Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
itt is van már 30-40 centi biztos.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri15
Akkor õ mégszerencsésebb 😊 Én majd bemászhatok érte a belvárosba a hóviharban.. most is akkora hó esett o:

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Punker
neki ma postázzák

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri15
Hát mostmár csak napok kérdése és mehetek a példányomért :-)))

David01
Én is imádom az egész Hp világot.

Én nagyon bírom a Harry Pottert, várom azt a napot amikor az összes részét kigyüjthetem.

Mhosah Myth
Eddig két részt olvastam angolul de egyikse a 6.-ik volt... 😊) Nem tudom valahogy nem volt kedvem belekezdeni, mert eddig úgy olvastam a többit, hogy elõtte 6-7szer már olvastam magyarul és aztán angolul viszont ezt még nem tudtam magyarul... 😊 És nem szeretnék elsiklani kisebb dolgok felett sem! 😄
De nagy önmegtartóztatás kellett, hogy ne kezdjem el olvasni... 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Ha jól tudom november végén<#idiota>

Yang: Skandi- senior shao wari

STREEX
ott mikor jelent meg?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Milyen jó, h. én már elolvashattam szlovákul :o))

geri15
kizárt dolog hogy te ne olvastad volna angolul 😛P

én mondjuk várom mindenképp elolvasom magyarul is 😊

Dying Soul
Jó is, második fejezetben minden apró mozdulatra figyeljetek, ültessétek át a jelenet a a valóságba, így lesz érthetõ a "házigazda" viselkedése.

Mhosah Myth
Pénteken itt a könyv... Jajjde várom már! <#idiota><#nyes>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

geri15
Értenek a témához, igen (Y)

STREEX
Na ezen a híren jót röhögtem.

"Ebben az évben két új tanár is érkezik, õket Imelda Staunon és Dolores Umbridge játssza"

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Dying Soul
Ez érdekes, én pont úgy olvastam, hogy vhol északon csináljak majd, nem is GB-ben.

geri15
(Y)

EvilDevil
Kezdõdik a Harry Potter 5 forgatása

Egy veterán Oscar-jelölt és egy ismeretlen tinédzser csatlakozott az új Harry Potter-film stábjához. A Fõnix rendjének forgatása várhatóan még a jövõ héten kezdetét veheti. Az elsõ helyszín a dél-angliai Hertfordshire lesz. Az ötödik Potter-történet központi témája Dolores Umbridge megérkezése az iskolába. Ezt a szerepet Imelda Staunton alakítja majd, aki korábban a Vera Drake-ben nyújtott alakításáért kapott Oscar-jelölést. A másik új szereplõ a 14 éves Evanna Lynch, aki Potterék új barátját, Luna Lovegoodot alakítja. A filmet várhatóan csak 2007-ben mutatják be. A soron következõ Potter-film rendezõje David Yates lesz. (AP)

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

geri15
de lesz még több is :o)

különben meg : eddig csak 4 film van

Köszönöm!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Amse
1. A Bölcsek Köve
2. A Titkok Kamrája
3. Az Azkabani Fogoly
4. A Tûz Serlege
5. A Fõnix Rendje
6. A Félvér Herceg

Sziasztok!
Bocs a tudatlanságomért és hogy így bemerészkedek ide, de volna egy kér(d)ésem:
Leírná nekem valaki hogy milyen sorba következnek a filmek.
Sajnos nem vagyok nagy rajongója a mûfajnak viszont, most kéne.
4 rész van meg:
A tûz serlege
A bölcsek köve
A titkok kamrája
Az azkabani fogoly (ha jól emlékszem)

Köszi a segítséget.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

geri15
htx to both of you 😊)

Punker
feb 10

Dying Soul
Februára igérték.

geri15
Nem tudja valaki hogy magyarul mikor jelenik meg a Félvér herceg? Állítólag január elejére ígérték, de azon lassan tovahaladunk :o)

Punker
az egész fórumon

Dying Soul
Ez már ban punker topikjában 😄D

tigeroo
nini a flesgóré
Dying Soul
BüMtit!

mrzed001
Az utolsó fejezettel már megvan a 7. könyvnek, és saját bevallása szerint rövidebbre akarja fogni, mint az 5-6 részeket (aztán talán ez mégsem jön neki össze 😊)

Elméletileg karácsonyig megírja sztem, aztán kiadó gondolom vár vele egy kicsit, hogy az 5-ös film elõtt jelenjen meg 2-3 hónappal, szóval én 2007 májusra saccolom a 7-es könyv angol megjelenését

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
És ha belegondolsz, hogy talán az 5. könyv az eddig megjelent talán leghosszabb, már félek ennek a filmjébõl mit fognak kivágni (vagy átírni).

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

geri15
HBD Punker ! (::::

tigeroo
jah, biztos<#vomit>
martin3
nektek még nincs meg a harry potter6 magyarul?nekem megvan a házi fordítás

Level 47 human warrior!

kupci13
Testvérem már elolvasta angolul.

!!! HALA MADRID !!!

Hát remélem valaki az ismerösök közül megkapta a 6. részt karácsonyra :o)
Hagy olvashassam el én is :o))

Punker
1-2 év?

nem tudjátok mikor jelenik meg a7.rész angolul?

bandyx

Kriszti13
sztem nagyon állati a harry potter 4.-részének filmes változata..én nem értem h miért mondja mindenki azt h a filmbõl sok minden kimaradt..így is elég hosszú a film..ha az egész könyet részletenként megcsinálták volna az egész napos film lenne<#vigyor2><#zavart2>

Kriszti13 copyright

Mhosah Myth
De te a 6.-ik könyvre mondtad, hogy elolvastad szlovákul. Mert mrzed001 a 6.-ik könyvrõl beszélt. Aztán meg írtad azt, hogy majd elolvasod az 5.-iket és ezért értettem félre 😄D

Mit nem érteni??
2x az 5.et :o)
1. szlovákul,
2. magyarul :o)

Mhosah Myth
Elõször elolvastad a 6.-ikat és most olvasod az 5.-iket? <#idiota>

Na tegnap elolvastam.Szlovákul sikerült csak megszereznem a könyvet. Így olvastam. De nem annyira élvezetes, mint magyarul. De azóta már (tegnap) a felségem egyik kolegája elküldte magyarul is az 5. részt. Még ma nekiállok :o))

mrzed001
És ha még a 6. Félvér herceget is elolvassátok, nos én már nagyon várom az utolsó könyvet 😊)
Egyébként a DS naggyon nagy ötlet volt 😊)

Nekem van még belöle vagy 90 oldal.
Mikor Az ikrek randalíroztak, azon nagyokat röhögtem :o))

DEXTER92
Nemrég olvastam ki a Fõnix Rendjét, és nagyon tetszett <#eljen>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Van PC-re is 😛

Hellósztik azt szeretném megkérdezni hogy a Harry Potternek számítógépes játékban melyik a legújabb része az azkabani fogoly?De az már régebbi vagy nem?A tûz serlege az meg csak playstasonon van lécci segítsetek!!!!!!!!!!!