Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IlluminatoR
As you wish.

Gorvik
A HP könyvekben nemcsak a történet tetszett, hanem a leírási mód (vagy hogy a francba mondják). Tehát, ahogy körbeír mindent Rowling.
A nyelvtudásom meg nem elég ahhoz, hogy ezt az angol változatban megértsem, élvezzem. Enélkül meg semmit sem ér számomra az egész.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

IlluminatoR
18-25 között vagy..az bõven elég, én sem értettem minden szót..nem is fontos, hogy vki hogy mondott ki egy mondatot, értsd alatta: pl zihálva, keményen, bájosan..mert a szövegkörnyezetbõl nagyrészt kiderül.

Gorvik
Gondolom hogy lesz meglepi. De ez alapból hatalmas volt.
Én is elolvasnám a könyvet, de nemcsak megérteni, hanem élvezni is akarom. De sajnos nincs ekkora nyelvtudásom.

IlluminatoR
Jah, szánalmas balfaszok..én se olvastam semmit róla, de miután megtudatam, megszereztem a könyvet és elolvastam, volt így is meglepi..

Gorvik
Ha már spoilerek... Nyaraláskor nagy unalmamban elõvettem a nõk lapját, épp a könyv fordítójával volt interjú. Az utolsó néhány mondatban az a bitch riporter rákérdezett, hogy nem lesz e szomorú a kedvenc szereplõje miatt a könyv végén. Persze az elején rá is kérdezett, hogy ki is a kedvence.
Direkt nem olvasok el semmilyen cikket HP-val kapcsban, erre így kellett megtudnom. <#boxer><#mf3><#violent><#rinya>

IlluminatoR
Sajnos a 2 fõ spoilert megtudtam elolvasás elõtt, ami durva volt az, hogy ilyen hidegvérrel, a másik meg ahogy szó esik róla az utolsóban, az annyira szomorú, kedveltem õt..

Dzsini
hát, pedig kb a könyv elejétõl egyértelmûen készít rá, hogy mi lesz a vége... vagy csak én olvastam túl sok könyvet, hogy ne érjenek igazán meglepetések?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IlluminatoR
Én is elolvastam, annyira megrázó.. Az utolsó fejezetet végigsírtam.

tigeroo
olvasd el angolul ha nem tudol tavaszig (!!) várni:(
Mhosah Myth
Annyira nem szeretem a spoilereket mert hiába spoiler nem bírom ki, hogy ne olvassam el.. :) De ez esetben nem fogom!! :D

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

IlluminatoR
Köszönöm :)

tigeroo
BAZINAGY SPOILER

a hocrux az egy varázslat, voldemort használta hogy a lelkét 7 részre ossza el..de hogy a varázslat "érvénybe lépjen" ölni kell...szal voldemort halála elõtt 7 részre osztotta a lelkét...az egyik ilyen a kígyó, második a naplõ, stb
IlluminatoR
!!!! ESETLEGES SPOILER !!!

Figy nekem kicsit ködös, hogy mi az a horcrux vagy micsoda amit harrynak ki kell derítenie slughorntól, vki eltudná mondani pontosabban?

Gorvik

Mhosah Myth
Mondjuk minek neki már pénz?? :) Gazdagabb mint a királynõ. <#nyes>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Dzsini
a hivatalos álláspont (és amit õ is mondott a riportokban) az az, hogy rengeteg - bár szerintem ez valahol olyan, hogy megfelelõ pénzért az én hajam is korpásodik....

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
a saját jóhíréért? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

STREEX
Egyébkén magának rowling-nak mennyi beleszólása van a filmekbe?Van valami amiért õ felel?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Dzsini
bizony, merthogy a fordítónak azt mondták, hogy elõször a filmet... és csak utána a könyvet, így a film jön a "normál" idõben, a könyv viszont csak vizsgaidõszak után :P (még jó, hogy már kiolvastam nyáron...)

Mhosah Myth
Nincs mit... <#integet2>

Jaaaa,picit elvagyok informálódva<#hehe>.Köszi az infot<#eljen><#wink>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Mhosah Myth
Az a film...

Hmmm..nem idén november4dike körül volt várható?<#fejvakaras>

Solid Snake GH
Igen, sajnos 2006 február.

Aki nem bír addig várni (mint én :)), az nyugodtan essen neki az angol változatnak. Nagyon könnyû olvasni, érthetõ a nyelvezet.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

IlluminatoR
Február..

jointeer
negatív diszkrimináció:c

köcsög

január február körül

BUDA > miskolc.

Punker
mi???????????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Mhosah Myth
A könyv sajna 2006 elsõ negyedévére várható :(( <#schmoll2>

Danee
mikor jön meg az uj könyv??

tigeroo
hát igen..a hatokid büntet fog:) csak a vége eléggé logikátlan (tanulás helyett inkább keresgél...mind1 aki olvasta a 6-ot angolul az érti)
SpecTator
mi a bajod ?:D

Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

Istencsászár
1000 :P ja amugy várom a filmet asszem, már a 2õ is elég brutkó volt az 1hez képest ( hangulatban is ) remélem tendencia folytatódik

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ok,köszi ifnot...majd visszaolvasok délelõtt...mégegyszer kösz.

Punker
kicsit vissza kéne olvasni, film is könyv is karácsony környéke.

Bocs,hogy ide írom,bizots van más része is valahol,de mindegy. A könyv,a 6dik mikorra várható pontosan?Meg,ha már film,akkor a 4dik mikor lesz a mozikba?

jointeer
csak azír mer fehír vágyok?????

köcsög

SpecTator
valaki törölte...:D

Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

jointeer
negyedikig^^

köcsög

mert olvastad mi? <#wilting><#wilting>

BUDA > miskolc.

Mhosah Myth
Te aztán kultúrált emberke lehetsz <#nyes><#whatever>

tigeroo
az is igaz:9
McGrady
hát neméppen.
nekem mostis ugyanúgy teccik

Kuss!-magyarázta.

jointeer
adig voltjo amig izsmeretlen volt.:.

köcsög

SpecTator
akkor inkább a dc..:)

tigeroo
vedd meg!:)
mostmár kuva olcsó..2001-ben az 1.(bölcsek köve) valami 2000Ft volt!!
azthiszem most a 4.(tûz serlege) kötet 2000Ft...nem az 1,2,3:)
SpecTator
nem tudtok olyan oldalt ahol fennt van a bölcsek köve meg a titkok kamrája is...?
csak az azkaban van meg :(

SpecTator
esküsöm õt sem utálnám az csak akkor lenne sablonos "mivel õ a fõhõs" ezért õve a csaj de nem így van...:)

jointeer
heri ploter nagyon sablonos mindenki utájja csak a hermiónéak miattnézik:o

köcsög