Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Bõven elég volt....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Az elsõ rész nagyon is jó volt.. és C, Columbus egy nagyon jó rendezõ.
Az új rendezõtõl én nem várok sokat, szerintem a 3., 4., 5. könyv egyre kevésébe alkalmas a filmre vitelle, de ne legyen igazam. Szertnék kellemesen csalódni. 😊
A francia rendezõ egyébként mexikói, én csak a Szép reményeket láttam tõle, az egy érdekes film. 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Így talán "szegény" Rowling nem kerül ismét alkotói válságba az elmaradt fontmillióktól... (bár az ötödik könyv úgyis pótolja ezt)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Gondolom a véleményedet a könyvek elolvasása után alkottad meg, igaz? 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy nekem az elsõ nagyon nem tetszett, viszont a 2-ben már volt néhány jó poén, és a számítógépes grafika is sokkal jobb volt.
Könyvben viszont ajánlom mindenkinek, mert Rowling stílusa, humora zseniális, aranyos a varázslók világa és mindemellett a könyvek izgalmasak, tökéletes krimik.
Gyerekfilmek, amikhez erõsebb idegzet kell, mint anno egy CONAN filmhez kellett. Szánalom. Már a nevétõl is kivagyok: HERRRRI POTTTTTTTTTTTTTEEERRRRRRRRR Áhhhh. Hagyjuk....
Még a Roxfort is látszik a hasadékból.
-kövessük a pókokat? mért pont pókokat? Nem lehetne inkább pillangókat?
a második rész 100x jobb mint az 1. sokkal részletesebb, meg kidolgozottabb, bár a kedvenc részem kihagyták, és amin beszartam:
a Titkok kamrája el van rejtve, eddig soha senki sem találta meg, de a legvégén a fõnix egy hegyhasadékából repült ki, szal elég lett volna ott lemászni, éés már meg is van a titkok kamrája.
Szal kuss
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amugy nem nagyon nevezném a Star Wars zene "lenyúlásának", mivel mindkét film zenéjét ugyanaz az ember szerezte. Ha jól tudom a neve John Williams.
de en nem ertem hol halottal te a filmben SW zenet bazzeg?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megnéztem a Titkok kamráját. Hát jobb volt minta az elsõ(Ami totál szar) De azért ez se halatta meg a mércém. Túl sokat várok el a könyv után. De azért ezen már nevetni is tudtam, bár Hisztis Myrtle-nél már sírtam. Az is idegesít hogy a reklámkampány úgy állítja be Ezt az egész Harry Pottert, mintha csak az 5 éves gyerekeket érdekelne. Jó oké hogy ez egy mese, de akkor is tele van angol humorral, és egyes részek azért nem kifejezetten gyerekeknek való. És marhára idegesít amikor pl. tanácsolom egy barátomnak hogy olvassa el és õ erre azt mondja hogy ez gyerekeknek való. A filmekbe (fõleg az eésõbe) az nem tetszett hogy kivették a könyvbõl való poénokat, és tele rakták a sok degenerált amcsi poénokkal. Pl.:Ront fejbe vágja a seprû.(de kurva vicces). Fred és George semmi szerepet nem kaptak, egyes színészek túl játszák magukat pl. Hermione (Fátyolos szemmel elfordítja hagridtól a fejét elég színpadiasan), természetesen Hisztis Myrtle, Ginny (majd kiesik a szeme). Viszonz Malfoy egész jó. Dumbledort se mutatják be rendesen. Az még oké hogy egyes dolgokat kihagynak (mágiatörténet tanár) , az már pofátlanság hogy csúfosan lerövidítenek egy mellékszálat,(Norbert) amibe így már jobb lett volna bele se kezdeni, de azért Hóborcot kihagyni(a második filmbõl is).Egy szó mint száz, a könyv király, a film már nem egészen.
Gyertek a www.hunchat.net Fõnix Rendje szobába, és csatlakozatok a Fõnix Rendje HP Clubhoz!!!
Üdv: Nosferalto
WWFSMD?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
WWFSMD?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

shit happens
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
mé a könyv hogy adja vissza? az se adfja sehogy sem... te elképzelsz valamit?? pff modnom mint maszturbálni pamelára..
De azért gondolj csak bele, a könyvben le vagyon írva, hogy pl:
(Jó gyors ez a Nimbusz 2000-res - gondolta Harry)
Ezt szerinted a film hogyan adja vissza? SEHOGY!
Megaztán a film csak a rendező elképzelését mutatja be, ezért kell az olvasáskor a fantáziádat használni.

shit happens
1) utálok olvasni
2) filmben sokal jobb és ne gyertek hogy sokkal jobb olvasni mert hazsnálod a képzelőerődet és azt képzelsz amit akarsz..ennyi erőből ne baszatok hanem verjétek ki birtneyröl vagy pamela andersonról fantáziálva b pont ilyen a film és a könyv közötti külömbség!