Hangyafarm

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Assassin
Jáj ne mán!
Lteebee
Igen, na maj jól bemosok egyet!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Assassin
Eddig ez volt a legépítõbb hozzászólás😊
Hát igen az Arachnida-val pókot jelõlnek, de a Starship Troopres-ben is volt ilyen név...
Legjobb tudomásom szerint az Arachnida egy (vagy a) pók. Persze lehet, hogy tévedek...de azért csak keresd ki a növényhatározóból...😊))
Assassin
😊))
Lteebee
Én nem mondanám nekik, hogy egyenjogúak, az tuti.

Amúgy meg amíg nem tudja egy állat, milyen jó lehetne neki, addig nincs hiányérzete.

Assassin
Az azért eléggé macerás lenne,nekiállnánka egyenjogúságért hõbörögni és dughatnád õket menetrend szerint,ki bírná ezt szusszal?
Lteebee
És egy clitoris-farm?

Az se baj, ha nõk is vannak hozzánõve.

Assassin
Az meg inkább saját használatra tarogatom nem farmra...
Lteebee
Ott van még a clitoris is(mármint latin szó).

Assassin
Arachnida mi?Mi a teljes neve?(csak kihúzom belõled egy fél év alatt).
Hát én csak 1 lény latin nevét tudom, de az meg a homo sapiens....😊)) De szerintem abból is lehet farmot csinálni. Vegyük például a kisgazdapártot...😊))
Hát egy átlagos hangya olyan mint egy hangya csak nagyobb és 9 lába van, nagy szarvai és a csípése halálos. Ja és a hangya latin neve amit keresel Arachnida...
Lteebee
Basszusgitárt szorongat és játszik a Sing Singben, a Southern specialban meg még egy pár másik bandában is.

Assassin
Dr.Noxon még mindig nem értjük egymást.Én egy latin névre vagyok kíváncsi amely azt a hanygafajt jelöli amelyet hangyafarmban tenyészteni érdemes.
Mellesleg milyen egy nem átlagos hangya?😊
Lteebee
Bele bírnak ragadni a mézbe, és a teknõsöm szereti a hangyatojást.

Ok. Egy átlagos hangya izeltlábú. Három részbõl éll, fejbõl, torból és potrohból. A fején két feket kidülledõ szempár található. Alatta rágócsápok sorakoznak amivel enni vagy hadakozni tud. A hangya testsúlyának többszörösét is képes elcipelni.
A hangyabolyban több száz, vagy ezer vagy több hangya él. Ezek az élõlények a Föld majdnem bármely pontján megtalálhatóak...

Na most egyenlõre csak ennyit a hangya okitásról
Assassin
Ezek eddig stimt,ehhez nem kell profinak lenned.Engem a konkrét tények érdekelnek...
Assassin
Vannak ,jól vagy csak szívatsz?
Nekem nem kell hangya. Ugyanis van itthon!
Bekapcsolom a TV és keresek hangyafocis csatornát
a tieitek még focizni sem tudnak
Üdv. Én egy profi hangyás vagyok és van néhány ötletem.
1: Vannak a természetben nagy hangyák és kis hangyák
2: tudni kell, hogy hogyan épül fel egy bolyvár és olyan feltételeket kell létrehozi az üvegben.
3: Kell nekik kaját is adni.
......
ljkd
Dikkma
Set priority high to unrealtournament.exe
Assassin
Ráérsz,gondolom ennél magasabb prioritású dolgaid is vannak.Elõre is köszi !
Dikkma
Igen, persze ( tudod, a segítõ szándék :-) )

De majd csak jövõ héten! keddig sajna várnod kell, most tanulok ( elméletileg. a gaykorlatban meg itt ülök a sztechteremben )

Ha hazamentem Pestrõl, majd megy.
Assassin
Ha csak egy-két oldal akkor megkérhetlek egy scannre,plízzz!
Dikkma
Ez amolyan "faragjunk biolósust a kiskölyökbõl" könyv, van benne a hangyafarmról, az emberi szervezet rejtelmeirõl, kerti tó, stb. Szval csak 1-2 oldal a farm, de SZÉP SZÍNES. Ergo JÓ :-)
Assassin
Nem poén,tényleg szeretnék egyet.A legégetõbb kérdés az hogy milyen fajta hangyák kellenek és mivel tápoltatod õket.
Nemtom hány oldal a könyved de lehet hogy könyvtárban is megtalálom,csak mond a címét!
Dikkma
Nekem van egy könyvem, abban van róla, de hát nem ma kaptam, hanem kisebb koromban, és hát eléggé kezdõs.

Ha kõ scannelem!

Ha csak poén, akkor elküldöm 2000-szer, akkor vicces is lesz ráadáásként! :-)))
Assassin
Na jobban belemélyedtem a keresgélésbe,van hangyafarmmal foglakozó website dögivel,rendelni is lehetne(nem is drága 25 USD-bõl kijönne)de nem szállítanak csak az Államok területére.
Most kéne keresni egy európai forrást...
Lteebee
Meg önkritikánk is van.

Lteebee
😊

Assassin
Ez a game nekem is megvolt de nem boldogultam vele aztán ráhagytam és odaadtam az unokaöcsémnek.
Amúgy a linked nem mûxik😊
hát az biztos, hogy elég hangyásak vagytok!
Lteebee
És az Empire of the ants?
Van már mission is hozzá, úgyhogy húzz bele!

Ha egy páran itt összeállnánk, alapíthatnánk egy hangyásfarmot.

Assassin
Már végignyomtam csecsemõ koromban,de azóta bennem van a vezérhangya és most elindult...
Lteebee
www.antfarm.com
(nem biztos)

Tegnap még nem akartam vicceskedni, mer láttam, hogy komoly, de ha a többiek is, akkor majd pont én nem.😊

CybeRick
A SimAnt szerintem jó oktatóprogi lehet hozzá :-)

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Bálnafarm a jövõ hobbija!
csinálj elefántfarmot, az látványosabb
a hangyafarm az f@asza😉

sajnos nem tudok rola semmit, de hangyat szivesen gyujtok neked az orszag kulonbozo helyeirol, aztan majd letrehozol egy speed koloniat, amit neha +etetek ha feled jarok😉)
Assassin
Régóta érdekel és szeretnék is építeni egyet.Van-e valakinek gyakorlati vagy elméleti javaslata,milyen fajtákat lehet így tenyészteni,hogy kell kezelni tárolni stb.
Ha valaki tud esetleg website-ot errõl a témáról azt is szívesen várom.
Köszesz!
← ElőzőOldal 2 / 2