4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#3906 iowa19 és stonesour:
Kicsit szánalmas, hogy véletlenül pont mindig egyszerre vagytok sg-n plusz egymásnak írjátok a hülyeségeket. Emellett biztos vagyok abban, hogy ugyanaz a személy áll mindkét név mögött és vagy a korod nem haladja meg a 10et vagy pedig az értelmi színvonalod nem üti meg a mókusét sem. Nem tudom melyik de javaslok számodra egy pszichológus vagy inkább menj tanulni ahelyett hogy arra hokizol, hogy másokat kiborítasz. Egyértelmű, hogy könyvadaptációnak elég szörnyű volt ez a film és aki egy kicsit is ért a Harry Potterhez az ugyanezen a véleményen van. Ettől még tetszhet a film annak is aki rajongó csak esetleg popcorn mozinak tekinti és röhög egy jót az elviccelt filmen...
Utóirat: Sok sikert a felnövéshez kisfiam... -
iowa19 #3905 Teljesen mind1 miket irkaltak az emberek... Az a lenyeg hogy jo a film . (.) <<!!!!!! NAGYPONT -
#3904 Komolyan ilyen gyenge a moderátori tevékenység itt az SG -n?? Máshol már kickban -t kaptak volna az ilyen trágár szövegeket irkáló flame king userek. -
#3903 Ez olyan egyértelmű...:D
végig se olvasom ezt a fasságvitát, már az eleje is értelmetlen volt.
miazhogy "akinek nem tetszett az mennyen a kurva anyjába?"
esetleg neked tetszett, de az nem jelenti azt, hogy másnak is...de azért gondolkozz már el, mielőtt így beszélsz egy másik emberről... -
#3902 Ennél kevesebbért is jegelve lettek már userek, mint amit itt egyesek művelnek.
Jöhetne egy modi takarítani ! -
#3901 basszus, jobb ez a topik, mint a maunika show
:/ -
iowa19 #3900 Látom irtak mar a Lukamon fanboiok .... Stone sour ne foglalkozz veluk mert úgy beoltanak helybe összeszarod magad .. -
#3899 gondolkodj, mielőtt ilyet írsz.
én értek a filmekhez, nem ugy mint te
gunyologgy csak... -
Eve0617 #3898 bazdki,látta a Hancock-ot....??!! na így már minden más,miért nem ezzel kezdte??!!! Respect mester,leborulok lábaid előtt..... xD -
csgj #3897 Hagyom, hiszen kiderült, hogy semmi értelme írni neki... -.- -
#3896 Hagyjad,szerintem nem is láttad a filmet,vagy ha látta is,akkor is csak azért van itt,hogy lenyomjon egy jó kis flamewar-t.
SzVSz -
csgj #3894 Bár csak most látom ezeket a fantasztikus spoileres bigyókat. Ez már túlzás... :S -
#3893 igazad van.. DE NINCS KUSSOLJ HAGGYÁL AJKFNAOFPŐÁAPLPL -
csgj #3892 Tragikomédia ami itt megy :D Most komolyan ilyeneken kell kiakadni stonesour? A filmeket az emberek tök szubjektíven ítélik meg. Ugyanez van a festészettel, a költészettel, a regényírással, stb... Valakinek EZ tetszik, valakinek AZ. Az új Harry Potter film az SG fórumon a többségnek nem tetszett, mást reméltek, mást vártak. Te örülj, hogy neked tetszett! Nem győzhetsz meg másokat arról, hogy SZUPERJÓ film, ha nekik más a véleményük. Fogadd el, nyugodj meg, ne akadj ki az ilyen kis butaságokon! És ha még engem is "leüvöltesz", akkor aztán már tényleg szánni foglak, mert én csak jót akartam... -
#3888 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]ezek olyan nyomik akik nem értenek velem együttt.. -
iowa19 #3887 [spoiler] 7. rész jo lessz. [spoiler]
-
#3886 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te utolsó mocskos senkiházi, hogy mersz így beszélni rólam? te átkozott. MILYEN GYÖKEREK? MI BAJOD VAN! A SZEMÜNKBE MONDJAD NAGYFIÚ, AZ APÁD LEHETNÉK SZERINTEM. KIS SENKI! HA AZT MONOM EZ AZ IMDB TOP 50 BE BEFÉR, AKKOR AZ ÓGYVAN! UGYANIS ÉN ÉRTEK A FILMEKHEZ! NEM EGY LÁTVÁNYOS, NAGYKÖLTSÉGVETÉSŰ FILMET NÉZTEM MÁR MEG! PÁR PÉLDA DRÁGÁM : A GYŰRŰK URA 1-2-3, TRANSFORMERS 1-2, HANCOCK! SZÓVAL LÁTHATOD, ÉRTE HOZZÁ, ÁLLÍTS MAGADON ! EZ A HARRY POTTER TOPIK -
iowa19 #3885 tigeroo eve nagyon beoltottak ::D:D szép volt infectedman -
#3884 Nah az ilyen gyökerek miatt kerülöm én hetekre az SG -t.
Erre tévedhetne valami moderátor vagy házigazda? Vagy tényleg ez az SG fórum szintje? Máshol már kickban -t kaptak volna ezek az idióták. -
#3883 jó kis vidi :D:D:D -
iowa19 #3882 Annyira szánalmas Fucking noobok vagytok mint a Rocksfort bazdmeg.. _:SAD?:SDA -
#3881 ja,a vigyort kihagytam:
:D -
#3880 Ez most asszem aktuális itt -
#3879 figy, stone sour + iowa (ami a slipknot szülővárosa)...corey taylor stb...
a nevetekben már van közös
érdekes, pont mind a ketten latinul + olaszul ...nem elég hogy beszéltek! még fórumon is így oltogattok...hm...értem én... -
#3878 ej mennyi nyelvzseni :D -
iowa19 #3877 haha ... en latinul irtam ö meg olaszul szoval nem stone sour vagyok butus ;D
-
#3876 #3861
tuti alreg... -
iowa19 #3875 -.- -
iowa19 #3874 Már csak azért se forditom le ezt a mondatot mert benne van hogy stupido.. -
#3873 stupido sei un bambino piccolo, di Harry Potter molto buon film! non ad essa -
iowa19 #3872 Igen neked szól.... és gondolom nem tudod a kerdesre a valaszt -
#3871 ez nekem szól? én csak egy Lost utalást tettem... -
iowa19 #3870 meg hát az se nagyszám hogy leforditod webforditasrol.. -
#3869 ??? mivan? lemaradtam pf -
iowa19 #3868 haha .. Mivel nem vagy filmbuzi ezért nem fox rajonnni a valaszra -
#3867 mi fekszik a szobor árnyékában? :) -
iowa19 #3866 ??? Azt se tudom ki ez a gyerek de tényleg Knot fan vagyok.. a nevunk be van egy rejtély amire sose jöttök rá ..érdekes pedig nem is ismerem a fickot
-
#3865 (dehogy) -
Eve0617 #3864 fogyatékos mert jól érvel és nem sértéseket vág a fejedhez?? -
#3863 hopp, most lebuktunk :D csak flémelünk összevissza szerintünk is szar a film