4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#4228 loooooool -
#4227 - fúú, Emma de jó csöcseid vannak!
- tudom, bébi.
:DDDDDDD... Radcliffe csóka és Emma, nem? -
#4226 -
#4225 Látszott az előzetesben is, hogy benne van amikor a trió fut a tűz elől, és Malfoyék másznak felfele a szekrényeken. Bár megértem az aggodalmad :D -
#4224 Táltostűz. De az eddigi tapasztalataim alapján örülhetünk ha beleteszik a filmbe. -
#4223 Arra vagyok kíváncsi, hogy az ördögtűz(asszem így hívták) hogy fog kinézni! -
#4222 sajnos a hatalom az őkezükben és úgy cseszik el, ahogy akarják.
de reméljük jó lesz. -
mopsar #4221 Szerintem úgy alakítják a filmet ahogy akarják. simán megcsinálhatják azt is davidka003 mondott. Miért ne? Bár egy kicsit akkor ledarálós lenne az első rész, de akár még ez is lehet... -
#4220 A Harry Potter és a Halál ereklyéi legújabb előzetese HD-ben, magyar felirattal: http://www.youtube.com/watch?v=hgnvb_GmY8c -
gulyasandras #4219 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!V. csak a 2. rész végén hal meg. A könyv/film legvégén ugrunk csak az időben előre 19 évet. -
#4218 a hp sorozatban nekem az 57 fokos vegyes házipálinka a kedvencem -
#4217 Nem rossz.
Egyébként hogy lesz ez az első fele tudja valaki? Már most megölik Voldemortot és majd a 2. rész arról fog szólni, hogy felnőnek? -
gulyasandras #4216 Többször is megnéztem az előzetest, de nem bírtam ráérezni. A könyvet sem szeretem (teljesen más lezárást képzeltem), Yates az előző két filmet is tönkrevágta ...
Várom szeretettel az HBO-n.
Előzetes - többféle felbontásban -
#4215 Így apropó az előző hsz-ekre: A hatodik film valóban elég jó, ha nem a story-ra koncentrálunk, hisz azt totálisan elcseszték, mivel nagyon nem a könyv alapján írták.
A könyv(6.) viszont nálam örök kedvenc marad a HP sorozatban!
Nagyon szerettem, ez a kedvencem! -
#4214 oké. -
#4213 "hetediket mér csak wikin olvastad el, vagy a filmbeli dolgok után kutattál wikin és a könyvet olvastad?"
A 7. filmmel kapcsolatban kerestem de a könyvet adta be és valahogy véletlen elolvastam a cselekményt. :)
Magát a 7. könyvet még nem olvastam de most nagyon elgondolkoztam, hogy meg kéne venni.
-
#4212 erre meg azt mondják, h nem Emma volt.
vitáztunk is, namind1. -
#4211 láttam vah1új hsz hári péternél, mondom mivanmá hári péterrel.
aztán látom csak nosztalgiázás és elemezgetés, ok.
a szóbeszéd elvileg igaz, h télleg buzi volt anno a nemtom melyik fószerkával levelezgetett, nem jut eszembe a neve...grindelvald? :S :D merengőn van pár dumbledore slash történet.
asszem.
hetediket mér csak wikin olvastad el, vagy a filmbeli dolgok után kutattál wikin és a könyvet olvastad?
nekem mindegyik rész bejövős eddig, bár a mostani végét kicsit összecsapták, lehetett volna1gyönyörű temetés dumbledorenak a filmben.
namind1. -
#4210 Megnéztem most újra az összes részt és még mindig az első 4 legjobb, az ötödik nagyon rossz, viszont érdekes módon a 6. nem annyira rossz. Vannak hibái de végül is élveztem most, pedig tavaly nyáron nagyon szidtam.
A 7. résznek a cselekményét meg elolvastam wikipedian, nagyon úgy néz ki, hogy EPIC lesz ha nem rontja el a rendező.
Viszont találtam egy érdekes dolgot: "Dumbledore valójában homoszexuális volt, fiatal korában gyengéd érzelmeket táplált Gellert Grindelwald iránt." -
#4209 wwe a kirááály :D. régi jelenet, nem is tudtam erről.
hm, tök szép itt Emma. -
#4208 loooool :DD -
#4207 LOOOOOOOOOL, a végén lévő csaj Emma Watsoooooonnn!!!!!! :D
-
#4206 még fél év -
#4205 http://www.sg.hu/cikkek/74906/a_harry_potter_7_uj_elozetese -
#4204 de, csak szerintem is kicsit eltúlozták a maszkírozást -
#4203 mert nem ugy van vége mint a könyvnek? -
#4202 LOL, jaaaaaaaaaaa :D. így má értem :D. hánemsemmi :DDDDDDDDDD.
köszinfót :D. -
#4201 lol -
#4200 márpedig az Malfoy a maga öreg változatában :D
a 7. rész második felének végéről vannak a képek, amikor ugrunk már az időben egy kicsit -
#4199 bár lehet a2dikon lévő Lucius Malfoy, ha má Malfoyékról van szó, ill én említettem... nemtom, hmmm... :S :D. -
#4198 a2dikon az Malfoy lenne? :DDDDDDDDDD:DDDDDDDDDD
gondolom nem, reménykedek, h nem :D. ő azér szexibb ennél :D. sztem Luna faterja :S, v vmi auror, tudjaafranc :D. lent kommentekben láttam auror témát és ezér gondoltam arra.
3dikon Mio Baba, nyamm. -
#4197 azért ez nem gyenge -
#4196 ühümm, majd talán. kösz, h szóltál. -
#4195 Most olvastam ki az első részt örökéj tök HP csak ajánlani tudom,holnap bele kezdek a másodikba,harmadik meg elvileg készül... -
#4194 vitakozni=vitatkozni.
elírtam.
cikknél írja egyik a kommentben, h kihagyták kennyt. szemetek.
igaza van, south park is ott van a lista elején, az biztos és nem is említették. de jó pár cucc lehet, szal megértem, h nem említenek mindent. -
#4193 - fater, jobbak vagyunk potternél - mondja Bart.
- nahhigen, hári pittyert könnyű leelőzni - feleli Homer.
- az harry potter, fater - így Bart.
- Dó! :@ - reagál Homer.
:D.
amúgy ezen lehet vitakozni, de mint zenében a Slipknot vs Metallica téma, ott erre én azt mondtam, h a maga nemében mindkettő klasszis, vagy maga műfajában. nem kell összehasonlítani őket.
ez így van hári péterékkel és simpsonékkal is.
mindkettőt bírom :D.
köszacikket, minnyá elolvasom, ezt csak így cikk cím alapján írtam :D. -
#4192 http://index.hu/kultur/blog/2010/06/01/homer_simpson_jobb_karakter_mint_harry_potter/ -
#4191 :DD. -
#4190 Idáig 1 könyvére se mondtam h nem volt jó,majd ha ír szart akkor elgondolkozok rajta h olvassam e tovább a műveit...
És várom mint a messiást :)
amit én adtam már neki (lét) abból 1 szer már tuti bevásárolt :D -
#4189 :D.