4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
Cat 02 #1970 http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=20897 -
csgj #1969 ő nem a hősünk... egy pocsék színész sztem, de ez az én véleményem :P -
#1968 Hősünk elkezdett narkózni? -
Paddy #1967 ha te mondod akkor biztosan így van:) -
csgj #1966 még mindig ez a Harry meghal mánia van? Ha meghal, akkor meghal, de nagy cselekedetet visz végbe, és hősként fogják tisztelni (habár eddig is az volt :P). Ha nem hal meg akkor ugyanez lesz, csak még boldogabb lesz mindenki... Ennyi, mit kell ezen agyalni? Úgysem mi fogjuk eldönteni, hanem az írónő. És szerintem nyugodtan rá lehet bízni a dolgokat :) -
KnightRider #1965
A varázsvilág szerintem meg fog maradni, de Harrynek nem sok esélyt adok. Szerintem valami olyan lesz a vége, hogy Hermione és Ron gyerekei lesznek az új nemzedék "alapkövei" és új aranykor lesz (nondjuk a hideg is kiráz a gondolattól, mert H/Hr shipper vagyok :D) -
Cat 02 #1964 lol ez nem Heroes h minden felrobban xD -
Paddy #1963 télleg kihal a hetes könyv végén a varázsvilág? herri pótter meg meghal?
baker az nagy lúzerség lene a rólingtól... -
#1962 Így legalább van vmi a topicban:) -
#1961 miért kell ökörségekkel teleszemetelni a topic-ot? -
#1960 Lehet csinálok ebédre csokibékát , szerintetek ha megmártóztatom a békát csokiban akkor még tud majd ugrálni? :O -
#1959 ezt majd egyszer én is:D -
#1958 Óh kössz:) Ezt még délután kipróbálom -
Cat 02 #1957 mézbor (vagy van vmi iesmi is) ben van bor ? :) -
#1956 nincs. attól baromi szar íze lenne -
csgj #1955 nem tilos beleönteni egy kicsit :) -
Cat 02 #1954 sör nincs benne ? :O -
#1953 Parancsolj:
Hozzávalók:
- 20 gramm vaj
- 2 evőkanál cukor
- fél liter tej
- fahéj
Elkészítés:
A vajban pirítsd meg a két evőkanál cukrot, majd mikor már a cukor barnára pirult, engedd fel fél liter forró tejjel. Állandóan kevergetve forrald habzásig, majd ízesítsd meg őrölt fahéjjal. -
#1952 Kéne főzni vajsört! Vkinek van receptje?:D -
#1951 mert kodolva van
goldengateről is letölthecc bármit de nem tudod megnézni -
Letöltötte,de vmiért nem tom megnyitni! -
Paddy #1949 Kicsit izgultam a negyedik rész miatt. Szerintem Chris Colombus volt a legalkalmasabb a feladatra, ezt bizonyította is két résszel. De mákom van mert nem csalódtam az Azkabanban és a Tűz serlegében. Az új Herri Potyogót megint kissé parázva várom. Vajon mennyire cseszte el az új rendező a filmet vagy mennyire nem? -
Kanál #1948 sok sikert majd a hp4-hez o/ -
#1947 Nem tom,mert 99%-nál megakadt!
De reménykedek benne,hogy menni fog! -
#1946 és legalább az van benne, aminek lennie kell?:P -
#1945 ZSÍR!!!!
Felmentem újra aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!,és találtam egy nem becsomagoltat,tehát egy tényleg INGYENEST!!!!!!!torrentz.com-ra
TÖLTSÉTEK LE!!!! -
#1944 nem áll szándékomban fizetni érte:) csak password nincs hozzá... -
#1943 Nem kell ennyire ráizgulni, úgyse az eredeti van benne, aki meg kifizeti, az megérdemli. :) -
#1942 HI!
Akinek sikerült feltörni,pls adja már meg a passwordot! -
#1941 Abban a password.txt fájlban az van,amit írtam:
,,Fizess 5 dollárt,és megnézheted a filmet!"
Különben én is próbáltam feltörni,de eltartott volna vagy 5 napig! -
#1940 én feltudtam volna anno xp-n de nemtom mejik progit használtam
nézz utána és phazeddlről szeddle
phazeddl.com
eltarthat akár3-4oráig is mig feltöri -
#1939 na, nem szóltam:P Ez egy p*csa. Ki tudja feltörni?:) -
#1938 jó, de még nem jött le nekem, és egy darabig nem is fog azthiszem:) -
#1937 na hogyha nem fake akkor irjátok le légyszi -
#1936 van mellette egy password.txt -.- -
#1935 fel lehet törninem nagy cucc -
#1934 Téves riasztás!
Legalábbis azok számára,akik nem akarnak 5 dolcsit leperkálni egy regisztrációért,mert csak úgy kapod meg a kódot,a tömörített fájlhoz,ugyanis kóddal van védve!
picsába! -
#1933 sztem simán kiírják alatta...:D -
Cat 02 #1932 kiváncsi leszek h oldják meg magyarban a hazudni bűnt feliratot -
Rohamoszti #1931 De több mint 3 hónappal a premier előtt? Ez annyira irreális hogy már fáj, még javában folyhatnak a film utómunkálatai...