Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
gondolom a legtöbb levél arról szól h milyen szép/milyen ronda...elég uncsi lehet

Kuss!-magyarázta.

SpecTator
<#wow2><#rinya><#nyes>

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

Punker
ünnepnapokon valszeg el is olvassa minden százezredik rajongói levet 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hivatalos oldalán valszeg kint van a hivatalso mail címe.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SpecTator
nem tudja valaki Emma e-mail címét?<#kacsint>

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

SpecTator
jóvan haggyá 😊

Dzsini
hát, van 2 hosszú új trailer a GoF-ról, az egyik a mozis ami lent van linkelve, a másik pedig amit én linkeltem, a tv-s... van bennük átfedés, de sok új jelenet van mindkettõben.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mhosah Myth
<#merges2><#nyes>
Haver ez nagy volt <#gonosz1><#eplus2>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

SpecTator
<#idiota>

Punker
ha esetleg 1-2 sort visszaolvasnál láthatnád a trailer-t és benne a 2005 novemberi megjelenés dátumot......

SpecTator
ki tudja h mikor filmesítik meg a Harry Potter 4. részét...?

Punker
ez az elõzõ? vagy hülyeségeket beszéltek hogy a 4-es az uccsó? 😊

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mhosah Myth
Fúúúúú aki még nagyon nagyon nem tetszik az Madam Maxime!!! Szerintem írtó gyenge lett <#gun><#schmoll2>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

IlluminatoR
hát itt biztos nem, feleannyi ember se menne el rá, no sebaj, mire való a torrent

Gorvik
én azt remélem, hogy valahol eredeti hanggal is leadják...

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

IlluminatoR
én azt remélem, hogy normális hangja lesz a hermionenak, harrynek, és ronnak

BTW, tudja valaki, hogy ki lesz a Mordon szinkronhangja?
Mert pl. majdnem kijöttem a moziból, amikor kiderült, hogy a Lupin hangja nem a Szacsvay lesz, ahogy a trailerben hallhattuk, hanem ez a kommersz mellékszereplõ hang... Cs. Németh? L. Kovács? Valami egyszerû neve.
Nos, szerintem ez ki-bebaszottul qrvayo lesz. Pontosabban remélem. A PoA nagyon, nagyon szinte kifejezhetetlenül ótvar volt, és amikor megláttam az elsõ képet Mordonról, azt hittem, ez is az lesz, de kezd megváltozni a véleményem.
Gorvik
Akkor majd dánlódolom 😊

IlluminatoR
jujj megnéztem, nagyon nagy

IlluminatoR
Én láttam az 1-2-t szinkronosan, a 2-t feliratosan iks, a 3at pedig csak angolul. szerintem nagyon jól játsza, úgy értem eredeti hanggal sokkalta jobb

Gorvik
Nekem az nem furcsa, de mint említettem csak a szinkronost láttam. Egy rossz szinkron hang nálam nagyon be tud tenni.

Gorvik
<átfogalmazza>
Eltudja játszani a szerepet, csak olyan hibákat ejt, amit amatõrök szoktak. Kis hibák, de rohadt idegesítõek

Seth
mert nem usa akcentussal beszél hanem valódi inglis ezért tûnik furcsának az dumája

PSN ID.: Beegabor

IlluminatoR
szerintem pont hogy tud

Gorvik
Jah, igen Mordon. 😊

Gorvik
Ki látta angolul a filmeket? Abban is "érzékelhetõ", hogy a Radcliffe gyerek nem "igazán" tud színészkedni.
Mert úgy tûnik, persze lehet, hogy a szinkron miatt érzem úgy

Mhosah Myth
Héé ez spiler 😄😊

Mindenesetre Mordon az akivel egy kicsit még barátkoznom kell mert sztem nem lett túl jó de ettõl eltekintve nagyon nagy lesz... 😊 Végre egy normális hp film lesz legalábbis remélem <#worship>

Gorvik
Überfasza, rohadt jó,stb.... <#worship><#eljen>
Nekem is újra el kell olvasnom a könyvet, sajnos már nem emlékszem sok mindenre.
Bár ijesztõbbnek képzeltem el a mozgó szemû ûrgét (aki nem is az aki).

Solid Snake GH
Atyaúristen.

Na most a HP filmek fikázóinak alaposan fel fog kopni az álluk.
Alfonso Cuarón-nal elindult a HP filmek reneszánsza, Mike Nevell pedig maga a koronafeltevõ.

Na ez rendesen odatesz majd. A Star Wars 3 elõzetese óta nem éreztem ekkora vágyat egy film megtekintése iránt...

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

hídejóak lesz

BUDA > miskolc.

ez naon fasza lesz...........
Punker
<#wow1><#wow1><#wow1>

vazzeeegggg ez nagyon nagy lesz!
Myth hétvégén legyél otthon megyek a könyvekért újra olvasnom kell 😊

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

David01
Alig várom már hogy a film a mozikban legyen.

McGrady
hah...õ lesz Cho Chang?
nem rossz csaj 😊

Kuss!-magyarázta.

David01
Micsoda hülyeség. Jól néz ki. azert egy zacskó a fejére nem ártana 😊
Emma Watson 100000-szer jobban néz ki.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

McGrady
lol

Kuss!-magyarázta.

tigeroo
hm, jól kigömbölyödött😄 vajon a 7. részben milyen picsa lesz?:p <#eljen><#duma>
McGrady
szép <#szeret>

Kuss!-magyarázta.

IlluminatoR
<#puszis>

grebber
Meg hát!! <#wow1><#vigyor1><#eplus2><#nyes><#vigyor>

Next PC upgrade: 2022

sweech
a legújabb része nagyon jó lesz!

Amse
spoiler?
szerk:ja nem

STREEX

David01
Csak kár hogy a többi részben nem a mostani szereplõk lesznek. Hermionéért kár a legjobban. 😊)

McGrady
má most az 😄

Kuss!-magyarázta.

SpecTator
hermionéból jó csaj lessz 😄