Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nyomd össze virtualDuB-bal 700 megára a fájl-t és akkor ki tudod írni cd-re, vagy vegyál 99 perces cd-t

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

2 meghajtóm van de mindkettõ csak írható cd-t tud írni meg újraírhatót.
És így nem fér rá egy cd-re.
Mit csináljak?

wizy
na már meogldottam egy egyszerû feliratformálo programmal:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

wizy
tudja, tudja, de hát akkor is.......
milyen lejátszokkal és hogyan?

Bandew
AMúgy egyes lejátszókkal lehet korrigálnia a feliratok idõzítését.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
de hát akkor úgyis tudja mirõl dumálnak benne. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wizy
nekem pedig keddre kell egy használhato felirat......haverom átjon, nagy HP-rajongo, és megnézzük, de hát ugye felirat nélkül érdekes lesz:-)

wizy
hát ez az, hogy én se:-(

Bandew
Ja. Másról sajna nem tudok.

wizy
köszi, de ez már nekem is megvan....... az idõzitése egy kicsit gyors, és egy csomo mondat hiányzik belõle:-)

Bandew
Ez magyar.

Bandew
Asszem EZ jó!

wizy
majd szoljatok, ha valahol megláttok a HP3-hoz angol feliratot:-)))) de ha magyar, de jo idõzitésû és 3CD-s változathoz megy, akkor is:-))

Dzsini
aki mostanra nem olvasta a könyveket, és úgy megy el moziba...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bandew
Tényleg sokkal jobb, mint az elõzõ részek. Ötletesnek tartottam a kézi kamerás felvételeket is. Csak egy baj volt vele. Azoknak készült, akik olvasták a könyvet. Én nem is vettem észre a hiányosságokat, mert valahogy kiegészültek bennem a könyv által, de aki nem ismeri a története annak eléggé gáz.

Bandew

wizy
hát nagy igazságot mondtál, Gladiátor barátom:-)))

Gladiator
ja, amúgy szentem sokkal jobb volt a 3. rész, mint az elõzõ kettõ. jót tett a rendezõváltás. sokkal ötletesebb, fantáziadúabb, mágikusabb világot teremtett. mondjuk kicsit furcsa volt, hogy máshol van hagrid kunyhója, meg a fúriafûz, meg ilyenek, de inkább, mint még egy olyan szart mint az elõzõ 2.

wizy
jah, csak a vége van lesporolva:-)) de az nem is kell

Dzsini
teljesen jó 😊 majdnem mint a film 15 percben 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wizy
Gladiator: kitûnõen irtad le:-)))

Gladiator
így átolvasva nem vmi érthetõ, de azért hajrá!

Gladiator
nemtom mit nem lehetett ebben érteni. lényeg az, hogy Siriust azé csukták le, mert elméletileg õ árulta el harry szüleit, meg asszem leszedett 13 embert egy fõutcán, csak hogy nem õ árulta el a szüleit, és az az animágus patkány robbantott szét minent, õ maga meg patkánnyá változott, bemászott a csatornába azt eltûnt. Weasleyekhez került. Siriust elkapta a Varázsfelügyelõ kommandó, vagy mi a faszom. Aztán A WEasleyek nyertek vmi pénzt, amibõl egyiptomba utaztak, és egy képet közölt róluk a reggeli próféta, ahogy ott szarakodnak, és akkor ron nyakában ott volt az a patkány. Na, Cornélius a mágiaügyi miniszter bement az azkabamba, és mikor elment sirius cellája elõtt, sirius elkérte az újságján, amin megnézte a képet, és rögtön felismerte persze a patkányt, hogy õ az a a nemtom ki, és ez adott neki erõt megszökni. érthetõ?

wizy
naná:-9 már le is irtam a véleményemet (#594-596)

Mike
na megnézted?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sephi
Magas ez nekem ... mindesetre koszi.

Eleg szomoru ha mar egy mesefilm is konfuzios statusdba rak 😊))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

repro
Azt állítják, hogy a NemTodki haverkája és ezért.
Látjátok a koncepciós perek mindenhol megjelennek.
Amúgy a Potter nagybátja és ártatlanul sínylõdött szerencsétlenke (mint mindig). Ha jól emléxem akkor alakváltó és meghal valamikor a késõbbi kötetekben.. spojlernek elég ennyi? 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sephi
De akkor Sirius miert is raboskodott?? Es miert uldoztek?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsini
A film 15 percben 😊 egy kis angol nyelvû olvasnivaló, meg 16os karika, meg strong language use, meg ilyesmik, szóval csak szülõi felügyelettel 😉

wizy
szerencse, hogy én már filmet is, könyvet is tudom szinte kivülrõl:-)))

Dzsini
igen, a see without read tipikus esete... a nemzetközi fórumok is tele vannak vele... dehát, mondták, hogy aki máig nem olvasta el a könyveket, és mégis érdekli a film, az sajna így jár.
Sephi nem te voltál túlságosan fáradt, a film lett ilyen.

Sirius es Remus miert akarta megololni Harry-t?

😊 nem akarták megölni, sõt, meg akarták védeni. csak a patkányt akarták megölni.

Ugyanezek miert is letttek 5 perc allat joba Harry-vel?

ua.

Ki volt az a kis patkany ember es milyen szerepe volt

õ akarta megölni a harryt, õ volt az, aki a nagyhatalmú voldemortnak elárulta a szüleit.

ezért volt, sajnos egy picit gáz a film - aki nem olvasta a könyvet, annak nem csepegtetett túl sok infót...
Sephi
Gyerekek valaki magyarazza el nekem a kovetkezo dolgot.

Mivel az est eneztuk meg tulsagosan faradt voltam es nem igazan tudtam figyelni.

Sirius es Remus miert akarta megololni Harry-t?

Ugyanezek miert is letttek 5 perc allat joba Harry-vel?

Ki volt az a kis patkany ember es milyen szerepe volt?

wizy
ja és az is fura volt, amikor Harry Roxmortsban azt mondta, hogy meg akarja ölni Siriust. azon is meglepõdtem azért.

wizy
na meg az a kviddicsmérkõzés is elég fura volt:-))) meg azt is mutathatták volna, amikor Harryék megnyerik a kupát

wizy
na letöltöttem, megnéztem....... nekem alapjába véve tetszett. a kastély körüli domborzati-változásokat el lehetett viselni, bár az elején tényleg kicsit fura volt; fõleg az a hid:-)))) a könyv "átváltoztatása" is elég zavaro volt, de a felénél már elfelejtettem a köny alapján ellenõrizni, szal jo volt:-)))) összegezve, tõlem 8/10-et kap:-) egy pontot a domborzat miatt és egyet a könyv-változtatés és tanorák kimaradása miatt vontam le:-)))

wizy
ja tényleg, ezt elfelejtettem:-)

Bandew
Jaja :-)

De amúgy nem kell aggódnod, mert én mindig így csinálom, ha nincs elég helyem, és még egyszer sem volt gáz.

Punker
de a hely se szabadul úgy fel.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

wizy
ez jo tipp, köszi:-) amugy ha kitrölöm, akkor nem veszik el; ott figyel a lomtárban, és bármikor visszahozhatom:-)

Bandew
Miközben csomagolod, nyugodtan letörölheted azokat a fájlokat, amiket már kicsomagolt. Mondjuk ez veszélyes, mert ha valami hiba van (ami nekem még soha sem volt), akkor azok a fájlok már elvesztek ugyebár.

SoDI---
Sodi ne tégy úgy, mintha érdekelnének a nõk.

Nem vagyok gerontofil, de ez egy lány 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

wizy
na, letöltöttem a HP3-at, elkezdtem kicsomagolni, erre 90%-nál kijelenti, hogy betelt a vincsi:-))))) szal most lesz egy nagy szanálás:-)

I.C.ram
Sodi ne tégy úgy, mintha érdekelnének a nõk.
SoDI---
ez melyik filmbõl van?
megyek venni DVD-t ezerrel...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
hoppá HOPPÁ HOPPÁ!

Ez jóóóó film lesz :-)))))

Bandew
:-P

Punker

Punker
már nem azért de szerintem a HP nem ovisoknak való.

RangeR
Aha, igen... te már egyedül mehetsz a moziban? Látom, a kislányomnál már idõsebb vagy, akár egyedül is neki tudsz vágni a nagy városi kalandnak! Van már igazolványod is, gondolom... tök ciki az ovisoknak, nem tudnak 3 órát végigülni. De te már igazi csávó vagy, te bezzeg tudsz!