Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄D sajna az kicsit odébb van még =/ de mond a tipped 😛

BUDA > miskolc.

geri15
Halljuk a tippet ! 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

wizy
tippem nekem is van.... de mielõtt messzemenõ következtetéseket vonnék le, megvárom az utsó könyvet :-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

nem, de asszem én vágom

BUDA > miskolc.

geri15
😊
Meg tudnád nekem mondani, hogy az angol kiadásban fény derül annak a bizonyos titokzatos R.A.B. kilétére?

wizy
jelen

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

geri15
Angolul elolvasta már valaki a Félvér herceget?

eze az kössz a linket

ALien

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez a legjobb:

http://www.vcdquality.com/index.php?page=sample&id=56856

én azt ajánlom hogy 4 nap múlva menj el moziba és nézd meg...

BUDA > miskolc.

most melyik a legjob minöségü hp4 van ami dvd rip es vagy jo minöségü melyiket ajánjátok

ALien

STREEX
Ma 13.50 kor lesz az rtl-en az így készült:HP És a tûz serlege.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sil3nt
ma/holnap lesz magyar felirat.

geri15
Ha valakit érdekel itt van az a bizonyos home-made fordítás (ami kicsit rövid is lett sztem) de azért érdemes lehet elolvasni, januárig sok idõ van még 😊
Ide katt

HP4 hez mikor lesz felirat

ALien

CSOCSO
LOL😄
van hozzá magyar felirat
??

ALien

CLINT EASTWOOD9
nagy munka volt?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

David01
Szörnyû 😊)

Ez kész... <#nyes>.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
vagyis a hír az, hogy csocso imax-ba megy és dejó neki, nem az, hogy a film milyen... oké.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CSOCSO
meglestuk az uj Harry pottert az IMAX moziban!!!... persze csak normalis 2d volt de beszaras😄 kicsit zsirabb mint a sima szaros mozik.. es meg ahangero is olyan volt hogy beleremegett a testem es kirazott neha a hideg...szal IMAX rulez. kar hogy szinte alig vetitenek filmet😞
ja amugy maga a film is faxa volt😄
geri15
nálam 10/10 mindenki nézze meg!! <#eljen>

geri15
nagyon szigor a film 😄DD leszedtem a MaVeN-os verziót, relative nagyon jó minõsége van, csak még felirat nincs hozzá, de akkor is ma esti progi 😊

Kandurex
Állítólag nagyon jó, sokan vannak oda - meg vissza tõle 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker

Punker
csak mindig így kezdõdik.

grebber
Már azthittem 😄 tudom csak betettem a verzsönöket nem adtam se cimet ahonnan lehetett szedni se nem kértem.

Next PC upgrade: 2022

Punker
ez itt nem warez fórum!

tigeroo
izirájder.
harry potterrõl van szó, nem arról hogy megvedd-e a mozijegyet vagy sem..
grebber
Mostanában büszke vagyok SG-re de komolyan azt veszem észre minden forumba azonnal törölnek hsz-okat. Gut. 😄
Ez kell de komolyan.Ezt is DEL .

tigeroo
drága a benzin meg a mozijegy mi? o.O
geri15
most miért szenvedtek a warezzal? sztem megéri moziban megnézni, és nincs is olyan messze már a premier hogy ne lehetne kivárni

Punker
Warez OFF!

(többet nem akarok szólni!)

grebber
maVen jól tolja 😄 csak még nem találom sehol 😞

Sil3nt
jah, most látom hogy nuke-olták...persze várni kell még 1-2 hetet és már nézhetõ verzsön simán lesz belõle.

geri15
minek szarakodni ilyen nézhetetlen verzióval? várni kell még kb 2 hetet és majdnem DVD minõségû ripek lesznek kinn

grebber
Ez fake állítolag.

Harry Potter And The Goblet Of Fire.CAM-MiSHTARA ez jó elvileg mármint fake szempontból és nem minõségileg.

Sil3nt
ejj-.ejj. Ki pattog? csak megjegyeztem....
amúgy minõsége:
ITT

Dying Soul
Szánalmas kamerás verzióval ne pattogj, vegyél vissza.

De én nem sz*r kamerás felvételt láttam
hehe

Dehogy. Csak most jöttem fel sg-re<#crazya>.

Sil3nt
Elkezdõdött

Harry.Potter.And.The.Goblet.Of.Fire.2005.CAM.SVCD-ShinBet

Csá!
Szerintem egész jó az új Potter.

Solid Snake GH
Szerintem te a játékot láthattad.
Az jelent meg november 14-én.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

tigeroo
hát azt a dvd-t ami decemberben lesza magyar mozikban😊
ééédekes
RaZoK
nem tudja vaki m ilyen DVD-t láthattam a Tatabányai texkóban?
mert herrry potter új epizódja volt ráírva :I

"a tûz serlege"

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?