4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
2 sort is olvasd el gyilkosság és nem gyilkossági kísérlet.... -
amúgy meg halálosan megsebesültnél lehet, hogy még kórházban fekszik és próbálnak segíteni rajta -
talán és a csoda szó melyik részét nem értetted? -
b@sszus nem tudtok olvasni?
"halálosan megsebesült"
"Őt gyilkosság elkövetésének vádjával már őrizetbe is vette a rendőrség."
"Londonban idén már 14 fiatal vesztette életét erőszak következtében."
ezekből nem eléggé egyértelmű hogy meghalt? kész vége nincs tovább... -
Szegény :'( :(... azért remélem talán vmi csoda segítségével ismét élheti rendesen az életét. -
a halálosan megsebesült részt értelmezted?
-
Remélem meggyógyul. -
-1 szereplő -
Teszkó Gazdaságosan Szar :D. -
csgj #3453 LoL xD Igaz, kaját se biztos, hogy érdemes venni... Azaz Teszkó gazdaságos kaját nem érdemes inkább. Más márkát lehet. Bocs az OFFért. :S -
Amúgy mama 2 szólok, hogy anno elkezdtem írni egy paródiát én is. Garry Fotter és a spájz kamrája címen :D.
Az xfire-n a varázsvilág folytatása megfeneklett, de ami késik, nem múlik :). És sztem megpróbálom legyűrni a GF és a spájz kamráját is, csak az nehéz lesz, de igyekezni fogok :D.
Velem az a baj, h lelkesen elkezdek vmit, mondjuk van belőle 8oldal a wordben és kész :), elszáll ihlet és kedv :(. -
Alexandrába árulták, nemrég láttam 1-2 darabot. De itt meg tudod rendelni. -
Az eddig megjelent 12 rész van meg:D. De tervezem hogy megveszem, csak nemtom hol lehet kapni. Eddig sehol nem láttam:S. -
Azt én is elkezdtem de felénél abbahagytam, nem volt tul jo.
Többi megvan? -
asszem kicsit offtopikba mentünk -.- -
Fúj hányingerem lett bazze... Amúgy ki olvastam a:Harry Kókler: és az epeköve című műremeketxD. -
Cat 02 #3446 Nem TESCO-sra gondolt. -
Inkább kaját se vegyél ott:
:D
-
:)... jahh mosmá tom :(. -
lol -
vagy még azt se :p -
csgj #3441 Egy jó tanács: kaján kívül ne vegyél a teszkóban semmit!!! -
Nekem az xbox 360 két hónap alatt meghalt :( és a buzi teszkósok nem cseréltették ki :'(. -
Én reggel kezdtem az első részt és már a 130-nál tartok, és 201 oldal van. Persze ebben volt szünet(X360-oztam stb.)
De néha sírva röhögök, annyira...ááááxDDDDDDDD. Hermione Hermelin lett, aszongya ezért hívják így mert nagy a muffomxDDDDDDDDDDD. A vonatban, beszol a kapitány, hogy kössék be magukat, mert mindjárt megérkezünk rokfortba, a csipeszt tegyék az órrukra, mert büdös van és használjanak óvszert. xDDDDDDDDD -
Cat 02 #3438 Én a 4 et olvastam, havernak megvettem szülinapjára reggel és du.-ra kiolvastam :D -
Nekem az a könyv teccik, ahol az első oldalon ír egy szösszenetet, h nyomatékosan kéri az illetőt a szomzsézdos tetőről, hogy a titkárukat v kiket ne lő...
és megszakad az írás :). Aztán a könyvben meg elkezed vmi szappanoperát írni :D. Egyik fejezetben. -
Sírva röhögök.A Weasley gyerekek kilencen vannak, és olyan nevük van hogy:altefnégy,Delete,BackspacexDDDDDDDDDDDDDD. -
áááááá LOL... Aszongya: És eltünt mint minimálbér a hó elejénxDDDDDDDD.
Pihentagyú lehet aki írjaxD. De kurvanagy! -
Én olvastam, párat, nemtom mennyit, de sok van és majd eccer megveszem őket mind, nemtom.... de jók sztem is. -
El kezdtem olvasni az első részt. Hát ritka szánalmas. Az első két fejezet alatt kb. 1x kuncogtam fel. -
Sose szerettem az ilyet, Gyűrűk Urából is van egy pár és egyet el is olvastam, ritka szarok(nekem). Szerintem ez a tipikus "hogyan keressünk pénzt más munkája árán" rókabőrlehúzás. -
Valaki olvasta már a Harry Potter paródiát? Heri Kókler a címe. Eddig 13 rész jelent meg. Van 6 ami az igazi könyvet parodizálja(most készül a 7. paródiája), és van különálló 7. Én most olvasom, szétröhögöm az agyamxD. -
Ben C #3430 A King's Cross 9 és háromnegyedik vágánya turistalátványosság :D -
Jaigen, erről van szó.... hát jahh, de egy nézésre alkalmas sztem simán. -
Libri könyvesboltban van egy ilyen akció, hogy:
Bármely két Harry Potter kötet megvásárlása esetén ajándékba adjuk az Abszol-út, avagy Harry Potter nyomában című DVD-t.
Én is láttam a DVD-t, pénzt nem adnék érte, nem volt olyan érdekes. -
Sajnos már nem lehet regisztrálni arra az oldalra :(... így is küldjem a linket? :D -
Ja télleg C nem S. Sry.
Legend Killer: Hol találtad? Linket priviben létszi, köszi.:) -
Volt egy olyan kis szösszenet, amit asszem az uccsó könyvhöz adtak, vagy vmelyik másikhoz... vagy simán külön. Lényeg 600 mega volt max és Harry Potter nyomában címet viselte. Egy csávó volt Angliában és elment minden helyre, amiről szó volt az összes könyvben... még seprűre ülni is megpróbált, de felszállni nem tudott :D.
És elment a KC-ra :)... és neki ment a falnak, de nem teljes erőből :D. Viszont ott lelehetett magadat fányképezetni, hogy ott voltál :). Néha irigylem az angolokat :D. -
a King's Cross-ra gondolsz tán? -
Hátja:(. Gondolkoztam azon hogy elmegyek oda a KS pályaudvarra, azt nekifutok a falnak aminek HarryékxD. Hátha lesz valami:S.(tudom hiú ábránd, de ez van...)
:D