4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Gorvik #1032
    A HP könyvekben nemcsak a történet tetszett, hanem a leírási mód (vagy hogy a francba mondják). Tehát, ahogy körbeír mindent Rowling.
    A nyelvtudásom meg nem elég ahhoz, hogy ezt az angol változatban megértsem, élvezzem. Enélkül meg semmit sem ér számomra az egész.
  • IlluminatoR
    18-25 között vagy..az bőven elég, én sem értettem minden szót..nem is fontos, hogy vki hogy mondott ki egy mondatot, értsd alatta: pl zihálva, keményen, bájosan..mert a szövegkörnyezetből nagyrészt kiderül.
  • Gorvik #1030
    Gondolom hogy lesz meglepi. De ez alapból hatalmas volt.
    Én is elolvasnám a könyvet, de nemcsak megérteni, hanem élvezni is akarom. De sajnos nincs ekkora nyelvtudásom.
  • IlluminatoR
    Jah, szánalmas balfaszok..én se olvastam semmit róla, de miután megtudatam, megszereztem a könyvet és elolvastam, volt így is meglepi..
  • Gorvik #1028
    Ha már spoilerek... Nyaraláskor nagy unalmamban elővettem a nők lapját, épp a könyv fordítójával volt interjú. Az utolsó néhány mondatban az a bitch riporter rákérdezett, hogy nem lesz e szomorú a kedvenc szereplője miatt a könyv végén. Persze az elején rá is kérdezett, hogy ki is a kedvence.
    Direkt nem olvasok el semmilyen cikket HP-val kapcsban, erre így kellett megtudnom.
  • IlluminatoR
    Sajnos a 2 fő spoilert megtudtam elolvasás előtt, ami durva volt az, hogy ilyen hidegvérrel, a másik meg ahogy szó esik róla az utolsóban, az annyira szomorú, kedveltem őt..
  • Dzsini
    hát, pedig kb a könyv elejétől egyértelműen készít rá, hogy mi lesz a vége... vagy csak én olvastam túl sok könyvet, hogy ne érjenek igazán meglepetések?
  • IlluminatoR
    Én is elolvastam, annyira megrázó.. Az utolsó fejezetet végigsírtam.
  • tigeroo
    olvasd el angolul ha nem tudol tavaszig (!!) várni:(
  • Mhosah Myth
    Annyira nem szeretem a spoilereket mert hiába spoiler nem bírom ki, hogy ne olvassam el.. :) De ez esetben nem fogom!! :D
  • IlluminatoR
    Köszönöm :)
  • tigeroo
    BAZINAGY SPOILER

a hocrux az egy varázslat, voldemort használta hogy a lelkét 7 részre ossza el..de hogy a varázslat "érvénybe lépjen" ölni kell...szal voldemort halála előtt 7 részre osztotta a lelkét...az egyik ilyen a kígyó, második a naplő, stb
  • IlluminatoR
    !!!! ESETLEGES SPOILER !!!

Figy nekem kicsit ködös, hogy mi az a horcrux vagy micsoda amit harrynak ki kell derítenie slughorntól, vki eltudná mondani pontosabban?

• Gorvik #1019
    Salgótarjánban fakad dalra Harry Potter
  • Mhosah Myth
    Mondjuk minek neki már pénz?? :) Gazdagabb mint a királynő.
  • Dzsini
    a hivatalos álláspont (és amit ő is mondott a riportokban) az az, hogy rengeteg - bár szerintem ez valahol olyan, hogy megfelelő pénzért az én hajam is korpásodik....
  • Punker
    a saját jóhíréért? :)
  • STREEX
    Egyébkén magának rowling-nak mennyi beleszólása van a filmekbe?Van valami amiért ő felel?
  • Dzsini
    bizony, merthogy a fordítónak azt mondták, hogy először a filmet... és csak utána a könyvet, így a film jön a "normál" időben, a könyv viszont csak vizsgaidőszak után :P (még jó, hogy már kiolvastam nyáron...)
  • Mhosah Myth
    Nincs mit...
  • Ibron
    Jaaaa,picit elvagyok informálódva.Köszi az infot.
  • Mhosah Myth
    Az a film...
  • Ibron
    Hmmm..nem idén november4dike körül volt várható?
  • Solid Snake GH
    Igen, sajnos 2006 február.

Aki nem bír addig várni (mint én :)), az nyugodtan essen neki az angol változatnak. Nagyon könnyű olvasni, érthető a nyelvezet.
  • IlluminatoR
    Február..
  • jointeer
    negatív diszkrimináció:c
  • Kanál
    január február körül
  • Punker
    mi???????????
  • Mhosah Myth
    A könyv sajna 2006 első negyedévére várható :((
  • Danee
    mikor jön meg az uj könyv??
  • tigeroo
    hát igen..a hatokid büntet fog:) csak a vége eléggé logikátlan (tanulás helyett inkább keresgél...mind1 aki olvasta a 6-ot angolul az érti)
  • SpecTator
    mi a bajod ?:D
  • Istencsászár
    1000 :P ja amugy várom a filmet asszem, már a 2ő is elég brutkó volt az 1hez képest ( hangulatban is ) remélem tendencia folytatódik
  • Ibron
    Ok,köszi ifnot...majd visszaolvasok délelőtt...mégegyszer kösz.
  • Punker
    kicsit vissza kéne olvasni, film is könyv is karácsony környéke.
  • Ibron
    Bocs,hogy ide írom,bizots van más része is valahol,de mindegy. A könyv,a 6dik mikorra várható pontosan?Meg,ha már film,akkor a 4dik mikor lesz a mozikba?
  • jointeer
    csak azír mer fehír vágyok?????
  • SpecTator
    valaki törölte...:D
  • jointeer
    negyedikig^^
  • Kanál
    mert olvastad mi?