Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Ki hányszor olvasta már el a HP könyveket?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Internetes kedvezmény: 20%
Internetes ár: 3 752 Ft
vagy te mirõl beszélsz?
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Mátol lehet rendelni bookline-rol a könyvet, 699ftért már 9-én(szombat!!!) megkapjuk a könyvet. Aki sajnálja érte azt a pár fillért, és még bír várni, az -300 így 399ft postaköltségért hétfõre/keddre kaphatja meg.
DE siessetek, mert ha elfogy a könyv, akkor várhattok az utánnyomásra
Alex
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
En egyebkent nem vagyok fanatikus, egyszer olvastam csak el, de mindet, a 4.tol kezdve angolul, lehet h ha angolul nem tudtam volna magyarul nem olvastam volna el..na mindegy, azert nem bantam meg, de AAAaaaaa...
Nagy pletykalap😄
Mondjuk sztem a Blikk = a Hírverõvel
Vagy a Reggeli Prófétával?
Sorry a hirdetésért!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Meg csak szolnék a házigazdának, hogy elkéne 1 új fejléc, mivel az utolsó rész jön ki könyvben, de a fejléc az 1 rész kisgyerekeit ábrázolja😄
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Megvettem a 6.-at, vagyis kijött postán, 3 nap alatt kivégeztem:
olvastam a kádban, olvastam alvás elõtt( a 3. este éjjszaka is, úgy fejeztem be), meg olvastam amikor csak volt szabadidõm.😄 A szemem a végére ko-n volt.. de, na megérte😄 és asszem a 7.el is így leszek, pedig má elolvastam a kalózváltozatot.
A könyvet ki rendelte már meg?😄
Én boolkile-nál veszem, mert így csak 3752ft, azaz 938 ft-nyi kedvezményt kapunk, a postaköltésg pedig 400ft így marad 538 ft és a könyv is meglesz😄😄
Harry Potter és a Halál Ereklyéi - Bookline.hu
Mert sztem eléggé feltûnõ...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Lupstuck beszervezését gondolom nem fogják az elején kihagyni, viszont a vonatos orrtörést tutira kihagyják.
Kvidics, szerelmi szál, na ez szintén kérdéses (talán HP1 óta nem volt filmben HP kvidicsezése)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De én vagyok az év elsõ hozzászólója😄😄😄:😄😄
És ma van a börzdém is😄
Az utolsó egy-két percen nagyon röhögtem, alig kaptam levegõt!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az oldal nagyon jó, a vajsört ki is próbálom..
De holvan bene a sör?
Bár ötlet:
Rakjunk bele 1 kis likört, vagy ilyesmit.. pl vanilialikört..
Sztem nem lehet rossz..
És így lesz bene alkohol is, így "sörebb" lesz😄