4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Narxis
    loooooool
  • Legend Killer
    - fúú, Emma de jó csöcseid vannak!
    - tudom, bébi.

:DDDDDDD... Radcliffe csóka és Emma, nem?
  • davidka003
  • HarryProf
    Látszott az előzetesben is, hogy benne van amikor a trió fut a tűz elől, és Malfoyék másznak felfele a szekrényeken. Bár megértem az aggodalmad :D
  • Buskiller
    Táltostűz. De az eddigi tapasztalataim alapján örülhetünk ha beleteszik a filmbe.
  • brodix
    Arra vagyok kíváncsi, hogy az ördögtűz(asszem így hívták) hogy fog kinézni!
  • Legend Killer
    sajnos a hatalom az őkezükben és úgy cseszik el, ahogy akarják.

de reméljük jó lesz.
  • mopsar
    Szerintem úgy alakítják a filmet ahogy akarják. simán megcsinálhatják azt is davidka003 mondott. Miért ne? Bár egy kicsit akkor ledarálós lenne az első rész, de akár még ez is lehet...
  • HarryProf
    A Harry Potter és a Halál ereklyéi legújabb előzetese HD-ben, magyar felirattal: http://www.youtube.com/watch?v=hgnvb_GmY8c
  • gulyasandras
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    V. csak a 2. rész végén hal meg. A könyv/film legvégén ugrunk csak az időben előre 19 évet.
  • Klemice
    a hp sorozatban nekem az 57 fokos vegyes házipálinka a kedvencem
  • davidka003
    Nem rossz.
    Egyébként hogy lesz ez az első fele tudja valaki? Már most megölik Voldemortot és majd a 2. rész arról fog szólni, hogy felnőnek?
  • gulyasandras
    Többször is megnéztem az előzetest, de nem bírtam ráérezni. A könyvet sem szeretem (teljesen más lezárást képzeltem), Yates az előző két filmet is tönkrevágta ...

Várom szeretettel az HBO-n.

Előzetes - többféle felbontásban
  • brodix
    Így apropó az előző hsz-ekre: A hatodik film valóban elég jó, ha nem a story-ra koncentrálunk, hisz azt totálisan elcseszték, mivel nagyon nem a könyv alapján írták.
    A könyv(6.) viszont nálam örök kedvenc marad a HP sorozatban!
    Nagyon szerettem, ez a kedvencem!
  • Legend Killer
    oké.
  • davidka003
    "hetediket mér csak wikin olvastad el, vagy a filmbeli dolgok után kutattál wikin és a könyvet olvastad?"

A 7. filmmel kapcsolatban kerestem de a könyvet adta be és valahogy véletlen elolvastam a cselekményt. :)
    Magát a 7. könyvet még nem olvastam de most nagyon elgondolkoztam, hogy meg kéne venni.
  • Legend Killer
    erre meg azt mondják, h nem Emma volt.
    vitáztunk is, namind1.
  • Legend Killer
    láttam vah1új hsz hári péternél, mondom mivanmá hári péterrel.
    aztán látom csak nosztalgiázás és elemezgetés, ok.

a szóbeszéd elvileg igaz, h télleg buzi volt anno a nemtom melyik fószerkával levelezgetett, nem jut eszembe a neve...grindelvald? :S :D merengőn van pár dumbledore slash történet.
    asszem.
    hetediket mér csak wikin olvastad el, vagy a filmbeli dolgok után kutattál wikin és a könyvet olvastad?
    nekem mindegyik rész bejövős eddig, bár a mostani végét kicsit összecsapták, lehetett volna1gyönyörű temetés dumbledorenak a filmben.
    namind1.
  • davidka003
    Megnéztem most újra az összes részt és még mindig az első 4 legjobb, az ötödik nagyon rossz, viszont érdekes módon a 6. nem annyira rossz. Vannak hibái de végül is élveztem most, pedig tavaly nyáron nagyon szidtam.
    A 7. résznek a cselekményét meg elolvastam wikipedian, nagyon úgy néz ki, hogy EPIC lesz ha nem rontja el a rendező.
    Viszont találtam egy érdekes dolgot: "Dumbledore valójában homoszexuális volt, fiatal korában gyengéd érzelmeket táplált Gellert Grindelwald iránt."
  • Legend Killer
    wwe a kirááály :D. régi jelenet, nem is tudtam erről.
    hm, tök szép itt Emma.
  • Narxis
    loooool :DD
  • Legend Killer
    LOOOOOOOOOL, a végén lévő csaj Emma Watsoooooonnn!!!!!! :D

• mosoporr
    még fél év
  • Narxis
    http://www.sg.hu/cikkek/74906/a_harry_potter_7_uj_elozetese
  • PJack
    de, csak szerintem is kicsit eltúlozták a maszkírozást
  • tigeroo
    mert nem ugy van vége mint a könyvnek?
  • Legend Killer
    LOL, jaaaaaaaaaaa :D. így má értem :D. hánemsemmi :DDDDDDDDDD.

köszinfót :D.
  • Narxis
    lol
  • PJack
    márpedig az Malfoy a maga öreg változatában :D
    a 7. rész második felének végéről vannak a képek, amikor ugrunk már az időben egy kicsit
  • Legend Killer
    bár lehet a2dikon lévő Lucius Malfoy, ha má Malfoyékról van szó, ill én említettem... nemtom, hmmm... :S :D.
  • Legend Killer
    a2dikon az Malfoy lenne? :DDDDDDDDDD:DDDDDDDDDD

gondolom nem, reménykedek, h nem :D. ő azér szexibb ennél :D. sztem Luna faterja :S, v vmi auror, tudjaafranc :D. lent kommentekben láttam auror témát és ezér gondoltam arra.

3dikon Mio Baba, nyamm.
  • PJack
    azért ez nem gyenge
  • Legend Killer
    ühümm, majd talán. kösz, h szóltál.
  • mosoporr
    Most olvastam ki az első részt örökéj tök HP csak ajánlani tudom,holnap bele kezdek a másodikba,harmadik meg elvileg készül...
  • Legend Killer
    vitakozni=vitatkozni.

elírtam.

cikknél írja egyik a kommentben, h kihagyták kennyt. szemetek.

igaza van, south park is ott van a lista elején, az biztos és nem is említették. de jó pár cucc lehet, szal megértem, h nem említenek mindent.
  • Legend Killer
    - fater, jobbak vagyunk potternél - mondja Bart.
    - nahhigen, hári pittyert könnyű leelőzni - feleli Homer.
    - az harry potter, fater - így Bart.
    - Dó! :@ - reagál Homer.

:D.

amúgy ezen lehet vitakozni, de mint zenében a Slipknot vs Metallica téma, ott erre én azt mondtam, h a maga nemében mindkettő klasszis, vagy maga műfajában. nem kell összehasonlítani őket.
    ez így van hári péterékkel és simpsonékkal is.
    mindkettőt bírom :D.

köszacikket, minnyá elolvasom, ezt csak így cikk cím alapján írtam :D.
  • Narxis
    http://index.hu/kultur/blog/2010/06/01/homer_simpson_jobb_karakter_mint_harry_potter/
  • Legend Killer
    :DD.
  • mosoporr
    Idáig 1 könyvére se mondtam h nem volt jó,majd ha ír szart akkor elgondolkozok rajta h olvassam e tovább a műveit...

És várom mint a messiást :)
    amit én adtam már neki (lét) abból 1 szer már tuti bevásárolt :D
  • Legend Killer
    :D.