Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP7tel mit csináljak?
Olvassam már el most?
A csajjal semmi gondom, ha nem tûnt volna fel.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ha egy hülye haverom poénkodna így velem, simán ment volna tiltó lsitára<#hehe>#hehe>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
egyik csaj elmondott msn-n ezt-azt simán kapásból a 7-rõl és áhh.... le nem tiltottam, picit szidtam szelíden, de aztán behallgattam.... de egyszerûen nem tudok neki ártani és nem is akarok.... de röviden: nõk<#rolleyes>#rolleyes><#szeret>#szeret>
Most szóljatok hozzá.
Részemrõl no komment 😛.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Vagy valami hasonló. Tovább nem ragozom mert ez nem az a hely.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
én meg ojan szemétvoltam hogy nem mondtam meg neki hol tudja letöleni és elmondtam neki a végét<#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1><#hehe>#hehe>
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
... got nothin to share with you...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
😊
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Egyébként mikor Harry a 2ben megszerezted a Griffendrél kardját akkor az már elõtte is megvotl Dumbinak ? vagy akkor is elvon veszve lopva ?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
lumos.hu -n van sok
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ötletekkel tele vagytok, de így lesz jó, hogy vége, majd elõszedjük újra az elsõt és elkezdjük megint (bár én felkészülés gyanánt elolvasom mind a hatot, hogy képbe legyek a hetediknél).