4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#1930 Egy: Nem kéne csak úgy hülyézni. Kettő: Nem tudtad, hogy egy csomó filmet kilopnak bemutatás elött? -
Rohamoszti #1929 Te nagyon hülye, világszerte csak július 13-tól mutatják be, hogy lenne fent? Az fake amit szedsz :) -
KnightRider #1928
Nem, nem a boltív. Nézzétek meg, a lába még benne van a csőben. Látszik a cső pereme is! -
#1927 szóval télleg le lehet szedni? Bátyám mondta, de azt hittem kamuzik:P -
#1926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az előbb a HP5 FILMRŐL beszéltem -
#1925 HI!
Remélem SPOILER!-rel nem számít hirdetésnek a következő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Töltsétek le a torrentz.com-ról a Harry Potter 5-öt!
Ha valaki letöltötte,és jól tud angolul,és tud csinálni feliratot,az pls küldje már el a feliratot!
PLS! -
#1924 A közönséges muglik azt kapunak, vagy boltívnek nevezik... :D
Cat02: Az eddigi részek se voltak olcsóbbak. -
Cat 02 #1923 17 font :O -
Cat 02 #1922 hát amcsi boríton olyan mintha invitoznának -
KnightRider #1921
Teljes amerikai borító
Teljes brit borító
Teljes felnőtt borító
Nézzétek meg a brit verzió előlepját, Harry felsőteste egy csőszerűségből bukik ki, amelyet mi, közoönséges muglik teleportációs korridornak hívunk.
-
csgj #1920 hát szerintem Hermionénak megvan az a bal szeme, csak a nagy részét eltakarja a haja, és gondolom megzavart, hogy nem látod a szembogarát :) Az olyan izé lenne, ha Rémszemtől kéne műszemet kérnie xD -
Cat 02 #1919 őőő milyen szűk cső ?
hátso borítót hol láttál ? linket plz :) -
KnightRider #1918
Megfigyeléseim a két borítóról. Csak ötletek, véleményt, ellenvéleményt várok :D
Brit borító:
- Harry éppen apparál, most bukik ki abból a "szűk csőből", amelyről a HBP-ben olvashattunk
- Harry bal karján megégett a talár, vagy mintha megolvadt volna
- Egy manó (Dobby, Winky vagy Kreacher) kapaszkodik Harry vállába és a Griffendél kardot tartja
- A karakterek körül vannak véve. H, Hr, R ellenkező irányokba néznek és mindnyájan látnak valamit.
- Valószínűleg nem véletlen, hogy különböző színű a talárjuk. Hermionén Hollóhátas kék van, ugyebár az ész. Harryn fekete, ez talán valami halál-szimbólum. Ron és a mardekár-zöld? Érdekes...
- Hermionénak hiányzik a bal szeme.
- Csak Ron ép, Hermione és Harry sérült. Mintha bal oldalról érte volna őket vmi támadás (Hermione hiányzó bal szeme, Harry megvágott bal karja)
- Hátrafelé/kifelé zuhannak a "csillagkapu" alakzat irányába
Hátsó borító:
- Fehér Roxfort? Vagy egy másik kastély? A Malfoy-kastély?
- Töviserdő (Tiltott Rengeteg?), a homály/köd forrása. Mtaforikus, vagy tényleg az erdőből jön a negatív sugallat?
- A kastély ajtaja nyitva és odabenn világoság van. Ha ez Roxfort, akkor nem zárják be?
- Mi az a furcsa felhő a kastély fölött? Nekem első látásra olyannak tűnik, mint az Enterprise :D
- A fülszöveg alatt átlátszó üveggömb csillag mintázattal, benne kígyó. Köze lehet vajon az OoTP-ből emlékezetes egymásba maró füstkígyókhoz?
- A túloldalt Ágas. Dementorok lesznek, úgy látszik
Amerikai borító
- Amfiteátrum szerű épület, nyiott tető, naplemente, körben emberek, Halálfalók?
- Az előtérben romok: törött gerenda és oszlop maradványok
- Függönyök? Színház?
- Voldemort úgy tartja a kezét, mintha távol akarna tartani magától valamit/valakit. Úgy tűnik, mintha hátrálna.
- Harry ezzel ellenben mintha búcsúzna, istenhozzádot integet. Az arca nyugodt, nem úgy, mint a csuklyás Voldemorté.
- Harry nyakában egy hal alakú medál lóg.
Hirtelen felindulásból ennyi. Kérlek, vélményzzétek az észrevételeimet!
-
#1917 csak ron néz ki úgy,ahogy eképzeltem -
#1916 alapból undorító:@ Harry úgy néz ki rajta, mint Klark Kent:D Én nem így képzelem el legalábbis... -
#1915 úgy fogalmaznék hogy sz@r a rajz :) -
Cat 02 #1914 #1907 -
#1913 képet! -
Cat 02 #1912 vagy csak kacsint xD -
KnightRider #1911
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézzétek meg a brit borítót. Hermionénak mintha hiányozna a bal szeme. Lehet, hogy fél szemére megvakul? -
#1910 Nem codric and hollow,hanem Godric's Hollow -
#1909 Jap, legtöbben rá gondolnak, az pedig csak rátett egy lapáttal, hogy a HP-Lexikonban egy darabig az R.A.B. mellett ott állt a neve, de aztán ezt eltávolították. :P -
Cat 02 #1908 btw az a Halálos szent vagy mi ? :D
1ébként a szülei sírka is egy olyan helyen van nem ? Codric and Hallow vagy mi -
Cat 02 #1907 ez?
vagy az amcsi :D
1ébként nekem az angol túl sűrű :D
a 4. angolé viszont a sárkánnyal szép :) -
Cat 02 #1906 én csak 1et ismerek :D -
#1905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Regulus Arcturus Black -
#1904 Rowling direkt jópár R.A.B.-ot írt a sztoriba, hogy lehessen találgatni. :) -
#1903 regulus (mittoménmi) black? -.- -
#1902 na ki? -
#1901 A Sötét Nagyúrnak
Mikor ezt olvasod, én már rég nem leszek az élők sorában, de tudatniakarom veled, hogy én fedtem fel a titkodat. Elloptam az igazi horcruxot, és amint tehetem, megsemmisítem. Abban a reményben várom a halált, hogy mikorszembenézel méltó ellenfeleddel, már ismét egyszerű halandó leszel.
R.A.B.
én tudom ki az a R.A.B. -
KnightRider #1900
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Halkan kérdezném: az angol borítón Harry hátára kapaszkodó Dobby kezében az ott Griffendél kardja? Nekem annak tűnik... -
#1899 wow -
KnightRider #1898
Kijöttek a Deathly Hallows könyvborítói! Nézzétek meg, nagyon jóak! -
#1897 ja:) :P -
#1896 Ez a feldolgozós tényleg csak magyarázkodás, eleinte egyértelműen az volt a válasza, hogy mert nem akart a könyv legvégére behozni ilyesmit, de persze ezt egy kisiskolás úgyse érti meg. :P -
Hoz_Hun #1895 Felfogni felfogta, de nem dolgozta fel. Sztem ez a kettő különböző. Amúgy meg Rowling csak magyarázkodik, miért csak a köv könyv elejére tette. -
#1894 Érdekes, hogy egy 14 éves gyerek, aki árván nőtt fel, nem fogja fel, hogyha valaki meghalt, az soha többet nem jön vissza... -
#1893 A thesztrálokat az látja csak aki látott valakit meg és fel is dolgozta annak a halálát bővebben itt olvashatsz róla.
Valóban nem szabad varázsolni a vonatom sem de ott mivel nem figyeli őket senki ezért következményei se nagyon lehetnek. Fogd fel csinytevésként -
#1892 Elöbbire rowling válaszolt, azt mondta, hogy nem akart egy teljessen új dolgot bevinni a végére. Sztem igaza is van. -
#1891 Vana a könyvben 1-2 hiba:
pl uhyebár a thesztrálokat csak az látja, aki látott valakit meghalni.
Hary az 5. év elején látja a thesztrálokat, mivel láta cedriket meghalni.
DE: mikor a 4. rész végén mennek a vonathoz a fiákerekkel, akkor mért nem látja a thesztrálokat??? Pedig cedric halálán már túl van...
Meg hogy nem szabad varázsolniuk csak a suliban...
A vonaton is jól megküldték harryék malfoyt... Ha az nem varázslat akkor mi?