Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
De akkor is borzalmas ez az egész 😊 Ekkora hülyeséget... Mondjuk engem nem zavar mondhatna ezekután akármit rowling, meg sem hallom... 😊
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
nem is ölte meg
Én miatta kezdetem el olvasni.
Megnéztem az elsõ négy filmet,aztán kíváncsi voltam az ötödikre,hát nekikeztem a könyvnek(az ötödiknek).
Aztán már ott tartok,hogy az elsõ kettõt hatszor,3-6-ig ötször,hetediket egyszer(kalózfordítás).
Azóta már Stephen Kinget(remélem jól írom),C.S. Lewist(asszem így hívják)is olvasok.
Szóval még mindig reménykedek abban,hogy a pénz nem vette el Rowling eszét.
Bocs,hogy ilyen hosszú lett az üzi.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Én még emlékszem a szegény, de egy szebb jövõrõl álmodó írónõre, aki egy kávézóba ment írni, mert ott van fûtés. A végére a királi lakosztályban fejezi be a DH-t. Ez már nem ugyanaz az ember. Ékes anyanyelvén mondhatnók: Money is God...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én is így gondolom. DH-ban nekem nagyon tetszett a sötét múltú Dumbi, de ez... Hány embernek volt már példaképe az öreg, erre most, a klasszikusokat idézve, "Buzi-e van?" Oké, hogy ezt a könyvben magában nem írhatta le, de mekkora illúziórombolás már így.
Le merem fogadni, hogy az eljövendõ hetekben, hónapokban, sorra jelennek majd meg a tanulmánok azt taglalandó, hogy vajon Dumbi miként is közeledett Harryhez és/vagy Pitonhoz. A sok slash ficrõl és fanartról meg jobb nem is beszélni...
Nem a Harry Potter film szereplõje buzi, hanem a könyvben szereplõ Dumbledore...
nem naon tok angolul
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Rowling ezúttal is nagyot dobott: Dumbledore-t coming-outolta. Nem akarom kommentálni sem õt, sem az ötleteit, mert abból nagy ban lenne, de aki még nem hallotta, hát íme: A nagy Albus Dumbledore, mondjuk úgy, "más"...
a hp8 pedig télleg jó 5let, csak az a baj,hogy nem lenne hozzá sztori, mert voldika megpurcant
ööö WoW for ever!:D
tudtommal 2008-ban kezdik forgatni,2010 környékén fog megjelenni.
vhol olvastam,de ezt csak a ro*adt sz*r emlékezetem mondja.
ööö WoW for ever!:D
Bocsi, ha valakinek más a véleménye😊 Nekem ez, nem tehetek róla... Tudjátok 2 féle ember van: Az egyik õszintén elmondja a véleményét, a másiknak vannak barátai😊
De nem is meglepõ, hiszen kijött a könyv, (kalózfordítása) aki akarta elolvasta, új film is megvolt, és most nincs miröl beszélni..
De milenne, ha írnánk egy hp8-at? De komolyan? pár ember írná, elszórakozna vele😄
vaagy ki mitszol a game-hez? az 5. game-hez? Én végigvittem, helyesebben odáig vittem, mikor mluna cuccait kéne megkeresni, na ott adtam fal.😞 Kicsit sazr, hogy sok keresgélés van benne, ami nagyon unalmas tud lenni.
Na! vélemények gyerekek😄
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hp-t meg olvasd el, sztem jó lett a fordítás, még mindig tisztelgek a fordító(k) elõtt <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Kermelin Soliider Qwatias Jy
... nem<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>.
S te?<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!