4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#4389 Hm, nem pont erre számítottam...
-
#4388 Úristen! A 7. rész első fele is nagyon tetszett, de most már biztos vagyok benne, hogy ez lesz a legjobb rész mindközül!! -
#4387 Az utolsó Harry Potter trailer!
-
#4386 Az új HP7/2 trailer magyar felirattal, HD-ben:
http://www.youtube.com/watch?v=4z3Rzil5X-A
-
#4385 legalább megint világelsők voltunk (valamiben) -
#4384 neeeeeeeeeeee -
piamania #4383 Rossz hírt olvastátok?
július 15-től a magyar mozikban a befejező rész -
#4382 :DDD -
#4381 Humorosból... ez kurvanagy :D
-
#4380 :ADA:SAAD:SAD -
#4379 :D
-
#4378 Ja, lehet.. -
#4377 Azok nem a gyengélkedő ágytálai voltak? -
#4376 Ja, negyedik részből nekem is rémlik valami olyasmi, hogy a kastély közelében nem működnek az elektromos cuccok, mert annyira telítődve van a környék mágiával... asszem a poloska-ötlet kapcsán jött ez elő. -
#4375 Igazából semmi elektromosat nem használnak ha jól emlékszem, de egy varázsló népnek minek? Pont a varázslat miatt nem ösztönzi őket semmi sem, hogy modernebb tárgyakat használjanak. Kivéve Mr. Weasley-t, bár ő is megbűvöli azt amit használ. :D
Én nem vagyok benne biztos, de szerintem ágytálakat használnak. :D Asszem mintha Ron kapott volna ilyen büntetőmunkát Piton-tól, hogy varázslat nélkül kellett kitakarítania a griffendélesekét. :D -
#4374 Az a legnagyobb elkúrás, hogy a griffendélben a fiú háló talán 6 vagy 8 fős ... elég szar lehet, ha azon alszik mind az 50-60 fiú (klubhelyiségből fel jobbra csak Harryék hálókörlete van, ennyi és több se). Ugye fent balra a lányok "hálói" vannak.
És persze retyó sincs a közelbe sem, sem fent a 6 ágyikónál, se lent a klubbhelyiségnél ... persze tusoló vagy mosdó se.
Este ugyebár nem mászkálhatnak a kastélyban, tehát ha rájön valakire este a szapora, akkor NAAAAGY bajban van :D
Az pedig, hogy ami van is olyan lepusztult és mocskos, hogy még a MÁV is bontásra ítélné ... igénytelen (varázslóknak meddig tartana rendbe szedni ?).
Számítógépet, TV-t ha jól emlékszem azért nem használnak, mert a mágia (közelsége) tönkreteszi azokat (vagy ez csak a Year Like None Other sorozatban van?)
-
#4373 loooool :D
Am. ez hülyeség. WC-re is járnak(6. rész jut eszembe amikor Harryt figyelmezteti Hermione, hogy a lány wc-ben hallotta, hogy szerelmi bájitalt akarnak bevetni ellene), angol wc-t használnak, 2. rész mikor Ginny le akarta húzni Voldemorth könyvét és zenét is hallgatnak, Mrs. Weasly kedvenc énekese asszem az 5. részben kornyikál a rádióból, Fleur-nek nem tetszett:)), fürdő is van, prefektusoknak külön. :)
A fogmosásról tényleg nem sok szó van, az már képzeletre van bízva. -
#4372 :DDDDDDDDD -
#4371 opst, elfelejtettem szólni, hogy a HP és a titkot kertjét jobbról balra kell olvasni tehát a képregényben jobb felső sarokból indulsz, majd balra aztán le, lapozáshoz kattints a képre.
akkor jutott eszembe hogy szólni kéne mikor a nearo képregényét megszokásból így akartam olvasni, bocsi ^^ -
#4370 Ez állati! :DD -
#4369 HP 1-4 :)
-
#4368 amikor olvastam először a HP regényeket pitont valahogy nőnek képzeltem, szerintem a jelleméhez jobban illett volna... -
#4367 Bocsi, de ezt akkor is muszáj belinkelni, mivel látom még nem linkelte senki, pedig HATALMAS :)
harry potter és a titkok kertje:
http://animeaddicts.hu/online.php?view.21446.1 -
#4366 Hát ez kurva jó lesz így trailer alapján! OMG bárcsak nézhetném már. :D -
#4365 Itt az új előzetes HD-ban, magyar felirattal:
-
#4364 áááá de király lenne ha megcsinálnák -
#4363 Hát igen. Utánaolvastam hirtelen, még oldalt is dobott hozzá ign mintha valós show lenne ....
Viccnek ez túl dúúúrva volt ... hogy mi mindent ki lehetne hozni belőle :D -
#4362 április 1 poén. egyébként sztem fasza lenne -
#4361 Ez most komoly? Mert viccnek túl durva:
-
#4360 Hehe, ez már durva lesz. Part 2-re spórólták az akciókat. :D -
#4359 -
#4358 Királyos lesz ^^ -
Plata #4357 Eléggé mangás.Nincs valami hasonló ami nem távol keleti stílusban készült?Tudom hogy divat a manga,de én nem szeretem. -
#4356 Piton úgy néz ki, mint egy lány^^
-
#4355 omfg, erre már talán érdemes lesz beülni a moziba -
#4354 A HP7 második részének új előzetese HD-ben, magyar és angol felirattal:
-
#4353 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4352 -
#4351 Ja, aranyos volt, a zene tetszett, de valahogy nem éreztem odaillőnek, az egész olyan fura volt... nem tom.. :s -
Plata #4350 Szerintem aranyos,szavak nélkül próbálta kicsit felvidítani.