4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Narxis
    Csak unatkoztam és hülyéskedtem kicsit. xD
  • Legend Killer
    én csak1pontot adtam volna, de inkább egyet se :D.
  • Legend Killer
    ejnye Narxis.

Dátum: 2010.05.13. 20:07 Adta: SHADOWEYES7
    "Nem kussolok te gyökér. Fáj az igazság? Leszarom. PC-s játékoknak leáldozott. Ennyi."

Stílus.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD... szépvolt :D. és hülyeség ez a leáldozott szarság, egyetértek.
  • Narxis
    Annyira nem lenne meglepő, egyszer már gondolkodott rajta:

http://www.sg.hu/cikkek/52337/megis_lesz_nyolcadik_harry_potter_tortenet

Mielőtt ráugranátok, ez egy 2007-es hír. :D
  • danikarate
    Hol olvastad? PLs linket...
  • Legend Killer
    mohó a bébi. mámint Rowling. gazdagság megrészegítette, nemtommémondottilyet.
    és mér poén? engem pl érdekel Harry felnőtt élete, rengteg fanfic született Merengőn is erről, Malfoyjal is kavar, meg hasonlók, szal kiaknázatlan terület :D.
    és jogos Rowling részéről :D... érdekes, kíváncsi leszek :D.
  • tigeroo
    A Harry Potter írója, Rowling, bejelentette, hogy mégsem hagyja abba a történetet a 7. kötettel, hanem belekezd a 8.-ba is, melyben Harry már felnőttként szerepel. Amikor megkérdezték a szerzőtől, hogy miért, azt felelte: "Van még pénz a világon, ami nem az enyém!"- Conan O'Brien

ez ugye csak poén?
  • Legend Killer
    igen, volt :D. jó :D.
  • nearo
    Biztos volt már, de:
  • Legend Killer
    bal oldalt bimbója geci élet kicsit kiláccik :D.

LOL :D.
  • Legend Killer
    :DDDDDDDDDDDD.
  • Punker
    akkor már inkább ezt:

kép 1

• mosoporr
    Csöcsösödik a liba :D még ki is nyomja... biztos csak miattad :).
  • Legend Killer
    ok, ja.
  • Narxis
    Oké, akkor megszavaztuk, nem kell áttenni valamilyen tárhelyre, vagy így is beteszik a modik?:D
  • PJack
    :D
    nm

figyelem a topikot régóta amúgy, elvagytok ti itt :D
  • Legend Killer
    dumbledore meg milyen vagánymá... asszongya, leverlek voldi... ron meg, elinnét tetves halálfaló... harry meg... öhm... hmmmm... csapjunkbele, v nemtom :D.

szal profi a banner és profin mutatnak a szereplők :D. ha mohó akarok lenni, voldit is kérném és pitont :D, meg malfoyt :DDDDDDD. de így is megfelel és kösz.
  • Legend Killer
    mennyire befigyel már, hogy Mio/Emma milyen szexi a banneren. az újon :D. tolnám :D.
  • mosoporr
    Asszem megszavaztuk :)
  • Legend Killer
    .
  • Narxis
    Szép, ezen rajta vannak a főbb szereplők!

Na akkor szavazzatok, jó lesz?
  • mosoporr
    -l :(
  • mosoporr
    Nállam ez a nyerő
  • PJack
    esetleg egy ilyesmi?
  • Legend Killer
    ja, pro, de direkt van az a kék ott a háttérben? és olyat nem lehetne, hogy újon is három főszereplő befigyeljen, mint itt a régin? vagy még jobb... főnix rendje és halálfalók :D.. vagy harry, ron, hermione, voldi bá... ginny... piton... fontos szereplők.

szal vannak lehetőségek :D.
  • Punker
    nem rossz
  • nearo
    Nájsz :)
  • Narxis
    Tessék, nézzétek meg, ez jó lesz-e?
  • Legend Killer
    :DDDD.... akko valszeg drogos... v a fű és a drog nem ugyanaz? ez nekem kínai, ismeretlen világ :D.

és oké, reméljük megcsinálja vki és nem barmolja el, mer, h hp. sokan nem szeretik :D.
  • mosoporr
    pedig angolok jobb szeretik a kokot :)
  • Narxis
    Bannerműhely topikban kértem új bannert, talán megcsinálja valaki.. :D

Nem drogos, de én linkeltem azt a hírt amiben leírták, hogy füves cigit szívott valami bulin... :DD
  • Legend Killer
    LOL :D. én nem értek banner készítéshez, csak javasoltam ,csinálhat majd vki.
  • mosoporr
    naja,kicsit elavult már. Emmárol azt a szőrös bugyis képet ha lehetne...:D úgyis abból fog megélni :D
  • Legend Killer
    ja. lehet. de jóarc ő is, jobb mint dánieeeel redkliff drogos csóka :D. vagy nem drogozik? keverem az angol királyi család tagjával :D.
    de akkor is ahogy kinéz, LOL.
    ron színész jóarc, jól tolja karakterét :D. persze igen, lehet azér mer ilyen.
    bannerben is milyen képet vág :D.

ja, lehetne újítani a banneren.
  • mosoporr
    Ja, Ron 1 kicsitt jobb karakter az ő dolga csak annyi h megröhögtesse a nézőket :) ebben jó... más érzelmeket nem kell közölnie hármuk közül neki van a legkisebb dolga a többi meg bukta.
  • Narxis
    Nem tom, én újranéztem az összes filmet és ezt éreztem. :D Persze arról nem tehetnek, hogy ilyen David Yates félék eleve elbasszák a filmet, kivágnak fontos jeleneteket és teljesen átírják az egészet. Lehet normálisabb rendezővel jobban tudnának teljesíteni, több lehetőséget kapnának. :D

Rupert Grint egyébként jól játszott szvsz, hármuk közül szerintem ő volt a legjobb, de lehet azért mert olyan karaktere volt, nem tom.. :D Így éreztem.
  • Legend Killer
    2 társa is hasonló szinten van.

LOL :D, hánemtom, én megvok elégedve a színészi teljesítményekkel.lehet azé, me nem ily nagy szakértői szemmel nézem :DDDDDDDDDDDD.
  • Narxis
    Na jah, megnéztem az első 3 filmet újra, ott még csak-csak elment, de utána már látszott, hogy teljesen átlagos vagy még azt a szintet se éri el, elhadarja a szöveget, semmi arcmimika a mosolygáson és a síráson kívül. Csak azért nem tűnik fel annyira mert a 2 társa is hasonló szinten van.
  • Legend Killer
    majd csinálhat pár erotikus filmet :D

LOL :D.

velem az ágyban, Emma és én! :D

jóacsaj :D.
  • mosoporr
    Na igen,gyerekszínésznek még jó volt de valljuk be ahoz nem kell sok tehetség... sajna 1ikbe se jutott ebből.
    Ennek a csajnak csak neve lesz a szakmához ami félsiker, majd csinálhat pár erotikus filmet :D