4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • David01
    Nekem valahogy a negyedik nem jön be, 5. végefelé abszolút kedvenc, 6-ba meg jó látni a romantikus szálakat de a végére azért már vártam volna hogy Ron és Hermione összejöjjön. Sebaj, majd a hetedikben remélem megtörténik a csoda
  • macselek #1889
    ez nekem se volt kérdéses:S Nekem a 6 tetszik a harmadik legkevésbé:) 5 a kedvenc:D
  • Cat 02 #1888
    hát kidobja a szobából:D szal biztos látta
  • David01
    Én első olvasásra észrevettem, és a jóstancsi nem meglátja csupán meghalja amint Malfoy örül mert megcsinálta a szekrényt.
  • Cat 02 #1886
    váá tegnap olvastam hp 6 ot :D (már olvastam régebben is de uncsiztam)
    lehet másoknak nem esett le szal leírom (pl nekem eddig nem :D)
    harry amikor el akarja rejteni a könyvet akkor bemegy a szükés szobájába úgy h "szükségem van egy helyre ahol elrejthetem a cuccot" és látja azt a volt nincs szekrényt :D és így tudta a jóstancsi is meglátni Malfoy-t vagy kit xD
  • Hoz_Hun
    De jó.
    http://www.bonnie-fan.com/gallery/gallery/gallery/HPGOF/gofcap02.JPG

Copy+paste
  • Cat 02 #1884
    ezjó?
  • Cat 02 #1883
    =\ majd otthon megnézem
  • PJack
    nem.
  • Cat 02 #1881
    link címének másolásával nem jó?
  • macselek #1880
    de ne várj folytatást..:( Beszéltem vele e-mailbe, azt mondja, hogy mire befejezné, addigra kijönne az igazi 7, és senkit nem érdekelne már:( Mondtam neki, hogy itt minket érdekelne, de hajthatatlan:(
  • brodix
    Most olvastam el(lásd:üzenet dátuma-10 perc ha precízek akarunk lenni),és tényleg nagyon ütős a vége!
    Soha nem gondoltam volna!
  • macselek #1878
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • PJack

:S
  • Cat 02 #1876
    nah 1 képen mind2
  • PJack
    xDDDDDDDD
  • Cat 02 #1874
    XDDDDDDDDDDDDD
  • Cat 02 #1873
    picit nyomott :D mintha Fredék neki lökték volna a falnak vagy nem tom :D
  • PJack
    hmm.. Hermione tényleg jól néz ki:)
    de Ginny nem jön be:P
  • Cat 02 #1871
    1...3....
    ginnyHermione :D
  • PJack
  • Cat 02 #1869
    nem kéne lelőni a poént XD lesz még1 kiválaszot xD
  • AleXXXXX
    Itt egy érdekesség:

A második kötetben van félig fej nélküli nick kimúlásnapi partija. Mikor nick meghívja harry-t mondja, hogy most halt meg 500 éve.
    Bent a partyn a tortára van írva hogy ......nick meghalt 1492-ben.
    1492+500=1992 tehát harry 1980-ban született, és most lenne 27 éves.

Csak ennyit akartam :D
  • AleXXXXX
    Ja :) Hermióne tényleg jó...

Meg a hétben van, hogy ginny meg harry befexenek az ágyba.. Ha én harry lettem volna már rég jol...:)))

• AleXXXXX
    A filmröl:
    Torrent
  • lele
    thx szülinapomra megnézem :D
  • PJack
    thx!
    én már azzal próbálkoztam hogy bemásolom word-be de lusta voltam hozzá:D
  • macselek #1863
    nekem már nem kell, elolvastam:) Volt egy rész ami nem tetszet, de a alapjába véve jó volt naon.:) Néztem egy másik alternatívot, hát, azon röhögtem nem kevessetxDxDxD
  • David01
    Tessék itt van az alternativ hp7 egy darab doc-ba. Kényelmesebb szerintem mint egy weboldalon olvasni

hp7
  • PJack
    egyetértek, bár nekem daniellel nincs olyan nagy bajom... csakhát én előbb láttam a filmeket mint hogy olvastam a könyvet...
  • David01
    A könyv 2007. július 21-én jelenik meg.
    Magyarul az Animus Kaidó 2008. februárjára ígéri, pontos dátum még nincs.

Főnix rendje nemzetközi premier 2007. július 13-án lesz
    A magyar premier 2007. július 19-én lesz
  • lele
    mikor jön a könyv? és a film?
  • macselek #1858
    Én a filmeket egyre kevésbé szeretem... Aki a harry potter-t játsza az tök béna:@ Hermioneba szerelmes vagyok, az egyre szebb:D Ronnal sincs gond, de ez a daniel radcliffe vagy mi a picsa, ez kurva gagyi
  • Cat 02 #1857
    pár kérdés féleség :D
    hp3 film: ti ilyennek képzeltétek a tekergők térképét ?
    mert a könyvben mindig azt mondja h egy pont itt meg lábnyom :S
    4: Mordon vaze :D mágia van minek oda "tartó" a műszeméheZ?
    más: a nagyterem ilyen kicsi ? :S az egyben mintha nagyobb lett volna meg így sztem elég gáz :S
  • Cat 02 #1856
    össz-vissza kb hány oldal ?:
  • macselek #1855
    Én meg befejeztem:) A vége nagyon ütős, és télleg az az uccsó szó, hogy sebhely:) Mikor lesz már kész a 8?? Az első fejezet megvan belőle, de több nincs:( Na mindegy, majd felkeresem e-mailbe a tagot aki irta:)
  • mosoporr
    A tékozló fiú 18fejezet,első nap 10 fejezetet olvastam el de folyt a szemem,másnap is égett,azota max 2 fejezet/nap,legalább igy tovább tart:)
  • brodix
    Én már a ,,Nagyúr és a Kiválasztott" című fejezetet kezdem,de most tényleg nagyon elfáradtam a sok olvasásban.
    (Ez a fejezet a 36.)
  • AleXXXXX
    sztem eléggé jó. Nekem nemnagyon túnik fel, hogy nem jk írta.é Persze vannak különbségek, de csak a fogalmazásban. az írás stílusa, a történet menete nagyon is harrypotteres...

Ja, és ki melyik fejezetnél tart?
    Éna dumbledore figyelő szemé-nél.
  • brodix
    látszik rajta,hogy nem Rowling írta,ami azon mutatkozik meg,hogy a Varázslók Háborúja sokkal brutálabb.

...szerintem...