4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Punker
    mégis mit vártál? szerintem meg így is elkapkodták és sok "unalmas" részlet kimaradt ami jelentős lenne a történethez.
  • Muttley
    Gyerekek, SZ.R a film!
    Lapos, sok helyen monoton, fakó.
    A korábbi részek akcióihoz - különösen a tűz serlege epizódhoz - képest ez SEMMILYEN.
    Határán vagyok annak, hogy kár volt megnézni. Bármelyik filmre vitt epizód jobb volt ennél.
    Hogy merték EZT ÍGY kiadni?
  • mosoporr
    250mill szerintem mind2rész költségvetése,az első felébe sokat nem költöttek ez látszik...
  • gulyasandras
    Sajnos engedtünk a rábeszélésnek (bár az jó volt, hogy 38-an mentünk moziba, odafelé tényleg jó hangulat volt a különbuszon), de ismét megállapítottuk, hogy Yates kb. Kabay Barna szintjén áll + sikerült a kisugárzásával a felnőtt színészek játékát is tönkretenni. (Tényleg azt hittem, hogy magyar filmet nézek.)

Sokatmondó, hogy 38 emberből mindössze 4 találta szórakoztatónak a filmet.

Részemről egy nagy nullást kap a film (igyekszem mihamarabb elfelejteni), egyszerűen nem értem, hogy miért nem fogadták el Cuarón ajánlatát.

A nagy kérdés persze az, hogy hova lett a 250 millió dollár, mert a vásznon nem találtam.
  • nearo
    Az nekem is nagyon tetszett, marha jól megcsinálták
  • davidka003
    Keménynek kellett volna lenni. Én tuti biztos elintéztem volna, hogy a hülye csaj befogja a pofáját, a tizenévesekről nem is beszélve.
    Ha már kiadtam a 2 jegyért több mint 2 ezret, marhára felbaszott volna ha valami köcsög miatt nem tudom élvezni a filmet.
    Szerencsére nálunk ilyen gond nem volt, néha az óvodás poénokon röhögtek a tinik de az még belefér.
  • Carloska
    3 éve nem voltam moziba , mert mindent itthon nézek jó minőség akkor házimozi , ha gyengébb akkor meg pc és nincsenek ilyen parasztok
  • Oszi
    Harry Potter 7

A film kellemes csalódás,sokkal rosszabbra számítottam az előző részek alapján,de ez kifejezetten tetszett!Viszont a moziközönség kurvára kiakasztott ilyet az utóbbi időben még nem tapasztaltam,sokszor járok moziba főleg a westendbe, de ilyen negatív élményben még nem volt részem,valami külföldi ült mellettem,akinek a nője folyamatosan fordította a filmet, már ez kiborított és erre még egy lapáttal rádobott a felettünk lévő tizenéves banda akik felrakták a széktámlára a lábukat és többszöri rászólás után sem tették le.Ez a nagy magyar mozivalóság!
  • Reg5
    Az az álarc 2 óra munka? :O Ha már annyit szöszöltek vele, csinálhatták volna ijesztőbbre is, túl semmilyen volt.
  • mosoporr
    megérte szenvednie az ő alakítása a legjobb mind közül,bár sokat nem szerepelt sajna,na majd a fináléban :)
  • davidka003
    Fiennes örül, hogy vége
  • davidka003
    A filmben a kis mese a halál ereklyéiről viszont 10/10-es, marha jó és eléggé Tim Burton-ös lett. :)
  • PJack
    szerintem pedig az pont hogy kurvajó volt :D
  • Narxis
    Nagyjából egyetértek, de

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A táncolós jelent(Harry és Hermione között) pl. elég béna lett, azzal nem tudom mit akartak, a zene kellemes volt, de nagyon nem illett a filmbe, röhögött rajta mindenki...
  • davidka003
    Ja az kimaradt, hogy a karszalagos banda a minisztériumban elég röhejes volt, meg az is, hogy bele kell állni a WC-be lábbal és le kell húzni magukat. 7/10
  • davidka003
    Megnéztem én is.
    Igazából örültem, hogy végre kijött az új rész, mert már hiányzott a varázsvilág de sajnos kicsit lassú.
    Az eleje azért pörgős volt.
    Annyira tudtam, hogy a trailerben látható jelenetek nagy része nem lesz benne az első részben.
    A vége fele azért jó volt bár vártam volna valami kisebb harcot.
    Meg az sem derült ki, hogy az esküvőn lévőkkel mi lett.
    A "roma csávó" az jól alakította a figurát. :)
    Voldemort nagyon jó, jó hallgatni a hangját. Kellően gonosz.
  • Narxis
    Én fél órája jöttem ki a moziból, utóbbi 2 filmnél jobb, de azért voltak unalmas jelenetek:

Amikor utazgattak, ez a könyvbe se volt izgi, de feldobták azzal, hogy Dumbledore múltját megismerjük, ez totál kimaradt a filmből.

Amúgy durva volt, hogy olyan vetítésre vettem jegyet ahol alig volt felnőtt, csupa 14-16 éves tinisuna, szipogtak a film végén rendesen. :D
  • nearo
    Én is tegnap néztem.
    Számomra kellemes csalódás volt. Rosszabbra számítottam. Ötödik-hatodik részt simán elveri.
  • Kandurex
    tegnap lestem meg moziba...hááát, ahogy gondoltam a könyvnek is erőteljesen untam az első felét, a film is ilyen volt :/
  • Carloska
  • Narxis
    haha, kcsg :D
  • Narxis
    Hogy ne csalódjak akkorát mint a 6. filmben. :D
  • angela1221
    Sziasztok! Sok új infó és érdekesség a A Titkok Kamrájáról és a sorozat többi részéről ezen az oldalon:
    http://harrypotterkonyv.hu/harry_potter_es_a_titkok_kamraja#
  • Carloska
    Hogy nehogy szétélvezze előtte lévő széket ha meglátja Potter-t vásznon
  • Seth
    Hogy túléld vagy miért ? :D
  • Narxis
    Én holnap megyek megnézni, drukkoljatok.
  • Thaison
    Én megnéztem az első vetítés alkalmával éjfélkor. Elmondható hogy ez az eddigi legjobb rész. Látványra valami eszméletlen, bár maga a rész elég komor és elnyomja a hangulatod, de ehhez a részhez ez kellett. Nagyon jól meg van csinálva. Egy dolog van amin én meglepődtem hogy ez már abszolút nem gyerekeknek van,legalábbis szerintem. Van benne egy-két olyan rész amikor úgy megijedsz,mert hirtelen beugrik valami hogy csak na:)Várom a folytatást, bár az még egy kicsit messze van:)
  • Punker
    én csak az első 2 kivágott részeit láttam rég szal passzolom.
  • Isti005
    köszi :) majd belenézek az Azkabaniba.
    amúgy már láttam belőle a kivágott jeleneteket. de azért megnézem, mert pl a Bölcsek Köve kivágott jelenetei nem egyeztek meg az EXTENDED jelenetekkel :) hátha látok valami újat. komolyan az Azkabani volt a legjobb Potter, de abból hagyták ki a legtöbb jó részt :/
  • Punker
    Felirat(ok): angol, magyar, görög, szlovák, heber, horvát
    Hangsáv: angol, magyar, esetenként török, orosz, görög
    Extra: Hogyan készült, Kimaradt jelenetek, interjúk, előzetesek, reklámok, játékok

Harry Potter 1 - 5 részek dupla korongos kiadásainak extra lemezei.

Harry Potter és a bölcsek köve (2001)

Harry Potter és a Titkok Kamrája (2002)

Harry Potter és az azkabani fogoly (2004)

Harry Potter és a Tűz Serlege (2005)

Harry Potter és a Főnix Rendje (2007)

Harry Potter és a Félvér Herceg (2009)

le lehet külön is tölteni őket bár 25 giga, 5-10 percek a kivágottak, nem tom megéri e.
  • Punker
    keress rá a DVD extrákra, kivágott jelenetek.
  • Isti005
    sziasztok!
    láttam mostanság h vannak ezek az EXTENDED verziók a filmekből...Bölcsek Kövéből láttam is új jeleneteket.
    az érdekelne, hogy az Azkabani fogoly EXTENDED verzióban van-e olyan új jelenet amit még nem láthattam és pl mik azok?
  • Punker
    még most se értem miért kellett az Odút felgyújtani.
  • Punker
    a félvér hercegből volt vágatlan / bővített verzió? ma este úgysincs semmi a tv-ben (az eső meg folyamatosan szakad)
  • davidka003
    Na én már foglaltam is 2 jegyet szombatra.
    Jaj de jó lesz. :D
  • Muttley
    Én is ezt hallottam, sajnos.
    Akkor k.rva jó, hogy a legtöbb reklámhordozóban úgy szerepel, hogy 3D.
    Ebből még lesz fikázás bőven. ;)
  • mosoporr
  • HarryProf
    Sehol a világon nem játsszák a HP7 1. részét 3D-ben, mert nem készültek el időben a 3D-be konvertálással, ezért a WB nem vállalta, hogy esetleg rossz minőségű 3D-vel kerüljön a mozikba. Viszont a második rész már biztosan 3D-ben kerül bemutatóra.
  • gman906
    A LÉNY megnevés még helytálló, mert Voldemort már nem egészen ember. A többi viszont már elég gáz.
  • Narxis
    rtl klubon a főnix rendjét vetítik, nyereményjáték: mi a neve annak a LÉNYNEK(:D) akinek nem mondjuk ki a nevét?

1.Valdemort
    2.Dumbledor

:DDDDDDDDDDDDDD lol