4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
Na igen,gyerekszínésznek még jó volt de valljuk be ahoz nem kell sok tehetség... sajna 1ikbe se jutott ebből.
Ennek a csajnak csak neve lesz a szakmához ami félsiker, majd csinálhat pár erotikus filmet :D -
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/05/07/emma_watson_a_legrosszabb_szinesz_az_osztalyban/ -
.
-
detto. -
.
-
Én is olvasom ám lelkesen a topikot... -
Olyat itt Te nem találsz :D -
Jaja :DD -
ok. topikban meg csak mi vagyunk, ehh. nanembaj. legalábbis látszólag többiek elhúztak.
aztán mikor a7dik első része kijön, hollehetletölteni, mikor tudommámegnézni, mennyibekerülajegy, meg mittoménmilyen baromságok :DDDDDDDDDD. -
no problem -
azlehet.
sry a dupláért, véletlen küldtem kétszer. -
Tudom, én is. :D De hátha érdekel valakit, Daniel Radcliffe rajongókat. xD -
deazérköszacikket. -
deazérköszacikket. -
szarok a politikára :P :D. -
http://index.hu/kulfold/hirek/2010/05/03/daniel_radcliffe_is_a_liberalis_demokratakra_szavaz/ -

. örülök, ha tetszik :D.
-
loooool, ez nagyon jó xD -
Hári Péter (Harry Potter) és toni bemutatják a webfordítót :D.
-
mit találtam :D. privi megy :D. nem HP, veled kapcsolatos :D. -
:D. -
oksa xD -
szip... csalódtam benned, waaaaa :'( :(... elmegyek, felkötöm magam :(... najónem :D. csakviccelek.

. ha találsz, tegyél be azért, kösz.
-
Nincs. :( -
nameg pl Ginny görlről 

.
-
amúgy kösz a linket.
Mióról, vagy Ronról semmi ilyen más darab, film hír? -
XDD -
éééééééééénvaaaagyooookháááárriiiiipééééteerrrrrr, láááááááááááá!!!!!!!!!!!444444444444nééééééééééggyyyy

... és ablakmosó, baszod
:DDDDD.
-
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/04/16/daniel_radcliffe_enekelni_es_tancolni_fog/#c3799781 -
lehet :D.
#4119: igen, sóhaj... nem nagyon írnak nekem kritikát :D. a verses csatánál kettő hű rajongóm, olvasóm van :D. ennek is örülök :D.
majd megoldom, azt lehet bevállalom :D. -
1ébként neked meg nincs sok rajongód :D nyugodtan bevállalhatnál e féle dolgokat :D -
De sajna a siker titka a happyend -
Hedviget kinyírta... ez szerintem nem volt tervbe,szerintem ő volt a vezér áldozat Potti helyett :D -
jaja.
de olvastam olyat a 7dik könyv megjelenése előtt, hogy a kritikusok felhívták Rowling figyelmét arra, miszerint rengeteg rajongója van és az esetleg végkimenetel valszeg nem mindenkinek teccik és lehetnek öhm... balesetek... öngyilkosság, satöbbi.
szal kicsit durva ilyen szinten már. de Rowling megoldotta. meg régen mesélte ugye a népnek, h rég eltervezett mindent1vonat út alatt, azt valszeg nem változtatott semmin, mikor megírta. max kis mértékben, kitudja. -
azt inkább tudom hogyan nem...
jó lenne már 1 olyan történet ahol a gonosz nyer. a valóság pont ilyen a többi csak mese... -
:D -
te hogyan hoznád vissza?
egyébként ne írjam át? nézz szét a Merengőn... rengeteg történet játszódik hasonlóképpen. vagy még abban az időben, ahol van őkelme.
és AU azért van, hogy bármit csinálj, szal innentől kezdve felesleges tépelődni ezen.
persze, hogy értelmetlen, de nem is azért írtam, hogy értelmes legyen, hanem, hogy röhögjenek rajta.
és nem verem ki, hanem Narxis gyepál téged :D. -
értem én....
csak értelmetlen :)
ne akard át írni a történetet mert az nem hiteles, inkább kezd el a 8dik kötetet (vissza lehet hozni Voldit de ésszel :)) arra tán még én is kíváncsi lennék bár nem tom h írsz ezeket a zöldségeket meg nem olvasom már bocs. -
kiver mit?
max kivered:D -
:D, ok, örülök :D. és kösz.