan #345 A pstwo-nál hogy működik?(swap magic)
Angyisz, vagy akinek még van ilyen cucca segítsen LÉGYSZI!!
Annyit tudok, hogy a 3.3-as verzió az már pstwo kompatibilis is!
De megköszönném, ha valaki mondana egy helyet, ahol még lehetséges, hogy van scph 50004-es gép!
-
Pepe f1fan #344 THX, hiba!
A pstwo-nál hogy működik?
A neten láttam, hogy a 3.3-as verzió már ezt a gépet is támogatja!
Electroworldban, vagy saturnban nem tudja vki. kb. mennyi a ps2? -
#343 Ha megrendeled vhonan a swap magic keszletet kap bootcdt, amit tk barmelyik ps2 be tud tolteni, kapsz hozza egy ilyen kutyut amivel ki tudod huzni a cd talcat, ezt majd irja hogy mikor van ra szukseg, es azutan be tudod tenni a nem "gyari" bootcdt azaz elindul a biztonsagi masolatod.
ha jol tevedek igy mukodik, bar nekem nincs. -
Pepe f1fan #342 Segítsen már vki. légyszi! -
Pepe f1fan #341 Ugyan én nem vagyok ps2 tulaj, de már voltam és lehet, hogy megint az leszek![#nevetes1]
Lenne egy kérdésem Angyiszhoz, vagy aki vágja a témát:
SWAP MAGIC:
Megrendelem, kihozzák!
Ha jól olvastam:
eredeti játék be, "tálca kihúz kis műanyag lappal"-ez mi?[#lama]
Utána másolt be, azt szeva védelem ha jól értem!
Nos ha ezt tisztáztuk, mert sajna fogalmam sincs hogy működik és hol lehet beszerezni, akkor már csak az a kérdés, hogy mit vegyek:
-50004-est(ebből úgy hallottam, hogy már szinte nincs új)]
-Pstwo-t(erről meg azt hallottam, hogy nagyon melegszik) -
zutyu #340 Az ok. Na és akkor tehát mit is nyújt Nekem?Kicsit zöldfülű vagyok hozzá.Hálozatról lehet elérni?Számitógéphez köthetem?Kérhetek egy kis magyarázatot?
Köszi -
tico999 #339 Hali!
PS2-be kellen Matrix Infinty Chipet beszerelni.
Szegedhez minél közelebb.
Tud valaki segíten.
TiCo. -
kiskami #338 A pinkóddal aktíválod a Central Station accodat. A lemez ahhoz kell, hogy be bírd állítani a ps2-d hálózati hozzáférését.
(nyomtam wrc4-ben onlány!!!) -
#337 Sziasztok skacok! Lenne egy eladó PS2 network adapterem! akit érdekel irjon az [email protected] cimre. Ára: 7500Ft
-
zutyu #336 Sziasztok.
Meg néztem ezt az oldalt a www.ps2registration.com-ot és elárulná valaki,hogy mire jó a lemez és a pin kód??Na ugye csak a széria szám kell,mert miért is lenne magyarul.
Köszi