Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azzal James Potter az ablak felé fordult és észrevett 1 baglyot

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

NA igen leeht itt kombinálni. Megnéznék egy Yoda Voldemort párharcot , de a Dumbledore Palpatine se lehet rossz <#mf1>
nearo
majd jönnek a dzsedájok, akik visszaverik a fénykarddal az átkokat...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Azért a HarriPottert nyugodtan lehetne folytatni, hiszen elõ lehetne szedni a világ bármely tájékáról egy zúzós fõgonoszt, akivel megint meg kellene küzdenie a HarriPotternek.. 😄
Vagy jönnek a ZUFÓK és jól elrabolják a 9 és háromnegyedikrõl 😄 😄 mer kell nekik a génkészlete 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

bujcsik555
befejezés:és akkor elõugrott balázs és elkiáltotta magát :ez a KÉSZ ÁTVERÉS SHOW HARRY!!!!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
+ a hálapénz 20galleon😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Timbo
40 galleon xD

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

bujcsik555
vizitdij lett fizetve dr voldemortnak?

Mhosah Myth
"Dr. Voldemort délelõtt volt itt vizitelni" <#eplus2>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Dragooon
itt lett elcseszve a dolog:

"- De hát én ezt nem értem? És Harry? Auror lett belõle? - kérdezte James.
- Drágám Harry még csak 7 éves..."

még jó h nem ez lett a vége 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Alternatív befejezés: (amivel Rowling garantáltan kikészített volan minden Potter rajongót...)

...... és mikor Harry legyõzte Voldemort Nagyurat hatalmas öröm lett urrá rajta. Következõ pillanatban a kép elhomályosult majd lassan kezdett kitisztulni... Elõször egy fehér szoba, alakok, befügönyözött helység ahova a nap fénye alig jut be. Majd minden kitisztul: egy tiszta mégis egyszerû kórház szobába egy személy ült fel az ágyában. Körülnézve nem látott senkit csak alakokat beszélgetve a folyosón. Amint meglátták, hogy magához tért egybõl beszaladtak.
- Óóóó James végre magadhoz tértél... 7 évig voltál kómában, azt hittük hogy a baleset után sose fogsz magadhoz térni.
- Lily mi történt, hogy kerülök ide? A csata, roxfort! Az elõbb még Harry Voldemort ellen harcolt. Mi történt mi lett a többiekkel, a fõnix rendjével stb.?
- Óóó James ez biztos a baleset sokkhatása. Nem tudom miféle rendrõl beszélsz, de Dr. Voldemort délelõtt volt itt vizitelni biztos onnan ismerõs a neve...
- És Dumbledore, McGalagony?
- Dr. Dumbledore 1 éve halt meg az õ helyét váltotta fel a kardiológián Dr Voldemort. McGalagony nõvér cseréli a pelenkád...
- De hát én ezt nem értem? És Harry? Auror lett belõle? - kérdezte James.
- Drágám Harry még csak 7 éves...
- És mi van a jóslattal? A misztériumügyi fõosztályról amit Mr. Weasley õrzött.
- Óóóó James, a Weasley házaspár melletted lévõ ágyon feküdt nemrég engedték ki õket.
- Akkor ez az egész csak egy álom volt? És Harrynek nem is lett semmi baja?
- Hát az autóbalesetben megsérült és maradt rajta egy heg.
Azzal James Potter az ajtó felé fordult, hogy üdvözölje érkezõ kisfiát kinek homlokán egy villám alakú heg éktelenkedett.....
<#eplus2><#hehe><#nyes>
Mhosah Myth
Alternatív befejezés:

McGalagony átváltozik egy kardfogú tigrissé és átharapja Potter carotisát... <#eplus2>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Jrex
inkább msn

www.rapidshare.com -ra fel tudod tolni?
vagy msn?

... got nothin to share with you...

Jrex
nekem megvan az egész,linket nem tudok adni.

valaki dobja már át pls!

GTheo
ugyanezt szeretném 😊 köszi elõre.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

valaki küldene egy linket püben az egész fordításról? mert már minden eddigi link halott

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mikor adta el könyvet jött hozzá 1 házaspár Tonknak és Lupinnak öltözve, votl is büntudata

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker
Rowling nem szarozott kinyírt mindenkit szinte ne lehessen folytatni, tuti dobókockát dobálgatott mikor ki haljon meg 😊

persze elõzmény könyvek stb még lehetnek, a pénz nagy úr ugye 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mhosah Myth
Na a végére értem énis... Teljesen le vagyok hangolva annyira sok szomorú eset történt! <#rinya>

Engem legjobban Lupin és Tonks halála keserített el... Õk voltak a kedvenceim. Fõleg, hogy olyan boldogok voltak végre összeházasodtak ráadásul ugye a gyerek... És mindkettejüknek meg kellett halnia... 😞(

1-2 halott / fejezet ^^

kraawz
A 21. fejezet fordítása vmi katasztrófa lett 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

spoiler rulz állat.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lol.
Majd eldöntöm még.
Addig is spoiler rulz emberek, vagy tökön rúgom azt, aki nem így tesz lol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Dragooon
nah én is elolvastam 😊 nagyon tetszett ez a könyv, februárban tuti újraolvasom.
köszi minden fordítónak mégegyszer ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

AleXXXXX
Na elolvastam ,nagyon fasza volt, de szomorú vagyok. Eleve mert szinte midenki meghalt, meg szép a befejezés is, de legfõképp azért, mert NEM LESZ TÖBB RÉSZ! Úgy értem folytatás.

:'(:'(:'(

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Szerintem teljesen ugyan olyan a fordítási stilus. Ugyhogy nyugodtan olvasd. Ha kijön februárban akkor majd azt is elolvasod. Rájössz hogy nem lesz benne sok külömbség max a tördelésben 😄
olvasdd el elsõ 3. fejezetet és nem tudod majd abbahagyni 😄

Nekem nem is volt kérdés, h elolvasom-e a kalózt..és februárban (de lehet, h már Karácsonykor?) újból nekivágok a dolognak,megveszem a hivatalos fordítást..annyira hasonlított az elõzõekhez a 7.könyv szövegezése, -1-2 kapkodásból elkövetett hibától eltekintve persze-, h tényleg élmény volt
Looool, kis betûvel lál.
Azért nem kell sietni fordításnál, pláne, mert februárba neleve kijön.
Na mindegy.
Thanks tõled is a választ.
De még mindig hezitálok, hogy elolvassam-e a kalóz verzsönt, vagy ne :SS.

Nekem kb felse tûnt h más xD max a névkeveredés de az is csak néha illetve volt egy nagyon rrosszul lefordított fejezet de az sztem javítav lett (értsd herry kisbetûvel és e vel )

Hmmm, akkor szerintem nem olvasom el és várok februárig, nemtom :S.
Thanks a választ.

Punker
minõségben rengetegben, fordításban sacc 10%-ék.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amúgy mennyiben tér el a neten lévõ cucc majd a februáritól szerintetek?

wizy
ja, nem szóltam 😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

wizy
kié ez az oldal?

borítok
ez
gondolom mikor betörnek a széfbe de az amcsi ??

német borító cseppet spoilereS 😄

Pigo
Hát én nem emléxem semmi házasodásra WoW-ból...

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Luna miért Nevillehez ment feleségül ??? Vmi kutatóhoz ment =\
Olyan összeillõ pár volt + WarofWizardsban is asszem összeházasodtak

Mi tartott Harrynek 7-8 évig ? 😛 Mert ugyw Ginny és 3 évig volt Kvididzs (hülye 1 szó 😄) játékos

Mhosah Myth
Óóóó, hogy bazd+.... Nemigaz mi a xarnak van a spoiler? Többet már ide se jövök be, holnap kiolvasom az egészet mert kikészülök...

gomold gyûrûjnek mi köze a feltámasztó kõhöz?a gyûrûbe volt valami kõ vagy mi?
wizy
én máig nem értem, hogy Slughorn prof nevét miért pont Lumpsluck-ra fordították le, vagy hogy Kreacher-bõl hogyan lett Sipor 😄 Suette-Polltsról már nem is beszélek 😄 na mindegy, biztos tudta a fordító hogy mit csinál, amúgy nagyon jó beszélõ nevek/kifejezések vannak a könyvben, nem kritizálom 😄

wizy
na azért ha valaki is igényt tart rá, mármint rajtam kívül 😄, akkor szívesen egységessé hozom az egészet külalakilag, meg átnézem a helyesírást, stb 😄 a fordítók munkájába persze nem szólok bele, csak ha akkora égbekiáltó a hiba 😄 na de ez se most lesz, majd egyszer ha idõm lesz rá 😄

aki még nem olvasta angolul egyiket sem annak a hp szótár ottvan segítségnek
Ampók is máshogy van írva, végig😊)
de nem lehet minden tökéletes.. a történet jó, csak a neveket nem fordították le😊
toysoldier
picit engem is zavart de az utolsó fejezetekre már megszoktam a hibákat 😄 szal a végén már nem zavart ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

wizy
akkor úgylátszik, csak engem zavar😄 mindegy, úgyse én olvasom, akkor meg nem szólok egy szót se 😄 ha nekik jó, akkor nekem is 😄

toysoldier
februárig jó ez ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.