4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#1809 Király... :) -
#1808 Tök zsír! -
#1807 én csináltam:D
-
#1806 de ez ki? Luna?:D -
#1805 na megvolnék a főnix rendjével is:)
sztem a legjobb!
de azért sajnáltam, mikor a végén Sirius meghal:( [az egyik kedvenc szereplője volt] -
Cat 02 #1804 aham hát megnézem a 4et :D
hazafelé azon gondolkoztma h lehet h Grop :D -
#1803 Ő akit nem nevezünk nevén -
#1802 -
Hoz_Hun #1801 T'om, de nem. -
#1800 Tudodki :) -
Cat 02 #1799 http://media.movies.ign.com/media/040/040689/img_4074083.html
ő ki ? S: -
Cat 02 #1798 oks :)
sztem amik széttörnek azok az időnyerők
de az az állarcos ki ... ha Voldemort akkor érdekes :D -
Hoz_Hun #1797 Ezeket komolyan kérded vagy viccelsz? A szmájlik miatt nem tudom.
Amúgy szerintem az nem piros rucis hanem rózsaszín és igen ő Umbridge. Piton azt mondja: Then prove it! (Akkor bizonyítsd be!). Nem'tom ki az álarcos (rég olvastam a könyvet és nem emléxem álarcosra). A végén mikor a minisztériumban harcolnak sokminden eltörik, szóval az sokminden lehet. -
#1796 -
Cat 02 #1795 hm
piros rucis Umbridge ?
Piton azt mondaj you gettin powndeD ? :D
ki az az állarocs ?
mi az amikor a cuccok eltörnek ? :D
plz báalszolj xD -
#1794 hp 5 trailer. -
Cat 02 #1793 :)
hp 6 film xD -
#1792 na, végre kiolvastam a negyediket is.
igazatok volt: a végére már izgalmas, de vmiért mégsem olvasnám el mégegyszer... -
#1791 -
Hoz_Hun #1790 Lol... Várjuk a Hermionés képeket. -
loga #1789 Najo (ő az de mondjuk ugy, hogy ez is munka és színházi alőadás)
http://www.equustheplay.com/about/index.php -
loga #1788 Bizonyítéknak ott van a jobb also sarokban a datum. -
loga #1787 Azért mert egy Blikk szintu ujsagban azt mondjak ez Harry attol meg nem biztos...:
Ez egy 2006 novemberi kép róla szal annyi idő alatt nem edddzi fel magát olyanra meg azért az arca is més.
-
loga #1786 Azt ne mond hogy ez a Harry? -
Cat 02 #1785 ez mi ? :D -
Cat 02 #1784 há jah :)
meg kell halni mert Rowling köcsög XD -
#1783 Én arra tippelnék Harry feláldozza magát hogy megölje Voldemortot, szerintem ez a legvalószinűbb. -
Cat #1782 még több kép:
http://gallery.lumos.hu/displayimage.php?album=314&pos=1
-
#1781 Akár Piton is lehet az 1ik,vagy a vadőr...
persze csak találgat mindenki azt hiszem idáig is meg tudott lepni minket Rolling.
magyar premier még ugy is 1 év -
Cat 02 #1780 4 eleje unalmas de sztem egyik legjobb (lehet cska azért mert pont az nincs meg és azt csak 2 szer olvastam :D) -
Cat 02 #1779 nah nézzük
most olvastam 2 azaz kettő főszereplő fog meghalni
elöször arra gondoltam h Ron vagy Hermion biztos meghal aztán végüluis Voldi is föszereplő szaaal lehet Voldemort és Harry is (bár ez max akkor ha Harry is horcrux aminek kicsi az esélye :D) -
#1778 -
#1777 nem tudjuk :) -
#1776 mét, kik halnak meg? -
#1775 Nekem talán az 5. a kedvencem de majdnem holtversenyben van a 6.-al. Egyébként nekem tetszett mind egytől egyig
A félvér hercegben tetszettek a romantikus szálak de a vége nagyon szomorú .
Az ötösben is voltak nagyon jó dolgok de vége itt is szomorú lett.
Remélem Rowling nem végez ki mindekit a hetesben. -
#1774 én is ezt remélem:) -
#1773 mire befejezed megváltozik a véleményed. -
#1772 és szted könyvből eddig melyik volt a legjobb?
mert nekem eddig az első 3-ból a harmadik tetszett a legjobban. most tegnap este kezdtem a negyediket de az eleje eléggé unalmasnak tűnik... -
#1771 Szerintem ezzel sokan igy vannak. És valóban alig birod abbahagyni az olvasást. Nekem az 5os ami 700 valahany oldal 3 napig tartott, mig a 6os ami 600 oldal korul van megvolt 2 nap alatt. -
#1770 hmm... de fura.
1-2 éve még biztos voltam benne, hogy baromság. nem volt ugfyan kedvem hozzá, de megnéztem filmen a részeket, és nem annyira jöttek be.
na most hogy unatkoztam egyszercsak kb. 1, másfél hét alatt kiolvastam az első 3-mat:D pont ma fejeztem be. és mit ne mondjak teccetős(Y)
tényleg nagyon jól van megírva, hogy minden fejezetnél tovább akard olvasni. és mostmár a filmek is teccenek, bár szvsz a könyvek kicsit jobbak, izgalmasabbak.