4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
loga #1769 Megneztem igaz nem ivott csak le lett ontve. -
loga #1768 Hat en ugyemlexem, hogy nem csak bele lett martva a kehely hanem ivott is nem? de mindjart utananezek -
#1767 Micsoda?? -
#1766 milyen vízből iszik? Elég régen olvastam már -
#1765 mi? -
Cat 02 #1764 lol elolvastam 1et :D picit más mint a film :D
1ébként Dumbleroderral mi lett volnak ha iszik a is a vízből a 6 ban :S -
#1763 Ront már ki ne hagyátok,de Dracoról is lehetne írni!!!:) -
#1762 Na igen,... pont ilyenekre ondoltam. :D -
loga #1761 megkaná=megkapná -
loga #1760
Aha és ezek mindegyike megkaná a XXX-es jelzőt...
Bölcsesség tanára :D -
#1759 Milyen címek lennének akkor? Pl:
Hermione Grander és a Bölcsesség tanárá
Hermione Grander és a Megoldhatatlan Lecke
Hermione Grander és az Elfelejtett házidolgozat
Hermione Grander és a Mindentudás Tintája
Hermione Grander és a Könyvtár Fogja
-
#1758 Írok is Rowling mamának h. attól még h. kinyírja a főhőst, a többi szereplőt még felhasználhatja más. :) -
#1757 Még mit nem!
Aztán majd jönnek a "Hermióne Gréndzser" c. sorozatok. :D -
#1756 Igyvan, ő nélkülözhetetlen :) -
Hoz_Hun #1755 Nekem mindegy csak Hermione maradjon életben. -
Cat 02 #1754 nem biztos max ha ő is horcrux de az már bonyolult lenne :D
1ébként elolvastam 6 ot és egyre kisseb a gyanúm h Piton jó volt :( -
#1753 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ánri Potyié úgyis meghal az utolsó részben. Tehát a film tanulsága: bárhogy küzdesz, a végén úgyis kimúlsz. :) -
#1752 még soha nem használtam spoilert -
#1751 ops -
#1750 az elolvasázhoz jelöld ki a keretes szöveget: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nem Menopé,hanem merope. -
Cat 02 #1749 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az volt Menopé vagy ki nyakában nem ? (Voldemort anyja ) harry a visszaemlékezésben látta -
#1748 Igen, lakatnak (lock) fordított egy medaliont (locket), amikor...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... Takarítanak a Black házban és kipakolnak egy régi szekrényt, annyit ír rólla, hogy nem tudták kinyitni a "lakatot". Sokan gondoltak arra, hogy az lesz az egyik Horcrux. -
Cat 02 #1747 hi :D
állítólag volt egy félrefordítás az 5 ben amikor lakatnak fordítottak vmit közbe az más volt ... nem tudja vki mi más ? (talán Mardekáros lehett a cucc bűár nem hiszem mert abból 2 is van :S) -
Cat 02 #1746 Mordon volt a jó (a félszemű)
a másik pedig vmi miniszter fia -
d4v1d #1745 Hi!
A HP4-ben volt amikor a gonosz mágus bezárta a ládába a jó mágust.(vagy vmi ilyesmi). Mi a neve annak a két varázslónak?? -
Agunesu #1744 Honnan veszik, hogy júliusban jelenik meg, amikor még külföldön sem tudják? Az Amazonon azt írják, még az sem biztos, hogy 2007-ben... idézem: "When you place your order our system may tell you that the book will be delivered in 2007 but unfortunately, as we don't know the actual publication date, we can't promise that." -
Agunesu #1743 *borítójuk -
Agunesu #1742 Eddig is volt children's edition minden részből. Csak a bórítójuk különbözik a "felnőtt kiadástól". -
laliking #1741 hm... lesz kölün children edition is? annyira durva lesz? :O -
laliking #1740 h5 oWned! xD -
#1739 Mondjuk előrendelési listákról nem érdemes megjelenési dátumokat nézni, azok mindent beírnak, hogy előjegyezzék az emberek a könyveket...
Majd egy hivatalos bejelentés, olyan messze már nem lehet... -
#1738 Várhatóan júliusban jelenik meg a Harry Potter-sorozat befejező kötete, a Harry Potter and the Deathly Hallows (Children's Edition).
Ha június 30-ig előjegyzi, akkor 25% kedvezményt* adunk a fogyasztói árból!
Jegyezze elő most! >>>
Korábbi hírek szerint az utolsó részben két szereplő - köztük talán maga a címszereplő is - meghal. A magyar nyelvű kiadást 2008 februárjára ígéri a Rowling-kötetek hazai gondozója, az Animus Kiadó.
-
#1737 Már elő lehet jegyezni aHP angol változatát ITT(magyar oldal) -
laliking #1736 pedig az a célom, hidd el.
viszont most sikerült elvenned a kedvem :D -
#1735 1000 oldal alatt csak átlagos 1 könyv. -
Agunesu #1734
ja elfelejtettem odaírni, hogy [off] bocsi ^^
-
Agunesu #1733 ebből látszik, hogy nem jártál még informatika szakra egyetemen. a tankönyvek átlag 900-1300 oldalasak :D bár tudtommal az orvosoknak még hosszabb könyveik vannak. :D -
laliking #1732 hehe. életemben nem olvastam ilyen hosszú könyvet :D
tegnap elkezdtem... 426.oldalnál tartok -
#1731 HP5:760oldal kb.
HP6:640oldal kb. -
Agunesu #1730 A WMP-ből is tudsz print screennel képet lopni, csak át kell állítani a beállításait.
Eszközök -> Beállítások -> Teljesítmény -> Speciális -> Átfedések használata (ez nem szabad, hogy bejelölve legyen!)