4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • brodix
    ez nem igaz!!!!
    tökmindegy!
    Rowlng honlapján,és kész!
  • Punker
    de
  • brodix
    rossz lapot szúrtam be.
    itt:JKRowling.net
  • brodix
    HI!!!
    Please fordítsátok le ezt!!!(JK Rowling lapján találtam):Book Seven be called"Harry Potter and the Graveyard of Memories"
    Csak nem ez lesz a Harry Potter 7 címe?
    Itt találtam:jkrowling.com
  • Lizzy Sheffield
    Jó film lesz ez! Azt már látom
  • Hoz_Hun
    Ez jó volt. Kicsit bővebb mint a trailer :).
  • Punker
    ez se rossz
  • Lizzy Sheffield
    Én Draco-val rontottam volna el sokszor :D
  • Hoz_Hun
    Jaja, én is "elrontottam" volna. Jó sokszor
  • Amse
    egy forgatás ilyen. szerintem minden közeli felvételt min. 10x vesznek fel pórbából aztán jöhet élesben. voltam én is forgatáson és mindíg így volt. egy fontosabb jelenetnél biztos, hogy nem is sok ez a 29 :)
  • Lizzy Sheffield
    jaja
  • Prof William
    Dehogy rontotta, csak hülye lett volna csak egyszer megcsókolni a jócsajt. :)
  • Hoz_Hun
    Hehe, így kell ezt gyakorolni... ;)
    Harry Potter 29-szer rontotta el az első csókot
  • Lizzy Sheffield
    ez is jó
  • Lizzy Sheffield
    Ez marha jó lesz!!!
  • David01
    Itt van az teaser mozifelvételbe ha nagyon kivancsi rá valaki.
    youtube

Egyébként holnap este kilenc körül teszi fel a warner bros ide
  • InfectedMann
    Milló thx :)
    Ez a 10mp is nagyon állat
    Kiv. vagyok mikor lesz kész a full tréler
  • loga
    Itt egy tiz masodperces részlet a trélerből ami lesz:
    Harry Potter 10sec

Forrás:Gamer365

• csgj
  • Hoz_Hun
    Ja és a vége Happy End lesz, és punktum. Ha valaki drámára vágyik nézzen Schindlert. Ez eredetileg gyerekeknek íródott csak az utóbbi részekben ment át kicsit másba. De a könyv még simán olvasható gyerekeknek is ergó órjási hiba lenne drámát csinálni belőle.
  • Hoz_Hun
    Pár új kép

• Punker
    nem most el kell buknia hogy a köv 7 részben a zabi gyereke megmentse :)
  • mrzed001
    Áááá ... lebeszéli Voldemortot a sötét oldalról, mire azt megöli a császár ... vagy Piton vagy ki :DD
  • Punker
    1x már belinkeltem ide hogy hogyan lopta a star wars-ból az ötletet nem? teljesen egyértelmű hogy a potter kölök átáll a sötét oldalra :)
  • angelus
    Ez a legnagyobb hülyeség szvsz.

Én sztem az írónő, mint mindent, a végecsavart is kitalálta jó előre.
    Sztem kikerüli a jó győz és a mind a ketten meghalnak klisét is. Az a baj h csak azt látjátok h van Voldemort és Harry és h valamelyik meghal, vagy mindkettő és erre gyártotok elméleteket. Sokkal több lehetőség van sztem.
    Pl.: Harry veszít, meghal, de ezzel esélyt ad valakinek h megölje Voldemortot. Vagy...
    Harry és Voldemort a függöny mögé kerülnek (álá Sirius) és az egyikük (a gyorsabb v. okosabb v. bátrabb) esélyt kap visszatérni. Így még egy Sirius szereplés is benne lehetne.
    Ne legyünk már két sikúak... A könyv sem az...
  • tigeroo
    haljon meg hősiesen.. vagy haljon mártírhalált:D

szal az túl "izéé" lenne ha a legvégén a jó győzne...de sztem valami oyasmi lesz a vége mint a régi platformjátékokban: ölöd az ellent, amikor már fél órája küzdesz a bossal és má csak kevés élete van jön az animáció hogy elmenekül...szal voldemort sem fog meghalni szvsz, csak "most elmegyek majd egyszer visszajövök és huácsá"...hogy legyen mit írni akkor amikor má kevés péze lesz az írónőnek.. szóval a szálakat nemfogja elvarrni szerintem , mint egy film végén ha fojtatást akarnak:)
  • csgj
    a totál felnőtt regényekben is szokott happy end lenni, nem csak a micimackóban, meg a donald kacsában :) Én a fantasy könyveket szeretem a legjobban, és ott is bizony sokszor előfordul a happy end. De miért jó, ha megdöglik a főszereplő??? Mostanában rengetegszer olyat látok, hogy vki pl a gonosznak szurkol...vagy pc-s játékokban is legszívesebben gonosz karakterrel játszana... Ha Harry meghal, de Voldemort is, az véglis részben happy end, de részben rossz vég is... A jó legyőzi a rosszat!- ennek kéne mutatkoznia a pl fantasy regényekben. Lehet, hogy tök klisé, de így a jó! Na de mindegy, valszeg egyedül vagyok a véleményemmel, és nem tudok meggyőzni senkit... Ez általában így szokott lenni :D
  • Lizzy Sheffield
    ezzel egyet kell értenem!
  • tigeroo
    szerintem meg kéne halnia...miért éljen? meghaltak a szülei, a fél világ pikkelt rá (sőt, a varázslók is pedig minden részben megmenti őket..) megöli voldemortot és benyög egy közhelyet hogy "az igaz barátékoért érdemes élni"...? ennél azért már durvább a könyv, ez nem micimackó meg donald kacsa..
  • csgj
    ha már meghal, az újraélesztés hülyeség
  • Lizzy Sheffield
    szerintem meghal tutira és Hermione és Ron megtalálná a módját h újra élesszék :D
  • lele
    akárcsak én :D Én is pont iy vagyok ezzel a HP dologgal
    mg idöben és korban is :D
  • Dying Soul
    Szerintem nyálas és klisés lenne, ha Harry legyőzné Voldemortot csak úgy simán. De ha tesz bele fordulatokat, akár időutazósokat, akkor lehet, hogy jó lesz.
  • csgj
    miért olyan biztos mindenki ebben? Legalább hagyjátok a többi embert bizakodni! (pl engem :))
  • Dying Soul
    Harrynek halnia kell.
  • csgj
    sz*artok?? Csillaggal és anélkül is ugyanúgy van írva... de nem baj :) amúgy meg mondom, nekem mindegy mit csinál... csak a FÉLhappy end, vagy TOTÁLNEMhappy end, nem az én stílusom. Szóval ha én írnám, életben hagynám (a "kis túlélőt" xD). De valóban sokkal egyedibb könyv lenne a többinél, ha haverunk elpatkolna... cool
  • Breathe
    Miért sz*artok nnyira,hogy meghal az a HArry-gyerek? Már nem azért,de nem mindig a nagy Happy End a legjobb! Sokkal fordulatosabb befejezése lesz,majd meglássátok. Ügyel arra Rowling-mama,hogy elgyen bevétele...:D
  • Lizzy Sheffield
    én szeretném h meghaljon majd újra írja de harry nélkül :D
  • csgj
    egyáltalán nem biztos, hogy Harry meg fog halni. ezt csak vkik kitalálták a nagy képzelőerejükkel :) Ja, és Rowling egyszer azt mondta, hogy folytatni akarja Harry felnőtt életét is. Akkor pedig bizonyára élne :) Nekem véglis mindegy, hogy meghal e vagy sem... Bízzuk ezt az írónőre! Igaz, én a totálisan jó befejezésű könyveket szeretem. A saját regényemnek is ilyen befejezést képzeltem el.
  • Hoz_Hun
    Egyébként meg olyan könyv nincs, amit nem lehet folytatni. Ez már Sir Arthur Conan Doylenak sem sikerült, amikor Sherlock Holmest a Reichenbach vízesésbe ölte. Aztán nyolc év múlva visszahozta. Szóval nem lehet a főszereplő legyílkolásával folytatást is "ölni".
    Pláne nem a varázsló világban játszódó történetben, ahol a történet is úgy kezdődik, hogy elkezd hamvából "feltámadni" a főgonosz (akit aztán a negyedik részben fel is támaszt).