4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • nearo
    a zinternetrő kéne bannolni :/
  • mosoporr
    nem csak az sgéről...
  • brodix
    téged bannolni kéne az egész SG-ről
  • mosoporr
    úgy lenne a kemény :D
  • nearo
    Harry Potterként? :D
  • mosoporr
    Még Emma Watson megteheti...
  • brodix
    Hála a Tervezőnek!
  • Narxis
    Daniel Radcliffe nem vetkőzik Harry Potterként
  • Legend Killer
    jó, tény, hogy nem volt magasröptű, de nem kell egyből fikázni és a hülye korral jönni :D.
    örülök, ha szívesen olvasod, de jelenleg Harry Potter mű nincs.
    Viszont elkezdtem írni egy olyat, hogy Antal a szuperhős :D. poénból.
    amúgy nem értem félre, meg ezek a cuccok, ami pl az xfire féle volt, meg az msn-es, az direkt röhögésre készül.
    egyébként, ha bárkinek van ismerőse egy könyv kiadónál, pls szóljon. ugyanis határozottan ráálltam a könyv kiadás témára és valszeg a nevettető műfajban :D.
  • brodix
    Igazából tényleg kicsit gyermeteg "vicc" volt a #4006.
    Szerintem inkább legyen vége a flame-nek, és valaki vessen fel egy Harry Potter témát.
    Tényleg, Legend Killer:
    Nincs valami új irományod?
    Azokat szívesen el szoktam olvasni, jókat lehet rajtuk röhögni - ne érts félre, nem sértésnek szántam, elvégre humorosra szoktad írni
  • Legend Killer
    miért nem mínusz egy mindjárt?

láma vagy.
  • Gladiator
    skh? tehat akkor kb 9. Akkor jo, mert kb annyira kovetkeztettem a "viccedbol". Semmi baj akkor.
  • Heffi
    Nem hiába :Dd
  • brodix
    sajna ez így szokott lenni
  • Legend Killer
    vicceltem, de látom azt se lehet és akkor már mindenki azzal jön, hogy hányévesvagy?

skh

• Legend Killer
    skh
  • Gladiator
    Hany eves vagy?
  • Legend Killer
    ja.
  • brodix
    xd
  • Narxis
    Ez a kedvenc képed? :P Csomó helyre beraktad már. :D
  • Legend Killer
    fákk.
    beprotektálom magam úgy, h megbaszom Emma Watsont és én leszek a hetedik film második részének a rendezője!

a vidit a szexről Emmával meg feldobom nektek a netre, aztán ki is dobna és nem lennék rendező.

szal csak megbaszom :D és én leszek a rendező :D.

najócsakviccelek.

• Narxis
    Mert protekciós. :D
  • Legend Killer
    akkor legyen vmi izgisnél finish :D.
    Yates szar? :S :D miért őt teszik meg rendezőnek? :D
  • Narxis
    Yates rendezi. :( :S
  • nearo
    Pont nem hepiendnél kéne felezni, hogy aki még nem olvasta, az izgulhasson. Barátokköztöt meg Dallast is mindig ott hagyták abba, amikor valami történt, aztán lehetett szavazni (barátokköztnél), hogy szerintünk mi fog történni. (Ha Yates rendezi az utolsó Pottert is, akkor lehetne itt is szavazást csinálni, mert akkor sem találnánk el, ha olvastuk a könyvet)
  • Legend Killer
    ja.
    én is kíváncsi leszek :D.
  • mosoporr
    Én is pont arra gondoltam,csak épp kicsit máshogy akkor mikor Ron visszatér de az pont akkor van a tónál és akkor az még pont happyend is lenne. na kiváncsi leszek...
  • Legend Killer
    :DD.

nemtom.. sztem ott kéne határt húzni a két film között, hogy egyik horcruxot kicsinálják. az erdőben lévőt a tónál pl.
  • mosoporr
    kíváncsi leszek hol felezik meg a hetediket,meg h mennyit kell majd várni a kettő közt.
    nem hízott csak három pulcsi van rajta h ne kelljen betegszabit fizetniük :)
  • Heffi
    Bizony ide is :/
  • Legend Killer
    :DD... ja, adhatna pár millát.
  • brodix
    Hízik a mája a kis kecsegnek!
    Huh de rühellem
  • Legend Killer
    micsoda nagy gondjaid vannak "remélem nem tolják el..." LOL.

:P

amúgy kösz a képeket, Hári Péter mintha hízott volna :D.
  • Narxis
    A vótmá akkor bocs.

Elvileg a 7. film első része 2010. nov. 19-re van ígérve, remélem nem tolják el....

Pár kép:

Itt van még pár: Link
  • Legend Killer
    örülök, h kigyógyult. én se tudtam.
  • nearo
    Én nem mondtam, hogy a színész hibája :)
  • Punker
    az nem a színész hibája, nem ő írja a szerepet.
  • nearo
    Szerintem Piton is jól el lett találva. De tény, hogy a többség eléggé gyatra, teljesen más, mint a könyvben. Pl Dumbledoretól többször vannak a filmben olyan dühkitörések, melyekről a könyvben szó sincs (szó sem lehet).
  • Narxis
    http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/10/05/kigyogyult_a_rakbol_a_potter-filmek_mcgalagony_professzora/

Nem is tudtam, hogy rákos volt. :S Remélem nem esik vissza. Talán ő az egyik(vagy egyetlen) színész aki a leghitelesebben adta vissza a könyvbeli karaktert.
  • brodix