4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Pegasus
    én olvastam harry potter 7 verziot.egy magyar ember irta.a cime:a varázslók háboruja sztem nagyon jó
    a 7 meg tuti vmi olyan lesz h harry elhal mert annyi verziót irtak meg mások h rowlingnak ki kell olyat találnia amit nem lehet folytatni és amit mások nem csináltak meg gyengébb verzióba
  • Cat 02 #1608
    hohy 1-2 gyerekes de utána :)
  • halofilter
    Ezt hogy érted?
  • Csaba007
    jaja
  • tigeroo
    inkább MÉG olyan gyerekes :D
  • halofilter
    csak azért gondolom annak mert láttam egy forgatási képet és két kamerával vették! (ahogy Ron mondaná):Nem tom...
  • maffioso
    halofilter láttad a trailert a pokember3rol?nekem nem tűnik 3dsnek de lehet h azlesz nemtom mer régen láttam remélem igazad lesz emr az ugy jo
  • halofilter
    sztem a www.harrypotter.com-ról
  • halofilter
    Mondjuk gyerekkönyv...
  • Hedic
    megtudnád mondanio hogy honnan vannak az infok??
  • halofilter
    Nekem az első és második rész már olyan gyerekes.
  • halofilter
    2007 közepén 4 durva film lessz a moziban egymás után: Pókember 3, Harry Potter 5, Karib-tenger Kalózai 3, Shrek 3... Ez lessz a durva, és úgy hallotam hogy a Pókember és a Shrek 3D-s lessz... nem tudom mi igaz belőle. Meg ez nem is ide tartozik.
  • maffioso
    olvass vissza
  • Hedic
    na meg valamit infot hogy hol lehet utanna jarni esetleg par erdekes dolognak??
  • Hedic
    Tudja valaki hogy mi lesz a Harry Potter utolso cime???
  • gumikacsa
    Köszi szépen a fordítást.
  • Dying Soul
    Köszi! :)
  • angelus
    Akkor egy kis helyreigazítás:

no.1:
    We will discover where Snape's loyalties lie. (ööö ezt nem tudom hogy kéne értelmesre, bocs :D)
    - Kiderül, hogy Piton kihez hűséges. (Így lehet értelmesen fordítani)

Megjegyzem egyértelmű volt, h ez bekövetkezik.

no.2:
    JKR has said, "There is a character who does manage, in desperate circumstances, to do magic quite late in life, but that is very rare..."
    - JKR azt mondta, hogy lesz egy karakter, aki elkeseredett körülmények közt, élete késői szakaszában fog először varázsolni, ami elég ritka.
    Az én tippem egyébként Frich, a gondnok.

no.3:
    Feltűnik újra a két-irányú(???) tükör. Bocs, de nem értek mindent.
    - Magyarul oda-vissza tükörnek lett fordítva, az 5. könyvben kapta Siriustól Harry. Ezt egyébként ugy volt h már a 6ik könyvbe beleteszi, csak ugy mint Krumot.
  • ERykk
    "Feltűnik újra a két-irányú(???) tükör. Bocs, de nem értek mindent."
    Oda-vissza varázstükör.(Sirius-Harry)
  • Dying Soul
    Megtudunk vmi "hihetetlen fontosat" Lily Potterről.
    Megtudjuk kicsoda R.A.B.
    Többet megtudunk Dumbledore múltjáról.
    We will discover where Snape's loyalties lie. (ööö ezt nem tudom hogy kéne értelmesre, bocs :D)
    Valami kiderul Petuniáról, de nem az, hogy ő kvibli.
    Viktor Krum újra feltűnik.
    Dolores Umbridge szintén.
    Jo azt mondta, hogy lesz egy karakter, aki reménytelen helyzetben, de már elég későn az életében varázsolni fog, de ez ritka (???) Nem nagyon vágtam le mit akar, bocs.

Harry szembe fog nézni Voldemorttal, utoljára.
    Harry meg fogja próbálni megkeresni és elpusztítani Voldemort összes horcruxját.
    Harry visszatér Dursley-ékhez, a vakáció alatt, de a házat védő védelem nincs többet, ahogy betölti a 17-et.
    Harry felkeresi a Godric's Hollow-t.
    Feltűnik újra a két-irányú(???) tükör. Bocs, de nem értek mindent.
    Látni fogjuk Bill és Fleur esküvőjét.
    A tény, hogy "Harry szeme az anyjáé" fontos pont lesz.
    Legkevesebb egy karakter meghal.

egyebek:
    Az utolsó szó várhatóan a "sebhely" lesz, d ez még változhat.
    Megtudjuk pontosan miért lesznek szellemek egyesekből miután meghalnak, mikor másokból nem.
    Az utolsó fejezet, ami már kész, részletezni fogja, mi történik majd a túlélő szereplőkkel.
    Nem lesz több kvidiccsmeccs.
  • gumikacsa
    Lefordítanád légyszi, mert akadunk páran akik nem tudnak angolul és minket is érdekelne.
  • Timbo
    wááá :) durva..
  • Dying Soul
    We will find out something "incredibly important" about Lily Potter
    We will find out who R.A.B. is
    We will discover more about Dumbledore's past
    We will discover where Snape's loyalties lie.
    Something will be revealed about Petunia Dursley, although it will not be that she is a Squib
    Viktor Krum will return (World Book Day, 2004 interview)
    We will see a reappearance of Dolores Umbridge - "It's too much fun to torture her not to have another little bit more before I finish." (MuggleNet/Leaky Interview)
    JKR has said, "There is a character who does manage, in desperate circumstances, to do magic quite late in life, but that is very rare..."

Harry will face Voldemort for the final time
    Harry will be attempting to find and destroy Voldemort’s remaining Horcruxes
    Harry will return to the Dursleys' during the school vacation, but the magical protection Dumbledore arranged will expire on his 17th birthday when he comes of age
    Harry will visit Godric's Hollow
    There will be a reappearance of the two-way mirror
    We will see the wedding of Fleur and Bill Weasley
    The fact that Harry "has his mother's eyes" will prove to be an important plot point
    At least one character will die

egyébek:
    The last word is expected to be "scar," but may change
    We will finally learn the full reason why some people become ghosts when they die and others don't
    The final chapter, which has already been written, will detail what happens to the characters that survive
    There will be no more Quidditch matches
  • tigeroo
    a könyv végén nem pattogott hogy elmegy világgá?
    (mondjuk nemtom mé kell vagánykodnia, mértnem maradt a roxfortban, piton egy legyintéssel legyűrte...)
  • Dying Soul
    Már tudjuk, hogy hazamegy és lejár a házat védő varázslat is.
  • tigeroo
    ..ha hazamegy egyáltalán
  • Timbo
    Már csak azért is lesz durva ez a könyv:) mivel harry betölti a 17-et még nyáron és varázsolhat otthon is !!!:) mit fog kapni dudley...:)
  • Messi6502
    Igen ez igaz, de általában a könyv amilyen hosszú annyi menden történik benne vagy tévedek?
    És természetesen,legalábbis nálam annyira izgalmasabbak,persze van kivétel.
  • lele
    láttál te már tom clancy's könyvet ember?
    Nem csak a terjedelmétől függ a könyv...
  • Messi6502
    Hát lehet,hogy kicsit túloztam,de szerintem ez lesz a leghosszabb könyv ami megjelent magyarul.
  • Dzsini
    egy rendes böngészővel, ha hagyod, hogy betöltse a teljes oldalt átvált a book7 infókra... (ie, opera megteszi)
  • Super Mario
    Ez az 5. rész mozija, de mindegy ^^
  • Dzsini
    ami eddig ismert a 7. könyvről angolul.
  • Dzsini
    In a name: If you've heard that book seven was going to be called Harry Potter and the Pyramids of Furmat, Harry Potter and the Green Flame Torch, Harry Potter and the Toenail of Ickilbogg, Harry Potter and the Pillar of Storgé, or Harry Potter and the Mystic Kettle of Knackledirk, we are sorry to be the ones to break it to you but you are incorrect.

The book has a title, certainly. Jo knows it.
  • Punker
    Game Over ? :)
  • veri5
    Vmi ... piramisok!
  • Berny991
    vki tudja a 7. könyvnek a címét?
  • Berny991
    az 1000 old. kicsit sok nem gondolod? sztem sokkal kevesebb
  • petersen 4
    TERRY KOPTER!
  • Messi6502
    Sziasztok!
    Vissza-vissza olvasgattam, hogy szerintetek mikor jelenik meg a 7.-dik HP könyv.
    Én arra jutottam,hogy 2-2,5 év míg befejezi.
    És azért mert nagyon sok nyitott dolog van még.
    pl.:mik a horcruxok(mármint miben van voldemort 1 része).horcruxok megtalálása.ha esetleg kiderül, hogy több horcrux van (Akkor az se lesz rövid).Harry és a halálfalókkal való csatájuk.Harry és Voldemort csatája(az se lesz rövid).elején a roxforttal való ügy, hogy bezár vagy sem.

Szerintem ezzel alátámasztom a 2-2,5 évet.
    És ez minimum 1000 oldalas lesz abban is biztos vagyok.