4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#1890 Nekem valahogy a negyedik nem jön be, 5. végefelé abszolút kedvenc, 6-ba meg jó látni a romantikus szálakat de a végére azért már vártam volna hogy Ron és Hermione összejöjjön. Sebaj, majd a hetedikben remélem megtörténik a csoda -
#1889 ez nekem se volt kérdéses:S Nekem a 6 tetszik a harmadik legkevésbé:) 5 a kedvenc:D -
Cat 02 #1888 hát kidobja a szobából:D szal biztos látta -
#1887 Én első olvasásra észrevettem, és a jóstancsi nem meglátja csupán meghalja amint Malfoy örül mert megcsinálta a szekrényt. -
Cat 02 #1886 váá tegnap olvastam hp 6 ot :D (már olvastam régebben is de uncsiztam)
lehet másoknak nem esett le szal leírom (pl nekem eddig nem :D)
harry amikor el akarja rejteni a könyvet akkor bemegy a szükés szobájába úgy h "szükségem van egy helyre ahol elrejthetem a cuccot" és látja azt a volt nincs szekrényt :D és így tudta a jóstancsi is meglátni Malfoy-t vagy kit xD -
Hoz_Hun #1885 De jó.
http://www.bonnie-fan.com/gallery/gallery/gallery/HPGOF/gofcap02.JPG
Copy+paste -
Cat 02 #1884 ezjó? -
Cat 02 #1883 =\ majd otthon megnézem -
#1882 nem. -
Cat 02 #1881 link címének másolásával nem jó? -
#1880 de ne várj folytatást..:( Beszéltem vele e-mailbe, azt mondja, hogy mire befejezné, addigra kijönne az igazi 7, és senkit nem érdekelne már:( Mondtam neki, hogy itt minket érdekelne, de hajthatatlan:( -
#1879 Most olvastam el(lásd:üzenet dátuma-10 perc ha precízek akarunk lenni),és tényleg nagyon ütős a vége!
Soha nem gondoltam volna! -
#1878 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
:S -
Cat 02 #1876 nah 1 képen mind2 -
#1875 xDDDDDDDD -
Cat 02 #1874 XDDDDDDDDDDDDD -
Cat 02 #1873 picit nyomott :D mintha Fredék neki lökték volna a falnak vagy nem tom :D -
#1872 hmm.. Hermione tényleg jól néz ki:)
de Ginny nem jön be:P -
Cat 02 #1871 1...3....
ginnyHermione :D -
#1870 -
Cat 02 #1869 nem kéne lelőni a poént XD lesz még1 kiválaszot xD -
#1868 Itt egy érdekesség:
A második kötetben van félig fej nélküli nick kimúlásnapi partija. Mikor nick meghívja harry-t mondja, hogy most halt meg 500 éve.
Bent a partyn a tortára van írva hogy ......nick meghalt 1492-ben.
1492+500=1992 tehát harry 1980-ban született, és most lenne 27 éves.
Csak ennyit akartam :D
-
#1867 Ja :) Hermióne tényleg jó...
Meg a hétben van, hogy ginny meg harry befexenek az ágyba.. Ha én harry lettem volna már rég jol...:)))
-
#1866 A filmröl:
Torrent -
#1865 thx szülinapomra megnézem :D -
#1864 thx!
én már azzal próbálkoztam hogy bemásolom word-be de lusta voltam hozzá:D -
#1863 nekem már nem kell, elolvastam:) Volt egy rész ami nem tetszet, de a alapjába véve jó volt naon.:) Néztem egy másik alternatívot, hát, azon röhögtem nem kevessetxDxDxD -
#1862 Tessék itt van az alternativ hp7 egy darab doc-ba. Kényelmesebb szerintem mint egy weboldalon olvasni
hp7 -
#1861 egyetértek, bár nekem daniellel nincs olyan nagy bajom... csakhát én előbb láttam a filmeket mint hogy olvastam a könyvet... -
#1860 A könyv 2007. július 21-én jelenik meg.
Magyarul az Animus Kaidó 2008. februárjára ígéri, pontos dátum még nincs.
Főnix rendje nemzetközi premier 2007. július 13-án lesz
A magyar premier 2007. július 19-én lesz
-
#1859 mikor jön a könyv? és a film? -
#1858 Én a filmeket egyre kevésbé szeretem... Aki a harry potter-t játsza az tök béna:@ Hermioneba szerelmes vagyok, az egyre szebb:D Ronnal sincs gond, de ez a daniel radcliffe vagy mi a picsa, ez kurva gagyi -
Cat 02 #1857 pár kérdés féleség :D
hp3 film: ti ilyennek képzeltétek a tekergők térképét ?
mert a könyvben mindig azt mondja h egy pont itt meg lábnyom :S
4: Mordon vaze :D mágia van minek oda "tartó" a műszeméheZ?
más: a nagyterem ilyen kicsi ? :S az egyben mintha nagyobb lett volna meg így sztem elég gáz :S -
Cat 02 #1856 össz-vissza kb hány oldal ?: -
#1855 Én meg befejeztem:) A vége nagyon ütős, és télleg az az uccsó szó, hogy sebhely:) Mikor lesz már kész a 8?? Az első fejezet megvan belőle, de több nincs:( Na mindegy, majd felkeresem e-mailbe a tagot aki irta:) -
#1854 A tékozló fiú 18fejezet,első nap 10 fejezetet olvastam el de folyt a szemem,másnap is égett,azota max 2 fejezet/nap,legalább igy tovább tart:) -
#1853 Én már a ,,Nagyúr és a Kiválasztott" című fejezetet kezdem,de most tényleg nagyon elfáradtam a sok olvasásban.
(Ez a fejezet a 36.) -
#1852 sztem eléggé jó. Nekem nemnagyon túnik fel, hogy nem jk írta.é Persze vannak különbségek, de csak a fogalmazásban. az írás stílusa, a történet menete nagyon is harrypotteres...
Ja, és ki melyik fejezetnél tart?
Éna dumbledore figyelő szemé-nél. -
#1851 látszik rajta,hogy nem Rowling írta,ami azon mutatkozik meg,hogy a Varázslók Háborúja sokkal brutálabb.
...szerintem...