4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Malakai
    Hm, nem pont erre számítottam...
  • Victor1103
    Úristen! A 7. rész első fele is nagyon tetszett, de most már biztos vagyok benne, hogy ez lesz a legjobb rész mindközül!!
  • TBTPumpa
    Az utolsó Harry Potter trailer!
  • HarryProf
    Az új HP7/2 trailer magyar felirattal, HD-ben:
    http://www.youtube.com/watch?v=4z3Rzil5X-A
  • mosoporr
    legalább megint világelsők voltunk (valamiben)
  • Narxis
    neeeeeeeeeeee
  • piamania
    Rossz hírt olvastátok?
    július 15-től a magyar mozikban a befejező rész
  • Narxis
    :DDD
  • nearo
    Humorosból... ez kurvanagy :D
  • Narxis
    :ADA:SAAD:SAD
  • nearo
    :D
  • Narxis
    Ja, lehet..
  • nearo
    Azok nem a gyengélkedő ágytálai voltak?
  • nearo
    Ja, negyedik részből nekem is rémlik valami olyasmi, hogy a kastély közelében nem működnek az elektromos cuccok, mert annyira telítődve van a környék mágiával... asszem a poloska-ötlet kapcsán jött ez elő.
  • Narxis
    Igazából semmi elektromosat nem használnak ha jól emlékszem, de egy varázsló népnek minek? Pont a varázslat miatt nem ösztönzi őket semmi sem, hogy modernebb tárgyakat használjanak. Kivéve Mr. Weasley-t, bár ő is megbűvöli azt amit használ. :D

Én nem vagyok benne biztos, de szerintem ágytálakat használnak. :D Asszem mintha Ron kapott volna ilyen büntetőmunkát Piton-tól, hogy varázslat nélkül kellett kitakarítania a griffendélesekét. :D
  • mrzed001
    Az a legnagyobb elkúrás, hogy a griffendélben a fiú háló talán 6 vagy 8 fős ... elég szar lehet, ha azon alszik mind az 50-60 fiú (klubhelyiségből fel jobbra csak Harryék hálókörlete van, ennyi és több se). Ugye fent balra a lányok "hálói" vannak.

És persze retyó sincs a közelbe sem, sem fent a 6 ágyikónál, se lent a klubbhelyiségnél ... persze tusoló vagy mosdó se.
    Este ugyebár nem mászkálhatnak a kastélyban, tehát ha rájön valakire este a szapora, akkor NAAAAGY bajban van :D

Az pedig, hogy ami van is olyan lepusztult és mocskos, hogy még a MÁV is bontásra ítélné ... igénytelen (varázslóknak meddig tartana rendbe szedni ?).

Számítógépet, TV-t ha jól emlékszem azért nem használnak, mert a mágia (közelsége) tönkreteszi azokat (vagy ez csak a Year Like None Other sorozatban van?)
  • Narxis
    loooool :D

Am. ez hülyeség. WC-re is járnak(6. rész jut eszembe amikor Harryt figyelmezteti Hermione, hogy a lány wc-ben hallotta, hogy szerelmi bájitalt akarnak bevetni ellene), angol wc-t használnak, 2. rész mikor Ginny le akarta húzni Voldemorth könyvét és zenét is hallgatnak, Mrs. Weasly kedvenc énekese asszem az 5. részben kornyikál a rádióból, Fleur-nek nem tetszett:)), fürdő is van, prefektusoknak külön. :)

A fogmosásról tényleg nem sok szó van, az már képzeletre van bízva.
  • nearo
    :DDDDDDDDD
  • zola2000
    opst, elfelejtettem szólni, hogy a HP és a titkot kertjét jobbról balra kell olvasni tehát a képregényben jobb felső sarokból indulsz, majd balra aztán le, lapozáshoz kattints a képre.

akkor jutott eszembe hogy szólni kéne mikor a nearo képregényét megszokásból így akartam olvasni, bocsi ^^
  • Narxis
    Ez állati! :DD
  • nearo
    HP 1-4 :)
  • zola2000
    amikor olvastam először a HP regényeket pitont valahogy nőnek képzeltem, szerintem a jelleméhez jobban illett volna...
  • zola2000
    Bocsi, de ezt akkor is muszáj belinkelni, mivel látom még nem linkelte senki, pedig HATALMAS :)

harry potter és a titkok kertje:
    http://animeaddicts.hu/online.php?view.21446.1
  • Narxis
    Hát ez kurva jó lesz így trailer alapján! OMG bárcsak nézhetném már. :D
  • HarryProf
    Itt az új előzetes HD-ban, magyar felirattal:
  • Narxis
    áááá de király lenne ha megcsinálnák
  • mrzed001
    Hát igen. Utánaolvastam hirtelen, még oldalt is dobott hozzá ign mintha valós show lenne ....
    Viccnek ez túl dúúúrva volt ... hogy mi mindent ki lehetne hozni belőle :D
  • stargatelost
    április 1 poén. egyébként sztem fasza lenne
  • mrzed001
    Ez most komoly? Mert viccnek túl durva:

• Narxis
    Hehe, ez már durva lesz. Part 2-re spórólták az akciókat. :D
  • 5c0rp330n
  • Kit--Kat
    Királyos lesz ^^
  • Plata
    Eléggé mangás.Nincs valami hasonló ami nem távol keleti stílusban készült?Tudom hogy divat a manga,de én nem szeretem.
  • nearo
    Piton úgy néz ki, mint egy lány^^
  • Narxis
    omfg, erre már talán érdemes lesz beülni a moziba
  • HarryProf
    A HP7 második részének új előzetese HD-ben, magyar és angol felirattal:
  • Narxis
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • nearo
  • Narxis
    Ja, aranyos volt, a zene tetszett, de valahogy nem éreztem odaillőnek, az egész olyan fura volt... nem tom.. :s
  • Plata
    Szerintem aranyos,szavak nélkül próbálta kicsit felvidítani.