4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#1032 A HP könyvekben nemcsak a történet tetszett, hanem a leírási mód (vagy hogy a francba mondják). Tehát, ahogy körbeír mindent Rowling.
A nyelvtudásom meg nem elég ahhoz, hogy ezt az angol változatban megértsem, élvezzem. Enélkül meg semmit sem ér számomra az egész. -
#1031 18-25 között vagy..az bőven elég, én sem értettem minden szót..nem is fontos, hogy vki hogy mondott ki egy mondatot, értsd alatta: pl zihálva, keményen, bájosan..mert a szövegkörnyezetből nagyrészt kiderül. -
#1030 Gondolom hogy lesz meglepi. De ez alapból hatalmas volt.
Én is elolvasnám a könyvet, de nemcsak megérteni, hanem élvezni is akarom. De sajnos nincs ekkora nyelvtudásom. -
#1029 Jah, szánalmas balfaszok..én se olvastam semmit róla, de miután megtudatam, megszereztem a könyvet és elolvastam, volt így is meglepi.. -
#1028 Ha már spoilerek... Nyaraláskor nagy unalmamban elővettem a nők lapját, épp a könyv fordítójával volt interjú. Az utolsó néhány mondatban az a bitch riporter rákérdezett, hogy nem lesz e szomorú a kedvenc szereplője miatt a könyv végén. Persze az elején rá is kérdezett, hogy ki is a kedvence.
Direkt nem olvasok el semmilyen cikket HP-val kapcsban, erre így kellett megtudnom. -
#1027 Sajnos a 2 fő spoilert megtudtam elolvasás előtt, ami durva volt az, hogy ilyen hidegvérrel, a másik meg ahogy szó esik róla az utolsóban, az annyira szomorú, kedveltem őt.. -
#1026 hát, pedig kb a könyv elejétől egyértelműen készít rá, hogy mi lesz a vége... vagy csak én olvastam túl sok könyvet, hogy ne érjenek igazán meglepetések? -
#1025 Én is elolvastam, annyira megrázó.. Az utolsó fejezetet végigsírtam. -
#1024 olvasd el angolul ha nem tudol tavaszig (!!) várni:( -
#1023 Annyira nem szeretem a spoilereket mert hiába spoiler nem bírom ki, hogy ne olvassam el.. :) De ez esetben nem fogom!! :D -
#1022 Köszönöm :) -
#1021 BAZINAGY SPOILER
a hocrux az egy varázslat, voldemort használta hogy a lelkét 7 részre ossza el..de hogy a varázslat "érvénybe lépjen" ölni kell...szal voldemort halála előtt 7 részre osztotta a lelkét...az egyik ilyen a kígyó, második a naplő, stb -
#1020 !!!! ESETLEGES SPOILER !!!
Figy nekem kicsit ködös, hogy mi az a horcrux vagy micsoda amit harrynak ki kell derítenie slughorntól, vki eltudná mondani pontosabban?
-
#1019 Salgótarjánban fakad dalra Harry Potter -
#1018 Mondjuk minek neki már pénz?? :) Gazdagabb mint a királynő. -
#1017 a hivatalos álláspont (és amit ő is mondott a riportokban) az az, hogy rengeteg - bár szerintem ez valahol olyan, hogy megfelelő pénzért az én hajam is korpásodik.... -
#1016 a saját jóhíréért? :) -
#1015 Egyébkén magának rowling-nak mennyi beleszólása van a filmekbe?Van valami amiért ő felel? -
#1014 bizony, merthogy a fordítónak azt mondták, hogy először a filmet... és csak utána a könyvet, így a film jön a "normál" időben, a könyv viszont csak vizsgaidőszak után :P (még jó, hogy már kiolvastam nyáron...) -
#1013 Nincs mit... -
Ibron #1012 Jaaaa,picit elvagyok informálódva.Köszi az infot. -
#1011 Az a film... -
Ibron #1010 Hmmm..nem idén november4dike körül volt várható? -
#1009 Igen, sajnos 2006 február.
Aki nem bír addig várni (mint én :)), az nyugodtan essen neki az angol változatnak. Nagyon könnyű olvasni, érthető a nyelvezet. -
#1008 Február.. -
#1007 negatív diszkrimináció:c -
Kanál #1006 január február körül -
#1005 mi??????????? -
#1004 A könyv sajna 2006 első negyedévére várható :(( -
#1003 mikor jön meg az uj könyv??
-
#1002 hát igen..a hatokid büntet fog:) csak a vége eléggé logikátlan (tanulás helyett inkább keresgél...mind1 aki olvasta a 6-ot angolul az érti) -
#1001 mi a bajod ?:D -
#1000 1000 :P ja amugy várom a filmet asszem, már a 2ő is elég brutkó volt az 1hez képest ( hangulatban is ) remélem tendencia folytatódik -
Ibron #999 Ok,köszi ifnot...majd visszaolvasok délelőtt...mégegyszer kösz. -
#998 kicsit vissza kéne olvasni, film is könyv is karácsony környéke. -
Ibron #997 Bocs,hogy ide írom,bizots van más része is valahol,de mindegy. A könyv,a 6dik mikorra várható pontosan?Meg,ha már film,akkor a 4dik mikor lesz a mozikba? -
#996 csak azír mer fehír vágyok????? -
#995 valaki törölte...:D -
#994 negyedikig^^ -
Kanál #993 mert olvastad mi?