4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#1569 adsz mehhívást mert akkor megyek! -
#1568 Ha valaki Harry Potter zenét akar letölteni és ért a torrent fájlokhoz az menken a www.demonoid.com weboldalra ahol nem csak ezt de több milló mást is le lehet tölteni.
Zoli -
#1567 csak nem magyarországon
meg azon még kilencvenhéteszer tolnak szovla ugy 2007 aug -
#1566 Az 5-dik Harry Potter 2007 májusában lesz a mozikban.
-
#1565 Jah hát igen, mert ő angol, de Burton nem, így kapásból ki volt lőve. -
#1564 vagy Terry Gilliam. az első filmhez őt is kérte volna fel az írónő, csakhát... -
#1563 Hmmm...
Helena Bonham Carter fogja játszani Bellatrix Lestrange-t.
Az ő férje Tim Burton. Bárcsak ő rendezte volna a Potter filmeket. -
#1562 elhiszed h még ősem? -
#1561 Én is ugy halottam hogy a 7 dátum lessz a nyerő habár ki tudja, csak Rowling -
#1560 Nyugi, fél év alatt biztos nem írja meg (idén kezdte el). :)
Amúgy rajóngói kedvelt dátum a 07.07.07. vagyis 2007. Július 7. Mint hetedik könyv, hetes, mint legerősebb mágikus szám. :)
De ez nem hivatalos és JKR is csak annyit reagált rá, hogy neki nincs közvetlen beleszólása a megjelenési dátumba. :P -
#1559 éntudok bibibiiiiii -
#1558 De azt nem tom észrevettétek , hogy mindegyik könyvet angliában vagy júniusban vagy júlisban adtak ki!:) ez megragadott hátha már köv hónapban itt az angol és lehet olvasni ... már aki tud angolul ... -
#1557 jaja,sajnos -
#1556 De messze van az még -
#1555 legyen min nyámnyognotok ezért énis kommentelek egyet:
a 7es KIEMELEM KÖ9NYV-re 2 évet mondott jkr ebből miigaz minem majd kiderül 2évmulva:P -
#1554 Persze, nincsenek megírva a könyvek, de a lényeges dolgok megvannak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megfigyeled a Félvér Herceg sztorivonal teljesen mellékes, inkább csak dramaturgiai szerepe van, amúgy én is olvasgattam a jkrowling.com-ot... :D -
#1553 Sztem nem, főleg a vége felé állította össze véglegesen a sztorit.
Pl a második lett volna a félvér herceg, mert azt az ötletet elvetette, később mégis beleillesztette ezt a történetet a 6. résszel. Tehát mindig vannak döntései, váltakozásai. De úgy érzem a 7. résszel kapcsolatban már mindennel tisztában van.
Persze ez csak megérzés. -
#1552 Az első rész előtt megvolt az egész sztori előrre... Amúgy több, mint 1 évig írta mindet, ezt se fogja kevesebb ideig és idén januárban kezdte el...
Sztem a 7. angol megjelenése 2007. Nyara, magyar meg rá úgy fél évvel... -
#1551 A bővítettben benne lesz!
Amúgy én azt hallottam, hogy az angol 7. rész már nyáron kész lesz. Persze lehet, hogy csak kacsa, de a 6. részben már nagyon érződött, hogy az írónő pontosan tudja mit akar a 7-ben, így még meg is érteném ha hamarabb megírná. -
#1550 Köszi az infókat, nem is tudtam, hogy ennyire régi már az első kötet. Ahhogy képest, hogy én csak 2001 óta tudok róla. -
#1549 arról a polirozásról én is hallottam. csupán pletyka volt
remélyük :) -
#1548 első könyv:
Az elsõ angliai kiadás: 1997. június 30.
Az elsõ amerikai kiadás: 1998. október.
masodik:
Angliában a Bloomsbury Publishing adta ki 1998 júliusában.
Amerikában a Scholastic Inc. adta ki 1999 júniusában.
Harmadik:Angliában a Bloomsbury Publishing adta ki 1999 júliusában.
Amerikában a Scholastic, Inc. adta ki 1999 októberében
negyedik:
Angliában a Bloomsbury Publishing adta ki 2000. július 8-án, 1,5 millió példányban.
Amerikában a Scholastic, Inc. adta ki ugyancsak 2000. július 8-án, 3,8 millió példányban.
ötödik:
Angliában a Bloomsbury Publishing adta ki 2003. június 21-én Amerikában a Scholastic, Inc. adta ki szintén 2003. június 21-én Magyarországon az Animus Kiadó adta ki 2003. december 5-én
hatodik:
MAGYAR MEGJELENÉS: 2006. FEBRUÁR 10.
Angolul a könyv 2005. július 16-án jelent meg.
-
#1547 No, ez nagyon jó :-) Amúgy valaki tud pontos dátumot mondani, hogy mikor jelentek meg a könyvek? -
#1546 miután láttam a filmet azt mondom: így legalább valami ötletes is lett volna a benne... :D -
#1545 egyik csaj aztmondta nekem még nyáron hogy a 4. film ugy fog kezdődni hogy harry polírozza a dákóját....ehh valami "tinimagazinból" olvasta no comment -
#1544 Én már kétszer elovastam de még midig imádok olvasni :)) -
#1543 Most a hétvégén vettem meg a 6. kötetet. Újra imádok olvasni! :-) -
#1542 kö9nyv = 9. könyv, elég érdekes logika :P
de akár túl is léphetünk ezen. engem az érdekel, mért nem írtak hermione első mensijéről?!?!?!!??!?!?!! [UTÁLJA A TÖPRENGŐS KÉRDÉSEKET A 6. RÉSSZEL KAPCSOLATBAN] -
loga #1541 Valoszinuleg mert belerejtetted a szovegedbe azt a bizonyos szamot
"ugy ovlastam a jkrowling.comon hogya kö9nyv még 2év lesz de remélem" -
#1540 ezt igy még senkisem olvastam 9dik könyvnek akárhol elirtam volna -
#1539 kibeszél itt 9dik könyvröl?nem tűnt fel hogy elirtam? -
loga #1538 A hetedik konyvvel lezárul.
De addig is még várhatunk... -
loga #1537 Akarom mondani forgatni! -
loga #1536 Mondjuk mivel 2006 elejen kezdtek el vetiteni:
imdb
Jobb esetben 2007 közepe ahogyan mondva volt. -
#1535 milyen 9 könyv? hivatalosan még csak 7-ről van szó nem? -
#1534 ugy ovlastam a jkrowling.comon hogya kö9nyv még 2év lesz de remélem nem kelel neki annyi meg a 2007 jul19 magyarország premierrét sem akarom elhinni -
Cat 02 #1533 nem a könyv lesz 2007 közepe ? -
#1532 hát idén nem jön ki az 5. film, akkor az a valószínű -
#1531 lele honna szeded ezt a hülyeséget hogy az 5dik film minimum 2007 közepe? -
#1530 az első kötet 1999ben jelentmeg magyarországon