Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
A film az szar. Senki ne ítéljen a film után!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Nem, a filmek meglátása után....
Bõven elég volt....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SZEG007
Jaj bocs az off-ért, de Beckham sux

SZEG007
Figy nem tudom mit tartalmaz a könyv, de abban biztos vagyok hogy a média bármit felkap, ha van mögöted egy kis protekcio, és irsz pár dalszöveget(söt mért kéne neked irni), akár belöled is lehet "sztár".Beckham nem focizik jol, azon kivül, hogy meccsenként van 2 beadása, szerintem nemsokat nyujt általában, és csak kolonc a United nyakán.

Petyus_
Beckham körül is nagy a felhajtás mégis jól focizik. 😊 Persze a "hype" alapjában nekem se szimpatikus, de az esetek nagy részében ha valamit _ennyire_ hájpolnak akkor abban van valami. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

SZEG007
Na elöb kimaradt a smile, de nekem nem is a könyv nem tetszet, hanem a felhajtás ami volt, mert 1 évig még a csapbol is Hary Potter folyt, és nekem ez nem tetszet

Petyus_
Iku rúlz! ^.^

SZEG007
Harry Kokler sux

Petyus_
Szerintem meg pont fordítva van. Az elsõ nagyon hangulatos, visszaadja a filek hangulatát, megmutatja azt a varázslatos világotm az újdonság erejével hat.. ehhez képest a második rész mintha unalmas "remake" lenne, a könyv izgalma, a legjobb poénok alig jönnek át.. (pedig nekem könyvben az a kedvencem).

Az elsõ rész nagyon is jó volt.. és C, Columbus egy nagyon jó rendezõ.

Az új rendezõtõl én nem várok sokat, szerintem a 3., 4., 5. könyv egyre kevésébe alkalmas a filmre vitelle, de ne legyen igazam. Szertnék kellemesen csalódni. 😊

A francia rendezõ egyébként mexikói, én csak a Szép reményeket láttam tõle, az egy érdekes film. 😊

Gladiator
Hol láttad a képeket?

Bandew
Ja elkezdték. Láttam már képet a Kóbor Grimbuszról. Gery Oldman(Ötödik elem, Leon a profi, Drakula) játsza Sirius Blacket. Lupint meg a Sárkányszívben szereplõ gonosz ifjú király. Mondjuk az a színész nem nagyon illik Lupinra, de majd meglátjuk. Viszont Marge rohadtul tetszett. Valami szakácsnõ játsza, de hogy milyen undok feje van, azt el se lehet mondani. Peter Pettigrew-t is jól választották, és Sir Cadogant is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nem akarják megcsinálni év végére, csak jövõ karácsonyra.
Így talán "szegény" Rowling nem kerül ismét alkotói válságba az elmaradt fontmillióktól... (bár az ötödik könyv úgyis pótolja ezt)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"Mi szükség van erre a népbutitásra, fel nem foghatom..."

Gondolom a véleményedet a könyvek elolvasása után alkottad meg, igaz? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Gladiator
Huh, az jó, ha más rendezi, mert ez a rendezõ nagyo szar volt. Elkezdték már csinálni? HAladniuk kéne, ha évvégére meg akarják csinálni.
Amúgy nekem az elsõ nagyon nem tetszett, viszont a 2-ben már volt néhány jó poén, és a számítógépes grafika is sokkal jobb volt.

Bandew
Viszonz olvastam, hogy az azkabani fogolyt más rendezi, valami francia rendezõ. Én ennek örültem.

Blasta
Tény. Viszont keveseben olvasnak mint mozibajárnak. Sajnos...

Petyus_
Igaz, nem filmre tervezték. Olvasás nem olyan "brutális" mûfaj, mint a film. Igazán nekem a filmbõl az elsõ nagyon tetszett, a második nem annyira, a tendencia egyre csak romlani fog szerintem, mert egyre hosszabb, bonyolultabb az alapanyag, és egyre brutálisabb dolgok is vannak.

Könyvben viszont ajánlom mindenkinek, mert Rowling stílusa, humora zseniális, aranyos a varázslók világa és mindemellett a könyvek izgalmasak, tökéletes krimik.

Blasta
Mi szükség van erre a népbutitásra, fel nem foghatom...

Gyerekfilmek, amikhez erõsebb idegzet kell, mint anno egy CONAN filmhez kellett. Szánalom. Már a nevétõl is kivagyok: HERRRRI POTTTTTTTTTTTTTEEERRRRRRRRR Áhhhh. Hagyjuk....

Petyus_
Nekem is megvan egyébként angolul az Order of the Phoenix, nekem tetszett. 😊

Petyus_
Akkor csak nem ismered a filmeket, én megmutatom neked mpercre pontosdan, pl. a Phantom Menace-bõl a "Darth Maul attacks" hol van a Harry Potterben, de vannak még egyéb SW "idézetek" is a zenében..

Bandew
Basszus! Véletlenül olvastam infokat az 5. részrõl. Nagyon felbasztak. Minek írják, hogy mi fog történni benne? Teljesen elronták az élményt. Ti se írjatok ide semmi infót az ötrõl!

Gladiator
nem figyeltem, a holdat néztem:-)

Bandew
Az egyik torony teteje. Nem láttad?

Gladiator
hogy látszik?

Bandew
Ja ezt én is észrevettem.
Még a Roxfort is látszik a hasadékból.

Gladiator
szerintem kurva jó lett a 2. rész.

-kövessük a pókokat? mért pont pókokat? Nem lehetne inkább pillangókat?

a második rész 100x jobb mint az 1. sokkal részletesebb, meg kidolgozottabb, bár a kedvenc részem kihagyták, és amin beszartam:

a Titkok kamrája el van rejtve, eddig soha senki sem találta meg, de a legvégén a fõnix egy hegyhasadékából repült ki, szal elég lett volna ott lemászni, éés már meg is van a titkok kamrája.

Bandew
Sephi, én teljesen egyetértek veled. Ez az ember valami 0.001-es verzióju HP-t nézhetett meg. (spórolásból a SW zenéjével )

Sephi
Te fijjam nagyon el vagy tevedve hallode? Megvan a main theme de meg veletlenul se hasinlot a SW-re. en nmem tudom irol beszelsz. En zenesz vagyok es azert ertek egy kicsit a zenehes es most nem masolom be neked a kottakat de ha ertenel hozza meglatnad hogy a HP es a SW zene kottai meg veletlenul se hasonlitanak 😊

Szal kuss

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Ja és amugy én se hallottam benne a SW zenéjét. Pedig én nagyon szoktam figyelni a zenéket mert fontosnak tartom õket. Lehet hogy hasonlít rá, de nem az.

Bandew
Elõször is a éppen azt mondtam hogy a filmben nincs angol humor, a könyvben van.
Amugy nem nagyon nevezném a Star Wars zene "lenyúlásának", mivel mindkét film zenéjét ugyanaz az ember szerezte. Ha jól tudom a neve John Williams.

Sephi
wodehouse rulez!

de en nem ertem hol halottal te a filmben SW zenet bazzeg?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat akarmit mondtok nekem teccet a film ugy ahogy volt. effeketek jok voltak story jo volt de nevetni nem nevettem mert nekem nem tunt fel semmilyen angol humor benne. A storyt nem egeszen ertettem bar lehet azert mert rohadt faradtan neztem meg. Magyarul szolva azert egy dolog fura. Reg nem neztem olyan filmet amin ne kejjen asitsak es eszt vegig ugy neztem hogy nem asitottam 😊

Bandew
Halihó!
Megnéztem a Titkok kamráját. Hát jobb volt minta az elsõ(Ami totál szar) De azért ez se halatta meg a mércém. Túl sokat várok el a könyv után. De azért ezen már nevetni is tudtam, bár Hisztis Myrtle-nél már sírtam. Az is idegesít hogy a reklámkampány úgy állítja be Ezt az egész Harry Pottert, mintha csak az 5 éves gyerekeket érdekelne. Jó oké hogy ez egy mese, de akkor is tele van angol humorral, és egyes részek azért nem kifejezetten gyerekeknek való. És marhára idegesít amikor pl. tanácsolom egy barátomnak hogy olvassa el és õ erre azt mondja hogy ez gyerekeknek való. A filmekbe (fõleg az eésõbe) az nem tetszett hogy kivették a könyvbõl való poénokat, és tele rakták a sok degenerált amcsi poénokkal. Pl.:Ront fejbe vágja a seprû.(de kurva vicces). Fred és George semmi szerepet nem kaptak, egyes színészek túl játszák magukat pl. Hermione (Fátyolos szemmel elfordítja hagridtól a fejét elég színpadiasan), természetesen Hisztis Myrtle, Ginny (majd kiesik a szeme). Viszonz Malfoy egész jó. Dumbledort se mutatják be rendesen. Az még oké hogy egyes dolgokat kihagynak (mágiatörténet tanár) , az már pofátlanság hogy csúfosan lerövidítenek egy mellékszálat,(Norbert) amibe így már jobb lett volna bele se kezdeni, de azért Hóborcot kihagyni(a második filmbõl is).Egy szó mint száz, a könyv király, a film már nem egészen.

[HUN]PAStheLoD
ehh, nem is néztem a dátumot!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

HI!
Gyertek a www.hunchat.net Fõnix Rendje szobába, és csatlakozatok a Fõnix Rendje HP Clubhoz!!!
Üdv: Nosferalto
Gladiator
ehh, bammmeg, most jut eszembe, én voltam ganga. kösz, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok a kérdésemre

Gladiator
Huh, gyorsan reagáltatok ganga üzenetére. csak 11 hónapot és 5 napot késtetek. mind1, talán megkapja

[HUN]PAStheLoD
olvasni jó fõleg ha találsz jó könyveket!

efti
A legtobb film eseteben Csoscso egy fej, kez es labnelkuli novel sex-el... namindegy nekem nem lesz attol se jobb, se rosszabb ha Csocso szeret olvasni. Bocsi

WWFSMD?

[HUN]PAStheLoD
igen elég jól csinálták a vágást meg a forgatókönyvet mert az 1. részbõl qva sok hiányzott

efti
Tegnap neztem meg a masodik reszt azok utan, hogy kb egy-masfel evvel ezelott olvastam a konyveket. Az en meglatasom szerint a sztorivezetes jobb lett mint az elozo resz eseteben; a technikai oldala...haaat a repulo autos jelenet mintha 1980-bol jott volna.. Kozvetlenul alatta nem tunt annyira fel de utolag rajottem ahogy belegondoltam, hogy ebbol is kihagytak egy csomo reszletet.

WWFSMD?

[HUN]PAStheLoD
amúgy a filmet engem is érdekel hogy honnan szedted le!

[HUN]PAStheLoD
lehet hogy nem DivX hanem XviD vagy ilyesmi szedd le az ACE Mega Codecs Packot az minden szart támogat !

Mert átbaszták a fejedet és amit letöltöttél egy mpg fájl valószinüleg.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

cSuwwi
Ez nem veszekedés. Ez egy kultúrált fórum. Csak ütköztetjük a véleményünket. Valakinek muszáj az ellenkező oldalt is képviselnie, különben nem tudnánk miről beszélgetni...

shit happens

Efreet
csatlakozom Naja-hoz. olvasni márpedig jó. aki utál, az még nem látott rendes könyvet.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

csocso tudjuk. en pl csak elolvasni leszek hajlando, filmen 1xuen nem erdekel
CSOCSO
modnom hoy oylan mint valakire maszturbálni de legrondább nöre nagyobbat fox élvezni ez tuti.. de most ne arrol jöjjön a veszekedés hogy ronda nö meg stb...
mé a könyv hogy adja vissza? az se adfja sehogy sem... te elképzelsz valamit?? pff modnom mint maszturbálni pamelára..
cSuwwi
Pedig jó dolog olvasni, csak mostanában nekem sincs nagyon időm rá...

De azért gondolj csak bele, a könyvben le vagyon írva, hogy pl:
(Jó gyors ez a Nimbusz 2000-res - gondolta Harry)
Ezt szerinted a film hogyan adja vissza? SEHOGY!
Megaztán a film csak a rendező elképzelését mutatja be, ezért kell az olvasáskor a fantáziádat használni.

shit happens

CSOCSO
megnéztem a filmet bejött aranyos de nem olvasnám el semi áron sem
1) utálok olvasni
2) filmben sokal jobb és ne gyertek hogy sokkal jobb olvasni mert hazsnálod a képzelőerődet és azt képzelsz amit akarsz..ennyi erőből ne baszatok hanem verjétek ki birtneyröl vagy pamela andersonról fantáziálva b pont ilyen a film és a könyv közötti külömbség!