100
Hangyafarm
-
frey #57 de megtehetned...vagy ezt mar egyszer eljatszottuk?Most te sem vagy sehol.. -
Hát igen... -
Biztos máshol. -
Mindenesetre nem itt. -
Tehát akkor valahol van. -
Assassin megin nincs sehol. -
frey #51 :)) -
Assassin: ha csinálsz farmot, az advanced fokozatba már raksz ilyen bogarakat nehezítésnek ugye? -
Assi, a rossz hír, hogy csak jövő héten tudom küldeni.
Jót meg találj ki magadnak 1-et, mert az nincs. :-( -
Vagy nyomok egy dir-t!
Nesze: dir -
Jáj ne mán! -
Igen, na maj jól bemosok egyet! -
Eddig ez volt a legépítőbb hozzászólás:) -
noxon #42 Hát igen az Arachnida-val pókot jelőlnek, de a Starship Troopres-ben is volt ilyen név... -
Szepi #41 Legjobb tudomásom szerint az Arachnida egy (vagy a) pók. Persze lehet, hogy tévedek...de azért csak keresd ki a növényhatározóból...:))) -
:))) -
Én nem mondanám nekik, hogy egyenjogúak, az tuti.
Amúgy meg amíg nem tudja egy állat, milyen jó lehetne neki, addig nincs hiányérzete. -
Az azért eléggé macerás lenne,nekiállnánka egyenjogúságért hőbörögni és dughatnád őket menetrend szerint,ki bírná ezt szusszal? -
És egy clitoris-farm?
Az se baj, ha nők is vannak hozzánőve. -
Az meg inkább saját használatra tarogatom nem farmra... -
Ott van még a clitoris is(mármint latin szó). -
Arachnida mi?Mi a teljes neve?(csak kihúzom belőled egy fél év alatt). -
Szepi #33 Hát én csak 1 lény latin nevét tudom, de az meg a homo sapiens....:))) De szerintem abból is lehet farmot csinálni. Vegyük például a kisgazdapártot...:))) -
noxon #32 Hát egy átlagos hangya olyan mint egy hangya csak nagyobb és 9 lába van, nagy szarvai és a csípése halálos. Ja és a hangya latin neve amit keresel Arachnida... -
Basszusgitárt szorongat és játszik a Sing Singben, a Southern specialban meg még egy pár másik bandában is. -
Dr.Noxon még mindig nem értjük egymást.Én egy latin névre vagyok kíváncsi amely azt a hanygafajt jelöli amelyet hangyafarmban tenyészteni érdemes.
Mellesleg milyen egy nem átlagos hangya?:) -
Bele bírnak ragadni a mézbe, és a teknősöm szereti a hangyatojást. -
noxon #28 Ok. Egy átlagos hangya izeltlábú. Három részből éll, fejből, torból és potrohból. A fején két feket kidülledő szempár található. Alatta rágócsápok sorakoznak amivel enni vagy hadakozni tud. A hangya testsúlyának többszörösét is képes elcipelni.
A hangyabolyban több száz, vagy ezer vagy több hangya él. Ezek az élőlények a Föld majdnem bármely pontján megtalálhatóak...
Na most egyenlőre csak ennyit a hangya okitásról -
Ezek eddig stimt,ehhez nem kell profinak lenned.Engem a konkrét tények érdekelnek... -
Vannak ,jól vagy csak szívatsz? -
ROB #25 Nekem nem kell hangya. Ugyanis van itthon!
Bekapcsolom a TV és keresek hangyafocis csatornát
a tieitek még focizni sem tudnak -
noxon #24 Üdv. Én egy profi hangyás vagyok és van néhány ötletem.
1: Vannak a természetben nagy hangyák és kis hangyák
2: tudni kell, hogy hogyan épül fel egy bolyvár és olyan feltételeket kell létrehozi az üvegben.
3: Kell nekik kaját is adni.
...... -
ROB #22 ljkd -
Set priority high to unrealtournament.exe -
Ráérsz,gondolom ennél magasabb prioritású dolgaid is vannak.Előre is köszi ! -
Igen, persze ( tudod, a segítő szándék :-) )
De majd csak jövő héten! keddig sajna várnod kell, most tanulok ( elméletileg. a gaykorlatban meg itt ülök a sztechteremben )
Ha hazamentem Pestről, majd megy. -
Ha csak egy-két oldal akkor megkérhetlek egy scannre,plízzz!
-
Ez amolyan "faragjunk biolósust a kiskölyökből" könyv, van benne a hangyafarmról, az emberi szervezet rejtelmeiről, kerti tó, stb. Szval csak 1-2 oldal a farm, de SZÉP SZÍNES. Ergo JÓ :-) -
Nem poén,tényleg szeretnék egyet.A legégetőbb kérdés az hogy milyen fajta hangyák kellenek és mivel tápoltatod őket.
Nemtom hány oldal a könyved de lehet hogy könyvtárban is megtalálom,csak mond a címét! -
Nekem van egy könyvem, abban van róla, de hát nem ma kaptam, hanem kisebb koromban, és hát eléggé kezdős.
Ha kő scannelem!
Ha csak poén, akkor elküldöm 2000-szer, akkor vicces is lesz ráadáásként! :-)))