Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Pont ezt akartam írni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mosoporr
az lehet de ezt varjuk a legjobban

Punker
idén sok látványos film van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narxis
Jaja, és jön az évszázad filmje!

mosoporr
lassan lehet vissza szamolni

meg 26 nap

wolf magic
ajánlanám mindenkinek Harry Potter parodia nézzétek meg az összeset még lesz parodia

Legend Killer
szerintetek is szar lett? :S mert most írt1Aurora arc a mélypont c. fejezethez és eléggé rendesen kritizálta :S. sztem nem gáz ennyire, sõt, egész jó, de nemtom mivan :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
aha

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zoliii
azért mert látványosabb és jobb

Legend Killer
oké, kösz a tippet jól hangzik. és nyugodtan szólj, én is béna vok írásban, hasonló dolgokkal, mint ez amit említettél. majd átszerkesztem.

brodix
Szerintem semmit,de ha pl ezt a Frics a gondnok-ot bele akarod csempészni,akkor valahogy így csináld:,,Frics úr,az iskola gondnoka úgysem érheti utol Hóborcot"
De inkább rád hagyom az írást,és nem értek hozzá.
Csak gondoltam szólok,hogy sztem ez így nem néz ki valami jól.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Legend Killer
ez akkor vmi 3ds izé, de életemben nem hallottam errõl az imax izérõl eddig :S. miafrancér jobb, mint a sima? :S

zoliii
Lesz a HP 6 IMAX változatban is:
Imax verzió magyar

Legend Killer
értem kösz, lehet ez rossz szokás. mit írjak akkor helyette?

brodix
Szerintem egész jó,de,már ne haragudj a nyíltságomért,azzal igen-igen elb@sztad,hogy nagyon sokszor volt olyan,hogy beszéltél egy dologról,aztán kb. ezt írtad a bekezdés végére:,,ja,és egyébként".
Például az elején:,,Frics úgysem érheti utol Hóborcot.Frics egyébként az iskola gondnoka"
Tehát jó írás,de ez kicsit idegesítõ.
A grat viszont nem maradhat el:
Grat! <#wave>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Legend Killer
kritikát. csak elírtam.

Legend Killer
Legend Killer
értem.

Narxxis
jaja 😄 de akkor ellõtték volna tvaly az összes filmjüket, ez a kiadó, kellett erre az évre is egy bombasiker 😄 én ezt olvastam, ja az a 45 nap már nem sok 😄

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Legend Killer
de Karácsonykor is kaszáltak volna. Eddig akkor volt mindig, amúgy most már ez a 45 nap v mennyi - egyik csaj számolja msnn 😄 - nem sok, kibírható.

Narxxis
Direkt nyárra idõzítették,de 1 éve biztos nincs kész, mert olvastam, hogy az utómunkákkal(vágás, digitális jelenetek, effektek) le voltak maradva. Egyébként asszem azért rakták nyárra mert hátha több pénzt hoz illetve a stúdiónak akik pénzelték elõzõ évre túl sok "nagy" filmjük volt és el akarták osztani, hogy ne legyen gyenge évük.

mosoporr
de még mindig másfél hónap,pedig lassan 1 éve kész van.

Milan bhv
Napok óta napi 30 szor megnézem gépen. 😊
Leszedtem a 180 MB-os verziót FULL képernyõn 5.1-en mintha moziban melegítenék elõ a filmre. 😊 valakinek kell esetleg dobok linket. 😉

www.milcse.hu

Narxxis
OMG ez rohadt jó lesz!!!! Megkapják a muglik is a magukét. XD

Milan bhv
Kinek hogy tetszik az "új" elõzetes?
http://www.youtube.com/watch?v=96QRVfto7OM&feature=fvst

www.milcse.hu

brodix
ámen<#worship>

Legend Killer
😄

Pedig õ csak az ügyeletes szép hero😊 Szerintem a könyvben Sipor a legjobb😄

For the greater good

brodix
Ejnye de rühellem Danielt.
Valamiért nekem nagyon irritáló a személyisége.
Meg mondjuk nekem a könyvben is nagyon idegesítõ személyisége van Harry-nek.

Legend Killer
lol

meg a rajongókért se teszik, ehh.

Daniel az oké, mer õ sztem ilyen balhés arc.

De a kis édes Emma? 😄D elkell dádázni 😄 és hordja a talárt. na mind1. Ron meg mind1.

szerintem is az volt a leggázabb hogy alig volt rajtuk talár. régebben olvastam hogy azért is van rajtuk kevesebbszer mert danielék nem szeretik... és kisírták maguknak hogy nehogy már azért a jó pár millió zöldhasúért õk ottan ilyen szarban járjanak.

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Legend Killer
jajó, nyugi ez nem perverz v mittoménmilyen topik... nem csekkoltam meg a linket, majd meglesem.

itt normális arcok vannak többnyire... többnyire 😄.

Legend Killer
beza 😄 *ad1pacsit 😄

brodix
Nyugi,van nekem humorérzékem,csak hát például eme lap kommentjeinek olvasása után már kezdtem megijedni,hogy talán ez a topic is egy az elõzõ linkhez hasonló lappá fog válni.
Olvassátok a commenteket!(elsõ párat ki lehet hagyni,az még nem oly vészes)

Narxxis
jaja, sajnos ezen mi nem segíthetünk 😄 nekünk legalább van humorérzékünk 😄

Legend Killer
ja, csak hülyéskedünk.

hiába, van néhány ember, aki kevés humorérzékkel van megáldva 😄.

Narxxis
Csak hülyéskedünk<#wow3>

brodix
Ez már kezd kicsit elfajulni
Ha még csak annyi,hogy tetszenek nektek,de ez <#wow3>

Narxxis
Jó tied lehet, enyém Luna, Cho-n meg osztozunk. 😄

Legend Killer
😄, nembaj, teccik õ is nekem.

Narxxis
Ginny sztem nem olyan szép, vagyis a legutóbb egy interjúban nem tûnt szépnek. 😄 Luna viszont baromi jó, Cho se rossz. 😄

Legend Killer
és Cho se rossz! 😄<#szeret>

Legend Killer
meg Luna<#szeret><#finom>

Legend Killer
ott persze 😄. lehet meztelenül fognak rohangálni? 😄 Hermione és Ginny!<#szeret>😄DDDDD

amúgy, ha már Harry, Radclifferõl mi hír, nem rosszalkodik mostanában? régen õ volt náci cuccban eccer, v keverem vkivel? 😄

igazat adok neked teljesen, de ha már roxfortban vannak fel kéne venni azt a kurva talárt neeem?😄

For the greater good

Legend Killer
engem az zavart mindig, h Ron olyan nyomi cuccokban volt az eddigi részekben az Odúban. ok, nem gazdagok, de azé normálisabban is lehetne. na és Hermione? õ jól él, õ mehetne Nike homikban 😄D... de, ha nem is abban, normálisabb, hétköznapibb mugli ruhában, míg nem a Roxfortban van.
Harry meg... hát õ csöves 😄.

Egy kritikám van az utóbbi filmekkel kapcsolatban, hogy nem nagyon viselik bennük a varázsló talárt! Jó hogy nem már civilben adidas és nike cuccokban tolják végig az egész filmet. Remélem a mostani filmeb azért ezt pótolják.

For the greater good

Legend Killer
biztos van má olyan képük is.

Narxis
lol

brodix
akarom mondani ,,Harry and Severus Snape"