4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
loga #1529 Így igaz! -
#1528 a joslat ugy szól hogy addig nem élhet az egyik míg él a másik...
és ha visszaolvastok akkor rájöttök LEHETETLEN!
Mert harryt védte az annya egészen a halálától (ezért lett kampec voldinak) a 4. rész végéig...
hozzá se tudod volna érni ezért is nem tutta megszállni az első részben...stb... -
Cat 02 #1527 AKARATALNUl belehelyezte lényének 1 részét ;) -
#1526 Nem szándékosan. -
#1525 Valószinu, és miert csinálna harryből egyáltalán horcrucot ha ugyis megakarja olni? -
#1524 háát ha a szerence szérum 6 honap akkor a lélek hasítás annál 1 kicsit összetettebb és hosszabb... -
Ez sztem. is elég jó érv! Szerintem se lehet "véletlenül" horcruxo-t csinálni , biztos kell vmi varázsige vagy vmi. -
loga #1522 Azt irtad:
Ez még magyarázatul is szolgálhat arra nézve, hogy Voldemort ezután úgy "elvékonyodott", hogy már alakja sem volt, úgy tropára vágta magát.
Ez azért tortént mert hozzáért ugyanis mikor meghalt az édesanyja akkor ráhagyta az egyik legősibb és legerősebb varázst a szeretetet.
Horcruxot csinálni meg nemtudom hogy írta-e a könyv hogy hogyan kell de biztosan van hozzá a megfelelő varázsige. Amit azért csak tudja V hogy kimondta-e vagy nem. -
Cat 02 #1520 hmm szted Voldy életében 7 embert ölt csak meg ? -
#1519 miért? lehet nem halt bele a voldi által küldött ártásba, sőt visszapattant voldira és beleszállt a lelkének egy része -
#1518 Harry nem lehet horcrux mivel ha voldi megolte volna akkor az egyik horcrux elpusztult volna. a horcruxokat még akkor csinálta mikor még nem hallotta a jóslatot. Ja és Harry-it azért akarta megölni hogy horcruxot készítsen, mivel csak ugy tud készíteni ha embereket öl.
Nemde ??????? -
#1517 sztem is horcrux harry...
kígyónyelv, a varázspálca (voldinak és harrynek ugyanabból a főnixtollból készült pálcája van), villám, voldi és a kígyója szemszögéből látomásai vannak, (mr weasley-t amikor látta hogy meg fog halni, stb) és fáj a villám alakú sebhelye, ha voldi nagyon boldog vagy dühös -
Cat 02 #1516 figyu LEHET :D de sztem az a kígyos elégggé meggyőző
de az is lehetz Black a rab xD -
#1515 Amúgy az is lehet, hogy VÉLETLENÜL 8 horcrux van! Az egyik pedig Harry! Amikor Voldi meg akarta ölni, véletlen folytán horcruxot csinált belőle is, akarata ellenére. Ez még magyarázatul is szolgálhat arra nézve, hogy Voldemort ezután úgy "elvékonyodott", hogy már alakja sem volt, úgy tropára vágta magát. És ez magyarázat a párszaszóra, meg minden más egyébre ami közös bennük. És lehet, hogy ez a 7. részben fog kiderülni.
Persze ez csak egy saját kis elmélet. -
Cat 02 #1514 ja ja :D hmmm ha neked lenne 7 életed nem áldoznál fel 1et hogy megszabadulj gy ellenségtől ? :D
de a többi ming igaz -
#1513 "Ez butaság.
Miért nem lehet Harry Horcrux!?
1.Voldemort célja a múltban és a jelenben is Harry elpusztítása, hogy megakadályozza a jóslat beteljesülését. Ha mégis akarva vagy akaratlanul belehelyezte volna lényének egy részét, akkor nem akarná őt megölni.
2. Dumbledore az 5. könyvben megvizsgalja a kigyóformát felöltö füstoszlopok segitségével, hogy Voldemort és Harry lényükben azonosak-e, azt a választ kapja, hogy nem.
3. Voldemort számára elviselhetetlen kínt jelentett Harry megszállása, ha lényének egy része valóban 15 éve benne lakozna, akkor nem hagyta volna el Harry testét.
4. Lily azzal, hogy az életét is feláldozta Harry védelméért, megakadályozott minden nemű varázslatot, ártást, fizikai érintést, ami Voldemordtól származott Harry irányába.
Ez a védelem pedig elöszőr a 4. végén tört meg."
:| -
Cat 02 #1512 vilám ? :D
1ékbént sztem se csak egy vélemény -
#1511 nem hisszem max valamilyen részének a felét!
megasztán annak lennének nyomai nem? vagy nem tom lehet h igazad van -
Cat 02 #1510 "és ekkor akaratlanul is belehelyezte lényének egy részét" -
#1509 nem csak amiatt akkor az egéész értelmetlen lenne
(és mikor tené bele a horcruxot?) -
Cat 02 #1508 na mikor haldoklott :D amikor őriztea szobát vagy mit ahol a jóslatok vannak -
#1507 mikor halt meg "MR Weasly"??? -
#1506 ..és ha dumbledor csak egy báb volt?:D lehet hogy má régóta halott -
Cat 02 #1505 tudom :D mikor Dumby MR Weasly haláéakor megnézte hogy harry egyenlő e Voldi val és nem lett igaz -
#1504 NEM HARRY AZ EGYIK HORCRUX AZ LEHETETLEN! -
Cat 02 #1503 nem éli :D meglátja rabot és szívrohamot kap ( miután megölte Voldy-t)
vagy harry=horcrux és emiatt meg kell amgát ölnie de ez megy hülyeség mert az 5 ebn mikor a az a kigyó ott tekergőzőtt Dumi megállapította hogy nem = Voldyval -
loga #1502 Na ja -
#1501 Will you write more Harry Potter books after the seventh?
If you mean more novels, then I think it highly unlikely. I've got enough story for seven books and I never planned to carry the story beyond the end of book seven. I might do an eighth book for charity, a kind of encyclopedia of the world so that I could use all the extra material that's not in the books... we'll see!
Magyarán nem lesz, maximum egy enciklopédia... Ja és ez hivatalos álláspont.
Mellesleg alapból is butaság lenne ilyet kijelentenie, hiszen elárulná vele, hogy Harry túléli-e a hetedik részt... ;) -
#1500 ez kamu
biztos h nem felejtette el hogy honnan jött ez egy jóérzésű nő
ezt csak valai rossz indulatú hülyegyerek találta ki -
Kanál #1499 A Harry Potter sorozat szerzője, J.K. Rowling azt nyilatkozta, nem áll meg a 7 könyvnél, hanem talán megírja a nyolcadikat, amelyben Harry már felnőttként szerepel. Amikor az okról kérdezték, azt mondta: "Van még pénz a világon, ami nem az enyém"
lol :) -
Cho #1498 Ebben igazad van, hogy a könyvben sokkal jobb. -
Cat 02 #1497 na ja:
-
Szid #1496 @--/--
Tessék virág fajharapás helyett -
#1495 könyvből 6 filmőből 4 -
Cho #1494 Ne harapd már le a fejem! Tudom nagyon jól, hogy a 4. résznél vannak és azt is, hogy ez volt a legutóbbi rész, amit a mozikban meg lehetett nézni. Egyébként csak kérdeztem. -
#1493 az 5. rész filmen min 2007 közepe!
szerintem
de inkább a könyvel foglalkozz az jobb -
Szid #1492 Te hol élsz?
Hisz idén még csak a 4. filmnél vannak!!! -
Cho #1491 Olyan sokára? Mondjuk a 6. könyvet most adták ki, így nem csoda, ha későbbiekben kezdik majd a későbbiekben vetíteni a filmet. -
Kanál #1490 4-7 ev -
Cho #1489 Itt nálunk Magyarországon, mikor vetítik a mozikban a 6. és 7. évadot?