4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#4068 a középső, akire azt írtad, h Soma? :D
amúgy igen, azt láttam, hogy ő bejön. -
#4067 nos, ahogy mondani szokás: Ízlések és pofonok...
valamint ahogy mondtam, a második képen lévő hölgyemény nekem is bejön. -
#4066 :DDDDDDDDDDDDDD
Narxis, verd brodixot :DDDDDDDDDDDDDD.
nem teccenek neki :D.
és szóld le #4065t is :DDDD.
#4065: dehogynem, roxfortos rucik és hp rajongók :D.
amúgy én is tudom, hogy nincs sok közük és viccből mondom ezt csak, amit előbb írtam. de legalább betettem ide és igen bordix, nekem bejönnek és nem nekem v Narxisnak van bajom az ízlésemmel, max neked :D.
nekem a középső is tetszik nagyon, nem hiszem, h Somára hasonlít. egyéni szoc problem, ha így látod. -
#4065 Kár hogy semmi köze a topikhoz, ezért értelme se lenne a bannerben. -
#4064 Kegyetlenül blokkolnám őket a varázspálcámmal. -
#4063 máhmint az első képen!
Esetleg még a második képen lévő az bejön...
Az valóban egész jól néz ki. -
#4062 My god...
Ezek bejönnek neked dhága bahátom?!?
A középső szvsz olyan, mint kis hazánk Soma Mamagésája! xD -
#4061 sájsze, elsőt elbasztam.
-
#4060 emlékszem, régen, mikor volt a hatodik rész, azelőtt tettétek be ezeket a remek csajokat ide.
belőlük lehetne1frankó, vagány, szexi banner :DDDDDDDDDDDD.
jaj, de vagányak és szexik :D.
[IMG]http://noob.hu/2010/01/19/087.jpg[IMG]
jaj, de édik (L). főleg a szöszke, de a szemüveges is nagyon ász. de a fekete hajú is tök szép.
nemtom melyik ház színe ez hirtelen, de ezek után tuti oda megyek :D. atom szexi a csaj :DD.
jáj, kis gonocc, édi, majdekájos csajszi (LLLLLL) :D. kis cukorfalat :D. gonoszságát most biztos álcázza :D, mer itt nem tűnik gonosznak :D.
fúbaszodfúúúú! na, ez a kép mindent visz, asse tom melyikhez nyúljak :DDDDDDDDDDDD (LLLLLLLLLLLLLLLLLL) :DDDDDDDDDDDDDDD.
azóta őrizgetem ezeket a fincsi képeket :D, nagyon ászok :D.
ezekből lehetne1pro bannert :D. olyan szexi lenne a topik utána... :DDDD.
-
#4059 aznemtommi :D: nemtok németül :D.
és bannert se tok csinálni.
meg kéne kérni vkit. -
#4058 csinálj egyet mein kinder. :D -
#4057 já, mein führer.
:D
már elég régi. -
#4056 Nincs ilyen oldal...
btw. kellene egy új banner, nem? -
tamasnor #4055 Harry Potter képek:
Harry Potter -
#4054 :D -
#4053 nekem mind1, meglátnám dugnám -
#4052 :DD -
#4051 Én is! -
#4050 elvinném ágyikóba a csajszit. -
#4049 Nem tudom miért, de nekem csak ez jut erről eszembe:
-
#4048 Emma Watson lett a legnagyobb bevételt hozó színésznő
Az évtized legnagyobb bevételt hozó színésznőjévé választott a Guinness Rekordok könyve Emma Watsont, a Harry Potter-sorozat Hermionéját megformáló színésznőt - írja a Femalefirst. A színésznő a filmekkel eddig összesen több mint 5,4 milliárd dollár (kb. 1000 milliárd forint) bevételt hozott. A második helyen szintén a Harry Potter egyik mellékszereplője, a McGalagony tanárnőt alakító Maggie Smith található, aki a Gosford parkkal és a Vagány nők klubjával összesen 162 millió dollárt (30 milliárd forint) hozott. -
#4047 jónak tűnik
-
#4046 áááááá az nagyon zsír. -
#4045 -
#4044 2010november
2011jullius
Remélem nem fogják elkúrni. -
#4043 az új részről? :S
rohadt ideges vok továbbra is a hülyekurva miatt. ha tudni akarjátok a pályát, akkor a lenti linkben bementek az off topikba és ott van1új topik, h vita xy-al, na azt olvassátok el. agyam eldobom mekkora gyökér volt velem. -
#4042 Na kijött a tegnapi kis előzetes rendes minőségben ( az elején van még egy behind-the-scenes-rész is )
itt van -
#4041 Megnéztem a dolgot... nem hittem volna, hogy valaha ennyire fogok unatkozni, hogy egy ilyen oldal felkeltse az érdeklődésem :/
Nem tudom most hány aktív júzer van kb, de ha vagyunk páran (15-20 ember mondjuk), akkor csinálnék egy rendhagyóbb karaktert. -
#4040 HP szerepjáték
vki jönne ide? de akár az egész esgé a topikból. most tudtam meg, h HP admin csinált1másik oldalt, mer átvettem az irányítást tőle itt, mivel nem intézte az oldalt.
akit érdekel a téma, az off topik uccsó oldalán, legalul van, Draco Malfoy, azaz én írta.
agyam eldobom... és rohadt ideges vok most, kitettem a lelkem is a kurva oldalért és ez a hála. hülye muff baszki. szal, aki kedvet érez ilyen rpg iránt - irkálni kell oda az oldalra -, az jöjjön és lehetőleg hozza sok haverját, h sokan legyünk.
kösz all. -
#4039 nem érted a lényeget ők szeretik azt a pecót :D -
#4038 És persze egy "odút" varázsolnak oda vissza, és nem egy palotát ... hát én is ezt tenném -
#4037 nagy a család gyorsan visszavarázsolják :D -
#4036 az mekkora felesleges sz.r volt ... akkor most hol is lesz az esküvő? -
#4034 az Odú felégetése elvitte a költségvetést..... -
Konyigery #4033 A 6.rész volt a kedvenc kötetem..még meg is könnyeztem, erre SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem lehagyták a végéről a temetést???? -.-' Gratulálok DAvid Yatesnek, főleg hogy Dumbledore kriptája egy fontos helyszin lesz majd az elkövetkezőkben,hacsak nem a temetéssel kezdik majd a 7/1et :p -
#4032 Én csak azt tudom mondani, amit már oda is leírtam.
Olvassátok el -
#4031 http://www.sg.hu/cikkek/71293/harry_potter_es_a_halal_ereklyei_elso_resz_az_elso_kep -
#4030 :D -
#4029 http://www.csakcsajoknak.hu/hir-1/sztarhirek/drogos-foto-harry-potterrol
Daniel Radcliffe a Simpson családban
http://neon.hu/celeb/celeb-hirek/meztelenfotos-konyv-daniel-radcliffe-rol/
Daniel Radcliffe napot tartok. xD -
#4028 #4021-#4023 :DDDD.