100
Hangyafarm
-
#100 ték
Én is csinálnék csak kóterban nem örülnek neki:| -
superG #99 én most keresgélek vmi jó kis hangyát a farmomra :)
most jött meg a lakóparkjuk ;) itt rendeltemhangyafarm , sztem tuti, lehet h még világitás is jó lenne alá ;) -
#98 :)
-
Bubbax #97 Úgyis a hangyák győznek.:) -
#96 ja ok hogy ez ténylegesen hagynafarmal folalkozik:P -
#95 jaja én ettem meg:D
különben mi ovlt a lényege ennek a topicnak:)? -
Bubbax #94 Már két éve nagy itt a csend.
A topiknyitót megették a vándorhangyái?! -
#93 NEM! Hangyafarm lesz :D -
#92 hangyafarm ? :o
legyen minnyá bolha cirkusz :- -
#91 Én hallottam már rókafarmról is. -
#90 Én viszont mát szt is tudom hol vannak a kertben a hangyabolyok :D -
Wing Rockling #89 Én nem nagyon foglalkozok velük. Hasonlítanak az emberekre, a hangyák is szorgalmas egoisták :))
A rovaroktól viszont gyerekkorom óta irtózok(sáska, szarvasbogár, lótetü, stb). -
#88 :)
És te szereted a hangyákat? :) -
Wing Rockling #87 Lényegében Isten is bezárt minket embereket a Földre hogy megfigyelhessen :DD -
#86 Hát igen. De megfigyelni egész jó őket. :)
Meg szoktam őket nézni mit csinálnak :) -
Wing Rockling #85 Szagény hangyákat bezárni egy hangyafarmra? Nekik is van ám szabadságszükségletük!!! -
#84 Hangyafarm?
Nem rossz...
A baj csak az hogy az utolsó levél 2001 márciusi :(
-
#82 Hangyát meg még nehezebb... -
#81 Hát hó alól nehéz hanygát gyüjteni úgyhogy egyenlőre standby-ra tettem a prodzsektet... -
#80 Nem jó, ha ilyen sok dologra koncentrálsz.
Mingyá F1!!!!! -
speed #79 lassan bekoszont a hangyaidoszak;)
hogy allunk a farmmal druszam? -
#78 Meg,thx.Nyomtam egy jelzést a mailedre is... -
#77 Assi, megkaptad? -
frey #76 Mondjuk, hogy azt már nem is fogtam annyira. De mindenkinek van... -
frey #75 sajna én az ICQ-nál lemaradtam. -
Spheriot #74 Két tippem van az egyik: a szárnyashangya abból kiindulva , hogy a balatoni nyaralónkban már tíz éve ki sem bírjuk írtani , biztos jól megélnek.
A másik a termeszhangya mivel ezek a kis állatok is farmerkodnak, ugymond gombát termelének, meg szép várakat építenek, bár lehet hogy az itteni klímát nehezen viselik.
Szóval a tuti az a szárnyashangya. -
#73 A hangyafarm egy hangya farm. Olyan farm, amiben hangyák laknak. -
#70 Böö az ISO az a teljes cd-image, amit le lehet tölteni, nem? Böö az jó mert nem rip oszt van benne vidijó
-*sziff*- -
#69 Addig a jó neked!
ISO = minőségbiztosítási rendszer. -
#68 Sajnos fingom sincs, miről beszéltek? -
#67 Csúcs! -
#66 Az hagyján hogy elolvasod,de az elsőnél kell termelni egy kisebb irattárra való papírt:(
Szerencsére ez már nem az első audit,így kevesebb a fejetlen kapkodás... -
#65 Assi, holnap megy, miután átharaptam valakinek a torkát a Matávnál, amiért nem netezhetek. Pedig be van fizetve a lé... ez most Talaszámos elérés.. :(( -
speed #64 iso auditot mar en is ateltem
el kellett olvasni nagyon sok doksit nagyon rovid ido alatt. persze nem rossz ez az iso, csak tul burokratikus -
speed #63 ejj, akkor ugy latszik a hangyaleso remek pelda az elet fasza dolgaira. amikor kezded elvezni eltunnek. -
#62 hangyaleső KÚL!
tesóm eccer hozott haza egy csomót ( 7-8 db ), gyorsan benyomtunk egy kis homokot a régi kisakváriumomba, aztán minden nap ment le nekik hangyáért.... ÉS kinevelte őket! Kikeltek, és mint kifejlett rovarok, elrepültek! -
#61 Csak beugrani van időm mert ISO auditunk van :((( -
#60 Nem voltam érzékeny csak nem volt világos hogy merre hány méter.Hangyaleső cool ,azt már én is láttam a telkünkön. -
#59 Nem probléma,küldöd amikor küldöd.Köszi! -
#58 De igen. Tádááá!