Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De nagy önmegtartóztatás kellett, hogy ne kezdjem el olvasni... 😊)
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Yang: Skandi- senior shao wari
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
én mondjuk várom mindenképp elolvasom magyarul is 😊
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
"Ebben az évben két új tanár is érkezik, õket Imelda Staunon és Dolores Umbridge játssza"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Egy veterán Oscar-jelölt és egy ismeretlen tinédzser csatlakozott az új Harry Potter-film stábjához. A Fõnix rendjének forgatása várhatóan még a jövõ héten kezdetét veheti. Az elsõ helyszín a dél-angliai Hertfordshire lesz. Az ötödik Potter-történet központi témája Dolores Umbridge megérkezése az iskolába. Ezt a szerepet Imelda Staunton alakítja majd, aki korábban a Vera Drake-ben nyújtott alakításáért kapott Oscar-jelölést. A másik új szereplõ a 14 éves Evanna Lynch, aki Potterék új barátját, Luna Lovegoodot alakítja. A filmet várhatóan csak 2007-ben mutatják be. A soron következõ Potter-film rendezõje David Yates lesz. (AP)
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
2. A Titkok Kamrája
3. Az Azkabani Fogoly
4. A Tûz Serlege
5. A Fõnix Rendje
6. A Félvér Herceg
Bocs a tudatlanságomért és hogy így bemerészkedek ide, de volna egy kér(d)ésem:
Leírná nekem valaki hogy milyen sorba következnek a filmek.
Sajnos nem vagyok nagy rajongója a mûfajnak viszont, most kéne.
4 rész van meg:
A tûz serlege
A bölcsek köve
A titkok kamrája
Az azkabani fogoly (ha jól emlékszem)
Köszi a segítséget.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Elméletileg karácsonyig megírja sztem, aztán kiadó gondolom vár vele egy kicsit, hogy az 5-ös film elõtt jelenjen meg 2-3 hónappal, szóval én 2007 májusra saccolom a 7-es könyv angol megjelenését
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Level 47 human warrior!
Hagy olvashassam el én is :o))
bandyx
Kriszti13 copyright
2x az 5.et :o)
1. szlovákul,
2. magyarul :o)
Egyébként a DS naggyon nagy ötlet volt 😊)
Mikor Az ikrek randalíroztak, azon nagyokat röhögtem :o))
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!