4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Mhosah Myth
    iowa19 és stonesour:

Kicsit szánalmas, hogy véletlenül pont mindig egyszerre vagytok sg-n plusz egymásnak írjátok a hülyeségeket. Emellett biztos vagyok abban, hogy ugyanaz a személy áll mindkét név mögött és vagy a korod nem haladja meg a 10et vagy pedig az értelmi színvonalod nem üti meg a mókusét sem. Nem tudom melyik de javaslok számodra egy pszichológus vagy inkább menj tanulni ahelyett hogy arra hokizol, hogy másokat kiborítasz. Egyértelmű, hogy könyvadaptációnak elég szörnyű volt ez a film és aki egy kicsit is ért a Harry Potterhez az ugyanezen a véleményen van. Ettől még tetszhet a film annak is aki rajongó csak esetleg popcorn mozinak tekinti és röhög egy jót az elviccelt filmen...

Utóirat: Sok sikert a felnövéshez kisfiam...
  • iowa19
    Teljesen mind1 miket irkaltak az emberek... Az a lenyeg hogy jo a film . (.) <<!!!!!! NAGYPONT
  • InfectedMann
    Komolyan ilyen gyenge a moderátori tevékenység itt az SG -n?? Máshol már kickban -t kaptak volna az ilyen trágár szövegeket irkáló flame king userek.
  • zeli
    Ez olyan egyértelmű...:D
    végig se olvasom ezt a fasságvitát, már az eleje is értelmetlen volt.
    miazhogy "akinek nem tetszett az mennyen a kurva anyjába?"
    esetleg neked tetszett, de az nem jelenti azt, hogy másnak is...de azért gondolkozz már el, mielőtt így beszélsz egy másik emberről...
  • mrzed001
    Ennél kevesebbért is jegelve lettek már userek, mint amit itt egyesek művelnek.

Jöhetne egy modi takarítani !
  • kuci06
    basszus, jobb ez a topik, mint a maunika show

:/
  • iowa19
    Látom irtak mar a Lukamon fanboiok .... Stone sour ne foglalkozz veluk mert úgy beoltanak helybe összeszarod magad ..
  • stonesour
    gondolkodj, mielőtt ilyet írsz.

én értek a filmekhez, nem ugy mint te

gunyologgy csak...
  • Eve0617
    bazdki,látta a Hancock-ot....??!! na így már minden más,miért nem ezzel kezdte??!!! Respect mester,leborulok lábaid előtt..... xD
  • csgj
    Hagyom, hiszen kiderült, hogy semmi értelme írni neki... -.-
  • brodix
    Hagyjad,szerintem nem is láttad a filmet,vagy ha látta is,akkor is csak azért van itt,hogy lenyomjon egy jó kis flamewar-t.

SzVSz
  • csgj
    Bár csak most látom ezeket a fantasztikus spoileres bigyókat. Ez már túlzás... :S
  • stonesour
    igazad van.. DE NINCS KUSSOLJ HAGGYÁL AJKFNAOFPŐÁAPLPL
  • csgj
    Tragikomédia ami itt megy :D Most komolyan ilyeneken kell kiakadni stonesour? A filmeket az emberek tök szubjektíven ítélik meg. Ugyanez van a festészettel, a költészettel, a regényírással, stb... Valakinek EZ tetszik, valakinek AZ. Az új Harry Potter film az SG fórumon a többségnek nem tetszett, mást reméltek, mást vártak. Te örülj, hogy neked tetszett! Nem győzhetsz meg másokat arról, hogy SZUPERJÓ film, ha nekik más a véleményük. Fogadd el, nyugodj meg, ne akadj ki az ilyen kis butaságokon! És ha még engem is "leüvöltesz", akkor aztán már tényleg szánni foglak, mert én csak jót akartam...
  • stonesour
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]ezek olyan nyomik akik nem értenek velem együttt..
    [/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]
  • iowa19
    [spoiler] 7. rész jo lessz. [spoiler]
  • stonesour
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    te utolsó mocskos senkiházi, hogy mersz így beszélni rólam? te átkozott. MILYEN GYÖKEREK? MI BAJOD VAN! A SZEMÜNKBE MONDJAD NAGYFIÚ, AZ APÁD LEHETNÉK SZERINTEM. KIS SENKI! HA AZT MONOM EZ AZ IMDB TOP 50 BE BEFÉR, AKKOR AZ ÓGYVAN! UGYANIS ÉN ÉRTEK A FILMEKHEZ! NEM EGY LÁTVÁNYOS, NAGYKÖLTSÉGVETÉSŰ FILMET NÉZTEM MÁR MEG! PÁR PÉLDA DRÁGÁM : A GYŰRŰK URA 1-2-3, TRANSFORMERS 1-2, HANCOCK! SZÓVAL LÁTHATOD, ÉRTE HOZZÁ, ÁLLÍTS MAGADON ! EZ A HARRY POTTER TOPIK
  • iowa19
    tigeroo eve nagyon beoltottak ::D:D szép volt infectedman
  • InfectedMann
    Nah az ilyen gyökerek miatt kerülöm én hetekre az SG -t.

Erre tévedhetne valami moderátor vagy házigazda? Vagy tényleg ez az SG fórum szintje? Máshol már kickban -t kaptak volna ezek az idióták.
  • stonesour
    jó kis vidi :D:D:D
  • iowa19
    Annyira szánalmas Fucking noobok vagytok mint a Rocksfort bazdmeg.. _:SAD?:SDA
  • brodix
    ja,a vigyort kihagytam:

:D
  • brodix
    Ez most asszem aktuális itt
  • tigeroo
    figy, stone sour + iowa (ami a slipknot szülővárosa)...corey taylor stb...

a nevetekben már van közös

érdekes, pont mind a ketten latinul + olaszul ...nem elég hogy beszéltek! még fórumon is így oltogattok...hm...értem én...
  • brodix
    ej mennyi nyelvzseni :D
  • iowa19
    haha ... en latinul irtam ö meg olaszul szoval nem stone sour vagyok butus ;D
  • tigeroo

tuti alreg...
  • iowa19
    -.-
  • iowa19
    Már csak azért se forditom le ezt a mondatot mert benne van hogy stupido..
  • stonesour
    stupido sei un bambino piccolo, di Harry Potter molto buon film! non ad essa
  • iowa19
    Igen neked szól.... és gondolom nem tudod a kerdesre a valaszt
  • stargatelost
    ez nekem szól? én csak egy Lost utalást tettem...
  • iowa19
    meg hát az se nagyszám hogy leforditod webforditasrol..
  • stonesour
    ??? mivan? lemaradtam pf
  • iowa19
    haha .. Mivel nem vagy filmbuzi ezért nem fox rajonnni a valaszra
  • stargatelost
    mi fekszik a szobor árnyékában? :)
  • iowa19
    ??? Azt se tudom ki ez a gyerek de tényleg Knot fan vagyok.. a nevunk be van egy rejtély amire sose jöttök rá ..érdekes pedig nem is ismerem a fickot
  • stonesour
    (dehogy)
  • Eve0617
    fogyatékos mert jól érvel és nem sértéseket vág a fejedhez??
  • stonesour
    hopp, most lebuktunk :D csak flémelünk összevissza szerintünk is szar a film