4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • nearo
    szpojler=olyan információ, ami "lelövi a poént"
    Amúgy hajrá! Érdekes, hogy csak most veted bele magad :)
  • Watchmen
    Így gőzöm sincs miről beszélsz de többet nem is kell mondani.
  • Legend Killer
    ok, hajrá. remélem nem mondtam szpojlert.
  • Watchmen
    Az a gond, hogy én még csak az 1. rész 43. oldalnál járok mikor Hermione ROn és Harry találkoznak szóval eléggé az elején vagyok:D

Most kezdtem el nemrég.
  • Legend Killer
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nem olvastad a könyvet? Malfoy-kúria. Ahol Draco lakik a szüleivel. Hetedikben be is cipelik oda Harryéket, de nincs részletes leírás, talán csak annyi, hogy Rowling a szalont említi :S :S. meg a pincét :D.
  • Watchmen
    Az a gond azt se tudom miről beszélsz.
  • Legend Killer
    nekem1rohadt leírás kellene a Malfoy-kúriáról :D.
  • Watchmen
    Sok minden kivan dolgozva az oldalon. Részletes tudnivalók nagyon igényes cucc.
  • Watchmen
    HA érdekel van egy kicsit komolyabb oldal. Ide már a nagyok járnak az tuti.:D

http://www.roxfort.co.cc/index.php

• Legend Killer
    ill bocs, azt nem te adtad. csak félre néztem. hanem a másik :D.
  • Legend Killer
    találtam azt amit mutattál :DD. mondtam :D. És Malfoy lettem :D. de a kúria nincs meg ott és megcsinálom :D. csak jó leírás és kép kellene :D.
  • Watchmen
    Ha lentebb mész akkor te is megtalálod a linket.
  • brodix
    Nem találtál HP szerepjáték oldalt, hát csinálsz egyet? :D
  • Legend Killer
    valaki adna egy részletes leírást a Malfoy-kúriáról? mindenütt kerestem, nem jártam eddig sikerrel. és pár kép is jó lenne róla.
    szerepjáték oldalhoz kell :D.
  • Watchmen
    Nearo:

Szerintem se jelent meg max Amerikába, de idehaza nem fordították le vagy kitudja.....pedig valami eszméletlen jó világa van. Régebben nem tetszett, de most észre vettem mennyire is jó ez a Potter:D

Nem rossz gondolat, hogy Dnd-re vagy Magusra átköltöztetjük a játékot. Csak azért én kezdő vagyok a világot nem nagyon ismerem. Azét egy jó rendszer világ leírás elkéne. De mindent meglehet oldani szóval nem vitás. De azért, ha Gyűrűk Urából van Szerep akkor Harry Potterből is lazná lehetne.

Amúgy mai napig Dnd-zek szóval tényleg nem rossz rá a karilap. De azért elkéne egy hivatalos Potter karilap:D
  • Legend Killer
    regisztráltam és Malfoy lettem :D.
  • Legend Killer
    LOL. életemben nem találkoztam ezzel :D. kösz.
  • nearo
    Én se tudok HP asztali szerepjátékról, de egy kis fantáziával meg némi átalakítással bármelyik népszerűbb rendszerbe bele lehet ültetni a HP világát. Pl d&d vagy magus, egy csomószor elgondoltam már, hogy ezekkel simán lehet modellezni szinte bármit. Most főleg d&d-re gondolok, mert az egy sokkal frissebb ismeret nekem, de magus-ban is meg lehet csinálni biztosan. Nem nehéz, az új dolgokra kitaláltok néhány új, lehetőleg nem túl bonyolult szabályt, meg persze a meglévő szabályokat alakítjátok ízlésetek szerint. Varázslási rendszert is át lehet alakítani az ésszerűség keretein belül, új varázslatokat lehet kitalálni, stb. A lehetőség szerintem adott, csak persze kell egy kis bátorság ahhoz, hogy egy erősen átalakított rendszert alkalmazzunk egy kész és kipróbált HP szerepjáték helyett (már ha van ilyen :)).
  • Watchmen
    http://hprpg.extra.hu/

ezt?
  • Legend Killer
    csak párat találtam... vmi három grácia szarságot :D. meg nemtommégmit :D.
  • Watchmen
    Fölösleges Privi a goggle-ba beírod Harry Potter Szerepjáték és ott is lesz:D

Kellet volna bizony mert minden adott. Csak hát ki az aki megírja nem kis idő lenne az se.
  • Legend Killer
    van1rakás? én nem nagyon találtam, főleg olyat, ami aktív. ha gondolod, priviben adhatsz párat, engem érdekelne.

ami pedig az asztalit illeti, abban nem vok jártas, de én is úgy gondolom, hogy ekkora hírnévvel már rég kellett volna készíteniük legalább egyet.
  • Watchmen
    Van egy rakás a neten ami Online Szerepjáték. Csak igazán Szerepezni asztaliba a legjobb mikor van egy mesélő, és játékosok. Egyszerűen nem tudom elhinni Potterből Szerepjátékot nem csináltak.

Nagyon jó lenne ha mégis lenne.
  • Legend Killer
    jó kérdés, én nem tudok róla :(. de ne menj el, várd meg a többiek válaszát is.
    ellenben van pár Harry Potter szerepjáték oldal. egyet ismerek, ami ötvözi a HP világot, de van benne GYU is, meg minden szar :D. azért nem tetszik. ha találsz egy aktív HP szerepjáték oldalt, szólj :D.
  • Watchmen
    Lenne egy szerény kérdésem remélem tudtok majd benne segíteni.

Nagyon megtetszett a Harry Potter világa már könyvbe is olvasom, de nem tudjátok véletlenül nem jelent meg Szerepjáték könyv belőle?

Remélem egy páran tudják mi is az a Szerepjáték.
  • Legend Killer
    :D. nembaj, sztem jó. és tudod miért? mert ne mugyanaz van történetileg.
  • mrzed001
    Sose értettem ezt a kifigurázzuk újra meg újra dolgot ...
    Egyszer még el lehet sütni, egy poénnak jó, másodjára viszont már olyan, mint aki kétszer lőtte magát főbe ....
    Bocs
  • Legend Killer
    nem kell, nem fontos.
  • Narxis
    Nincs mit. :) Nem olvastam, de megkeresem!
  • Legend Killer
    értem én.

kösz szépen. KB Rottringot se olvastad? régen volt szó róla asszem itt. vagy van is topikja. pár embernek bejön, nekem is, talán hasonlít is rá a stílusom, csak annyiban különbözik az enyém, hogy eredeti nevekkel tolom. Mert Rottringnál Voldemort=Voltmárvolt asszem.

tehát kösz a válaszod.
  • Narxis
    Szerintem jó lett, bár tőlem távol áll a paródia vagyis inkább az ilyen viccelődős, kifigurázós, könnyedebb stílus. :D
  • Legend Killer
    usted es dick. idiota no hablan de la película tan.=hülye fasz vagy. ne beszélj így a filmről.

spanyol. webfordító:D.
  • Legend Killer
    én nem is szarakodtam3dével. nekem jó volt a normál. meg már írták az elején páran itt, vagy máshol.
  • Legend Killer
    szal szeretnék véleményt, h szerintetek milyen.
    én írtam, unatkoztam :D.
    és térjetek ki pls a második fejezetre is. sztem nem durva, a Merengőre benyomtam a 18+-t és a durva nyelvezetet, de úgyse engedték fel :S :(.
    négy admin nézte meg az első admin után, tehát öten és szerintük nem mehet :D. nem tudják mit hagynak ki :D.

véleményeket pls!
  • Legend Killer
    Harmadik fejezet nem fért el az előző hsz hosszúsága miatt

3
    - Miért nem én nyitottam a történetet? – sírt fel panaszosan és kis rózsaszín zsepijébe fújta ki az orrát a gonoszak gonosza, az Ász, a Námbör Ván, Looooord Voooooldeeeeemoooorttt! – Miért nem én? Ó, a francba! Mindig az a pápaszemes ostoba Miszter Harry a nyerő és a nyitó.
    - Nos, talán azért Nagyuram, mert különben nem lenne olvasottság. Tudniillik, hogy a rajongók szeretik a kedvenc pozitív hősüket látni a történek elején délcegen és makkegészségesen, teljes épségben.
    - Miért?
    - Mert akkor nem lenne nézettség, akarom mondani izé. Nem olvasná senki. Bár a mai világban bármi lehet, de többnyire ez a trend. És a trendet követni kell.
    - Mióta vagy te ilyen okos Féregfark?
    - Amióta a könyv előtt gyorsan elvégeztem a Howardot.
    - A Howardot? Hová lett a világ! – sóhajtott Voldemort – Nah, jól van. Számold meg a bélyeggyűjteményem és, ha végeztél, akkor gyere te is ide. Hulla jó Halálfalóim! – fordult a népéhez Voldemort. – Mi a helyzet?
    - Nyugaton a helyzet változatlan Mein Führer! – szalutált egy német tiszt és karját lendítette.
    - Ez meg ki? – vetette oda a gombolyagot dühösen Voldemort és meglepődve nézte az embert. A tiszt elkezdett macskaügyességgel játszadozni a gombolyaggal. Aki azonban allergiás volt holmi tisztekre, ő Garfieldot akarta. Ám Garfield szabadságon volt és őt egy robot macska helyettesítette. De a gombolyag nem akart kínai selejtet, ezért dühösen elvonult.
    - Jelentem Nagyúr, hogy a nyugati erők főparancsnoka! – szalutált Féregfark a bélyeggyűjtemény mellől.
    - Akkor maradhat. Most pedig névsorolvasás - Voldemort visszaült trónjára. Hiába, hát a hadvezéreknek trón kell. Világos oldalon Miszter Harrynek trónja van, sötét oldalon Voldemortnak úgyszintén. Ez már divat, egyszer még, réges-régen de nem a messzi-messzi galaxisban találta ki valaki, hogy trón kell az ilyen hatalmas embereknek. Azt mondják, hogy valami francia Khell Thrón illető találta ki ezt a trón mániát.
    - Alecto! – szólt emelt hangon az Ász és szétnézett.
    - Jelen Nagyuram!
    - Alecto, meséld el nekünk, hogy hogyan állunk. Ott a kis tábla – mutatott maga mögé a Nagyúr.
    - Nos, khm-khm, máris Nagyuram. Hogyan is állunk? Jelenleg két lábon, mint minden ember, ugye, hehe.
    - Alecto, mellőzd az idétlen benyögéseidet, kösz. Avery, ne játssz azzal a kütyüvel. Egyébként is mi az?
    Avery, aki a hosszú asztalnál, mely Voldemorttal szemben volt elhelyezve, bőszen nyomkodott valamit és vigyorgott hozzá. Amit pedig használt, azt az asztal alá rejtette. Most ijedten felpillantott, a holmiját leejtette.
    - Invito, akármi is az… - ásított a Sötét Nagyúr és Alectora tekintett. – Te meg közben vázold fel a jelenlegi helyzetünket – Alecto kezébe vette a krétát és engedelmesen rajzolni kezdett.
    - Fedezékbe! – így Malfoy apuka és lerántotta a mellette ülő Perselust. Ugyanis a következő pillanatban seregestül repültek be a legmeghökkentőbb tárgyak a nyitva felejtett ajtón. Ám ez nem volt elég hozzá. A falba belepréselődtek kintről száguldó holmik és át is törték a második hullámmal együtt. Voldemort felkiáltott. Lazán intett pálcájával, mire egy láthatatlan pajzs jelent meg előtte és lepattantak az érkező tárgyak. Melyek már így is szép kupacot állítottak fel Námbör Ván előtt és vészes tempóban nőttek. Félő volt, hogy a szobában tartózkodók megfulladnak a sok kacattól, mely csak érkezik és növekszik és ellep mindenkit.
    - Nos, öröm volt melletted szolgálni – szólt Piton Malfoynak, kezet ráztak és várták a halált.
    - Szintén, kolléga. Azért majd, ha megússzuk ezt, rendezünk egy király partit, Narcissát is meg… megrontjuk.
    - Az jó lesz
    - Stop! – kiáltotta a Nagyúr, mire megállt a lavina. – Mi a franc történt itt?
    Avery, akit éppen most halászott ki Crack és Monstro, köhögve felelte.
    - Mivel a Kegyelmes Nagyúr azt mondta, hogy Invito akármi is az, ide repült az összes holmi a környékről. De sajnos az én tárgyam is ott van – hüppögött a kemény Halálfaló.
    - Invito Avery kütyüje! – helyesbített a Nagyúr és a nagy kupacból kirepült fáradtan egy kicsi, lapos akármi. Voldemort elkapta és csodálkozva forgatta.
    Abból nyögések és puffanások zaja hallatszott, a legtöbb Halálfaló kíváncsian meresztette a szemét a kis tárgyra, mely körülbelül húsz-harminc centiméter között lehetett. Lapos valami volt, az biztos. Bal és jobb oldalán gombok sorakoztak. Baloldalon négy nyíl. Fel, le és jobbra, balra. Jobb oldalon jeleket lehetett látni. A fenti jel egy háromszög volt. Lent egy X nézett vissza ránk. Bal oldalt egy kis négyzet, jobb oldalt pedig egy kör várta a kicsi ujjunkat, hogy rátegyük. A nyögés és a puffanás a képből jött. Két ember verte egymást. Illetve most csak egy nagy behemót, mert Avery nem tudta irányítani. De Avery nem tudta türtőztetni magát és odaszaladt a Nagyúr mellé.
    - Megengedi Nagyúr? – amaz lenyűgözve figyelte a kicsi figurákat és csak sebtében bólintott. A kis tárgy belesimult Avery kezébe, szinte ráöntötték. Lényeg a lényeg, hogy a Halálfaló otthonosan mozgott a tárgy kezelésében. Megnyomta az X-t és az ember, akit irányított, bevitt egy jobb horgot. Hallani lehetett a nézősereg éljenzését. Voldemort Nagyúr nyál csorgatva, lenyűgözve figyelte a jelenetet. Lassan oda osonkodott Lucius Malfoy és Perselus Piton, ők is kíváncsian figyelték ezt a valamit. Bal oldalt volt egy kis kar, amit lehetett forgatni. Alant a képernyő alatt még észre lehetett venni pár apró gombot.
    Ez alatt a Halálfaló csapat összekaparta magát és kireptették a tárgyakat a kastélyból, ahol a hadiszállás volt. Lent jött a kukás autó, majd hívott egy konvojt, melynek élén valami Gumikacsa volt a főnök. De nem hápogott, ember volt. Csak a kamionját szerelték és neki feltétlen kellett egy konvoj, ezért addig beállt a kukás autó konvoj élére egy kölcsönkért kukás autóval. Felszedték a sok kacatot és elmentek. Gumikacsa a dudájával bőszen dudált, de csak addig, míg a kastélyból utána nem lőttek. Akkor elhallgatott. A korházban ébredt fel, de már jól van, nem kell aggódni kedves rajongók.
    Voldemort újra megkérdezte, hiszen a sok kacat berepülése előtt már feltette a kérdést, csak Avery nem tudott felelni.
    - Mi ez Avery?
    - Ez Nagyuram?
    - Nem, majd a fejed tökje! – mérgeskedett az Ász.
    - Jól van, na. Ez kérem szépen egy Psp.
    - Egy mi?
    - Mugli tárgy. Szórakozni lehet vele. A gyerekek körében nagyon népszerű. Egyik járőröm során egy kis pisisnél láttam és elvettem tőle. A gyereket meg elküldtem Afrikába – ezen jót nevettek mindannyian.
    - De mióta foglalkozol a muglikkal Avery? Arra valók, hogy kiirtsuk őket.
    - Néha figyelem őket. Úgy vélem Nagyuram, hogy, ha megismerjük ellenségeink szokásait, könnyebben tudjuk megölni őket. Gyengéiket kihasználhatjuk például. De ezzel a psp-vel nem sokra megyünk. Mindenesetre időtöltésnek jó – és míg csevegett Nagyurával Avery, rengeteg ütést és rúgást vitt be ellenfélre a kis tárgyon, aki megfeküdt és Avery emberét hirdették ki győztesnek. A közönség hangosan éljenzett.
    - Na, add csak ide nekem Avery. Neked fontosabb feladatokkal kell foglalkoznod. Vagy elküldelek az Északi Sarkra – és Avery kénytelen volt oda adni a holmit Voldemortnak. Malfoy megveregette a férfi vállát vigasztalólag. Visszament Malfoy és Piton Avery társaságában az asztalhoz és mindenki helyet foglalt.
    - Nos, névsorolvasás folytatódik! Alecto te közben rajzolj! Vagy fogkefével sikálhatod fel a főfolyosót! – kegyetlenkedett a Nagyúr szolgájával, vagyis Halálfalójával.
    - Azonnal! – felelte Alecto.
    Hallani lehetett a kréta csikorgását a táblán. Voldemort nem nézett hátra. A tábla a trónja mögött volt. Pár Halálfaló elfordult és fuldoklott az elfojtott nevetéstől. Aztán legyűrték kirobbanó kacagásukat és rezzenéstelen tekintettel és komoly képpel néztek urukra.
    - Amycus!
    - Tessék?
    - Mi az, hogy tessék, te ostoba tuskó! Jelen!
    - Jelen!
    - Mindegy. Látszik, hogy rögtön általános elsőben megbuktál.
    - Bellatrix!
    - Juj, Nagyuram, hozhatom a kis játékszerünket? – felelte a nő kipirult arccal. Voldemort is elpirult, majd köhintett. A többiek nevettek.
    - Kuss, hülyék! – förmedt rájuk a Nagyúr. – És Bellatrix most nem olyan – nyomta meg az olyan szót – idő van! Azt majd később!
    - Bocsánat… jelen!
    - Azért. Crack?
    - Jelen Nagyúr!
    - Evan Rosier?
    - Itt vagyok.
    - Drága jó Lucius Malfoyom?
    - Jelen Nagyúr! És közérdekű közleményt kívánnék bejelenteni.
    - Megengedem.
    - Ma este nagyszabású partit rendezünk melyben Narcissát mindenki jól meg… megizélhatja! És lesz sok alkohol, drog, nők, állatok, minden! Ezt azért mondom, mert Pitonnal beszéltem a tárgy invázió alatt, ha túléljük, partit csinálok. A díszvendége a partinak a Nagyúr lenne! – nyalizott Malfoy.
    - Rendben, eljövök!
    - Hurrá! – kiáltotta mindenki, még Alecto is.
    - Alecto, örülök, hogy örülsz, de kérlek, rajzolj. Különben fogkefe és…
    - Máris Nagyuram!
    - Monstro.
    - Jelen!
    - Mulciber. Narcissa.
    - Jelen!
    - Jelen!
    - Nott.
    - Itt vagyok Nagyúr.
    . Perselus Piton.
    - Öröm szolgálni téged kegyelmes Nagyúr – nyalizott Piton.
    - Kösz Piton.
    - Travers. Walden Macnair.
    - Jelen!
    - Lefejezlek te szemét!
    Mindenki döbbenten nézett Macnairre. Tudniillik, hogy Macnair másodállásban hóhér.
    - Ja, bocsánat. Azt hittem munkán vagyok.
    - Ötven kör futás. Most! – gonoszkodott Voldemort. Macnair búsan felállt és kisétált az ajtón, lekocogott a lépcsőn, kiment hátra a nagy udvarra és elkezdett futni. – Nos, meglepett, hogy ilyen könnyen túlestünk a névsorolvasáson. Miért?
    - Boldog szülinapot Nagyúr! – ordították lelkesen a Halálfalók. Voldemort megvakarta a feje búbját és utána boldogan összecsapta a két kezét.
    - Juj, tényleg! Ma vagyok sok éves, hurrá!
    - Boldog szülinapot, boldog szülinapot Nagyúr! Kívánjuk, hogy alázd porig Miszter Harryt, legyen tied a világ! Boldog, boldog szülinapot kívánunk Nagyúr! Hipp-hipp, hurrá! Hipp-hipp, hurrá! Hipp-hipp, hurrá! – énekelték a Halálfalók, majd mintegy vezényszóra az ajtón belépett egy ismeretlen mellékszereplő, vagy statiszta, mindegy és egy kis dobozt hozott, mely feketébe volt csomagolva és piros szalaggal lett körbetekerve.
    - Alecto rajzolj! – intette figyelemre Alectot, aki szomorúan rajzolt tovább. Voldemort átvette a csomagot.
    - A mi ajándékunk Nagyurunk! A tévéshopból rendeltük! – lelkesedtek a Halálfalók.
    - Tévé shop? – kérdezte döbbenten. Mindenki Averyre mutatott.
    - Ja, az más. Ha Avery van a dologban, akkor már mindent értek – mindenki vigyorgott, Averyt megbúbolták, aki amúgy is bosszankodott, hogy mindent ráfognak. De most egyenesen nagyon mérges lett. Mire mindenki lenyugizta, erre Avery legyintett. Közben Voldemort szétszaggatta a csomagot boldogan és kivett belőle egy dévédét. – Ez mi?
    - Rá van írva alkoholos filccel Nagyurunk. Averyt kértük meg és ő választotta ezt az ajándékot! Úgy vélte és mi nagyon boldogan helyeseltünk, hogy tökéletes ajándék – magyarázta Malfoy és Piton.
    - Világuralom terv, avagy hogyan igázzuk le ellenségeinket és foglaljuk el a világot. Kifejezetten diktátoroknak készült! – olvasta fel elképedve a Nagyúr és olyan boldog lett, hogy na. – Hú, köszi emberek, nagyon boldog vagyok!
    - Hurrá! – örült mindenki.
    - És ezzel mit kell csinálni? Avery?
    - Nos, ehhez egy számítógép kell, hogy meg tudjuk nézni a tervet és akkor máris sínen vagyunk. Akkor minden könnyen fog menni.
    - Rendben. De most megnézzük Alectot, hogy mit alkotott. Alecto? – és megnyomott egy gombot Voldemort a székén, mire az megfordult. Elakadt a szava attól, amit látott a táblán.
    A táblán egy akasztófa volt látható és egy pálcikaember, mellette pedig a következő felirat: Miszter Harry.
    - Juj, vagyis elértük Roxfort védelmi vonalait? – örült meg nagyon a Nagyúr.
    - Igen Nagyuram, majdnem ott vagyunk. Az utolsó erőket számolják fel ebben a percben is. Szerintem holnap már neki ugorhatunk Roxfort védelmi vonalának.
    - Az jó! Akkor ma megnézzük a dévédét, vagy mit Mindenki kövessen a szobámba, különösen Avery! Meg kell tudnom a tervet! – azzal Voldemort és a Halálfalók kicsörtettek.
  • Legend Killer
    off:

Merengőre nem engedték fel egyik történetem, mert a második fejezet szerintük dúrva. Van egy szabály, miszerint szex, drog és politikai hova tartozás nem lehet.
    Na, nálam picit ment csak a szex, pár sorig és a drog is és lazán. A Mein Führer is csak viccből, meg a nácik is. De nem beszélek itt tovább, inkább beteszem és megmutatom nektek.
    Úgy is mutattam már régen HP paródiát és tetszett az is.

Harry a Király

Egy csodás reggel

Egy hétfői nap volt. Harry felkelt és lement reggelizni, édes kicsi pajtásai ott várták nyál csorgatva. Harry ráült trónjára, lelökte Albus Dumbledoret onnan, aki boldogan terült el. Ezután Harry cipőjének tisztára nyalásával foglalkozott.
    - Csendet! – dörrent az ágyú helyett Harry hangja. Nos. Lássuk. Malfoy! – üvöltötte bele a csendbe, ami erre úgy megijedt, hogy elment Hawaiira pihenni. De kiderült Rita Vitrol tollából, hogy Hawaii karantén alá került a sertésvírus miatt és ezért a csend nem pihenhette ki Miszter Harry üvöltését. Ezért hát fogta magát és elment a búsba. A bús átölelte és együtt sírtak.
    - I-igen Miszter H-Harry? – dadogta a szőke kis takonypóc és alázatosan meghajolt, elindult a Király felé. De Ron kitette a lábát és közben hangosan fütyörészve a plafont figyelte. Onnan forró vizet kapott a képébe.
    - Forró vizet a kopaszra! – kiáltották lelkesen hárman az elvarázsolt mennyezetről. Oda másztak fel hajnal, mert azt a hírt kapták, hogy ide jön majd a Farkas. Ron felordított fájdalmában. Felnézett. Három kismalac nézett vissza rá oly meglepetten, hogy lepotyogtak mind és megpurcantak. Harry sóhajtott és nyitotta volna a száját, de ekkor besietett három zenész csuromvizesen és elhegedülték a temető dalt a malackáknak.
    - A Titanic nem süllyedt el. Megsértődött a jéghegyre, mert szerinte csalás, hogy ekkorára nőtt – jegyezte meg az egyik bocsánatot kérve Harrytől.
    - Akkor hát miért vagytok vizesek?
    - A kádban gyakoroltuk a süllyedős jelenetet – vallotta be pironkodva a másik zenész.
    - Szánalmasak vagytok. Eredjetek. Most meghagyom kis pöcegödör bűzű életeteket! – szólt kegyesen Miszter Harry. Azok hajbókolva megfordultak. Hiba, Harry felkapta MP-40 fegyverét, amit a mellette álló náci katonától lopott el ravaszul és csípőből lekaszálta őket. A zenészek elterültek, nem mozdultak. Vér piroslott körülöttük. Fél tucat vámpír vetette rá magát a semmiből és nyalakodni kezdtek.
    - Nyal-nyal – mondta valaki lelkesen közülük. A másik fele éppen börtönben volt, mert túl lőtték magukat vérrel és ezt nem lett volna szabad. Ezt igen okosan a vámpírok egy milliomodik törvénye a tizenkettediken határozta meg: nem iszunk sok vért, mert a börtönben végezzük, mivel ez a törvény. És bár ez epic fail, de sebaj.
    - Visszatérhetnék Malfoyra? – verte a fejét Harry egy fél téglával. Másik felét kidobta az ablakon, mert lejárt a szavatossága tegnap.
    - Igen… és felvétel! – szólt Steven Spielberg a sarokból és elégedetten hátradőlt. Tuti kasszasiker.
    - Na, szóval. Malfoy. Hol is vagy? – lepődött meg Miszter Harry, a Király, aka a Nőcsábász, vagy a Góré, avagy a Diktátor. Szétnézett, de nem találta. – Mekkora pancser! Már megint drogozik? – dőlt hátra trónján.
    - Itt vagyok Felség! – szólt lentről Malfoy.
    - Miszter Harry, te ostoba, nem felség! – és lenézett. Malfoy beköszönt Dumbledorenak, mert miután Ron kitette a lábát, olyan aranyosan felmosta a padlót és az igazgató mellé csúszott. Utána ő is Harry cipőjét nyalogatta. – Megírtad a nyolcszáz oldalas életrajzom, ahogy oly szépen kértem éjfélkor?
    - Nos. Jelentem alássan Miszter Harry Királynak, hogy nem. Nem sikerült megírnom. Ellopták a laptopom! – sírt fel Malfoy.
    - Atyaég! – kapott fejéhez Harry most a fél tégla helyett a kezével. – Miért lopták el? Megengedtem valakinek én ezt? – kérdezte haragos szemekkel a fiú, aki a legkirályabb volt ebben a történetben. Mindenki behúzta a nyakát, a fiúk a farkukat és elkezdték csóválni. A farkukat. Harry pacsit adott nekik, majd tekintete a mardekáros asztal felé siklott, ahol éppen egymással paráználkodtak és tilosban szerencsejátékoztak. – Ti se loptátok el világ barmai?
    - Nem Miszter Harry! Még csak eszünkbe se jutott kikezdeni a kis csicska Malfoyjal.
    - Helyes, legalább valamit végre megtanultatok. Malfoy a legnagyobb féreg! De Malfoy, pénteken kell kiadnom az életrajzom és, ha nem lesz meg, akkor, jaj neked! – mindenki nagyon megijedt, majd sírva fakadtak a lányok.
    - Miszter Harry, drága jó férjem! – szólt Hermione.
    - Mi az aranyprüntyőkém, kis mézes puszedlim? – érzékenyült el a máskor oly rideg és kegyetlen Góré.
    - Esetleg hívhatnánk valakit, aki kideríti eme szörnyű gonosz tettet. Ki lophatta el Malfoy laptopját?
    - Remek ötlet! – Harry elővette Samsung SGH-M110 mobilját, mire előbukkant a fiú trónja melletti bokorból egy lesifotós. Egyet kattinthatott a szerencsétlen. Azt hitte naiv módon, hogy címlapra kerülhet a mobil és a fiú. Már látta is a szalagcímet: Harry Potter Samsung SGH-M110-t használ! Következő pillanatban elfogták a partizán alakulatok a fotóst és sötét dolgokat tettek vele. Harry erre pacsit adott nekik, ők vigyorogtak, majd futva menekültek a nácik elől, akik Harry trónja mögött álldogáltak. Hallatszottak még a jajkiáltások és a fegyverek szava, amik dühösen káromkodtak, hogy már megint meló van. Az egyik fegyver történetesen arra panaszkodott, hogy nem érti miért lett fegyver. A szentem nagyon érzékeny lélek és mindig csütörtököt mond, majd pénteket is, ha ölnie kell. És el is sírja magát a drágám. Reméljük, majd valaki lecseréli és jojóra változtatja. – Halló, tudakozó? Kérem, keressék meg a legjobb detektívet a világon!
    - Máris keressük Góré! – vakkantotta lelkesen valaki odaát, egy tudálékos eb. Egy másodperc múlva máris válaszolt. – Nos, a detektív nem más, mint…
    - És most reklám kedves nézőink! – ordított túl mindenkit valaki és benyomták a reklámot.

2

A detektív

- Vazze, Malfoy – szívta fel a kokaint Harry a reklám alatt. – Vagány ez a por. Honnan van bébi?
    - Kubából te nagy arc – és ő is felszívott egy adagot. – Nagyon állat cucc, úgy érzem, hogy máris ellőttem magam a fenébe.
    - Atom profi – helyeselt Harry. Míg a reklám ment, mindenki mindent művelt.
    A mardekárosok felállítottak egy ringet és bevágták oda Cracket és Monstrót, hogy verjék össze egymást. Lee Jordan volt a buké és ő rendezte a fogadásokat. Nagyon szoros lett a fogadás eredménye, ötszáz-ötszáz fő fogadott Crackre, illetve Monstróra.
    - Mindenféle mocskos szabály meg van engedve, nehogy tisztán verjétek egymást szarrá! – mondta a bíró és intett, majd megkongatták a gongot Malfoy fején, aki erre elterült és becsukta a szemét. Harry oda hajolt hozzá.
    - Hm. Nem a gong a hibás. Kicsit sokat szívott. De nem vészes. Hajrá mindkettő pancser! – kiáltotta Harry és ellökte a kokaint, tanulva Malfoy esetéből, majd az egyik szolga lánytól elvette a szelet pizzát és hozzá Sprite-t szürcsölt vidáman a szívószálból.
    - Micsoda megtiszteltetés Miszter Harry Potter, hogy az ön szájában lehetek! – nyalizott a szívószál.
    - Köszönöm, de ettől még nem kapsz fizetésemelést – felelte kegyetlenül Harry.
    - De kár. Pedig a szívószál csajom szeretne pénzt. Azzal fenyeget, hogy elhagy. És a szívószál fiam meg nem tud a szívószál iskolába járni, mert a szemetek megemelték a tandíjat.
    - Kereskedjetek droggal, vagy legyetek maffia család – javasolta vigyorogva Harry.
    - Akkor csinálok maffia családot, a neve Don Szívószál lesz! És építünk drog hálózatot! – lovalta bele magát a szívószál.
    - Király. Na, látod, megy ez – mosolyodott el Harry, aki igazságos és kedves is tudott lenni. Ha megfizették. És, ha akart. És máris markát ütötte egy körülbelül ötszáz millió dolláros összeg ezért a kedvességért, amit egy FBI-s alak adott neki nagyon titkosan.
    - Az elnök küldi – suttogta és indult volna, de Harry megragadta a karját. Amaz sikkantott ijedtében.
    - Maga sikkantott? Mi maga, buzi? – lepődött meg Harry.
    - Nos, hébe-hóba a kollégákkal, ööö… - pirult el az öltönyös izomhegy FBI fickó.
    - Mindegy, nem fontos – legyintett nagylelkűen Harry, mire az FBI-s fickó adott még ötszáz millát. Harry elfogadta. – Mondja meg az elnöknek, hogy szombaton tízkor megyek a golfra, aztán délben megebédelünk az ötszáztizenkétmilliomodik lyuknál, rendben?
    - Hogyne Miszter Harry, természetesen átadom az elnöknek az üzenetét és részünkről a szerencse! – hajolt meg az FBI-s fickó, aki a kollégáival hébe-hóba, nos… de másnap a Blikkben megjelent a cikk róla és kirúgták, hála Rita Vitrolnak, aki azért küldte a Blikkbe, mert ma este majd hatalmas szex partit fog rendezni és másnaposan téves helyre küldte el a cikket.
    A ringben Crack bevitt egy jobb horgot Monstrónak, aki erre összeszűkült szemmel meredt nagy haverjára. Crack lefejelte kispajtását, utána ágyékon rúgta. Monstro engedelmesen hörögve hullott a ring talajára. Éljenezni kezdett a közönség.
    Ez alatt arrébb egy sarokban tizenkét lány hancúrozott egymással. Köztük Hermione, meg Ginny, meg Luna és Cho nyalakodtak nagyon élvezetesen. Előttük pedig a Playboy fotósa kattintgatott bőszen. Őket nem fogták el a partizánok és a nácik se kergették a partizán egységeket, sőt senkit nem bántottak. Azon egyszerű oknál fogva kérem szépen, hogy kellettek a képek. Mert pl. harcmezőn mire öhm, menjen el majd az ember, amikor olyan magányos? Nos, erre a kiváló leszbikus jelenetre! A katonák már most a nyálukat csorgatták és játszottak a legjobb barátjukkal ott lent középen. A fotós mellett a Playboy teljhatalmú ura, Hugh Hefner mustrálta elégedetten a hölgyeket és közben titkárnőjének adott egy egyszerű utasítást.
    - Mindegyiket kérem – majd egy kissé bővebb információt közölt vele. – Nos, lássuk. Hermione lesz Miss június, mert olyan aranyos és édes és meleg. Na, nem úgy, mint egy leszbikus. Hanem a kisugárzása. Luna szerfelett vidáman munkálkodik azon a lányon, ezért ő lesz Miss április. Cho kissé visszahúzódó, félénk lányka, ő legyen Miss október. A hideg időkön majd felmelegítik a férfiak szívét azok a finom képek, amiket majd a kicsi, édes Cho ad. Pansy Parkinson meg olyan rideg liba, hogy… - és ennél a résznél Pansy Parkinson hozzávágta a cipőjét Hefnerhez. Fején találta. Pár perc múlva magához tért Hugh Hefner és felkelt. Középen meg felállt. -… szóval Parkinson lesz Miss december – és folytatta a többi lány besorolását.
    - Juj, köszönöm! – sikkantotta Pansy Parkinson Parvati Patilból kiszedve a nyelvét.
    - Pofa be! – vetette oda Hugh Hefner, mire Pansy Parkinson megsértődött. – Nem érek rá!
    - Ja, az más – enyhült meg a mardekáros lány.
    Monstro közben összekaparta magát és ismét talpon volt. Majd megrohamozta barátját és feldöntötte. Ráfeküdt, ránehezedett, nem engedte felkelni és elkezdte fejével lefejelgetni a másikat. A sokadiknál megeredt Crack vére, mire még vadabb tombolásba kezdtek a rajongók.
    A Hollóhátnál ketten vívták az év legnagyobb sakk partiját. Két szemüveges fazon komor képpel, elszánt tekintettel harcolt. A bábuk csépelték egymást. A Hollóhát szurkoló sereg pedig összeveszett az egyik sakklépésen, hogy az most jobb, vagy ballépés vajon? Egymásra ugrottak és egy kemény véres pankráció meccs alakult ki. Akik nem keveredtek bele, azok lelkesen, popcornt csámcsogva, izgatottan meredtek a két sakkozó titánra.
    Hugrabugnál üvegeztek és elvoltak. Nem akarták, hogy zavarják őket. Csak a minden lében kanál fotósok és egyéb médiások zavarták meg köreiket, egészen addig, míg szépen be nem verték az üvegezők a képeiket. Mármint a kotnyeleskedő fotósok, meg egyebekét.
    A Griffendél asztalánál eszegettek, méghozzá reggelit. Reklám alatt a manók feltálalták. Ebből is látszik, hogy a Griffendél az okos, ők megtömik fejüket. A többiek bunyót néznek, amott kamatyolnak, erre sakkoznak, amarra üvegeznek. De a legokosabbak esznek, amikor mód van rá! Nagyszerű, okos Griffendél buksi simit kap!
    Közben Crack elővett egy széket és rávágta párszor Monstróra. Pontosabban addig, amíg meg nem feküdt. A Monstróra fogadók dühösen fújoltak, viszont a Crack pártiak hujjogtak és a pénzüket követelték. De kiderült, hogy a Dalton banda ellopta Leetől. Leere megkötözve találtak rá. Csak a kutyát hagyták ott, Tram tramot, aki szomorúan nyalogatta Lee arcát, aki viszont üvöltött, hogy dobják ki a kukába ezt az ostoba kutyát. De nem dobták, hanem katapultra tették és kilőtték a Daltonék után.
    Leet elengedték és elküldték Lucky Lukeot, hogy szerezze meg a sok pénzt és hozza vissza nekik.
    - Oké, emberek, mindjárt vége a reklámnak, szóval szedjétek össze magatokat!
    Arrébb Fred és George Weasley szórakoztatta a népet, közben hangos zene szólt a teremben. Senki nem figyelt. Harry, aki megette a pizzát és immár Don szívószálból szívta a Sprite-t, köhintett, majd pálcáját meglendítette előre és körbe mutatott.
    - A rohadt életbe szedjétek magatokat rendbe, mert én azt mondom! És kurva gyorsan! – mondta ki a nagy varázsigét. És láss csodát, egy szempillantás múlva mindenki elfoglalta korábbi helyét. Malfoy se volt szipós többé, mindenki józanul várta a folytatást.
    - És… felvétel! – mondta ismét Steven Spielberg, aki eddig egy lánnyal szórakozott. De most ellökte a lányt, hiszen a film fontos munka!
    - Nos, a detektív nem más, mint – mondta a tudálékos eb a vonal túlsó végén. – Sherlock Holmes és Dr. Watson!
    - Remek, küldje be őket.
    - Szólok nekik, aztán majd ide érnek pár hét múlva.
    - De én azt akarom, hogy most legyenek itt. Fontos!
    - Akkor most lesznek itt. Viszlát! – és letette az eb, aki ezután elment játszani a gumicsontjával.
    Következő pillanatban pukkanás hallatszott.
    - Malfoy, megengettem, hogy finghatsz? – kérdezte mérgesen Harry.
    - Jó-jó, megyek felakasztani magam – szipogta a fiú Harry cipője előtt.
    - Én mondtam Mr. Holmes, hogy fürödjön meg tegnap és lássa be igazam volt.
    - Ez természetesen az én hibám Dr. Watson, de önnek meg azt kell elfogadnia és kész tényként kezelni, hogy bizony erre egyikünk se számított.
    Mindenki a hang irányába nézett.
    A nagyterem közepén egy régimódi kád állt, abban állt a híres detektív, Sherlock Holmes és jobb kezével a zuhanyzó rózsát a feje fölé emelve tartotta. Patakokban folyt le rá a finom meleg vizecske. A teste habos volt, meg viszonylag izmos, de a mai tini lányokat ez nem hozta lázba. Még a szerszáma se. Mellette a kádon kívül állt egy nadrágba félig belebújva Dr. Watson, felül már felöltözött és kezében egy félig megevett banánt tartott.
    Harry meglepődött, majd felnevetett. Mindenki vele nevetett harsányan. Holmes és Watson pedig eléggé zavarban voltak.
    - Malfoy hova mész? Megengedtem, hogy elmenj, vagy nevess? Na, jó, most nevethetsz, de hova mész? – fordult a nevetés alatt Harry Malfoy felé, aki balra indult. Ott már várták a nácik vigyorogva, meg az akasztófa.
    - Felakasztom magam, mert engedélyed nélkül pukiztam Miszter Harry. Szip – szólt Malfoy szomorúan.
    - Jaj, te édes arany csillagom, szemem sokadik fénye! Mire mennénk nélküled a filmben? Jössz vissza, de rögtön! Ezek szerint azonban tényleg büdösítettél, ami megbocsájtható bűn, de többet engedélyem nélkül ne forduljon elő!
    - Köszönöm Miszter Harry! – és oda borult a fiú cipője elé és még jobban nyalogatta a cipőt, ami már szép tiszta… nyál lett. Dumbledore is nyalogatta, nyelve már panaszkodott, hogy fárad. Malfoy nyelve még bírta. Dumbledore egyébként nem törődött a nyelvével, mert mindent megtett volna Harryért. A ki-beválasztottért. De ez hülye név, szóval a Góréért.
    A nevetés közepette is észrevette mindenki és úgy meghatódtak, hogy egymás vállán sírtak egy szépet. Holmes és Watson csak azért nem, mert Holmes habos volt. De máris gyorsan lezuhanyozott, majd megtörölközött, Dr. Watson belebújt a másik nadrágszárba is. Sherlock Holmes az egyik kellékestől kért ruhát, oda dobták neki és felöltözött sebtében, de precízen és a két híres ember ott állt a még nagyobb és híresebb és gazdagabb főszereplő előtt.
    Harry abba hagyta a nevetést, a többiek a sírást, mindenki rájuk nézett. Harry pedig az okos és szép szemével nézett a két emberre.
    - Nos, bocsássanak meg csak úgy, hogy így ide rángattam önöket. Tudja, vagyis tudják, a Most legyenek itt! varázsige nagyszerű dolog és, ha mindkét fél akarja az örömittas találkozást, akkor nincs probléma. Ellenben ilyen és hasonló eseteknél megesik, hogy az egyik fél nem várt helyzetbe kerül, mint maguk. Gondolom Mr. Holmes éppen fürdött és Dr. Watson öltözködött és evett. Természetesen más helységben.
    - Úgy van kedves fiatalember. Észrevétele tökéletes. Jöhetne detektívnek – dicsérte Mr. Holmes. – Mi a neve, megtudhatnánk? – erre mindenki meglepődve nézett. Van ember a Földön, aki nem tudja Harry nevét? A két férfi körbetekintett csodálkozva.
    - Miszter Harry vagyok, a Király, aka a Nőcsábász, vagy a Góré, avagy a Diktátor.
    - Szép neve van Miszter Harry vagyok, a Király, aka a Nőcsábász, vagy a Góré, avagy a Diktátor – felelték amazok, mire Harry sóhajtott.
    - Tudják, Miszter Harrynek szólítanak, a többi csak becenév. Na, térjünk a tárgyra. Egyik csicskásom laptopját ellopták. Azon akarta megírni a nyolcszáz oldalas életrajzom. Ma éjjel éjfélkor szóltam neki és elvártam, hogy kész legyen a mai reggelire. De nem írta meg és azt mondta ellopták a laptopot. Azon tudja írni, ha nincs laptop, nincs nyolcszáz oldalas életrajz és nincs még nagyobb vagyon és hírnév nekem. Péntekre kell kiadnom az életrajzomat.
    - Kellemetlen – így Holmes.
    - Az – bólintott Harry.
    - És a fiú megbízható? Tényleg ellopták, vagy csak elsumákolta a fiatalember, hm? – tolta oda képét Malfoyhoz Mr. Holmes és ravaszul nézett, meg mosolygott. Malfoy Harry mögé menekült. Megsimogatta a fejét, adott neki egy csontot és eldobta a terem végébe. Malfoy vidámat ugatva szaladt utána. A többiek nevettek.
    - Annak tűnik, de nekem is vannak fenntartásaim vele kapcsolatban. Viszont jó munkaerő. Nos, lássanak munkához.
    - Rendben – felelte Mr. Holmes és elővette a nagyítóját, majd a nagyteremben lévő egyik pontra szegezte és centiméterről centiméterre haladva nyomozott. – Dr. Watson maga kérdezzen meg mindenkit, ha megette a banánját.
    - Most ettem meg Mr. Holmes, ráállok az ügyre!
    - Ez így hosszú lesz… - sóhajtott egy fáradtat Harry a Király.
  • Legend Killer
    elfelejtettem ide írni, hogy megnéztem már rég a filmet, jó volt. elültem a seggem :D.
    de tetszett, csak kár, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehagyták a temetést a végéről.
  • brodix
    xD
    vigyázz,mert mindjár jönnek a gumiemberek,és megégeted magad xD
  • Hoz_Hun
    Na látom néha kiszöknek a gumiemberek a gumiszobából.
  • XeroX
    <<< Ha valaki nemtudná >>>

IMAX 3D ARÉNA HarryPotter Félvér Herceg!

A FILM CSAK AZ ELSŐ 12 PERCBEN 3D-s!!!

Utána simán megy tovább, a szeműveget le kell venni, ki is írják filmközben!

-----------------------------------------------------------------
    Film után érdeklődtem, hogy hol van kiírva, hogy csak a legeleje 3D -s.
    Konkrétan nemtudták megmutatni!
    Ha erről előre tájékoztanak nem megyek be megnézni még1x 3D -ben is.
    ------------------------------------------------------------------

A mozi holapján sem találtam róla semmit!

Ez a reklám egy iszonyatos nagy átba******s!
    Ezt nem lehetne megengedni!
    ---------------------------

Valakinek kéne tenni az ügy érdekében a Fogysztói felügyeletnél vagy a Fogyasztói Érdekvédelemnél.
    -----------------------------------------------------------------------

Konkrétan félretájékozattak, és amikor reklamáltam kérem a pénzemet vissza mert átveretk, még jól elhajtottak!
    ------------------------------------------------------------------------

Néztem infót a mozi honlapján a magyar honlapon, de ottsem találtam.

POTTER 3D - csak 12 percig!