Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lolol... nem úgy értettem.
HP7tel mit csináljak?
Olvassam már el most?
A csajjal semmi gondom, ha nem tûnt volna fel.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kraawz
g0t h3r01n ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gladiator
Ezt inkább a fiúk, lányok, kapcsolatokban kérdezd. Egyébként abban a korosztályban amire következtetni lehet, hogy vagy az üzeneted alapján, szerintem húzd meg a haját és mondd meg az óvónéninek.

Ergo még mindig bírom a csajt simán<#wink>.
Ha egy hülye haverom poénkodna így velem, simán ment volna tiltó lsitára<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mostmiafaszt csináljak emberek?
egyik csaj elmondott msn-n ezt-azt simán kapásból a 7-rõl és áhh.... le nem tiltottam, picit szidtam szelíden, de aztán behallgattam.... de egyszerûen nem tudok neki ártani és nem is akarok.... de röviden: nõk<#rolleyes><#szeret>

Most szóljatok hozzá.
Részemrõl no komment 😛.

Punker
miért lõttek volna? jönnek a filmek stb 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

brodix
Hát ja

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

kész, ennek a topicnak lõttek😊))
bujcsik555
csak azért kapta mert az elit alakulat össz részt elkérte és ugy adta vissza hogy több mint fele nem volt meg ami megvolt az meg tiszta csikarás! szerintem megérdemelte

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ezentúl azért remélem, hogy nem számíthatsz rá, mint haver...
Gladiator
Te akkor biztos valami über kemény srác lehetsz...

ja, vmi olyasmi <#eljen>
InfectedMann
Azt hiszem ezt mondják undorító gerinctelenségnek?
Vagy valami hasonló. Tovább nem ragozom mert ez nem az a hely.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

bujcsik555
az is vagyok<#hehe>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Dragooon
büszke lehetsz magadra -.-

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

bujcsik555
egyik haverom ma siránkozott hogy kár hogyfebruárig kell várni a 7 részre
én meg ojan szemétvoltam hogy nem mondtam meg neki hol tudja letöleni és elmondtam neki a végét<#eplus2><#mf1><#hehe>

hogy kihalt a topic hehe
Mhosah Myth
Elég a flamebõl...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

nearo
htx

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bujcsik555
tényleg sok a noob,3133.hsz-töl csak azok irtak<#eplus2>

Jrex
én csak okos kalózfordítást😊

hé, én legalább nem kéregetek hülye kalózfordításokat!
Timbo
annál is több :\

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Gladiator
Anyám, mennyi n00b van itt...

de hihetné az ember azt, hogy téged nevetett ki... nem írta oda, hogy "hé ez az xD magamnak megy, nem neked kraawz" 😛
kraawz
nem engem nevetett ki,hanem a saját hülyeségét.

hogy kinevesse kraawz-t...
nearo
mit gondolsz, mért tette oda laliking azt az "xD"-t a végére...? 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

már bocs, de a javítása jó volt... "higgyek" - így a jó
hidjél* xD

... got nothin to share with you...

kraawz
higgyek*

Jut eszembe ha van valakinek egy jó fordatása azt megköszönném, már elolvastam egy kettõt, de nem tudom, hogy mit higyjek!
Ebbõl nemkellene poént csinálni, mert van aki szereti!
viszont mirtillnek emiatt a kontakthiba miatt csak az elõzõleg belerakott rózsaszín bolyhos fülvédõ maradt, amit még bimbának küldtekXD
elromlott a süveg, és nem egy nyúl jött ki belõle, hanem az a kard, amit dippet küldött 50 évvel elõtte hisztis mirtilnek
nem, a kalapból esett ki 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ja már akkor is megvolt neki a fõnixe vitte le Potternek a barlangba.
😊

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

mrs. norris gróp ? jóvan te tudod xD
Egyébként mikor Harry a 2ben megszerezted a Griffendrél kardját akkor az már elõtte is megvotl Dumbinak ? vagy akkor is elvon veszve lopva ?

Dragooon
gróp & mógus prof. /vagy ha nõnemet keresünk, akkor már mrs.norris =OO

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

én 1ébkéntnem értem h ki találta ki ezt a hermi piton kapcsolatot. mert ennyi erõvel lehetne hermi flitwick isXD vagy ron mcgalagonyXD
-.-'

lumos.hu -n van sok

Van egy csomó magyar forum, ahol írnak elég sok szálon ilyen funfictiont ( remélem jól írtam) HP-ból is. Valamelyiken Potter szinte nem is szerepel, mert a Hermi és a Piton kefélnek éjjel nappal 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

3 szavas történet , btw jó 5let XD

bujcsik555
nyisson valaki egy topikot ahol mindenki 1 mondattal folytassaa a hp7-et.<#idiota>leköröznénk vele rovlingot<#idiota>

miért nem a 7 és háromnegyedik részt készítjük el?XD
Látom, az innen összeszedett részletekbõl meg lehet jelentetni majd a Harry Potter 7és felet 😊)
Ötletekkel tele vagytok, de így lesz jó, hogy vége, majd elõszedjük újra az elsõt és elkezdjük megint (bár én felkészülés gyanánt elolvasom mind a hatot, hogy képbe legyek a hetediknél).

a kórház neve szent mungó, és egy kirakaton keresztül lép ki belõle
kórházból kifele menet pedig rákacsint Dilys Derwent portréjaXD
este pedig zöld fénycsóvák röpködnek tûzijáték gyanánt
zeli
és jött a takarító egy tûzvillámal <#hehe>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.