Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
Ja,egyébként én az elsõ 3 könyvet 7-szer,most olvasom hetedszer a negyediket,az 5-öt és a 6-ot 6-szor,a 7-et 2-szer.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
HI!
Ki hányszor olvasta már el a HP könyveket?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Timbo
Ár: 4 690 Ft

Internetes kedvezmény: 20%
Internetes ár: 3 752 Ft

vagy te mirõl beszélsz?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

grizzly21
699 ft?

AleXXXXX
Hahó!😊
Mátol lehet rendelni bookline-rol a könyvet, 699ftért már 9-én(szombat!!!) megkapjuk a könyvet. Aki sajnálja érte azt a pár fillért, és még bír várni, az -300 így 399ft postaköltségért hétfõre/keddre kaphatja meg.
DE siessetek, mert ha elfogy a könyv, akkor várhattok az utánnyomásra
Alex

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Gladiator
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az, hogy végül is hogyan került Harryhez a deadstick, hogy Malfoy gyõzte le végül Dumbledort, azzal, hogy Dumbi feláldozta saját magát. Szerintem jó kis csavar volt.

Gladiator
Pont azé baj.... Szánalmas. Max az 5 évesek tartják jópofának, amúgy szerintem is gáz és nyálas.

a nevek direkt olyanok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mama2
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

grizzly21
melyikre gondolsz? (spoilerbe ird)

Gladiator
Nekem kifejezetten tetszett a csattanó a pálcával kapcsolatban.

grizzly21
hat en most fejeztem be, nyaron kezdtem el de akadt mas dolog kozben. na de vegre raszantam magam

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egesz konyv kb a 3/4eig jo..mint az eddigiek kb az a szinvonal, aztan onnan az utolso elotti fejezetig kb baromi jo! alig hittem a szememnek amikor olvastam, hogy igen, a csajszi megmerte lepni amit kellett es kurva jol kitalalta az egeszet, jol osszevarta a szalakat, es minden keszen volt hogy azt mondjam ez igen, ezert erdemes volt vegigolvasni mindegyiket. Erre elbassza az utolso 2 fejezettel, vagy 3mal (King cross-tol kezdodoen) hat el se hiszem...jo okes, 14eves a celkozonseg, nekik nem lehet eladni olyat ami nem happy end mert akkor megy a siras rivas, hogy miert kellett megolni harry-t, dehat konyorgom, ez szanalmas...meg a legutolso fejezet: Albus Severus? James es Lily? de kurva kreativ nevek...szerintem egy 5.es kisiskolas igy igy zarta volna le a tortenetet de egy az egyben...hat kar erte, en azt mondom.
En egyebkent nem vagyok fanatikus, egyszer olvastam csak el, de mindet, a 4.tol kezdve angolul, lehet h ha angolul nem tudtam volna magyarul nem olvastam volna el..na mindegy, azert nem bantam meg, de AAAaaaaa...

brodix
😄
Nagy pletykalap😄
Mondjuk sztem a Blikk = a Hírverõvel
Vagy a Reggeli Prófétával?

Gladiator
Akkor az már tutibiztos, ha a blikkben volt.

brodix
különben volt a blikkben is.
Sorry a hirdetésért!

Narxis
Jeeeeeeeeeee!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

fsgh
adja meg az ég hogy igaz legyen! mert akkor végre normális Potter filmet is láthatnánk!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Timbo
Nekem tetszik az ötlet 😊

fsgh
pedig jóaz ha kint van a polcon^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Punker
sose adtam, az összes könyvet Myth adta eddig is kölcsön 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

fsgh
nem akarsz rá pénzt kiadni?😄

mama2
Én is úgy voltam vele, hogy elkezdtem olvasni. Egyszer becsuktam, mert 1: a szemem már ki folyt, 2: mondom, számítógépezek. Feláltam az ágyrol,ki léptem az ajtón, de azonnal visszafordultam, mert egyszerûen olyan izgalmas az egész, hogy csak azt járt a fejemben:"mi fog most történni?", visszafordultam, és olvastam tovább, nem érdekelt hogy a szemem káprádzik😄. Meg nekem is volt olyan, hogy fél 10-ig olvastam, apám átjött hogy:"most már jobb ha be fejeznéd, ne rontsd a szemed.", mondom:"Mingyá már csak 10 oldal a kövi fejezetig." Aztán addig nem tettem lée, amíg el nem olvastam azt a fejezetet😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Punker
te inkább az uccsút rendeld már meg, kapsz rá 2 napot kiolvasni aztán úgyis elszedem tõled 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mhosah Myth
Én az 5.-el voltam úgy, hogy megvettem reggel 9kor a boltban és este fél 12kor befejeztem... <#nyes> Még mikor kajáltam akkor is olvastam... 😊))

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

AleXXXXX
Áh, sztem sokan vagyunk ezzel így...😄

Meg csak szolnék a házigazdának, hogy elkéne 1 új fejléc, mivel az utolsó rész jön ki könyvben, de a fejléc az 1 rész kisgyerekeit ábrázolja😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Narxis
Akkor megnyugodtam, hogy csak velem van a gond. 😄

nearo
én meg angolul olvastam el... kíváncsi vagyok már, hogy miket értettem nagyon félre, bár a fonotosabb dolgok valszeg lejöttek, mert a történet így is kerek számomra

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

AleXXXXX
A friss hp könyvekkel én is így vagyok😄
Megvettem a 6.-at, vagyis kijött postán, 3 nap alatt kivégeztem:
olvastam a kádban, olvastam alvás elõtt( a 3. este éjjszaka is, úgy fejeztem be), meg olvastam amikor csak volt szabadidõm.😄 A szemem a végére ko-n volt.. de, na megérte😄 és asszem a 7.el is így leszek, pedig má elolvastam a kalózváltozatot.

Narxis
Lehet innen fogom én is, csak nagyon félek.Esküszöm ha kezembe kerül, nem birom letenni.Ezt most nagyon komolyan mondom, ha minimum 3-szor nem olvasom ki akkor addig nem birom letenni.De utána is elõ szoktam venni, ha van olyan fejezet ami nagyon tetszik.Aztán tudom letenni pár hónapra. 😄

AleXXXXX
Ja, ok😄

A könyvet ki rendelte már meg?😄
Én boolkile-nál veszem, mert így csak 3752ft, azaz 938 ft-nyi kedvezményt kapunk, a postaköltésg pedig 400ft így marad 538 ft és a könyv is meglesz😄😄

Harry Potter és a Halál Ereklyéi - Bookline.hu

Narxis
De, írtam is, hogy fan trailer. 😊

AleXXXXX
Õõõ neharagudjatok, de senkit nem zavar h eben az elõzõ részek vannak összevágva? úgyértem az elõzõ részekböl van a trailer?
Mert sztem eléggé feltûnõ...

Hegeace
2-be és 3-ba is volt 4be alapból nincs, 5-bõl kihagyták 😊

Heló szia remélem hogy vagy

bujcsik555
Kell akalozforditás ?ha kellirj pm-et

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

mama2
Mikor lesz mmár február 9.-e? Olvasni akarom a HP7-et😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Narxis
EZ még nagyon jó!

Narxis
ITT egy fan trailer a 6-os filmrõl, szerintem nem rossz. ITT egy másik, ez szerintem már kevésbé jó.Nagyon várom már a filmet, komolyan mondom, pedig még egyiket se bírtam többször végignézni.De akkor is jöhet minden ami Harry Potter. 😊

mrzed001
Valamelyik nap eszembe jutott, hogy vajon a 6-os könyvbõl mi kerül bele a filmbe, mi nem, és miket írnak át.
Lupstuck beszervezését gondolom nem fogják az elején kihagyni, viszont a vonatos orrtörést tutira kihagyják.
Kvidics, szerelmi szál, na ez szintén kérdéses (talán HP1 óta nem volt filmben HP kvidicsezése)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

AleXXXXX
Köszi😊

Timbo
Akkor boldogot 😉

AleXXXXX
Nna ez a topic is kihalt..
De én vagyok az év elsõ hozzászólója😄😄😄:😄😄
És ma van a börzdém is😄

Potter Puppet Pals in "Wizard Swears"

Az utolsó egy-két percen nagyon röhögtem, alig kaptam levegõt!<#idiota><#idiota><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

AleXXXXX
Szia!

Az oldal nagyon jó, a vajsört ki is próbálom..
De holvan bene a sör?
Bár ötlet:
Rakjunk bele 1 kis likört, vagy ilyesmit.. pl vanilialikört..
Sztem nem lehet rossz..
És így lesz bene alkohol is, így "sörebb" lesz😄

mama2
Na ekkor sajnálom hogy nincs HBO a digitv csatorna választékába(bár igaz nem is kell, mer meg van dvd-n<#hehe>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Szerintem is a Lumos a legjobb magyar HP oldal! <#worship>
Nem rossz, de azért még mindig Lumos forever! (Ha már magyar oldalakról van szó) 😊
És tetszettû? <#vigyor2><#nyes>
Azt hittem vmi teljesen másról szóló reklám spam lesz... 😄 Mondjuk félig igaz, mert a saját oldalodat reklámozod. De legalább a témához passzol. Meg is nézem 😊
Sziasztok! Szerintem érdemes megnézni a www.tomyshp.lone-warriors.eu honlapot, mert a legfrissebb hírek, megújuló galéria és eget verõ tartalom vár!!<#nyes><#smile>