4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
és most töltöm a harry Potter Interactive-t, azt próbálta vki? Asszem 2007es. Mit lehet abban csinálni? :D -
Tudom nem ide tartozik, mer géjm, de pls help. Nosztalgiából felakartam tenni a HP1t, meg is van, belépéskor ezzel dob ki:
-
de nem? a tipikus arisztokratának nevelt srác aki a valódi világtól kicsit elzárva követi a család hagyományait. -
:DDDDDDDD -
mert Malfoy az :D -
sztem inkább lámának tűnik :DDDDDD *fetreng a röhögéstől :D*
viszont Hermione llllllllllááááááááávvvvvvvv!!!!!!!!!! Bjútiful őkelme :)))).
Malfoy meg uccsó képen úgy néz ki mint egy úriember :D. -
Nagyon zsírok, Ron kegyetlen abban a kviddics ruhában. :D -
9 új fotó jelenet meg az új Harry Potter-filmből, és mellé pár új infómorzsa. Az USA Today cikkében például azt rebesgetik, hogy a tinivarázslós film utolsó részei eltérhetnek J.K. Rowling könyveitől. Ezzel nem a rajongókat akarják bosszantani, ellenkezőleg, új csavart akarnak adni a regényekből már ismert történetnek. A másik érdekesség, hogy Daniel Radcliffe szerint a Harry Potter és a Félvér Hercegben néhány trainspottingos jelenet is lesz. „A filmben a szexuális felhangok mellett drogos párhuzamok is vannak. A rendező ezeket trainspottingos részeknek hívja” – nyilatkozta a színész a Daily Mirrornak. (via Slashfilm & Daily Mirror)
-
Nah a fighter megérkezett :D. Ne ugassá. -
Lehet aztat kéne, de én tvzni szeretek. :( -
fejlövéstől nem biztos hogy meghalsz, de azé nice try. -
Na fellendült a tápig. :) -
Halálosan: kitépték a szívét, golyót röpítettek a fejébe, megkéselték, és belhalt, kitört a nyaka egy esés közben.
Ezeket se hagyd ki-.-". -
ehez nem kell jogsi, még 8 általános se. -
"valamint a faszlámáknak." :DDDDDDDDDDDDD -
könnyen - zúzódás, horzsolás, otthon ellátható sebek
súlyosan - törés, repedés, varrni való seb, kórházban kell ellátni
életveszélyesen - létfontosságú szerv sérült
csak azoknak akiknek nem lenne jogsijuk és nem jártak volna eü-re, valamint a faszlámáknak. -
én sem a halálán röhögök, hanem rajtatok -
lol a sok iq betyár dexantrealel élen... -
Ott van előtte, hogy halálosan.
Könnyen
súlyosan
életveszélyesen
halálosan megsebesült
Ezek a fokozatok.
Olvassatok többet, vagy nemtom. Szvsz tök egyértelmű. -
Loál, hát komolyanmár. Nektek isiben nem volt szövegértelmezés?
Milyen sebesülés? Halálos. Miért halálos? Mert belahalt. A halálos sérülést nem lehet gyógyítani, az életveszélyest még talán. -
"megsebesült" -
Köszönöm. -
"halálosan megsebesült"
Ebből konkrétan melyik az a rész, amit félre lehet érteni? -
tehát 20+ fölött le lehet állni, és nem kell baszogatni a kisebbeket -
a magyar hír (illetve ugye a fordítás nem volt teljesen egyértelmü) szal még nekem sem volt egyértelmü, el kellett olvasnom az eredeti hírt, ott fél mondatból kiderült, hogy bizony meghalt -
Nem hát. -
Nem értik. :( -
:DDDDDDDD, én is röhögök, mint mama2. Sajnáljuk az arcot, de nem csinálunk viccet a halálából. Gyökszik vagytok pupákok :D. -
xDDDDDDDDDDDDDD -
Nem tudok rákattintani, túl buta vagyok. :S -
sajnos neked csak ennyit tudok mondani, Narxis haverodnak is -
Jáj!
-
Azt az agyoniskolázott mindeneteket. -
Kicsinál viccet? :D Láma vagy, ha ezt hiszed, mer lentebb én is szomorkodtam ám... -
:S -
szerintem meg értelmetlen kis patkányok vagytok akik viccet csinálnak szegény kölyök halálából... -
Elintézem :D. Signature Move: RKO :). Keresss rá youtube-n :D.
Punker, látod a #3464-t? Ő is azt mondja, hogy reméli felépül, tehát most, akkor mégsincs kész vége neki, s mi tudjuk jobban és nem te?
-
Ja-ja. Úgyis te vagy a Legendás Gyilkos, te eltudod intézni(vagy esetleg te vagy a merénylő?) -
Remélem meggyógyul. -
akkor rúgjuk seggbe a köcsögöt :D. A merénylőt.