4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#3862 összetett mondat értelmezés 1-es, leülhetsz! -
iowa19 #3861 hmm. Okos... Azt hiszed jót írtál pedig nem ha jobban utána nezel a dolgoknak majd rájössz hogy mi is volt.. ”Ille qui nos omnes servabit” -
#3860 ... te miről beszelsz, egyetlen értelmes mondatot nem tudsz mondani, tisztára mint egy fogyatékos (ne vedd sértésnek) -
#3859 ezen énis gondolkoztam:D csak már nem akartam írni hogy mind a ketten slipknot fanok:D véletlen egybeesésnek betudtam -
Eve0617 #3858 igen,a karakterek életre keltéséhez,a történet felvázolásához és megértetéséhez Yates-nek nyilván nincs is meg a tehetsége xD a színészeket senki nem bántja -
#3857 Még mindig nem érted? Semmi bajom nincs az alakításukkal! A történet fővonalának és hátterének kibontásánál bukik el a film, így sok karakter (ami nem a színészt jelenti!) a levegőben lóg, és látszólag következetlen dolgokat csinál, amiből a nézők a könyv ismerete nélkül nem sokat érthetnek -
#3856 ELCSESZTE?! SZÁLLJ MÁR MAGADBA EMBER. A FILMTÖRTÉNET EGYIK LEGNAGYOBB ALAKÍTÁSÁT NYUJTOTTÁK! NEM KIS TEHETSÉG KELL AHHOZ, HOGY ÉLETREKELTSÉK A KÖNYV SZEREPLŐIT -
#3855 egy szóval sem mondtam semmit a színészek alakításáról. arról ők nem tehetnek, hogy a karaktereiket elcseszte a rendező.
-
#3854 omg.. NÉZD MÁR MEG RADCLIFFE CSODÁLATOS ALAKÍTÁSÁT, TEHETSÉGES AZ A FIÚ, ÉS A TÖBBI SZEREPLŐ IS VÉRPROFI SZÍNÉSZ... NINCS MAGYARÁZAT?= NEHÉZ A FELFOGÁSOD -
#3853 uhh, ezt azért te sem gondolod komolyan? azért lenne jobb a film ,mert van benn egy két szemet gyönyörködtető jelenet? a filmben semmi nem történik, unalmas, magyarázat nulla, karakterek mit miért tesznek nincs értelme, sorolhatnám még...a képi világ jó hogy szép, de ez önmagában oly kevéske -
iowa19 #3852 Na jó azt picit eltuloztam.. -
#3851 de istenem, akinek nem tecett a film az MINEK VAN ITT A TOPICBAN? IDE CSAK AZ IGAZI HARRY POTTER RAJONGÓKNAK SZABADNA BELÉPNIÜK. HÚZZÁTOK EL A BELETEKET! -
Eve0617 #3850 itt talán nem is a filmmennyiség,hanem a filmminőség a kérdés :D és ha a HP6 szerinted imdb top 10es,akkor a válasz magától adódik :) -
iowa19 #3849 Stargatelost . Szerintem te a fiam lehetnél. Szóval gondolkozz el mennyi filmet láthattam valójában . -
#3848 a film simán túlszárnyalj a a könyvet.. hol van a könyvben odúrombolás? hmm? pedig az igen jól eltalált jelenet -
iowa19 #3847 Légyszíves írj privátba ha valami bajod van én nem szeretném elrontani a topicot ... Amúgy azért írok így, mert gyorsan gépelek... -
#3846 a film szar volt a könyvhöz képest, nem kérdés. Önmagában is elég gyenge lábakon áll....
iowa19-nek: ha te az imdb top tízbe emelnél egy ilyen filmet, állítom hogy ennél több filmet nem is láttál. -
#3845 "szolajj".. istenem, takarodj innen te gecibuta. -
#3844 és még ezek a harry potter rajongók -
iowa19 #3843 Stone sour ne kezd el .. Ez a Harry Potteröl szoló topic .Ne süllyedj le a szintjére.. -
#3842 pff. nyomorék -
iowa19 #3841 Szerintem azt se tudod kit oltasz addig meg se szolajj ..
Amugy Narxis = Eve0617
-
Eve0617 #3840 kacc-kacc.... -
#3839 ezt miből gondolod? -
#3838 Olvasni biztos nem tudnak ekkora gyökerek. Tollbamondták anyunak.
Amúgy stonesour=iowa19 -
#3837 persze. -
#3836 hehö?
könyvet olvastátok egyáltalán?
-
iowa19 #3835 """"KEDVES"""" Eve 0617 nekem senki nem fizet semmit .. En egy hetkoznapi filmrajonog vagyok aki csak leirta a véleményét. De nincs kedvem viztázni oktondi emberekkel bb -
#3834 neked ki adott szót? -
Eve0617 #3833 "kedves" stonesour és iowa19 most komolyan,nektek ezért fizetnek,vagy mi? mert ha nem akkor ezek szerint magatoktól süllyedtetek ilyen mélyre. bunkózást egyébként szerintem hanyagolhatnátok,ha jól sejtem egy fórum arra való,h az ember kulturáltan kifejtse a véleményét,nem pedig arra amire ti használtátok. egyébként,ha Yates egy "Qrva jó rendező" akkor ha könyvadaptációt vállal,akkor talán könyvadaptációt is kéne kiadnia a kezéből.... -
#3832 itt
van egy normális kritika, aki írta, legalább ért a filmekhez, nem ugy mint EZ a nyomorék....filmbuzi.. meg a színvonal -
iowa19 #3831 A hietetlen eszű producer alatt azt értem hogy :Okos csalafinta TUDATOS CSELEKEDETEI vannak stb.. Sorolhatnam tovabb de minek.. Mindenki tudja hogy ki(K) is ök, vagy ha nem nézzen utánna :David Barron David Heyman..Mert ha én megnézek egy filmet akkor elöször utána nézek kikészitette rendezte stb. Aki meg szánalmas az szánalmas ezt tudom mondani . -
#3830 mire célzol a hihetetlen eszű producerrel? örülök, hogy végre van legalább valaki, aki egy véleményen van velem, köszönöm :D -
iowa19 #3829 STONE SOUR ott a pont! Nem igaz hogy leszolnak egy ilyen thetetségekkel teli filmet és egy ku***rva jo rendezot és egy ilyen hietetlen eszű producert .. Tudatlanok ! Ostobák! pff.. -
#3828 szerintem is nagyon jó film , ha nem is imdb top 10 de akkor is top 50 legalabb! sok csicska leszolja a filmet, mikor ezek ifju tehetségek, ezek a szereplők megmutatták, hogy még korántsincs veszve a filmipar! igazad van, akinek nem tetszett mennyen a jó.. sunyiba. 9,5/10 nálam a film, elég hű a regényhez, hogy kimaradtak részek, sebaj, nem fontosak, majd belertakják a 7. be :D meg ami kimaradt előző könyvekből mind benne lesz a 7 részben, elárulnám... -
iowa19 #3827 THIS IS HARRYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!! -
iowa19 #3826 Hello, elegem van, hogy mindenki lehuzza ezt a filmet, ez minden idők egyik legjobb filmje, imdb top 10 ben ott a helye! és ott is lesz csak idő kell! zseniális a film, nem tudom miért húzza le mindenki, de a kurva anyjukat már...
csodálatos film, gyönyörű látvány, páratlan színészi alakítások (heath ledger megirigyelné)
10/10 FUCKING NOOBS
TÖKÉLETES FILM
majd irok egy hosszabb beszámolót is de AKINEK NEM TETSZETT AZ ROHADNJON MEG ÉS AKI MÉG MEG SE NÉZTE AZ NE IS IRJON BUTASAGOGAT BABAM
-
#3825 Egy darabig nem néztem erre. Pár elhangzott dologra írnék véleményt...
1.Az odút 1 év alatt biztos sikerül renoválni. Varázslattal meg pláne. Amúgy szó sem esett Billről és Fleurről ebben a részben, muszáj lesz valahogy belecsempészniük majd a hetedikbe. De mivel Billt egyik filmben sem említik gyanítom át lesz írva a sztori Tonks és Lupin esküvőjére.
2.Az hogy Luna találta meg Harryt a vonaton nekem kimondottan tetszett. Kétségkívül színesebb egyéniség mint Tonks(bár külsőre Tonks színesebb) és a történet szempontjából lényegtelen. Nem az ilyenekkel volt bajom hanem az ilyen két és fél emlékekkel, azzal hogy olyan dolgokat hagytak ki ami nélkülözhetetlen a 7. rész elkezdéséhez. Mint már említettem:aki nem olvasta a 6.részt csak moziban nézte és most nekimenne a hetedik könyvnek az sokmindent nem értene az egészből.
3.Én a könyvnek sem a Félvér Herceg címet adtam volna. Sokkal inkább szól ez a rész a Dumbledoreféle különórákról mint hogy ki volt az aki miatt lepipálta Hermionét bájitaltanon és ki miatt nyírta ki majdnem a Malfoy gyereket.
4."ez a yates állandóan ugrál az időben" - Ponyvaregény 2 De ez tényleg feltűnt nekem is.
Tudom hogy nem lehet az egész könyvet szó szerint filmre vinni, nem is lenne benne semmi plusz. De az biztos hogy ha megmaradtak volna az első 3 rész színvonalánál kevesebben jöttek volna ki csalódottan a moziból. -
#3824 Hát én egyébként ezt a R.A.B monogrammot a végén is nem bírtam megállni hogy kivárjam majd jövő évig szal beütöttem gugliba.Ki tudja lehet hogy a kövi rész már annyira át lesz írva hogy meg se említik.A 4.dik részig olyan tiszta volt egyébként minden de az 5. + ez a 2 év késés úgy bekavart:S -
#3823 Hát ez a baj.
Kurvára nem foglalkozta azzal amiért a könyv alcíme "...és a Félvér Herceg" lett.
Biztos sokan kérdezték magukban (akik nem olvasták a könyvet), hogy mi a faszé' ez lett ennek az epizódnak a címe?
Ekkora szar filmet idén még se moziban se otthon nem láttam komolyan mondom nagyon felhúztam magamat. Ez a lovestorys dolog kezd az idegeimre menni.
Mi lesz a 7. részből? Szerelmi piknik?