4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#1729 Power DVD, Bs player, Media player classic ... -
Bammy #1728 Ebből a filmből szeretnék kivenni egy képet! wmp-ben játszom le, és leállítom ott ahol van az a kép amit ki szeretnék venni, nyomok egy print screen-t, aztán paint, beillesztés, mentés, kész. gépen is egy csomószor csak nagy sötétséget látok, de ha elküldöm vkinek akkor mindig azvan h csak nagy feketeség. tudna valaki egy jó programot amivel jól tok kiszedni képeket? -
Cat 02 #1727 rövidebb -
Cat 02 #1726 haverom kinyomtatta a Félvér herceget :D mondjuk neki vmi szabad fordítás volt :D -
laliking #1725 a hatodik hosszabb a ötödiknél? :P -
#1724 Tudtommal nincs hivatalos megjelenési dátum a 07.07.07.-et a rajongók találták ki (ami a 2007. Július 7.-ét jelent). A 6. kötetnél 7 hónap volt a különbség az angol és a magyar közt, nemhiszem, hogy most kevesebb lesz... (Valszeg a könyv se lesz rövidebb, Rowling azthiszem azt mondta kb ugyanolyan hosszú.) -
csgj #1723 vmikor nyáron lesz az angol asszem, mo-n nyílván "kicsit" később...a fordíás miatt -
#1722 vagyis mondjuk az angolt? -
#1721 nem tudjátok,hogy mikor adják ki kb MO-n a hp7-et?
vagy mondjik a 7-et? -
csgj #1720 én se... könyvet olvasni akkor igazi, ha meg tudod fogni, érzed az illatát, stb... :) Egyedül a Galaxis Útikalauz Stopposoknak című könyvet olvastam gépen, mert vhogy muszáj volt elolvasnom :D....és úgy nem volt olyan jó...egyszerűen nem élem bele annyira magam, + kényelmetlen, rossz a szemnek, és nem könyv... Lényeg az, hogy tessék kézzel fogható könyvet olvasni!! SOKAT!! :D -
#1719 Én valahogy nem is tok gépen ilyet olvasni -
laliking #1718 csak nem az én tanárommal :D
egyébként nem sokáig jutottam az 5. résszel gépen. most hogy vége a szünetnek és újra "emberek " közt vagyok, elkértem haveromtól :D -
#1717 pedig ott is meglehet oldani! -
laliking #1716 fazsság. nívómatekon az első padban kicsit gázos lenne olvasgatni :D -
#1715 jo gyerekek :D erre lehet h átállok :D:D ha lesz majd könyv ;) -
#1714 matek órán én is mindig olvasok :d -
laliking #1713 jah, 2 nap alatt.
akkor ez 3 lesz? :D:D
(nemtud majd olvasni mert vége a szünetnek) -
#1712 Mégis megvoltál vele pár nap alatt :) -
laliking #1711 fúúú pazeg, most nézem. 412 oldal.... a 267 oldalas negyedik részt is nehezen tudtam elolvasni :P -
laliking #1710 megint gyors voltál, megint sokat segítettél, megint 1000X kösssssz! :) -
#1709 Elment :) -
laliking #1708 tegnap este befejeztem. :)
a legvége nem tetszett annyira.... vagy lehet túl álmos voltam már :D
David! Ha nem gond, az 5.-et is eltod küldeni? :) -
#1707 nekem kifolyna a szemem respect--!!!
A haverom is PDA-n olvasta én kicsit belekukantottam és azt hittem belehalok :D -
#1706 Én már elolvastam mobilon is az első 5 könyvet
Matek alatt van idő -
laliking #1705 szerintem is. csak a könyvet kölcsön adtam valakinek... csak azt nem tudom kinek :D
195/267 oldalnál tartok gépen. -
#1704 :D kifolyna a szemem hogy ha gépen kellene elolvasnom szerintem a könyv sokkal élvezetesebb! -
laliking #1703 1000X kösz, pár napig elcsámcsogok ezen :) -
#1702 Elküldtem e-mailben :) -
laliking #1701 hi, valaki megmondaná, hogy honnan tudom letölteni a könyveket magyarul? :)
különösen a 4. rész érdekelne. -
#1700 Fasza -
#1699 Nekem tetszik -
#1698 Jó lett -
angelus #1697 Kiderült hát az igazi cím. JK oldalán meg lehet fejteni egy akasztófa játék keretein belül.
Aki viszont nem akar pepecselni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harry Potter and Deathly Hallows
(Magyarul kb.: Harry Potter és a Halálos Ereklyék)
Nekem tetszik, mert semmit nem árul el, rejtélyes, és szerencsére nem került bele semmi Horcrux, Storge, Torch stb. jah, és persze aki olvasta a 6-ost az vágja is miről van/lesz szó
-
#1696 szerintem elég hüle cím lenne -
#1695 Jah, vagyis a pontos fordítás danikarate által linkelt oldalon olvasható... :) -
#1694 Még jó, hogy ilyen jól tudtok angolul. Rowling oldalán a Pletykák közt van ez a cím és ezt írja rá (szabad fordításban):
"Wow, sosem gondoltam erre! Nos, mostmár van három cím, amik közül választhatok!
A három címet gondolom arra írta, hogy már ez a harmadik elterjedt találgatás a címről...
Csak vicceltem. Nem fogom úgy nevezni, hogy HP & the GOM"
"HP & the GOM" = "Harry Potter and the Graveyard of Memmories" -
#1693 http://forum.lumos.hu/index.php?topic=315.0
Ne örülj annyira ezt olvasd el. -
#1692 Az biztos,hogy ez lesz a 7. könyv címe,ugyanis ez ahogy már mondtam,Rowling oldaláról van. -
#1691 Harry Potter és az Emlékek Temetője -
#1690 Hogy fordítottad?
Mi a címe?