4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • nearo
    Nekem is így járt haverom meg bnője, hogy egyik könyvet sem olvasták, de a filmeket megnézték. Most a hatodik rész után fingjuk nincs, hogy miről szólt a történet...
  • Legend Killer
    ja.
  • brodix
  • Narxis
    Könyvet kihagyni vétek. Ezerszer jobb mint a film.
  • Legend Killer
    igen és mellé.

#3981: OLVASD EL! epic fail.
  • qetuol
    nyilván, de épp azért kérdeztem (reméltem válaszol majd vki, aki olvasta a könyvet), mert nem olvastam.
  • Heffi
    "(aki számít)"
  • qetuol
    tudom h kell spoilerezni rendesen, de ahhoz lusta voltam :D
    meg tudtam h már úgyis mindenki látta (aki számít)
  • qetuol
    zuzu, már ide követsz?
  • Legend Killer
    a szpojlert még mindig nem így kell használni, tanuld meg már rendesen. szerencséd, hogy mindenki megnézte, mert különben most mérgesek lennénk

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és kitaposnánk a beled *viccel*
  • brodix
    A végén az a pálca-emelős jelenet nálam már kilőtte a biztosékot.
    Valahogy az nekem nagyon nem jött be.
  • Narxis
    Elvileg az iskola területén nem lehet hoppanálni, ezért futottak ki az, de nem várom el Yates-től, hogy ennyire kövesse a könyvet.. plussz ha már kifelé mennek csináltak egy kis káoszt is. :D Az emberarcú felhő a Halálfalók jele, azt jelenti, hogy itt jártak. A pálca felemelés szerintem csak amolyan hatásvadász jelenet...
  • stargatelost
    azért jó elolvasni a könyvet, és akkor megérted ;)
  • Anaid
    Azért jók az ilyen befejezetlen befejezések, mert a fantáziádra bízzák, valyon hogy lett vége. (már, ha van)
  • qetuol
    láttam a félvér herceget és a végén értetlenül bámultam a vásznat, mert nem akartam elhinni h így legyen egy filmnek vége. mintha egyszercsak elvágták volna a filmszalagot. például amikor

******************SPOILER**********************

felemelték a pálcáikat dumbledore holtteste felett az wtf volt? meg mi volt az az emberarcú felhő? meg a halálfalók, miután felgyújtották hagrid kunyhóját, hová lettek? felszívódtak? nem azért mentek oda h kinyírjanak mindenkit? tudja ezeket vki?
  • Legend Killer
    epic fail. mindenki tudja és szinte mindenki látta.
  • Heffi
    Aha ok.
  • Junior0902
    Harry Potter hatodik évét a Roxfort Varázsló- és Boszorkányképző Iskolában egy rejtélyes könyv határozza meg, aminek tulajdonosa egy bizonyos "félvér herceg". Miközben Harry próbál rájönni a tulajdonos kilétére, Dumbledore professzor segítségével Voldemort múltjáról is újabb információkkal gazdagodik.

Harry Potter a nyári szünetet szokás szerint az utálatos Dursley családdal tölti, ám a folytatás közel sem a megszokott. A főhős összeütközésbe kerül két dementorral, akiket azért küldtek a muglik világába, hogy megtámadják az ifjút, akinek varázslatai és trükkjei sértik a varázslók vil...

Az ifjú varázslót lidérces álmok kínozzák, sebhelye jobban sajog a megszokottnál, ezért barátai, Ron és Hermione oldalán örömmel veti bele magát a Kviddics Világkupa küzdelmeibe. A Világkupa helyszíne fölött azonban baljós előjel tűnik fel az égen: A Sötét jegy, Voldemort Nagyúr szimból...

Harry, valamint barátai, Ron és Hermione harmadik évüket kezdik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. Eközben Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett és szuperbiztos börtönből megszökik egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény Ro…

Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Nem elég, hogy nehezen boldogult túlzottan gondoskodó rokonaival, Petunia nénivel és Vernon bácsival - továbbá nehezen tudott megbirkózni rokonainak a maga vará

Harry Potter számára eddig nem sok jót tartogatott az élet: árvaként nőtt fel rokonai házában. A Dursley-família minden tagja szívből utálja a kényszerűségből befogadott fiút, de ez kölcsönös, Harry sem tudja eldönteni, a szívtelen Petunia néni, a goromba Vernon bácsi, vagy folyton nyaf...zsos adottságaival kapcsolatos viszolygásával is -, még legjobb barátai,..

A részleteket a http://honor0902.blog.hu/search?searchterm=Harry+Potter&searchmode=OR&submit=Keres%C3%A9s
  • Legend Killer
    fúj, undorító :D.
  • mosoporr
    mint 1 homoki...
    és még gizdul h szörzik a melle
  • Legend Killer
    LOOOOOOOL

védjetek meeeeeeeeeeeeg! :D

hogy néz ki itt :D.
  • brodix
    Te szent isten!
    Huh de utálom ezt a gyereket
  • Narxis
  • Gladiator
    lol vagy:D
  • Legend Killer
    amúgy csak vicceltem ezzel a hsz-al.
  • Legend Killer
    ki és miért?
  • DeathlyHallows
    huh most jót mondtál
  • Legend Killer
    Torró, torró, torró, ollé! v Torro Rosso
  • Watchmen
    Yates fogja rendezni bár én úgy tudom maga ő döntött így, hogy 2 filmet csinál a 7ből nem Rowling kérésére.

Del toro remek rendező, de a Harry Potter messze áll tőle legalábbis szerintem. Bár kurva látványos lenne annyi szent.
  • Narxis
    Elvileg a 7. film 2 részes lesz Rowling kérésére. Szerintem Yates fogja rendezni, de mintha felröppent volna del Toro neve is. Adná az ég, hogy ne Yates rendezze...
  • Enkydu
    Szevasztok!

Csak 1 kérdésem lenni. Nem tudjátok hogya a Harry Potter 7-et ki fogja rendezni ? Mert Steven Spielberg a legjobb rendező szerintem és erre a 6-ot ki rendezte? David Yates . Jó bnem azt mondom hogy nem lett jó de sokkal jobban is meglehettt volna csinálni és hogyha a 7-et is David Yates lészíti és nem Steven Spielberg akkor mérges leszek. Légyszi válaszoljatok! Előre is kössz.

Üdv : Enkydu
  • DeathlyHallows
    hú vaze! ez a film elég szarra sikeredett! elolvastam az összes részt könyvben, aztán mikor beletekertem ebbe a filmbe és megálltam Piton esküjénél, hát pff.. egyáltalán nem így képzeltem el, még szerencse h nem néztem végig, aki viszont végignézte csak negatívumot tudott mondani ismerőseim közül. aki olvasta a könyveket semmiképp se nézze a filmeket, én jelen esetben az 5. részig láttam, ez idáig túlzottan nem csalódtam, mindig is tudtam h a könyv jobban átadja a dolgokat, de a 6. résztől kezdve túl sok elvont dolog szerepel a történetben, ezek nem filmvászonra született dolgok, a 7. résztől meg egyenesen félek, miként is fog kinézni
  • Watchmen
    Hát a félvér hercegnek az OST-ja nekem nagyon bejön spec.

http://www.youtube.com/watch?v=4eNdt3UNrN4
  • mrzed001
    Azzal meg csak az a gond, hogy a régebbi játékokban (2-4) már mind el lettek sütve (pl amikor a nyuszival kellett az egyik gameba menni)
  • brodix
    Ha meg nem az egész OST-t vesszük figyelembe, csak a Theme song-ot akkor az 5-nek van a legjobb zenéje SzVSz
  • mrzed001
    A legjobb soundtrackje meg a 4-esnek van, meg az 1-nek.
    Most a 6-ost meghallgattam ... és semmi, egy nagy nulla.
    Ebben a sorrend: 4-1-5-3-2-6
  • nearo
    Na hát megnéztem én is a filmet. Hát mit ne mondjak... mondjuk elsőre annyit, hogy párszor majdnem bealudtam rajta. Nálam 10es skálán még sima filmként sem üti az 5öt, könyvadaptációként pedig legyen mondjuk 2es. Esetleg 3as. Egy remek sztoriból egy ócska rózsaszín szart csinált ez a Yates. Le vele!
    Ha nem látom a kijelzőn, hogy Dumbledore halála után még kb 5 perc van hátra, akkor el sem hiszem, hogy ennyire elcseszték a végét. Mindent összevetve örülök, hogy nem költöttem pénzt mozijegyre.

Vissza Alfonso Cuarón-t! Az eddigi legjobb Potter filmet (Azkabani fogoly) szerintem ő rendezte. Ha sorrendbe raknám a filmeket, akkor mondjuk így lenne: 3-2-1-4-5-6. Remélem a 7/1. és a 7/2. a sor elején fog szerepelni, bár ha Yates rendezi őket, akkor erre vajmi kevés az esély...
  • Watchmen
    Nearo:D
  • Watchmen
    Nearom: Vágom azért mi is a Spoiler:D Nem is arra írtam, hogy nem értem:D

Bevallom én régebben fikáztam meg kiröhögtem a HArry Pottert....de így évek múltán most fedeztem fel benne, hogy milyen jó kis világ ez, és mennyi potenciál van benne. Remek az egész.
  • Legend Killer
    jaja, erre gondoltam :D

#3945: nem mondok többet, nyugi :D.