Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegeace
HP délután a HBO-n 4 rész egymás után vetítve 😄

Heló szia remélem hogy vagy

RaulwakY
😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

meg a könyvvé 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mama2
Ja bocs hülye kérdés volt. Persze hogy A filmet bírtad egy óráig, hisz ez a filmek topikja. Sorry:S.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Már melyik HP5-öt? A filmet, vagy a játékot?

huh hp 5 öt 1 óráig bírtam :S

mama2
beztos. Ha A WIKEPEDIA írja, akkor tutka😄.

Mhosah Myth
Az angol szövegben én nem találtam olyat, hogy azt írták volna, hogy megölte... Sztem csak a magyarok bénázták el 😊

De akkor is borzalmas ez az egész 😊 Ekkora hülyeséget... Mondjuk engem nem zavar mondhatna ezekután akármit rowling, meg sem hallom... 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Nem hát 😛 Rowling túl sokat ivott aznap
"hogy a fess varázsló a fekete mágia híve. Kénytelen volt megölni szerelmét. Ez Dumbledore "nagy tragédiája" - mondta a szerzõ."

nem is ölte meg

Ilyen figurákat nálunk nem lehet kapni? 😄
Gladiator
Most már mind1, a könyveket befejezte, az hogy mit fikcionál hozzá már semmit nem számít. Én speciel nem sajnálom tõle a pénzt. Megdolgozott. Amúgy nekem bejön ez a kis fordulat. Kicsit érdekesebbé teszi Dumbledore múltját, ami mondjuk szvsz kicsit uncsi volt a könyvben. Mondjuk ha ott megemlítette volna, akkor biztos hogy nagyobbat üt.

brodix
Én még mindig bízok benne,hogy még mindig jó ember,az irodalmat,az írást szereti nem a pénzt.
Én miatta kezdetem el olvasni.
Megnéztem az elsõ négy filmet,aztán kíváncsi voltam az ötödikre,hát nekikeztem a könyvnek(az ötödiknek).
Aztán már ott tartok,hogy az elsõ kettõt hatszor,3-6-ig ötször,hetediket egyszer(kalózfordítás).
Azóta már Stephen Kinget(remélem jól írom),C.S. Lewist(asszem így hívják)is olvasok.
Szóval még mindig reménykedek abban,hogy a pénz nem vette el Rowling eszét.
Bocs,hogy ilyen hosszú lett az üzi.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Engedjetek meg nekem egy kis cinizmust: Rowling kissé olyan lett, mint Voldemort. Voldemort mit csinált: maga mellé állította az összes kisebbséget, hogy azok támogassák, amíg kell, utána úgysem törõdött velük. Rowling mit csinál? Behoz színesbõrû karaktereket, de csak az ötödik részben derül ki, hogy ki hová tartozik (szép magyar szóval élve: retcon), most meg behozza a buzikat. Tessék, íme a fanbase, lehet rájuk alapozni, annál több pénz vándorol Miss Rowling amúgy is kövér pénztárcájába.

Én még emlékszem a szegény, de egy szebb jövõrõl álmodó írónõre, aki egy kávézóba ment írni, mert ott van fûtés. A végére a királi lakosztályban fejezi be a DH-t. Ez már nem ugyanaz az ember. Ékes anyanyelvén mondhatnók: Money is God...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

mama2
Buzi a kedvenc szereplõm? A Büdös gecibe bele😞

TVelvet
ROFL 😄DDDDDDDDDDD
<#wow1> B+, hát ez nagy hülyeség volt... J.K. kicsit elveti a sulykot. Kicsit már úgy érzem, hogy ezt a reklámért csinálja... pénzhajhász lett 😞
Narxis
ÁÁÁÁÁ ezt most mért kellett?<#falbav>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gladiator
nem a sztorit cseszték el, szentem egész érdekes. a cikket cseszték el, mármint a címét.

Én is így gondolom. DH-ban nekem nagyon tetszett a sötét múltú Dumbi, de ez... Hány embernek volt már példaképe az öreg, erre most, a klasszikusokat idézve, "Buzi-e van?" Oké, hogy ezt a könyvben magában nem írhatta le, de mekkora illúziórombolás már így.

Le merem fogadni, hogy az eljövendõ hetekben, hónapokban, sorra jelennek majd meg a tanulmánok azt taglalandó, hogy vajon Dumbi miként is közeledett Harryhez és/vagy Pitonhoz. A sok slash ficrõl és fanartról meg jobb nem is beszélni...

Gladiator
Baszki, így elcseszni...
Nem a Harry Potter film szereplõje buzi, hanem a könyvben szereplõ Dumbledore...

brodix
vki lefordítaná?
nem naon tok angolul

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Narxis
???

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rowling ezúttal is nagyot dobott: Dumbledore-t coming-outolta. Nem akarom kommentálni sem õt, sem az ötleteit, mert abból nagy ban lenne, de aki még nem hallotta, hát íme: A nagy Albus Dumbledore, mondjuk úgy, "más"...

Gladiator
amíg bújkált felcsinált egy csajt, lett egy gyereke. kész.

én letöltöttem, de valszeg a vid. kártyám nem jó hozzá😞
a hp8 pedig télleg jó 5let, csak az a baj,hogy nem lenne hozzá sztori, mert voldika megpurcant
mama2 ez biztos?

ööö WoW for ever!:D

mama2
A HP 6. 2008-ban jön ki, a 7 meg 2010. Wikepedia rulz😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

brodix
rászámolsz még + 1 hónapot

brodix
az már majdnem 2008

Jrex
én úgy tudom h, kb 2 hónap mulva kezdik a forgatást.

brodix
HI!
tudtommal 2008-ban kezdik forgatni,2010 környékén fog megjelenni.
vhol olvastam,de ezt csak a ro*adt sz*r emlékezetem mondja.

Hello!Valaki nem tudja ho hány évente jönnek ki Harry Potter filmek?És ho mikor jön ki H.P.6?és valami infot tud-e rola!Lehet ho hülyeséget kérdezek de mind1 elöre is kössz

ööö WoW for ever!:D

Hát én nem jáccom ekkora baromsággal😊 sztem lerombolja a felépített illúziót... a filmben legalább volt valami izgalom, de itt max attól rettegsz h egy tökkel eltalálnak (legelsõ játéka a HP-nek) enyhén vicces sztem😊 inkább fogom magam és megnézem az esti filmet ehelyett😊))

Bocsi, ha valakinek más a véleménye😊 Nekem ez, nem tehetek róla... Tudjátok 2 féle ember van: Az egyik õszintén elmondja a véleményét, a másiknak vannak barátai😊
AleXXXXX
Jaja, én is régen voltam errefelé, látom jolkihalt az egész...

De nem is meglepõ, hiszen kijött a könyv, (kalózfordítása) aki akarta elolvasta, új film is megvolt, és most nincs miröl beszélni..

De milenne, ha írnánk egy hp8-at? De komolyan? pár ember írná, elszórakozna vele😄
vaagy ki mitszol a game-hez? az 5. game-hez? Én végigvittem, helyesebben odáig vittem, mikor mluna cuccait kéne megkeresni, na ott adtam fal.😞 Kicsit sazr, hogy sok keresgélés van benne, ami nagyon unalmas tud lenni.

Na! vélemények gyerekek😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

BiG G
elég omg lett ez a topik <#wilting>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

nearo
who?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

torrent pl, mininova...
Hp-t meg olvasd el, sztem jó lett a fordítás, még mindig tisztelgek a fordító(k) elõtt <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Pech.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nearo
nem, az ilyenekre sajna csak rossza jegyet lehet kapni, azt is csak akkor, ha nem csinálom meg

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Looool.... kaphatsz jó jegyet, akkor rá<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nearo
loál, angolból az a házi, hogy könyvismertetõt kell írni... még jó, hogy megvettem a könyvet<#vigyor>

SKEJT

Kermelin Soliider Qwatias Jy

SKEJT
Nem tudjátok honnan lehetne letölteni a hp5-öt (filmet)? Már ha lelehet :<#pias><#worship> 😄😄

SKEJT
Sziasztok!

Lál....
... nem<#idiota><#hehe><#hehe><#banplz><#hehe>.
S te?<#banplz><#hehe>

kraawz
got heroin = beszívtál ? 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ez vmi kódolt üzenet?<#idiota><#hehe>